Az USA megtámadta Irakot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Tisteld már meg a másikat, hogy nem sértegeted, én sem tettem.
I.C.ram
Azt nem Irak csinálta, hanem Hussein magáncélokra használta fel az állam pénzét. Értsétek már meg, hogy én nem azt mondom, hogy Saddam ne õljék meg, hanem azt, hogy miért kell ezért porrá bombázni egy országot?
FREAK
inkább nézd a képeket, te szellemi rokkant, nézd meg jól, és utána mondd, hogy van egyetlen apró oka a világnak, hogy ne tegyen meg mindent ennek a féregnek az eltaposásáért

és ha ez nem elég, akkor nézegesd a szept. 11.-i képeket is, bár kétlem, hogy eljutna a beteg agyadig ennek az egésznek a borzalma

Riszpekk

Hunnenkoenig
Ja, most olvasom az alcimet...

Mar 91-ben is a 3. vilaghaborutol felt mindenki, aztan nehany het alatt le lett rendezve a Saddam feje, azt megint volt nehany ev nyugodalom. Remelem most addig nem hagyjak abba, mig ki nem irtjak a csaladjaval együtt, de vilaghaboru nem lesz!

I.C.ram
Maga Hitler szállt le hozzánk! "Hulljon a fergesse!Remelem egysem eli tul." ÉS akkor nekem papolnak itt Hitlerrõl.
FREAK
ja, csak pár anthrax vírust, meg talán 4 repülõgépet...... és elég valószínû, hogy a tüdõbeteg Bin Laden barátod is ott bujkál

Riszpekk

I.C.ram
Értsétek már meg, hogy nem egy komplett népet kell megbüntetni, mert más mint te! Tudjátok mit! Basszák meg a sárgák, mert nem a latin betüket használják, mert más a vallásuk, mert még a szemük is "rosszul" áll.
Te is itt vagy okostojas.Na mentem .Ez az ember komplett devians.Ne figyeljel ra freak.Szegeny egy genetikai hulladek.

Hulljon a fergesse!Remelem egysem eli tul.

FREAK
nem Irakot bántják, hanem Husseint, Irak csak profitál belõle, ha USA befolyás alá kerül

Riszpekk

I.C.ram
De basszus, akkor a mi szar ügye van Irakkal Amerikának??? Tudtommal egy kumila homokszemcsét nem dobott USA-ra.
Hunnenkoenig
Az arabok b**szák meg! A Bush is b***sza meg!
A politikusok meg szijjanak ki.

Ilyen egyszerü!
Mindig a politikusok es a papok miatt sziv a nep, mindegy, hogy melyik.

FREAK
így van, végre egy tárgyilagos, tiszta elméjû hozzászólás

Riszpekk

I.C.ram
Én nem Hussein mellé állok, hanem Irak "mellé".
I.C.ram
Elmebeteg! Nem a népet kell megbüntetni, hanem a vezetõt.
FREAK
az, hogy Amerika mit miért csinál, nem a te ügyed

és ha közben eltakarít egy-két mocskot is, légy hálás

de azért várom a magyarázatot, hogy is gondoltad te, hogy Hussein (meg anno a Talibán) mellé állsz?

Riszpekk

Kar hogy nem 5-10evvel ezelott toroltek el a fold szinerol irakot

Talan ma egy jobb vilagban elnenk,terroristak nelkul.Remelem a sivatagba gyaluljak az egesz orszagot.En a biztonsag kedveert meg le is sozatnam a homokot.

Na off

I.C.ram
Forgasd csak ki a szavaimat! Fingom sincs, hogy jön ide Hitler... Amikor lerohanta Lengyelországot, akkor egészérdekes módon leszarták, sõt még bele is egyeztek, hogy Csehekkel is ezt történjen. Érdekes, hogy csak akkor avatkoztak be, amikor a saját szaros bõrük is veszélyben volt. Amerika is csak az olajért avatkozott be Kuwait életébe is. Érdekes nem is olyan rég még itt alattunk a Balkánon javában tömegmészárlás volt, érdekes, hogy akkor Amerika le se szart a dolgokat. Legalábbis nem fordított rá ennyi pénzt. Azt is eltudta volna intézni kevesebb idõ alatt, de neki nem volt érdeke.
[Walaki]D`Lair
Amerika szar...Irak is szar...Magyarország a jó hely! 😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

FREAK
igaz lehet, valószínûleg azzal idegesítették fel õt, hogy tétlenül élték mocsok életüket az országában..... vírust az ilyennek baze, azt szeretik a pacifisták...

Riszpekk

FREAK
ezt a logikát követve, asszem jogos lenne, ha az USA 2001.09.11 miatt felégetné mondjuk a kanadai fenyõerdõket, vagy esetleg atomot dobna Mexikóra... mert ugye megtámadták õket, hát akkor hajrá, pusztítsuk el a bolygót.....

