1358
Március 20-án 04:00 AM CET. Az USA elinditotta a támdást Irak ellen. Ez talán a harmadik világháború kezdetét jelenti?
-
#312 Lehet, hogy az én felfogásom túl lassú, de kezdjük elölről, mert ott akadtam el...
90-ben, ugyebár ugyanez történt, akkor semmi sem tiltakozott. Irak volt a gonosz, hajrá nyugat. Azóta történt valami?? Az irakiak hirtelen tettek valamit a világért?? Segélyeket osztogattak? Művészeket szórtak szét a világban?? Harcoltak a terror ellen? Vagy mi a büdös túrós faszért kell most hirtelen VÉDENI ŐKET??? Emberek, ugyanaz a nyomorult, háborgó ország, mint 15 éve, akkor is csak pattanás volt a bolygó orrán, most már gennyes is, miért kéne megkímélni????? MI VÁLTOZOTT?????? -
#311 Nem szabad visszaélni a hatalmával az embernek. -
#310 Meg úgy amugy mivel mennénk? (biciklivel?) -
#309 Hmmm... Look @ This Guys!
-
[Walaki]D`Lair #307 "valsagkezelesre."
HAHA! Mintha ezt a "válságot" ők generálták volna.... -
#305 És Románia tett valamit, azonkivul, hogy pár éve még írtották a magyarokat? Még sem megyünk bombázni Bukarestet. -
[Walaki]D`Lair #304 "milyen népirtás?????? "
khm....--->>> "az iszlámot kéne már eltüntetni a föld színéről, és eljönne a béke, ebből is képesek vallási kérdést csinálni....." ezt nem én írtam.... -
#303 koran=beke -
#302 Azért az a jópár gallon olaj még sem volt olyan rossz. Csak ugye embargó. -
#301 ez nem kifordítás.... Irak csak rosszat tett eddig a világnak -
Nav #300 A vallas ide keves meg az elhiszem ide penz kell.Es tudod mi kulombozted meg teged mint magyar allapolgart ebben a kerdesben az usa-tol?
Abban hogy neki van penze haboruzni,nekem meg meg enni se nagyon.
Talan a mo hadsereg vonult volna be a szerbekhez rendet tenni?Szerintem ma budapest nem magyar fovaros lenne.
Egy szo mint szaz .Amcsiknak van erejuk es penzuk a valsagkezelesre.
Bizzuk rajuk,van eleg tapasztalat ,megoldjak.Es vegre remeljuk rend lesz a kozel keleten is es ez a fontos .Es leszarom kie az olaj.
Na mara telleg off
elmeny volt veletek -
#299 vallás-vallás, én mindent elítélem
csak épp a keresztény világ közben kicsit ugrott IQ-ban, az iszlám mocsodék meg maradt a középkorban.... -
[Walaki]D`Lair #298 nem erre mondtam...újfent megkérnélek rá, hogy tartózkodj a szavak kifordításától... -
#297 milyen népirtás?????? bazzeg, te tényleg nem tudod miről beszélsz.... népirtás az, amit Hussein csinált, ez most katonai akció, sima bombázás, stratégiai célpontok ellen, miért szórná a pénzt az USA ártatlan buckalakók irtására??? magadnál vagy te? -
[Walaki]D`Lair #296 Így van! Kezdenek fellázadni Saddam ellen! ez a lényeg! -
#295 Hat ez mar csak igaz. Elg ha a keresztes hadjaratokra gondolok. Biztos azt is ok kezdtek nem? :) -
#294 "De Irak sem tett semmit"
Ja tényleg... Sorry, azt hittem, ők gyújtották fel a kutakat...... -
[Walaki]D`Lair #293 És ezért kell a népirtás? Egyenlő szintre kéne hozni őket a nyugattal, akkor befognák....és nem kinyírni mindet... -
#292 lol, te tudsz valami jót mondani róluk? :DDD -
[Walaki]D`Lair #291 Hmmm...tulajdonképpen semmivel csak ezt hozta ki belőlem a válaszod...
De Irak sem tett semmit , és amerika sem.... -
#290 pontosan, ezek a népek kizárólag háborúzni tudnak, ha akkora nagy elmék, békében fejlódnének, de ma is patkányok szintjén élnek
amióta élek, az arab világban kizárólag háború folyik, kinek kell ez???? -
#289 Annyi is az eszunk! :) -
#288 Ugye ezeket te sem gondoltad komolyan? Elvakult vallási fanatikus vagy, hogy a te szavaiddal éljek. Csak itt a vallás=USA. -
[Walaki]D`Lair #287 Nem...ez azt jelenti, hogy nagyon szépen magadba fogadtad, amit a média belédtáplált... -
#286 Ja hat persze! Annyira erdekli oket a mi sorsunk? Na ne nevettes. -
#285 amíg nem érvelsz, ne is
nem a szlogenekre vagyok kíváncsi, hanem konkrétumokra
mit kaptál te Iraktól, és mivel bántott téged az USA? -
[Walaki]D`Lair #284 igen...én meg a dalai láma vagyok.... -
Nav #283 Itt irakrol van szo nem a romakrol nem a xy nagyfaterjarol ect.ect
Gondoljon bele mindenki ,irak,saddam,kozel kelet.
Nem hiszem hogy a beke szora fogtok asszocialni.
En az atombombara, az olajra, es az elvakult kalasnyikovot lengeto embereket latom magam elott.
Veletlen ez? -
#282 :) Most csak egy lábatlan tyúk. :) -
#281 jézusom, én kész vagyok.......... bazzeg, ha NINCS USA, Kuvait és a világ olaja most egy diktátor kezében lenne, és mi már valószínűleg Jugoszláviához tartoznánk.... és valószínű, hogy a románokat is csak ez tartja vissza attól, hogy ne küldjenek pár tankot a Nyugati elé..... -
[Walaki]D`Lair #280 najó...inkább nem vitázok veled...látom semmi értelme... -
[Walaki]D`Lair #279 nem is ismerted őket??? <<<----!!! -
#278 egy katonai hadművelet, ami után rend van, nem egyenlő egy értelmetlen merénylettel..... -
#277 Hat igen draga jo nagyanyam is minden meset azzal kezdett, hogy: " Amikor meg szep nagy zsemlealaku volt Magyarorszag..." -
[Walaki]D`Lair #276 nem is ismerted őket??? Tudod mit sajnálok?? És kiken sírtam??? Mikor mind a két nagyfaterom meghalt!!! Na az szomorú, nem az hogy ezek a gennyes amerikaiak végre megkapták, ami már nagyon régóta esedékes! -
#275 De azért, ha a középkorra gondolok, büszkeség tölt el, hogy Mátyásnak sikerült Európa leggazdagabb országává emelni Magyarországot. Ilyenkor mikor trianont megemlitik mindig arra gondolok, hogy lesz még Párizs magyar falu. :) -
[Walaki]D`Lair #274 De ugyanúgy támadnak mindenkit! Sőt! Ez 4 év alatt a 3. eset, hogy az usa bombáz egy országot!!! -
#273 ok, öreg, kemény gyerek vagy....... én mindenesetre könnyek nélkül sírtam, és nem szégyellem
talán én felfogtam a dolog jelentőségét, neked meg cool poén alap volt, ahogy ezt be is bizonyítottad....... -
[Walaki]D`Lair #272 nos...nem akarlak megsérteni Freak, de te az előbb ennél sokkal kisebb horderejű hozzászólásért már idegbetegeztél... -
#271 "Ilyen alapon az USÁtól is félhetsz..."
Khmmm, csak ők nem beteg vallási fanatikusok.....