1358
Március 20-án 04:00 AM CET. Az USA elinditotta a támdást Irak ellen. Ez talán a harmadik világháború kezdetét jelenti?
-
#181 na jó, én meguntam a körözgetést, majd ha vége, akkor újra beszélgethetünk róla, de ennek már semmi értelme
nem is a témáról beszéltek, mindenki belefonja az egyéb politikai meg vallási bajait.....
a kérdés ugyanaz : hiányozni fog valakinek Saddam, ha végre cafatokra szedik??????
aki igennel válaszol, az vegyen akciós repülőjegyet Bagdadba, és védje saját testével valamelyik otthagyott hasonmását...
byebye -
#180 de lehet hogy csak idő kell hozzá, amíg megszokja, hogy nem lóg a nyakunkon valami szuperhatalom -
#178 erre nem képes ez a nép sajnos -
#177 Oroszország sem támogatja a háborút, akkor ő is ellenség! Foglaljuk el Pétervárat.... -
#175 miért? -
#174 kimaradni, és elutasítani a segítséget megint nem ugyanaz.... az előbbi semgeles, az utóbbi negatív -
#173 itt a "függetlenségről" beszélek ;) -
#172 ????
kérdezz meg valakit, aki ért hozzá, hogy miért maradt Svájc érintetlen 2 világháború közepén -
#171 Itt most nem a háborúról van szó! Hanem arról, hogyha egy ország "semleges" marad, akkor miért lenne ellensége egy bizonyos szövetségnek, amiből kimarad???????? -
#170 naja, de így MI IS ott vagyunk, és jobb győztesnek lenni, mint kívülállónak -
#169 te hülye vagy :) -
#168 de a zsidók megtakarítása is ott pihent, amíg kivándoroltak USA-ba..... -
#167 Norvégia sincs benne az EU-ban, akkor ők is ellenségek? -
#166 ha nem segítünk, akkor is legyőzik.
a lényegen nem változtat semmit. -
#165 Annyira kimaradtak a WW2-ből hogy a nácik náluk tárolták a zsidóktól elszedett aranyfogakat:) -
#164 szerintem csak játszod a hülyét, szopatsz, ugye?? :DDD Svájc azt csinál, amit akar, amíg az ő banjaikban csücsül Európa tőkéje... -
#163 svájc egy kicsit mást tészta:) -
#162 Rakéne már jönni, hogy nem mindig a legerősebb mellé kell állni, lehet hogy katonailag jó nekünk, de gazdaságilag nem biztos. -
#161 Svájc más tészta, nem tudom feltűnt-e, a WW2-ből is kimaradtak, mivel náluk van a világ pénze..... -
#160 Így van! Svájcor kellene követni, csak bazz, ebben az országban nincs sok embernek esze... -
#159 Mit csináltunk amivel europoa ellen szegültünk? -
#158 jelen esetben így is felfoghatják, hisz ha nem segítünk legyőzni Irakot, akkor hátráltatjuk a támadókat..... közünk tényleg nincs hozzá, de nemsokára büszke lehetsz, hogy a te országod is segített eltávolítani egy nagyon veszélyes elemet a földről -
#157 Sőt a GDP szerint, ha jól tudom benne van a top 10-ben is. -
#155 Ja! Svájc mindenből kivonta magát, akkor most ő minden ellen van? Ő a világ közellensége? -
#154 Németországgal volt a legjobb kapcsolatunk Európában, most sikerült ezt elrontani. -
#153 Ez hülyeség:
nem állni valami mellé az nem azt jelenti, hogy ellene vagy!
-
#152 ez hülyeségnem állni valami mellé az nem jelenti azt, hogy ellene álsz!
-
#151 Csak ne feletsd el, hogy az EU két legerősebb országa (Franciaország és Németország) a háború ellen van. Jó lenne eldönteni, hogy most EUtagok akarunk lenni vagy az amerikai zászlón egy csillag. -
#150 az meg a másik... ráadásul a németek is elcsendesedtek, a franciák meg sose szerették az angolokat..... -
#149 Ez überloller :) -
#147 Ennek nem sok köze van az EU-hoz, ez max a NATO-t érinti, az EU nem katonai szövetség. Ezt ugyanúgy nem kéne belekeverni, mint a vallást. -
#146 dehogyis..... ha nem teljesíted a kérést, azzal máris ellene cselekszel
nem vagyunk abban a helyzetben, hogy feltételeket szabjunk USA-nak és Angliának, inkább örülnünk kéne, hogy segíthetünk nekik, és ezzel megalapozunk egy jövőbeni komoly politikai kapcsolatot, (ami valahogy nem volt jellemző az elmúlt 4 évben, tehát érthető, ha bizonyos helyeken megpróbálják aláaknázni ezt a törekvést......) -
#145 Pont az EU csatlakozás elött Európa ellen szegülni az jó taktika? Azért legyen már bennünk valami nemzeti öntudat. Na most jön, hogy büdős fasiszta, náci. -
#144 max kimaradunk egy újabb mocskos háborúból -
#143 semmi változás -
#142 és ha nem állunk sehova ?? -
#141 lol -
#140 és EZ a lényeg! -
#139 én meg kínával szoktam menni :) -
#138 GLA vs. USA hmmm.....mintha hallottam volna már :) A haver mindig lever GLA-el. Szal lehet benne valami :DD