Riszpekk

Kandurex
Bocs, I.C ram-nak ment.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Az kinek jó ha a kutakat gyújtogatnak?

sztem senkinek. (arra végkép nem, hogy így kevesebb marad az amcsiknak)

FREAK
de amúgy magyarázd már meg, hogy milyen katonai/taktikai/stratégiai sikert ért el a kutak felgyújtásával?

(megjegyzem, ha igaz a hír, már most is ég 4-5 kút...)

Riszpekk

FREAK
ja értem

nyilván Hitler is sokkal kevesebb embert ölt volna meg, ha nem támadnak vissza a köcsög szövetségesek

szegény drága, aranyos, elesett kis Szaddam, kétségbeesésében, hogy miként állítsa helyre a békét felgyújtotta az olajkutakat.... kicsivel korábban meg vegyi fegyverekkel ölte a kurdokat, de nem lehet rá haragudni, hisz csak nagyon frusztrált volt szegény

sajnállak, IC, te egy nagyon beteg ember vagy, de legalább ez már világos, és nem bántalak többet szavakkal, písz...

Riszpekk

I.C.ram
Nem mindig a válaszolót kell megbüntetni! Néha, aki provokálta az is bûnõs.
I.C.ram
Annyi Big Brothert néztetek, hogy már nem vagytok képesek gondolkodni!
I.C.ram
Szerinted felgyújtotta volna, ha USA nem támadta volna meg Irakot? Gondolkozzál már! Szépen rákenik a dolgokat a közellenségre!
FREAK
Még csak annyit, nagypofájú mûpacifisták, hogy hogy azt az embert véditek, akinek mindezt köszönhetitek.... Gratulálok, tüntessetek, lázongjatok, hátha láthatunk még pár ilyen képet, és akkor boldog lehet a kis lelketek, hogy megakadályoztátok a büdös gonosz hódítók tervét... Éljen a tömegpusztítás és az ökológiai katasztrófa!

Riszpekk

[HUN]PAStheLoD
nem csak 18:05 kor Star Trek TNG 😛P

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
lol

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

see.aakogh

ClanBase poén 😄

see.aakogh
Na mivan kihaltatok?

see.aakogh
Van.

I.C.ram
Kurvára a témához tartozik, nem tudom mit paráztok?
Kandurex
Szerinted amerika bevetné a VX-t??

Mert Szadam van olyan örült.

I.C.ram
Az miért nem érdekli az embereket, hogy Amerikának sokkal durvább fegyói vannak!
Kandurex
http://www.online.rtlklub.hu/hirek/irak/cikk.php?id=030168420

Ajánlom, mindenki figyelmébe, elég vérfagyasztó fegyverek és Szadam a birtokában vannak!!

I.C.ram
Tudod milyen amerika??? Olyan mint a gyarmatosító Anglia, Franciaország, Spanyolország. Mennek azt kisajátítanak mindent! Majd kiváncsi leszek, mennyire lesz beleszólásuk a "felszabadított" Irak ügyeibe! Amerika olyan mint a komcsik-> Jöttünk felszabaítani Magyarországot, kezdjük is államosítással, a polgári réteg "gettó"ba hurcolásával, munkások betelepítésével, aki ingyen szarhat a WC-dbe stb...
Galy
minden amirõl beszélünk a témához kapcsolódik....
I.C.ram
Basszus ugye ezt nem gondolod komolyan???? Ha valaki független, akkor nyilván úgy õrízheti meg ezt, ha visszautasítja a felkérést! Ha nem utasíitaná vissza, akkor nem lenne független.
FREAK
na jó, én meguntam a körözgetést, majd ha vége, akkor újra beszélgethetünk róla, de ennek már semmi értelme

nem is a témáról beszéltek, mindenki belefonja az egyéb politikai meg vallási bajait.....

a kérdés ugyanaz : hiányozni fog valakinek Saddam, ha végre cafatokra szedik??????

aki igennel válaszol, az vegyen akciós repülõjegyet Bagdadba, és védje saját testével valamelyik otthagyott hasonmását...

byebye

Riszpekk

Galy
de lehet hogy csak idõ kell hozzá, amíg megszokja, hogy nem lóg a nyakunkon valami szuperhatalom
Galy
erre nem képes ez a nép sajnos
I.C.ram
Oroszország sem támogatja a háborút, akkor õ is ellenség! Foglaljuk el Pétervárat....
Galy
miért?
FREAK
kimaradni, és elutasítani a segítséget megint nem ugyanaz.... az elõbbi semgeles, az utóbbi negatív

Riszpekk

Galy
itt a "függetlenségrõl" beszélek 😉
FREAK
????

kérdezz meg valakit, aki ért hozzá, hogy miért maradt Svájc érintetlen 2 világháború közepén

Riszpekk

I.C.ram
Itt most nem a háborúról van szó! Hanem arról, hogyha egy ország "semleges" marad, akkor miért lenne ellensége egy bizonyos szövetségnek, amibõl kimarad????????
FREAK
naja, de így MI IS ott vagyunk, és jobb gyõztesnek lenni, mint kívülállónak

Riszpekk