Az USA megtámadta Irakot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
errõl beszélek, ez az elsõ eset

Riszpekk

Galy
"beleavatkozás"-ra gondoltam, bocs
Galy
...ha akkor is kimaradunk.
Galy
Az újjáépítési szerzõdések háromnegyede az USA kezében van...el volt már döntve egy hónapja!
Galy
mondj már egy háborút ahol jól helyezkedzünk el valaha??? Nem kellett volna költözködnöd anno...

FREAK
ez az egész errõl szól.... szétbombázzák, talpraállítják, pénzelik, és máris tagja a nagy családnak

nem jobb, mint egy fenyegetõ ellenség? 😊

Riszpekk

FREAK
hát ja, épp ezért lenne butaság a hatalommal szembeszállni

ha ennek vége, bõven meglesz a jutalom, akkor majd örülni fog mindenki, aki most ellene tüntet....

Riszpekk

see.aakogh
CNN:

Japán csákó dumál. "Megigérjük hogy segítünk ujraépiteni Iraqot..."

FREAK
Afghanisztán...... asse volt 2 hét a lényeget tekintve, pedig 2. Vietnamot emlegettek.....

Riszpekk

Kandurex
A beleavatkozás szintjén.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

FREAK
senki nem avatkozott bele, végre egy háború, ahol már az elején jól helyezkedünk, ennyi.... nehogymár a románok hamarabb bevágódjanak......

Riszpekk

Kandurex
"szemétmocsokterrorista" magatartás ami újabban "kívánatos dolog"

FREAK
debazz, hogy lehet egy napon emlegetni egy sivatagi vallási fanatikus putrit, akik az istenükért felekasztanák a saját anyjukat, a világ legfejlettebb országával??

pls hagyjuk a lelki szarságot, addig amíg az USA van a csúcson, addig õk diktálnak, és amíg ebbõl nekünk csak hasznunk származik, ne basszuk már õket seggbe..... majd ha Irak éri el, hogy a világ legerõsebb országa lesz, akkor rájuk hallgatunk, de jelen pillanatban az "agy" küzd egy rákos daganat ellen, mit kell itt problémázni?

Riszpekk

Galy
miért?
Kandurex
Azé ez enyhén erõs...

Galy
És én le is szarnám az egészet, ha nem avatkozna bele ebbe a háborúba ez a kibaszott kormányunk...
Galy
én kétlem , hogy 10 nap alatt vége lenne ennek a háborúnak....

....mondjatok egyet, ami ilyen hamar véget ért!
I.C.ram
Ez olyan, mint amikor az 56-os forradalom után az Amerikaiak le se szartak minket, de hogy azért lássák, hogy milyen jószívûek, küldtek pokrócokat. :/
see.aakogh
Az hát. velük vannak, de azért szétbombázzák a fejüket 😄 Iszonyat.

Galy
LOL 😊)))))))))
Galy
pedig a legnagyobb 😊
see.aakogh
LoL. Valami amcsi fejes az imént mondta CNN-en.
"Iraqi nép! Veletek vagyunk!" Pfffffffffffff

Kandurex
Reggel óta 17en megadták magukat. Lehet népességre leosztani és számolni a napokat mikor lesz vége a háborúnak. Bár Pakisztán (atom hatalom) mintha dzsihádot hírdetne. Lehet, hogy hamarabb vége lesz 😞(

Galy
Vietnámi háborúra emlékszik valaki?

Na az is villámháborúnak indult...
[Walaki]D`Lair
csak õt nem nevezik diktátornak annyi a különbség...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
De az irakiak is...faszért nem szerelték le azt a 30 rakétát...most mindenkit szarrá lõnek...nade õ dolguk...

JA! Szaddam tömeggyilkos? Szerintetek hány civil áldozata lesz a mostani bombázásnak? Ilyen alapon Bush ugyanúgy tömeggyilkos...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Kandurex
Hát remélem nem akarják egymás kontinensét lerobbantani a térképrõl..

[Walaki]D`Lair
Azta!!! Milyen nemes lelkû hõsök ezek az amerikaiak!...szopjanak le...

see.aakogh
1 Halott 14 sebesült - az elsõ csapás Bagdadban.

