1358
Március 20-án 04:00 AM CET. Az USA elinditotta a támdást Irak ellen. Ez talán a harmadik világháború kezdetét jelenti?
-
#270 Ha tehetném, én magam megőlném Husseint, de soha nem lőnék le egy iraqi embert, akivel még csak egy szót sem váltottam. -
#269 A fraszt mi a sokat szivtun es fogunk meg sokat szivni nep vagyunk. Ez van! -
[Walaki]D`Lair #268 "és mielőtt a szegény iraki civileket siratnád, villanjon be Szept. 11., utána jajgass a homoklakókért"
Nem fogok én senkit megsiratni...az amerikaiakon se sírtam...sőt hiába villámlik be 09.11 ,nem érzek irántuk egy fikarcnyival se több szimpátiát mint az előbb.... -
#267 ennek most pl. mi köze irakhoz??? tudod, én sokáig egy másik diktátor hatalma alatt éltem, és gyerekként is hálás lettem volna bárkinek, aki jön, és szarrá bombázza a fővárost, hogy eltávolítsa a hatalmat -
#266 "Ez nem FPS jatek!" :) -
#265 Szerencsétlen husszein (kis betűvel :)) itt 5-percig nem húzná. :)) -
#264 Az is egy szomorú dolog volt, ha nem Mo. legszomorúbb eseménye. :( De ebbe nem menjünk bele, mert lenacionalisáznak(rossz értelemben) minket. :( -
[Walaki]D`Lair #263 De miért félsz tőlük???? Ez már-már paranoia....egyszerűen NEM JELENTETTEK FENYEGETÉST! Atyaég! Van rakétájuk?! HÚ! Kinek nincs? Ilyen alapon az USÁtól is félhetsz... -
#262 Voltal te mar Szerbiaban a HABORU utan??
Lattad-e ha nem nem tudod mirol beszelsz amikor azt mondod haboru! En sajnos LATTAM! Soha amig elek nem fogom elfelejteni. Ez nem FPS jatek! -
#261 gyerek vagy még ehhez
áldozat nélkül nincs siker, majd megtanulod
és mielőtt a szegény iraki civileket siratnád, villanjon be Szept. 11., utána jajgass a homoklakókért -
#260 Én sem értem ezt igazán! Ha akkor ereje lenne Iraqnak gondolod, hogy már nem kezdte volna meg "Magyarország"* lerohanásást?
*=nem kell szó szerint érteni! :) -
Nav #259 Igen ha a kozel keleti kerdesre gondolok ettol felek .Mert neked az irak barat zamolyi romak jutnak eszedbe? -
[Walaki]D`Lair #258 "öbölháborúban sem halt meg több civil, mint bármelyik másik bombázásban"
DE ŐK IS FÖLÖSLEGESEN HALTAK MEG NEM ÉRTED??? HA TÉGED LEBOMBÁZNÁNAK, MERT HUSSZEIN ITT REJTŐZKÖDNE BUDAPESTEN AKKOR MIT SZÓLNÁL VAZZE??? -
#257 ez a sztori megint erős félrebeszélés, én is tudok érdekes sztorikat mesélni, de ennek semmi köze a témához
a téma : megéri-e azt a pár civil áldozatot (akik mellesleg kalasnyikovval a kezükben halnak meg) Hussein eltávolítása -
#256 irtja valaki a népet???? az öbölháborúban sem halt meg több civil, mint bármelyik másik bombázásban, nem értem, hol van itt népirtás
utólag minden iraki híradós felvételről kiderült, hogy KAMU, amin lebombázott kórházakat, meg iskolákat mutogattak..... -
#255 Hat ez igy van, csak igy elmeselve nem is olyan borzaszto.
Amugy meg mindig a nep szivja meg csak nezd meg trianont ( kisbetuvel ).
