1358
Március 20-án 04:00 AM CET. Az USA elinditotta a támdást Irak ellen. Ez talán a harmadik világháború kezdetét jelenti?
  • I.C.ram
    Tisteld már meg a másikat, hogy nem sértegeted, én sem tettem.
  • I.C.ram
    Azt nem Irak csinálta, hanem Hussein magáncélokra használta fel az állam pénzét. Értsétek már meg, hogy én nem azt mondom, hogy Saddam ne őljék meg, hanem azt, hogy miért kell ezért porrá bombázni egy országot?
  • FREAK
    inkább nézd a képeket, te szellemi rokkant, nézd meg jól, és utána mondd, hogy van egyetlen apró oka a világnak, hogy ne tegyen meg mindent ennek a féregnek az eltaposásáért

és ha ez nem elég, akkor nézegesd a szept. 11.-i képeket is, bár kétlem, hogy eljutna a beteg agyadig ennek az egésznek a borzalma
  • Hunnenkoenig
    Ja, most olvasom az alcimet...

Mar 91-ben is a 3. vilaghaborutol felt mindenki, aztan nehany het alatt le lett rendezve a Saddam feje, azt megint volt nehany ev nyugodalom. Remelem most addig nem hagyjak abba, mig ki nem irtjak a csaladjaval együtt, de vilaghaboru nem lesz!
  • I.C.ram
    Maga Hitler szállt le hozzánk! "Hulljon a fergesse!Remelem egysem eli tul." ÉS akkor nekem papolnak itt Hitlerről.
  • FREAK
    ja, csak pár anthrax vírust, meg talán 4 repülőgépet...... és elég valószínű, hogy a tüdőbeteg Bin Laden barátod is ott bujkál
  • I.C.ram
    Értsétek már meg, hogy nem egy komplett népet kell megbüntetni, mert más mint te! Tudjátok mit! Basszák meg a sárgák, mert nem a latin betüket használják, mert más a vallásuk, mert még a szemük is "rosszul" áll.
  • Nav
    Te is itt vagy okostojas.Na mentem .Ez az ember komplett devians.Ne figyeljel ra freak.Szegeny egy genetikai hulladek.

Hulljon a fergesse!Remelem egysem eli tul.
  • FREAK
    nem Irakot bántják, hanem Husseint, Irak csak profitál belőle, ha USA befolyás alá kerül
  • I.C.ram
    De basszus, akkor a mi szar ügye van Irakkal Amerikának??? Tudtommal egy kumila homokszemcsét nem dobott USA-ra.
  • Hunnenkoenig
    Az arabok b**szák meg! A Bush is b***sza meg!
    A politikusok meg szijjanak ki.

Ilyen egyszerü!
    Mindig a politikusok es a papok miatt sziv a nep, mindegy, hogy melyik.
  • FREAK
    így van, végre egy tárgyilagos, tiszta elméjű hozzászólás
  • I.C.ram
    Én nem Hussein mellé állok, hanem Irak "mellé".
  • I.C.ram
    Elmebeteg! Nem a népet kell megbüntetni, hanem a vezetőt.
  • FREAK
    az, hogy Amerika mit miért csinál, nem a te ügyed

és ha közben eltakarít egy-két mocskot is, légy hálás

de azért várom a magyarázatot, hogy is gondoltad te, hogy Hussein (meg anno a Talibán) mellé állsz?
  • Nav
    Kar hogy nem 5-10evvel ezelott toroltek el a fold szinerol irakot

Talan ma egy jobb vilagban elnenk,terroristak nelkul.Remelem a sivatagba gyaluljak az egesz orszagot.En a biztonsag kedveert meg le is sozatnam a homokot.