I.C.ram
Csapatszallító asszem, de nem bizti.
I.C.ram
Lezuhant egy Ami helikopter Dél-Irakban.
I.C.ram
És Amerika? Õ meg abból, hogy halomra bombázott mindent a háborúban. Amerika a háborúból, japán a gondokodásból gazdagodott meg. USA egy kis maszat volt az Atlanti Óceán túlsóvégén a háború elött. Illetve bõven nem volt fejeltebb mint Európa.
Astaroth
elírtam azt akartam írni hogy amíg olaj van addig hidrogénautó nincs sorry.

I.C.ram
Nem tudom melyik a károsabb egy kis ország kis hatalom kis diktátorral vagy egy nagy ország nagy hatalam nagy diktátorral, ami ellen nem lehet semmit tenni.
see.aakogh
Ok.

FREAK
pontosan, és Japán mibõl indult el???? az amerikai pénzbõl, és technológiából, amit az atom után kaptak....... ha nincs az atom, ma Japán is Kína szintjén állna

Riszpekk

I.C.ram
Hülyeségeket beszélsz! Már rég tudnák tömegben nyomatni a hidrogénautót, de amíg az olaj a legvirágzobb üzletág, addig nem fognak gyártani.
Tikal
Bush elnök 20 éves terve, miszerint a hagyományos gépjármûvek motorjait hidrogénüzemû hajtómûvekkel váltsa fel, valószínûleg kudarcba fog fulladni, állítja egy jelentés.

Az amerikai Massachusets Technológiai Intézet (MIT) állítása szerint a hidrogén üzemanyag "agresszív kutatása" ellenére egyelõre a dízel és a benzines hibrid jármûvek jelentik a legjobb választást. A jelentés aláássa George W.
Bush nem rég bejelentett 1,2 milliárd dolláros ösztönzését, mely 2020-ra kereskedelmileg életképes üzemanyagcellás autók kifejlesztését célozza. Bush szerint a tiszta energia megvalósítható, a most születõ gyermekek talán már ilyen autókon tanulhatnak meg vezetni.

remélem nem fullad kudarcba bush bácsi terve, és akkor a most megszerzett olajat elégetheti 😊)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

FREAK
én utálom Bush-t, de ha eltakarítja, Husseint, lehet a haverom

Riszpekk

I.C.ram
Én a fejlesztésekrõl beszélek nem a gyártásról.
see.aakogh
Hát Délkelet-Ázsiai országokban szerelik össze õket nem?

Mint az adidas meg a nike alapanyagokat nyugati országokban gyártják, de Koreában meg Kínában varrják õket.

Astaroth
és honnan szeded a hidrogént kishaver nem is olyan egyszerû mint gondolnád.(a fizikusok ezen gondolkoznak 100 éve)
Ma egy hidrogén üzemû autó kb. 70millió Ft
Ez még a távoli jövõ amíg van addig hidrogén autó nincs!

Tikal
Bush szegény annyira kitalált hogy az már szörnyû, a beszéde is nagyon lol volt, mintha kivágták volna egy filmbõl amit hollywoodban csináltak a nyálasoknak...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

I.C.ram
60% Japán, 30% USA, 10% Nyugat-Európa, Dél-Kelet-Ázsiai országok.
I.C.ram
Te ritka nagy Bush párti vagy! Amerika dollárja folyamatosan csökkent vagy stagnált alacsony szinten amióta ez a tudatlan szutyok van hatalmon.
[HUN]PAStheLoD
tájvan, malajzia...

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

I.C.ram
Úgy mondod, mintha az USA látna el minket minden szarral. A chipek 60%-a Japánból származik.
see.aakogh
Lehet, én ezt csak ugy hallottam.....

I.C.ram
Az a különbség, hogy a németek ellen nincs kamu ürüugy, ha ráfognák Schröederre, hogy õ vezette a gépet Szept. 11-én, akkor felölük mehetne a bombázás, ha lenne ott is olaj.
Tikal
nehogy azt hidd azért van ozonlyuk mert lángoltak a kutak.
De ott vannak az esõerdõk, na ammiatt viszont lesz majd olyan baj hogy azt rakétákkal nem lehet majd elintézni... ebben a kérdésben meg nem lép fel az usa, miért is? mert nem látják a hosszutávu károkat, csak azt látják hogy mibol lesz ma pénz, de ez nem csak az usa hibája félre ne értsük, ebben mindenki benne van, még mi is...