Az USA megtámadta Irakot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
hmmmmm, érdekes, errõl õk nem tudnak, a dollár erõsödik, semmi jele válságnak.....

Riszpekk

I.C.ram
A faszt! II. VH elött sokkal nagyobb válságban volt.
see.aakogh
Ez hülyeség. Az egész USA 2 nap alatt termel annyi füstöt és mérgezõ gázt amennyit az a néhány lángoló olajkút.

I.C.ram
De ne mondd már nekem, hogy a bazi jól kiképzett amcsi hadsereg nem tudná likvidálni egy nap alatt? Sokkal olcsóbban megúszná a világ.
see.aakogh
Most éppen az USA történetének talán legnagyobb gazdasági válságában van..

FREAK
hmmmm, akkor bombázzuk le a németeket, rengeteg ipari városuk van.....

ami az ózonlyukat illeti, azt szintén Saddamnak és a 7 hónapig lángoló kutaknak köszönheted

na, mi egyebet tudsz még mentségére felhozni?

Riszpekk

FREAK
pontosan, kétlem, hogy 2 hétnél tovább fog tartani

90 óta az USA csak fejlõdött, Irak meg le volt láncolva hálistennek

Riszpekk

see.aakogh
Pl légszennyezés, környezetszennyezés. Az ózonlyukhoz nagy mértékben hozzájárulnak.

Tikal
Errõl beszélek

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

FREAK
ürügy, de jól jár vele a nép....... 2 légy egy csapásra....

Riszpekk

Tikal
Errõl van szó

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

FREAK
persze, de én még mindig várom a példákat..... nem vagyok USA buzi, de ha Irakkal állítják szembe, nem kérdés, melyik oldalra állok

az iszlámot kéne már eltüntetni a föld színérõl, és eljönne a béke, ebbõl is képesek vallási kérdést csinálni.....

Riszpekk

see.aakogh
Figy az USA csak az olajért megy le sem szarja hogy mivan van az Iraki néppel, hogy azok diktatúrában, elnyomásban élnek. A "Felszabadítás" szvsz csak egy ürügy.

[HUN]PAStheLoD
pl. kiotói egyezmény amit a szemétláda nem írt alá!

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

see.aakogh
VALAMIT ROSSZUL OVASHATTÁL! Én nem mondtam olyat hogy Irak szép és jo!!! Én csak amerikáról beszéltem, hogy õk sem szent angyalok. Én irakot nem szeretem, ne gondold azt!

[HUN]PAStheLoD
jah cool! szingularitás rullz!

Tikal
meg csinál is, de most azért tulképpen jo ügyért harcol, más kérdés hogy erõs önérdekek állnak mögötte.
Azért örülnék ha más fontos dolgok mellé is igy kiállna az usa

see.aakogh
Freak én nem akarlak bántani, de te ilyen "Amerika a király az isten a legjobb" beállítottságu vagy? Sok mindent jó dolgot köszönhetünk neki, de csinált õ rosszat is.

Tikal
Azért figyeltétek a katonákat bagdadban? Nagyon lol felszerélés meg erõnlét:))

Tikal
kevesebb mint 50év. De remélem szaddam felgyujta az össze kútját és elfogy az olaj, vannak más energiaforrások is

[HUN]PAStheLoD
50 év? az nem olyan kevés! már vannak hidrogén üzemû autók!

[HUN]PAStheLoD
azért az oroszok hogy sírtak aztán majd õk is beszállnak vszleg... (az olaj nagy úr!)

a.carkey
Szerintem várjunk egy napot. Vsz iraki idõ szerint 20-21 órától kezdõdik meg a támadássorozat, vagy hajnalban, de minden képpen sítétben. Ledarálják az amcsik a légvédelmet, kommunikációt és megindul a szárazföldi csapás. Na akkor a sajátjai állítják félre Saddamot és gyorsan véget ér a "buli". Szerintem ez még olyan hosszú háború sem lesz, mint az "Öböl" volt. Akkor egy gyõztes Irán és Kuwait elleni háború után blöffölt Saddam és a csoda mentette meg a hatalmát, meg az egyezségek. Most - mivel ez a cél - el fogják távolítani. Meglepõdnék, ha nem kapcsolnák le az irakiak rövid idõn belül ... Tisztára az a szitu, mint Csau-Csaunál volt 89-ben, csak itt nem volt forradalom. MÉG ...

