1358
Március 20-án 04:00 AM CET. Az USA elinditotta a támdást Irak ellen. Ez talán a harmadik világháború kezdetét jelenti?
-
#87 pedig a legnagyobb :) -
#86 LoL. Valami amcsi fejes az imént mondta CNN-en.
"Iraqi nép! Veletek vagyunk!" Pfffffffffffff -
#85 Reggel óta 17en megadták magukat. Lehet népességre leosztani és számolni a napokat mikor lesz vége a háborúnak. Bár Pakisztán (atom hatalom) mintha dzsihádot hírdetne. Lehet, hogy hamarabb vége lesz :(( -
#84 Vietnámi háborúra emlékszik valaki?
Na az is villámháborúnak indult... -
[Walaki]D`Lair #83 csak őt nem nevezik diktátornak annyi a különbség... -
[Walaki]D`Lair #82 De az irakiak is...faszért nem szerelték le azt a 30 rakétát...most mindenkit szarrá lőnek...nade ő dolguk...
JA! Szaddam tömeggyilkos? Szerintetek hány civil áldozata lesz a mostani bombázásnak? Ilyen alapon Bush ugyanúgy tömeggyilkos... -
#81 Hát remélem nem akarják egymás kontinensét lerobbantani a térképről.. -
[Walaki]D`Lair #80 Azta!!! Milyen nemes lelkű hősök ezek az amerikaiak!...szopjanak le... -
#79 1 Halott 14 sebesült - az első csapás Bagdadban. -
#78 Csapatszallító asszem, de nem bizti. -
#77 Lezuhant egy Ami helikopter Dél-Irakban. -
#76 És Amerika? Ő meg abból, hogy halomra bombázott mindent a háborúban. Amerika a háborúból, japán a gondokodásból gazdagodott meg. USA egy kis maszat volt az Atlanti Óceán túlsóvégén a háború elött. Illetve bőven nem volt fejeltebb mint Európa. -
#75 elírtam azt akartam írni hogy amíg olaj van addig hidrogénautó nincs sorry. -
#74 Nem tudom melyik a károsabb egy kis ország kis hatalom kis diktátorral vagy egy nagy ország nagy hatalam nagy diktátorral, ami ellen nem lehet semmit tenni. -
#73 Ok. -
#72 pontosan, és Japán miből indult el???? az amerikai pénzből, és technológiából, amit az atom után kaptak....... ha nincs az atom, ma Japán is Kína szintjén állna -
#71 Hülyeségeket beszélsz! Már rég tudnák tömegben nyomatni a hidrogénautót, de amíg az olaj a legvirágzobb üzletág, addig nem fognak gyártani. -
#70 Bush elnök 20 éves terve, miszerint a hagyományos gépjárművek motorjait hidrogénüzemű hajtóművekkel váltsa fel, valószínűleg kudarcba fog fulladni, állítja egy jelentés.
Az amerikai Massachusets Technológiai Intézet (MIT) állítása szerint a hidrogén üzemanyag "agresszív kutatása" ellenére egyelőre a dízel és a benzines hibrid járművek jelentik a legjobb választást. A jelentés aláássa George W.
Bush nem rég bejelentett 1,2 milliárd dolláros ösztönzését, mely 2020-ra kereskedelmileg életképes üzemanyagcellás autók kifejlesztését célozza. Bush szerint a tiszta energia megvalósítható, a most születő gyermekek talán már ilyen autókon tanulhatnak meg vezetni.
remélem nem fullad kudarcba bush bácsi terve, és akkor a most megszerzett olajat elégetheti :)) -
#69 én utálom Bush-t, de ha eltakarítja, Husseint, lehet a haverom -
#68 Én a fejlesztésekről beszélek nem a gyártásról. -
#67 Hát Délkelet-Ázsiai országokban szerelik össze őket nem?
Mint az adidas meg a nike alapanyagokat nyugati országokban gyártják, de Koreában meg Kínában varrják őket. -
#66 és honnan szeded a hidrogént kishaver nem is olyan egyszerű mint gondolnád.(a fizikusok ezen gondolkoznak 100 éve)
Ma egy hidrogén üzemű autó kb. 70millió Ft
Ez még a távoli jövő amíg van addig hidrogén autó nincs! -
#65 Bush szegény annyira kitalált hogy az már szörnyű, a beszéde is nagyon lol volt, mintha kivágták volna egy filmből amit hollywoodban csináltak a nyálasoknak... -
#64 60% Japán, 30% USA, 10% Nyugat-Európa, Dél-Kelet-Ázsiai országok. -
#63 Te ritka nagy Bush párti vagy! Amerika dollárja folyamatosan csökkent vagy stagnált alacsony szinten amióta ez a tudatlan szutyok van hatalmon. -
#62 tájvan, malajzia... -
#61 Úgy mondod, mintha az USA látna el minket minden szarral. A chipek 60%-a Japánból származik. -
#60 Lehet, én ezt csak ugy hallottam..... -
#59 Az a különbség, hogy a németek ellen nincs kamu ürüugy, ha ráfognák Schröederre, hogy ő vezette a gépet Szept. 11-én, akkor felölük mehetne a bombázás, ha lenne ott is olaj. -
#58 nehogy azt hidd azért van ozonlyuk mert lángoltak a kutak.
De ott vannak az esőerdők, na ammiatt viszont lesz majd olyan baj hogy azt rakétákkal nem lehet majd elintézni... ebben a kérdésben meg nem lép fel az usa, miért is? mert nem látják a hosszutávu károkat, csak azt látják hogy mibol lesz ma pénz, de ez nem csak az usa hibája félre ne értsük, ebben mindenki benne van, még mi is... -
#57 hmmmmm, érdekes, erről ők nem tudnak, a dollár erősödik, semmi jele válságnak..... -
#56 A faszt! II. VH elött sokkal nagyobb válságban volt. -
#55 Ez hülyeség. Az egész USA 2 nap alatt termel annyi füstöt és mérgező gázt amennyit az a néhány lángoló olajkút. -
#54 De ne mondd már nekem, hogy a bazi jól kiképzett amcsi hadsereg nem tudná likvidálni egy nap alatt? Sokkal olcsóbban megúszná a világ. -
#53 Most éppen az USA történetének talán legnagyobb gazdasági válságában van.. -
#52 hmmmm, akkor bombázzuk le a németeket, rengeteg ipari városuk van.....
ami az ózonlyukat illeti, azt szintén Saddamnak és a 7 hónapig lángoló kutaknak köszönheted
na, mi egyebet tudsz még mentségére felhozni? -
#51 pontosan, kétlem, hogy 2 hétnél tovább fog tartani
90 óta az USA csak fejlődött, Irak meg le volt láncolva hálistennek -
#50 Pl légszennyezés, környezetszennyezés. Az ózonlyukhoz nagy mértékben hozzájárulnak. -
#49 Erről beszélek -
#48 ürügy, de jól jár vele a nép....... 2 légy egy csapásra....