-
#254 De nyilván, ha lelövik Husseint, akkro a rendszere összeomlik, és hatalmas előnyt adva az ellenzékieknek! Nem kell egy ország történelmet mindig erőszakosan megváltoztatni! Persze segíteni kell, de nem olyan áron, hogy leromboljuk az országukat! Minek lerombolni, ha utána újráépítjük? Rombolni mindig egyszerübb, mint építeni! -
[Walaki]D`Lair #253 "Csak ne kelljen rettegni a csaladomnak az elvakult kozel keleti fenyegetesekre"
Ezt nem hiszem el!!!! Ettől rettegsz??? Nagyobb esélye van, hogy fényes nappal lemészárolnak téged meg a családodat a cigányok, de te inkább a közel keleti putriktól félsz.... -
#252 Én olyat hallottam egy amerikai sráctól, hogy egy játék közben összeveszett egy némettel (valami csít dolog), erre az német mondja, hogy ez nem fair, erre az amcsi: és amikor Pearl Harbourt bombázták a németek az fair???? Na ne vicceljenek már. -
[Walaki]D`Lair #251 De Freak bazeg! IC már 1000x leírta, hogy Saddam mehet a picsába, de a népet minek kell fölöslegesen kiirtani??? És én is így vagyok ezzel...
Nem kellene kiforgatni a szavakat... -
#250 ha simán lelövik husseint, azzal nem érnek el semmit, itt az újjáépítés a lényeg, ami által maguk alá rendelhetik a legyőzött országot, és ellenségből szövetséges lesz -
#249 Pontosan! Vannak ott értelmes gonoldkodásu emberek is, csak ők nem kerültek hatalomra. -
Nav #248 Igen ez egy szep alom.
Nem kell messzire menni .Szerbia.
Demokratikusan megvalasztott miniszterelnok offolva az altalad agyoniskolazottnak tartott nep altal.
Es hol vannak a jugok mentalitasban az iraki fanatikusoktol.Szerintem vehetnenek lecket tolluk,mert nagyon gyengen adjak elo.Azert a szerbek nem robbantgnak idegen orszagokban csak a miniszterelnokuk fejet lovik szet.
Ez mind mind a felbehagyott demokratizalas eredmenye.
Irakban egy demokratizalas lehetseges.Es az orszag foldel egyenlove gyalulasa.
Ha az olaj erte a fizetseg az amcsiknak am tegyek meg ,engem nem zavar.Csak ne kelljen rettegni a csaladomnak az elvakult kozel keleti fenyegetesekre,ebbol szerintem az amcsiknak szept.11 anno eleguk lett.
Meg is ertem,akkor kellett volna gyalulni az egesz kozel keleti blokkot.Beleertve irakot is. -
#247 nem, az a beteg állat, aki RENDSZERESEN a terrort élteti, és a terror szülőhazáját védelmezné a gonosz nyugati hatalmaktól, akiknek mellesleg a kényelmes, pöpec életét, nyugalmát, biztonságát is köszönheti
IC többször is bebizonyította, hogy neki mindegy, mit művelnek az arctalan, gyáva terroristák és világpusztító hajlamokkal rendelkező diktátorok, amíg szemben állnak az USA-val, addig őket szereti
neked is ajánlom, hogy nézd meg a képeket, és járj utána, mi is történt a 80-as években (nem emlékszel, mivel oviba jártál akkoriban), és az öbölháborúban, és UTÁNA verd a melled, hogy mekkora pacifista vagy
egy rákos daganatot akarsz megvédeni a sebésztől, csak mert az utóbbi 5 évben éppen nem terjedt tovább........ -
#246 Az a baj, hogy itt mar hallotam olyat, hogy: Mi magyarok atom raketaval lottuk a tobbi Europai orszagot. + Szep hely Magyaro., csak az a baj, hogy nagyon meleg, mert Hawai alatt van.