A medve nem játék.

Astaroth
50 év múlva kifogynak az olajtartalékok,és kezdhetjük Ádám és Évától (már nincs messze a világvége

[HUN]PAStheLoD
útálom a csótányokat

FREAK
most is fogják, nyugi, amint Hussein agya eldurran, és kigyullad az elsõ olajkút, vagy megérkezik az elsõ rakéta szövetséges területre.....

Riszpekk

Davidus
Azért írtam hogy nem sok élõlény maradna életben MR.Tájékozott.

V9ykn8_TZL0

[HUN]PAStheLoD
most meg elszúrták mert a hülye bush csak kiállt a CNN elé azt u.azt elmondta 300x

Tikal
csótány rulz!!! :)

FREAK
pl? megnyerte a második világháborút?? megakadályozta, hogy 90-ben Hussein legyen a világ ura Kuvait olajával?? degecik.....

Riszpekk

[HUN]PAStheLoD
azért 10 tonna nem olyan sok de 10 megatonna :P

Davidus
Ha az öreg Bush kicsinálja Saddamot mikor volt rá lehetõsége most nem lenne semmi gond. Ráadásul akkor az egész világ támogatta az USA-t még az arabok is.

V9ykn8_TZL0

Mike
Atombabánál kegyesebb halál nincs

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

see.aakogh
Azért USA-t sem kell isteníteni én azt mondom. Õ is hozott ránk sok szutykot.

Mike
höhö

méghogy nem élné túl

nem tetszik túl tûájokézott lenni biológiából

pl. a skorpió simán túléli az emberi határérték 10.000x-ersét is.

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

FREAK
nem Irakkal van a baj, az csak egy ország

a baj Husseinnel van, aki viszont egy tömeggyilkos

ha õ nem lesz, Irak is jobban jár

Riszpekk

FREAK
úgy csinálsz, mintha Iraknak köszönhetnéd, hogy van számítógéped, videód, mobilod, autód, szoftvereid vagy akár gyógyszereid.... ha Husseinen múlna, te is rabszolga lennél és a palotáját építenéd láncra verve.....

Riszpekk

see.aakogh
Remélem Sándort is beengedi a bunkerébe, mert Szalacsi Sándor egy nagyon értékes személyiség. Einsteinnél is nagyobb okos. Megalkotta a "Vasalás témájának elméletét" !!!

Davidus
Árpi lesz a világ ura.

V9ykn8_TZL0

Davidus
A negyedik viágháborút nem kövekkel meg botokkal vívják max uszonyokkal meg kopoltyukkal:) A szárazföldön nem sok élõlény marana életben de az ember tuti hogy nem. Mit enne az a kevés túlélõ? Nem lenne ám mcdonald's:)

V9ykn8_TZL0

see.aakogh
Lehet, hogy Fogarasi Árpinak lesz igaza? Aki épitett egy két méter magas Ojjektumot, ami atomtámadás ellen is véd. Az ellen nem... Az ellen is véd. Van hozzá még egy háromszázezer... harmincezer literes viztartálya. Teccikérteni?

I.C.ram
Hidrogénbombát
I.C.ram
Hidrogén bombát magyarok tökéletesítették. :)
see.aakogh
Meg a hidrogén bomba...
Az USÁnak állitólag egy 10 tonnás (asszem hidrogén) bombája van, végszügség esetére. Állítolag Magyarországon is érezni lehetne a hatását ha ledobnák Irakra .

[HUN]PAStheLoD
mért? az antrax meg a scud vegyi töltete nem olyan pusztító?

see.aakogh
Én nem így hallottam ...

I.C.ram
Ha Irak neked egy kis csótány, akkor amerika egy 20 méteres galandféreg.
I.C.ram
Ezért ez nem így volt! Ha kitör az atomháború, akkor a következõt már biztos bottal és kövekkel vívják meg! Ez az aranyköpés csak az atomháborúra vonatkozott.
FREAK
Iraj=Irak, of course :D

Riszpekk

FREAK
Iraj meg épp ma megtámadta Kuvaitot, ez nem ér meg egy topikot?? Csak mert kicsivel szomorúbb, mint egy csótány eltaposása.....

Riszpekk