1358
Március 20-án 04:00 AM CET. Az USA elinditotta a támdást Irak ellen. Ez talán a harmadik világháború kezdetét jelenti?
-
#465 Én anyuka szoknyája mögé? Hát a hozzászolasaim szerintem nem teljesen ezt tükrözik. Mégegy hülyevagy Freak mellé. Királyul megértitek egymás. Hülye hülyét.... -
#464 Mivan, felvonul az egész II.WW alakulat?:D -
#463 Ne feszegessük a témát, mert kettőnk közül nem én fogok anyuka szoknyája mögé rohanni te kis csőcselé.. -
#462 -
#461 Na tényleg mohaazzunk már. Lehet hogy te 23 éves vagy, de én hugyosra verlek mohaba. Na. mit szolsz? -
#460 "négyen vannak ellenem, ebből kettő lelki sérülések miatt
ti ketten meg analfabéták vagytok, bocs, de ciki veletek komolyan vitatkozni :D"
Freak a csodagyerek, aki pár tucat hozzászólásból tökéletesen kiismeri az embereket. Miért van az, mások kritizálásával térsz ki a válaszok elől? Csak ennyire tellik?
"miért, nem igaz??? attól, hogy VAN OKOS ARAB, még nem MINDEN ARAB OKOS, sőt
100-ból 99 olvasni sem tud"
És ha így nézzük már nem is gond, ha a bombázásoknál több civil áldozat lesz, mint a WTCnél összesen ugye? Mert az arabok azok veszélyeztetik a világot...
Vedd már észre, hogy Irakkal semmi gond nem volt az utóbbi években. Egyértelmű hogy USA az olajra utazik. Ennek ellenére én örülni fogok, ha Saddamot elteszik láb alól, mert egy rohhadt diktátor, nincs rá szükség, de nincs szükség az ország támadásakor keletkezett tömeges ártatlan civil áldozatokra sem!!!
És ne gyere nekem azzal a szöveggel, hogy "tirpák arabok", mert ha alacsonyabb színvonalon is élnek azok az áldozatok, akik most odavesznek a bombázásnál, mint a WTC áldozatai, AKKOR IS EMBEREK! NEM TEHETNEK RÓLA HOGY EGY HÁTRÁNYOS HELYZETŰ ORSZÁGBA SZÜLETTEK! TÖK MIND1 HOGY TUDNAK OLVASNI VAGY SEM.
-
#459 a Gery széparcú srác :DDDDDDDDD
buknak rá a nők :DD -
#458 Ezen vitatkozhatnánk te szerencsétlen, de nem pazarlom rád a szót, van jobb dolgom is....Ekkora kretént bazzeg:DDD..mohaazni...ne haragudj, de ezen a baromságon nem tudok felülkerekedni..hol vagyunk ecsém, az ovodában? -
#457 ohh, lettél volna ott a Morrowind topik kilövésénél :D -
#456 "madarat tolláról..." Gery-t meg a baromságáról! :P -
#455 Örülök neki, hogy mosolyt tudtam csalni arra a ronda pofádra -
#454 Te meg szvsz jobban teszed ha nem állsz be a sorba a bohóc kispajtásod mögé, mert tudod...madarat tolláról... -
#453 Jót szóltál öreg harcos! -
#451 LOLOLOLOLOL:DDDDDDDDDD
Te aztán komoly virtuál terrorista vagy apám:DDD
"Gyere Mohaazni"..Te mekkora egy kretén vagy öreg:DDD
És még csak nem is titkolod bazzeg.Szánalmas kis pöcs, mi a szart hiszel, hogy a computer körül forog az élet?..FPS-ben mérik az emberek ki mennyire kemény legény.Azt tanácsolom kisfiam bujjál bele szépen a monitorodba, és játszd inkább a pc-s háborúidat ahelyet, hogy beleütöd magad a nagyok dolgába, mert az ilyen baromságokkal itt csak nevettség tárgyává teszed magad.Régebben is megakadt már a szemem néhány hülyeségeden, de ezzel a mostani produkcióddal feltetted a pontot az "í"-re.Szal ha nem akarod, hogy rajtad röhögjenek mostantól, akkor tegyél lakatot a szádra, és húzd meg magad de sürgőssen kiscsillag!