Na off

• I.C.ram
    Forgasd csak ki a szavaimat! Fingom sincs, hogy jön ide Hitler... Amikor lerohanta Lengyelországot, akkor egészérdekes módon leszarták, sőt még bele is egyeztek, hogy Csehekkel is ezt történjen. Érdekes, hogy csak akkor avatkoztak be, amikor a saját szaros bőrük is veszélyben volt. Amerika is csak az olajért avatkozott be Kuwait életébe is. Érdekes nem is olyan rég még itt alattunk a Balkánon javában tömegmészárlás volt, érdekes, hogy akkor Amerika le se szart a dolgokat. Legalábbis nem fordított rá ennyi pénzt. Azt is eltudta volna intézni kevesebb idő alatt, de neki nem volt érdeke.
  • [Walaki]D`Lair
    Amerika szar...Irak is szar...Magyarország a jó hely! :D
  • FREAK
    igaz lehet, valószínűleg azzal idegesítették fel őt, hogy tétlenül élték mocsok életüket az országában..... vírust az ilyennek baze, azt szeretik a pacifisták...
  • FREAK
    ezt a logikát követve, asszem jogos lenne, ha az USA 2001.09.11 miatt felégetné mondjuk a kanadai fenyőerdőket, vagy esetleg atomot dobna Mexikóra... mert ugye megtámadták őket, hát akkor hajrá, pusztítsuk el a bolygót.....
  • Kandurex
    Bocs, I.C ram-nak ment.
  • Kandurex
    Az kinek jó ha a kutakat gyújtogatnak?

sztem senkinek. (arra végkép nem, hogy így kevesebb marad az amcsiknak)
  • FREAK
    de amúgy magyarázd már meg, hogy milyen katonai/taktikai/stratégiai sikert ért el a kutak felgyújtásával?

(megjegyzem, ha igaz a hír, már most is ég 4-5 kút...)
  • FREAK
    ja értem

nyilván Hitler is sokkal kevesebb embert ölt volna meg, ha nem támadnak vissza a köcsög szövetségesek

szegény drága, aranyos, elesett kis Szaddam, kétségbeesésében, hogy miként állítsa helyre a békét felgyújtotta az olajkutakat.... kicsivel korábban meg vegyi fegyverekkel ölte a kurdokat, de nem lehet rá haragudni, hisz csak nagyon frusztrált volt szegény

sajnállak, IC, te egy nagyon beteg ember vagy, de legalább ez már világos, és nem bántalak többet szavakkal, písz...
  • I.C.ram
    Nem mindig a válaszolót kell megbüntetni! Néha, aki provokálta az is bűnős.
  • I.C.ram
    Annyi Big Brothert néztetek, hogy már nem vagytok képesek gondolkodni!
  • I.C.ram
    Szerinted felgyújtotta volna, ha USA nem támadta volna meg Irakot? Gondolkozzál már! Szépen rákenik a dolgokat a közellenségre!
  • FREAK
    Még csak annyit, nagypofájú műpacifisták, hogy hogy azt az embert véditek, akinek mindezt köszönhetitek.... Gratulálok, tüntessetek, lázongjatok, hátha láthatunk még pár ilyen képet, és akkor boldog lehet a kis lelketek, hogy megakadályoztátok a büdös gonosz hódítók tervét... Éljen a tömegpusztítás és az ökológiai katasztrófa!

• [HUN]PAStheLoD
    nem csak 18:05 kor Star Trek TNG :PP
  • [HUN]PAStheLoD
    lol
  • see.aakogh

ClanBase poén :D
  • see.aakogh
    Na mivan kihaltatok?
  • see.aakogh
    Van.
  • I.C.ram
    Kurvára a témához tartozik, nem tudom mit paráztok?
  • Kandurex
    Szerinted amerika bevetné a VX-t??

Mert Szadam van olyan örült.
  • I.C.ram
    Az miért nem érdekli az embereket, hogy Amerikának sokkal durvább fegyói vannak!
  • Kandurex
    http://www.online.rtlklub.hu/hirek/irak/cikk.php?id=030168420

Ajánlom, mindenki figyelmébe, elég vérfagyasztó fegyverek és Szadam a birtokában vannak!!
  • I.C.ram
    Tudod milyen amerika??? Olyan mint a gyarmatosító Anglia, Franciaország, Spanyolország. Mennek azt kisajátítanak mindent! Majd kiváncsi leszek, mennyire lesz beleszólásuk a "felszabadított" Irak ügyeibe! Amerika olyan mint a komcsik-> Jöttünk felszabaítani Magyarországot, kezdjük is államosítással, a polgári réteg "gettó"ba hurcolásával, munkások betelepítésével, aki ingyen szarhat a WC-dbe stb...
  • Galy
    minden amiről beszélünk a témához kapcsolódik....
  • I.C.ram
    Basszus ugye ezt nem gondolod komolyan???? Ha valaki független, akkor nyilván úgy őrízheti meg ezt, ha visszautasítja a felkérést! Ha nem utasíitaná vissza, akkor nem lenne független.