1358
Március 20-án 04:00 AM CET. Az USA elinditotta a támdást Irak ellen. Ez talán a harmadik világháború kezdetét jelenti?
  • see.aakogh
    Én anyuka szoknyája mögé? Hát a hozzászolasaim szerintem nem teljesen ezt tükrözik. Mégegy hülyevagy Freak mellé. Királyul megértitek egymás. Hülye hülyét....
  • Gery1980
    Mivan, felvonul az egész II.WW alakulat?:D
  • Gery1980
    Ne feszegessük a témát, mert kettőnk közül nem én fogok anyuka szoknyája mögé rohanni te kis csőcselé..
  • see.aakogh
  • see.aakogh
    Na tényleg mohaazzunk már. Lehet hogy te 23 éves vagy, de én hugyosra verlek mohaba. Na. mit szolsz?
  • GregSB
    "négyen vannak ellenem, ebből kettő lelki sérülések miatt

ti ketten meg analfabéták vagytok, bocs, de ciki veletek komolyan vitatkozni :D"

Freak a csodagyerek, aki pár tucat hozzászólásból tökéletesen kiismeri az embereket. Miért van az, mások kritizálásával térsz ki a válaszok elől? Csak ennyire tellik?

"miért, nem igaz??? attól, hogy VAN OKOS ARAB, még nem MINDEN ARAB OKOS, sőt

100-ból 99 olvasni sem tud"

És ha így nézzük már nem is gond, ha a bombázásoknál több civil áldozat lesz, mint a WTCnél összesen ugye? Mert az arabok azok veszélyeztetik a világot...

Vedd már észre, hogy Irakkal semmi gond nem volt az utóbbi években. Egyértelmű hogy USA az olajra utazik. Ennek ellenére én örülni fogok, ha Saddamot elteszik láb alól, mert egy rohhadt diktátor, nincs rá szükség, de nincs szükség az ország támadásakor keletkezett tömeges ártatlan civil áldozatokra sem!!!
    És ne gyere nekem azzal a szöveggel, hogy "tirpák arabok", mert ha alacsonyabb színvonalon is élnek azok az áldozatok, akik most odavesznek a bombázásnál, mint a WTC áldozatai, AKKOR IS EMBEREK! NEM TEHETNEK RÓLA HOGY EGY HÁTRÁNYOS HELYZETŰ ORSZÁGBA SZÜLETTEK! TÖK MIND1 HOGY TUDNAK OLVASNI VAGY SEM.

• FREAK
    a Gery széparcú srác :DDDDDDDDD

buknak rá a nők :DD
  • Gery1980
    Ezen vitatkozhatnánk te szerencsétlen, de nem pazarlom rád a szót, van jobb dolgom is....Ekkora kretént bazzeg:DDD..mohaazni...ne haragudj, de ezen a baromságon nem tudok felülkerekedni..hol vagyunk ecsém, az ovodában?
  • FREAK
    ohh, lettél volna ott a Morrowind topik kilövésénél :D
  • see.aakogh
    "madarat tolláról..." Gery-t meg a baromságáról! :P
  • see.aakogh
    Örülök neki, hogy mosolyt tudtam csalni arra a ronda pofádra
  • Gery1980
    Te meg szvsz jobban teszed ha nem állsz be a sorba a bohóc kispajtásod mögé, mert tudod...madarat tolláról...
  • see.aakogh
    Jót szóltál öreg harcos!
  • Gery1980
    LOLOLOLOLOL:DDDDDDDDDD

Te aztán komoly virtuál terrorista vagy apám:DDD
    "Gyere Mohaazni"..Te mekkora egy kretén vagy öreg:DDD
    És még csak nem is titkolod bazzeg.Szánalmas kis pöcs, mi a szart hiszel, hogy a computer körül forog az élet?..FPS-ben mérik az emberek ki mennyire kemény legény.Azt tanácsolom kisfiam bujjál bele szépen a monitorodba, és játszd inkább a pc-s háborúidat ahelyet, hogy beleütöd magad a nagyok dolgába, mert az ilyen baromságokkal itt csak nevettség tárgyává teszed magad.Régebben is megakadt már a szemem néhány hülyeségeden, de ezzel a mostani produkcióddal feltetted a pontot az "í"-re.Szal ha nem akarod, hogy rajtad röhögjenek mostantól, akkor tegyél lakatot a szádra, és húzd meg magad de sürgőssen kiscsillag!