..ez hihetetlen bazzeg, micsoda gyíkarcúak kóvájognak itt manapság..mohaazni..:DDDDDDDDDDDDDD
Legalább röhögtem egy faszát így este fele:DDDD -
#450 nem várom el tőled, hogy foglalkozz ilyen dolgokkal
jó neked a Mohaa is, nem? -
#449 Népszerű témák
1. Az USA megtámadta Irakot
2. Soldier of Fortune 2
3. MI VAGYUNK A JÓ ARCOK
4. Dark Age of Camelot
5. R6: Raven Shield
6. A Pc-s játékoknak leáldozott!
7. Delta Force:Black Hawk Down
8. Freelancer
9. Battlefield 1942
10. Irak
Ezaz fiuk így tovább. Alig pár óra alatt 450 hozzászólást termeltünk. Köszönhető Freaknek is :P -
#448 egy dolog a szükség és másik az ártó szándék
ezt meg te nem veszed észre az elvakult Hussein imádatodtól... -
#447 #446 -
#446 miért is.... mondjuk mert nem gyújtogatnak tehetetlen dühükben??? vagy mert ilyen alapon minden civilizált országot utálhatnék?? nem is tudom..... figyi, ha Bush parancsára újabb ökológiai katasztrófa következik be, akkor ő lesz a szememben az új Hussein, ezt megígérem
de egyelőre a régi is él (remélem, nem sokáig) -
[Walaki]D`Lair #445 És ezzel közvetve árt jelen pillanatban is neked is, meg nekem is....csak te ezt az elvakult USA imádatodtól nem veszed észre... -
[Walaki]D`Lair #444 Elhiszed nekem hogy Amerika a mai napig 1000x nagyobb környezetszennyező mint irak? Őket miért nem útálod ezért? -
#442 Ez nagyon megindító Freak. Igazán! A könny kicsordul mindjárt a szememből! -
#441 te sem sok meggyőző érvet löktél az elmúlt fél évben -
#440 nos, elmondom......
én szeretem a természetet, egy fát többre becsülök egy embernél, mivel az ember csak pusztítani tud
és amikor láttam, mit művelt Hussein az öböl élővilágával, nem éreztem jól magam
nagyon szomorú, megdöbbentő és vérlázító látvány volt, az elgázosított kurd csecsemőkről nem is beszélve
magyarán: Hussein ártott a természetnek, ezáltal közvetve NEKEM és NEKED is
és ez nem az az eset, amikor kivágunk egy fát, mert kell a házakhoz, mert ERRE SEMMI SZÜKSÉG NEM VOLT, ÉS SENKI SEMMIT NEM NYERT VELE
na ez a bajom, és várom a napot, amikor 13 éve újra nyugodtan alhatok, mert tudom, hogy ez a mocsodék szarevő elmeroggyant már nem ugyanazt a levegőt szívja, amit én -
#439 igazad van, inkább megyek valami értelmesebbet csinálni, mert "elvakult vallási fanatikusokkal" nem lehet szót érteni. Nem halgatják meg a másikat, csa lökik az igazukat. -
[Walaki]D`Lair #438 Tudodmit? Menj és vadászd le magad, ha ennyire útálod....Télleg! Ellened mit követett el? -
[Walaki]D`Lair #437 hagyd...nem érdemes... -
#436 Amíg Hussein ül a trónon, addig ugyanaz a helyzet. Felőlem akár a malájok is megtámadhatják, csak valaki intézze el. -
#435 LOL, thx, nem
akkor már inkább játékterem :D -
#434 Gratulálok. Okos gondolat. -
#433 inkább én, mint azok a nyomorultak, akik pánikkeltő köremailek írására használják..... -
[Walaki]D`Lair #432 90-ben azt se tudtam, hogy hol van románia!! Most már van saját véleményem a világról és ezt a hozzád hasonló értetlenkedő faszok nem fogják tudni megváltoztatni...na..ajánlom magamat... -
#431 Na NFS:HP2 ? -
#430 ezt most hótt komolyan? :DD -
#429 Freak a hozzád hasonló idiótákat nem engedném gépközelbe... -
[Walaki]D`Lair #428 #424 -
#427 a felszámolás ESZKÖZE a háború
90-ben nem ugattál, most se tedd, a helyzet pontosan ugyanaz -
#426 Nascart is nyomhatunk, csak nincs meg a teljes game, és nincs kormányom sem. NFS:HP2-d van? Azt nyomhatunk. -
#425 de szóltak.....
csak nem biztos, hogy odafigyelek egy irakpárti véleményére.... -
[Walaki]D`Lair #424 OK! Ez az utolsó!
ENNYIRE ÉRTETLEN VAGY???? BETŰZZEM NEKED EL??? NEM A FELSZÁMOLÁST ELLENEZZÜK, HANEM A HÁBORÚT TE BALFASZ!!! HÁNYSZOR UGASSUK MÉG EL HOGY MEGÉRTSD AZZAL A CSÖPP AGYADDAL???
Vazze'..:)