1358
Március 20-án 04:00 AM CET. Az USA elinditotta a támdást Irak ellen. Ez talán a harmadik világháború kezdetét jelenti?
-
[Walaki]D`Lair #371 "Husseinnek vesznie kell, mindegy, milyen áron."
A fasznak kell, hogy atomot dobáljanak...Én élni akarok...és nem rákosan az amcsik miatt... -
#370 Nostradamus, te hülye analfabéta.....
bazzeg milyen alakok akarnak engem kioktatni
nem baj, most jó kedvem lett :DD -
#368 Na most mondtál ellent magadnak! Ebből is látszik, hogy nem kell lerohanni egy országot a vezető megdöntéséért. -
#366 lol lol és lol
Nostradamus verseket írt, és a pontosságáról annyit, hogy mindenki úgy értelmezi, ahogy akarja. Emlékszem az első Friderikusz Show sorozatra (94 tájékán), amikor egy kurva nagy szaki elmagyarázta, hogy 97-ben 7 hónapos világháború lesz. Nem jött be. Azóta minden évre megjósolták, ugyanazon szövegek alapján, amik mellesleg teljesen félre vannak fordítva, az idézett részletnek fele sem így szól eredeti fordításban...... Ennyit erről, ha ti parázni akartok, hát hajrá, ebben tudok segíteni, de én maradok a tényeknél. És a legfontosabb tény az, hogy Husseinnek vesznie kell, mindegy, milyen áron. -
#365 Tudom, nekem is van Nostredamus könyv. -
[Walaki]D`Lair #363 Naja...és az a főváros lakatlan mi? -
[Walaki]D`Lair #359 LOL Ezaz! -
[Walaki]D`Lair #357 illetve ez így nem helyes...nem szarok rájuk, de nem érdekel a haláluk! Ugyanúgy fölöslegesen haltak meg, mint azok, akiket most majd "véletlenségből" lebombáznak... -
#356 "figyi ilyet én is írok neked, csak szólj, ha ezekre buksz..."
Ezeket Nostredamus több száz évvel ezelőtt írta és évszámra pontosan megjosolta az eseményeket. Te idióta például ird le nekem mi lesz 2486-ban oké? Barom. -
#355 Max azért, mert akkor ők támadtak, és nem fordítva, de akkor sem magát az államot, hanem a vezetőjüket. -
[Walaki]D`Lair #354 Nos...(ezért a mondatomért tuti utálni fogtok)
Szarok a többezer emberre! Honnan tudják egyáltalán, hogy husszeinnek köze van hozzá?? Mint mondottam NEM ÉRDEKEL más fájdalma! Nem lehet úgy élni, hogy ilyen hülyeségek miatt mi is szomorkodunk, meg sírunk meg ilyenek! -
#352 Hát azért téged csak megvédelek :) -
#351 Nem ugyanaz a kettő? Ha véletlen őlök embert ,akkor nem őltem? -
[Walaki]D`Lair #349 Az országot az a veszély fenyegeti, hogy a sok behülyített jobboldali, nem-el fog szavazni a jövő hónapban... -
#348 Freak te egy köcsög vagy mindenkit csak kritizálni tudsz? Nézzél már magadba is néha! -
#346 a világ!! emlékszel? -
#344 Ki gyülölte Irakot régen?? Azért mert a haveri köröd utálja, attól még nem mindenki utálja. -
#342 Elég AVH-s gondolkodás meneted van. Nép lázadása leverve, itt az idő, hogy példát statuáljunk, pár ezer ember lemészárlásával, hogy lássák miattuk szenved a nép... no comment. :/ -
#339 na itt a következő varjú...... figyi ilyet én is írok neked, csak szólj, ha ezekre buksz... -
[Walaki]D`Lair #338 Konzekvencia --->>> NEM KELL HARCOLNI! -
#337 nem
nem a fővárosukat bombázzák, hanem azokat a helyeket, amik stratégiailag fontosak
vágod a különbséget vagy betűzzem? -
[Walaki]D`Lair #334 Szerintem hagyjuk ezt...biztos akad értelmesebb és hasznosabb tennivalód neked is, meg nekem is mint ilyen hülyeségeken veszekedni súlyosan elvakult emberekkel... -
#333 valahogy meg kell oldani a problémát..... magától nem fog minden terrorista előállni, így vállalják, hogy MIATTUK szenved a népük, akikért elvileg ők is küzdenek...
MÉG MINDIG NEM VÁLASZOLT SENKI A KÉRDÉSEMRE!!
MI VÁLTOZOTT?????? MITŐL LETT JÓ A NEMRÉG GYŰLÖLT IRAK?? -
#332 Ezt pampogom neki. :( -
#331 Azzal, hogy lebombázzák a fővárosukat, igaz? -
#330 hát nem is kicsit, tudhatnád, hogy a nép nagy része szenved Saddam alatt.... -
#329 Ez már rasszizmusra hajlás. Ennyire ne általánosíts. Nem minden iszlám hivö fanatikus terror imádó. -
#328 Ki mondta hogy Hussein a jofiu. Freak te hülye vagy. 1 Szoval sem mondtam hogy ő a rosszfiu, csak találtam egy képetés mondom ugyis a Tmához tartozik egy kicsit, berakom de látom semmit sem lehet mert Freakbácsi megtiltja. -
[Walaki]D`Lair #327 Igen...mert a hős amerikai nép azért ment oda, hogy felszabadítsa a nyomorból a szegény szenvedő iraki népet...aha...persze... -
#326 Kimondta, hogy büntetés? -
[Walaki]D`Lair #325 És te honnan tudod hogy jó nekik? Kérték vagy mi a kurva élet? -
#324 Ott a pont! -
#323 1: Igazad van, én főleg arra akartam kilyukadni, hogy utána semmit nem csinált az Antant, sőt beleegyeztek a hozzácsatolásba.
2: De USA sokkal kevesebbet áldozott rá, mint most, pedig akkor még jobban is állt gazdaságilag. -
#322 Az USA nem is irthatja ki az iraki népet, mert szükségük van rájuk a forradalomhoz, egymásnak segítenek, hogy megdöntsék a rendszert. -
#320 Vicc, Te ez egy vicc érted??? -
#319 pontosan, a nép most is segélycsomagokat, élelmet, gyógyszereket kap, a bombák Saddamnak mennek -
#318 ja, elég nevetséges -
#316 nagy kár!! -
#315 ez beteg
nagyon beteg..... Hussein meg biztos jófiú mi?? Nem irtott ki egymillió embert?? Rosszul emlékszem? -
#313 JAjj nem kell kiforgatni a szavaimat, azért mert te nem érted a mondandómat, attól még más értheti.