1358
Március 20-án 04:00 AM CET. Az USA elinditotta a támdást Irak ellen. Ez talán a harmadik világháború kezdetét jelenti?
  • Galy
    pedig a legnagyobb :)
  • see.aakogh
    LoL. Valami amcsi fejes az imént mondta CNN-en.
    "Iraqi nép! Veletek vagyunk!" Pfffffffffffff
  • Kandurex
    Reggel óta 17en megadták magukat. Lehet népességre leosztani és számolni a napokat mikor lesz vége a háborúnak. Bár Pakisztán (atom hatalom) mintha dzsihádot hírdetne. Lehet, hogy hamarabb vége lesz :((
  • Galy
    Vietnámi háborúra emlékszik valaki?

Na az is villámháborúnak indult...
  • [Walaki]D`Lair
    csak őt nem nevezik diktátornak annyi a különbség...
  • [Walaki]D`Lair
    De az irakiak is...faszért nem szerelték le azt a 30 rakétát...most mindenkit szarrá lőnek...nade ő dolguk...

JA! Szaddam tömeggyilkos? Szerintetek hány civil áldozata lesz a mostani bombázásnak? Ilyen alapon Bush ugyanúgy tömeggyilkos...
  • Kandurex
    Hát remélem nem akarják egymás kontinensét lerobbantani a térképről..
  • [Walaki]D`Lair
    Azta!!! Milyen nemes lelkű hősök ezek az amerikaiak!...szopjanak le...
  • see.aakogh
    1 Halott 14 sebesült - az első csapás Bagdadban.
  • I.C.ram
    Csapatszallító asszem, de nem bizti.
  • I.C.ram
    Lezuhant egy Ami helikopter Dél-Irakban.
  • I.C.ram
    És Amerika? Ő meg abból, hogy halomra bombázott mindent a háborúban. Amerika a háborúból, japán a gondokodásból gazdagodott meg. USA egy kis maszat volt az Atlanti Óceán túlsóvégén a háború elött. Illetve bőven nem volt fejeltebb mint Európa.
  • Astaroth
    elírtam azt akartam írni hogy amíg olaj van addig hidrogénautó nincs sorry.
  • I.C.ram
    Nem tudom melyik a károsabb egy kis ország kis hatalom kis diktátorral vagy egy nagy ország nagy hatalam nagy diktátorral, ami ellen nem lehet semmit tenni.
  • see.aakogh
    Ok.
  • FREAK
    pontosan, és Japán miből indult el???? az amerikai pénzből, és technológiából, amit az atom után kaptak....... ha nincs az atom, ma Japán is Kína szintjén állna
  • I.C.ram
    Hülyeségeket beszélsz! Már rég tudnák tömegben nyomatni a hidrogénautót, de amíg az olaj a legvirágzobb üzletág, addig nem fognak gyártani.
  • Tikal #70
    Bush elnök 20 éves terve, miszerint a hagyományos gépjárművek motorjait hidrogénüzemű hajtóművekkel váltsa fel, valószínűleg kudarcba fog fulladni, állítja egy jelentés.

Az amerikai Massachusets Technológiai Intézet (MIT) állítása szerint a hidrogén üzemanyag "agresszív kutatása" ellenére egyelőre a dízel és a benzines hibrid járművek jelentik a legjobb választást. A jelentés aláássa George W.
    Bush nem rég bejelentett 1,2 milliárd dolláros ösztönzését, mely 2020-ra kereskedelmileg életképes üzemanyagcellás autók kifejlesztését célozza. Bush szerint a tiszta energia megvalósítható, a most születő gyermekek talán már ilyen autókon tanulhatnak meg vezetni.

remélem nem fullad kudarcba bush bácsi terve, és akkor a most megszerzett olajat elégetheti :))
  • FREAK
    én utálom Bush-t, de ha eltakarítja, Husseint, lehet a haverom
  • I.C.ram
    Én a fejlesztésekről beszélek nem a gyártásról.
  • see.aakogh
    Hát Délkelet-Ázsiai országokban szerelik össze őket nem?

Mint az adidas meg a nike alapanyagokat nyugati országokban gyártják, de Koreában meg Kínában varrják őket.
  • Astaroth
    és honnan szeded a hidrogént kishaver nem is olyan egyszerű mint gondolnád.(a fizikusok ezen gondolkoznak 100 éve)
    Ma egy hidrogén üzemű autó kb. 70millió Ft
    Ez még a távoli jövő amíg van addig hidrogén autó nincs!
  • Tikal #65
    Bush szegény annyira kitalált hogy az már szörnyű, a beszéde is nagyon lol volt, mintha kivágták volna egy filmből amit hollywoodban csináltak a nyálasoknak...
  • I.C.ram
    60% Japán, 30% USA, 10% Nyugat-Európa, Dél-Kelet-Ázsiai országok.
  • I.C.ram
    Te ritka nagy Bush párti vagy! Amerika dollárja folyamatosan csökkent vagy stagnált alacsony szinten amióta ez a tudatlan szutyok van hatalmon.
  • [HUN]PAStheLoD
    tájvan, malajzia...
  • I.C.ram
    Úgy mondod, mintha az USA látna el minket minden szarral. A chipek 60%-a Japánból származik.
  • see.aakogh
    Lehet, én ezt csak ugy hallottam.....
  • I.C.ram
    Az a különbség, hogy a németek ellen nincs kamu ürüugy, ha ráfognák Schröederre, hogy ő vezette a gépet Szept. 11-én, akkor felölük mehetne a bombázás, ha lenne ott is olaj.
  • Tikal #58
    nehogy azt hidd azért van ozonlyuk mert lángoltak a kutak.
    De ott vannak az esőerdők, na ammiatt viszont lesz majd olyan baj hogy azt rakétákkal nem lehet majd elintézni... ebben a kérdésben meg nem lép fel az usa, miért is? mert nem látják a hosszutávu károkat, csak azt látják hogy mibol lesz ma pénz, de ez nem csak az usa hibája félre ne értsük, ebben mindenki benne van, még mi is...
  • FREAK
    hmmmmm, érdekes, erről ők nem tudnak, a dollár erősödik, semmi jele válságnak.....
  • I.C.ram
    A faszt! II. VH elött sokkal nagyobb válságban volt.
  • see.aakogh
    Ez hülyeség. Az egész USA 2 nap alatt termel annyi füstöt és mérgező gázt amennyit az a néhány lángoló olajkút.
  • I.C.ram
    De ne mondd már nekem, hogy a bazi jól kiképzett amcsi hadsereg nem tudná likvidálni egy nap alatt? Sokkal olcsóbban megúszná a világ.
  • see.aakogh
    Most éppen az USA történetének talán legnagyobb gazdasági válságában van..
  • FREAK
    hmmmm, akkor bombázzuk le a németeket, rengeteg ipari városuk van.....

ami az ózonlyukat illeti, azt szintén Saddamnak és a 7 hónapig lángoló kutaknak köszönheted

na, mi egyebet tudsz még mentségére felhozni?
  • FREAK
    pontosan, kétlem, hogy 2 hétnél tovább fog tartani

90 óta az USA csak fejlődött, Irak meg le volt láncolva hálistennek
  • see.aakogh
    Pl légszennyezés, környezetszennyezés. Az ózonlyukhoz nagy mértékben hozzájárulnak.
  • Tikal #49
    Erről beszélek
  • FREAK
    ürügy, de jól jár vele a nép....... 2 légy egy csapásra....