..ez hihetetlen bazzeg, micsoda gyíkarcúak kóvájognak itt manapság..mohaazni..:DDDDDDDDDDDDDD
    Legalább röhögtem egy faszát így este fele:DDDD
  • FREAK
    nem várom el tőled, hogy foglalkozz ilyen dolgokkal

jó neked a Mohaa is, nem?
  • see.aakogh
    Népszerű témák

1. Az USA megtámadta Irakot
    2. Soldier of Fortune 2
    3. MI VAGYUNK A JÓ ARCOK
    4. Dark Age of Camelot
    5. R6: Raven Shield
    6. A Pc-s játékoknak leáldozott!
    7. Delta Force:Black Hawk Down
    8. Freelancer
    9. Battlefield 1942
    10. Irak

Ezaz fiuk így tovább. Alig pár óra alatt 450 hozzászólást termeltünk. Köszönhető Freaknek is :P
  • FREAK
    egy dolog a szükség és másik az ártó szándék

ezt meg te nem veszed észre az elvakult Hussein imádatodtól...
  • FREAK
  • FREAK
    miért is.... mondjuk mert nem gyújtogatnak tehetetlen dühükben??? vagy mert ilyen alapon minden civilizált országot utálhatnék?? nem is tudom..... figyi, ha Bush parancsára újabb ökológiai katasztrófa következik be, akkor ő lesz a szememben az új Hussein, ezt megígérem

de egyelőre a régi is él (remélem, nem sokáig)
  • [Walaki]D`Lair
    És ezzel közvetve árt jelen pillanatban is neked is, meg nekem is....csak te ezt az elvakult USA imádatodtól nem veszed észre...
  • [Walaki]D`Lair
    Elhiszed nekem hogy Amerika a mai napig 1000x nagyobb környezetszennyező mint irak? Őket miért nem útálod ezért?
  • see.aakogh
    Ez nagyon megindító Freak. Igazán! A könny kicsordul mindjárt a szememből!
  • FREAK
    te sem sok meggyőző érvet löktél az elmúlt fél évben
  • FREAK
    nos, elmondom......

én szeretem a természetet, egy fát többre becsülök egy embernél, mivel az ember csak pusztítani tud

és amikor láttam, mit művelt Hussein az öböl élővilágával, nem éreztem jól magam

nagyon szomorú, megdöbbentő és vérlázító látvány volt, az elgázosított kurd csecsemőkről nem is beszélve

magyarán: Hussein ártott a természetnek, ezáltal közvetve NEKEM és NEKED is

és ez nem az az eset, amikor kivágunk egy fát, mert kell a házakhoz, mert ERRE SEMMI SZÜKSÉG NEM VOLT, ÉS SENKI SEMMIT NEM NYERT VELE

na ez a bajom, és várom a napot, amikor 13 éve újra nyugodtan alhatok, mert tudom, hogy ez a mocsodék szarevő elmeroggyant már nem ugyanazt a levegőt szívja, amit én
  • I.C.ram
    igazad van, inkább megyek valami értelmesebbet csinálni, mert "elvakult vallási fanatikusokkal" nem lehet szót érteni. Nem halgatják meg a másikat, csa lökik az igazukat.
  • [Walaki]D`Lair
    Tudodmit? Menj és vadászd le magad, ha ennyire útálod....Télleg! Ellened mit követett el?
  • [Walaki]D`Lair
    hagyd...nem érdemes...
  • FREAK
    Amíg Hussein ül a trónon, addig ugyanaz a helyzet. Felőlem akár a malájok is megtámadhatják, csak valaki intézze el.
  • FREAK
    LOL, thx, nem

akkor már inkább játékterem :D
  • I.C.ram
    Gratulálok. Okos gondolat.
  • FREAK
    inkább én, mint azok a nyomorultak, akik pánikkeltő köremailek írására használják.....
  • [Walaki]D`Lair
    90-ben azt se tudtam, hogy hol van románia!! Most már van saját véleményem a világról és ezt a hozzád hasonló értetlenkedő faszok nem fogják tudni megváltoztatni...na..ajánlom magamat...
  • see.aakogh
    Na NFS:HP2 ?
  • FREAK
    ezt most hótt komolyan? :DD
  • see.aakogh
    Freak a hozzád hasonló idiótákat nem engedném gépközelbe...
  • [Walaki]D`Lair
  • FREAK
    a felszámolás ESZKÖZE a háború

90-ben nem ugattál, most se tedd, a helyzet pontosan ugyanaz
  • see.aakogh
    Nascart is nyomhatunk, csak nincs meg a teljes game, és nincs kormányom sem. NFS:HP2-d van? Azt nyomhatunk.
  • FREAK
    de szóltak.....

csak nem biztos, hogy odafigyelek egy irakpárti véleményére....
  • [Walaki]D`Lair
    OK! Ez az utolsó!

ENNYIRE ÉRTETLEN VAGY???? BETŰZZEM NEKED EL??? NEM A FELSZÁMOLÁST ELLENEZZÜK, HANEM A HÁBORÚT TE BALFASZ!!! HÁNYSZOR UGASSUK MÉG EL HOGY MEGÉRTSD AZZAL A CSÖPP AGYADDAL???

Vazze'..:)