Ezeknek a barmoknak barmit be lehet adni! Nagyobb demagogia van itt mint Rakosi idejeben otthon! -
#245 Erre valók a titkosszolgálatok! Tudtommal a MOSAD a világ egyik legjobb titkos szolgálata, miért nem hívják őket segítségül egy ilyen akcióban? Ebből a pénzből, amit a háborúra költenek simán kijönne egy ilyen akció, de ha drágább lenne, akkor is megérné a sok fölösleges áldozatot vagy nem? Nem hát mivel USA nincs jó helyzetben mostanság gazdaságügyileg, és kell valami gyors tőke (olaj). -
[Walaki]D`Lair #244 Persze...és ezért sajtá bombázák az egész országot!.....Menjenek a fenébe úgy hadseregestül együtt! Amúgy az amerikaiak közül sem mind ilyen tapló...A katona csak a parancsot követi (nameg be van bolondítva mint nálunk anno a polgári körök) Viszont az egész jelenlegi kormányuk tökéletesen egyenlő Husszeinnel... -
#243 Tökéletesen egyetértek! Mindig csak a közellenség pusztítását nézik. A sajátjukat soha! -
#242 valószínűleg nem egy nyilvános strandon pihen ezekben a percekben..... -
#241 Sajnos ez így van. :( -
#240 Sziasztok!
En itt elek az USA-ban es most jott haza egy amerikai ujsagiro baratom onnan! Teljesen ledobbent attol, hogy az emberek kedvesek es nem erdekli oket, hogy ki kicsoda. Elment a regi haboru szinhelyere is es megdobbenve latta, hogy mennyi a beteg sugarfertozott gyerek a kornyeken. Teljesen kiakadt amikor megtudta, hogy mindez az uran magvas loszerek miatt van amit ok lottek szejel a sivatagban. ( ha tudna mennyit lottek szet Szerbiaban meg a tobbi helyeken ) Mielott elmen igencsak a haboru mellett volt, de mostmar erti,hogy USA sem kulonbb a tobbinel. Ja es azota igen nagy bekeaktivista lett a gyerek. -
[Walaki]D`Lair #239 NA! Legalább egy tisztafejű ember van itt... -
#238 Ha olyan szuper, szervezett hadserege van az amcsiknak, miért nem lővik le simán? Ne mondják már, hogy egy technikaial elmaradt országban nem lehet megőlni egy vezetőt. -
[Walaki]D`Lair #237 Ezaz gyerekek! Akinek különböző a véleménye az szellemi rokkant, idegbeteg és beteg elméjű....bravó... -
#236 Szerinted Saddam=Irak népével. Nem tudom hanyadszorra írom már le, hogy Saddam felőlem mehet a pokolba, de a népe nem ártott senkinek. Tudom most azzal jöttök, hogy az Iraki népből jönnek a terroristák. Nem kell azonosítani mindenkit egy másik emberrel. Ott is vannak ám egyetemet végzett emberek, arról ők nem tehetnek, hogy nincs pénzük a faszfej diktátoruk miatt rendes iskolákba járni. -
#235 http://www.online.rtlklub.hu/hirek/irak/cikk.php?id=030168420
Ezek veszélyesebbek is lehetnek mint az atom. Egyébiránt, egyetértek. -
Nav #234 HA kicsit elgondolkodnal azon hogy ha saddam radobott volna a kis varoskadra egy laza toltetet akkor te nem papolnal itt demagoiarol.
Az elmult 15evben csak azert nem tette meg mert az amcsik probaltak a kurva orszagat kordaban tartani.
Remeljuk nem fog bennunket meglepetes erni es holnap repul a nuklearis toltet mert ez a barom megnyomott egy gombot.
Orulj neki egy gondal kevesebb lesz globalisan.
A hullak mar nem fenyegetnek atommal ,biologiai fegyverekkel,meg vegyi gazokkal.
Ez nem demagogia ember hanem haboru egy valos veszely ellen aki nem egy szemelyben saddam hanem az egesz tetves robbantgatos elvakult nepe.
Sajnalom oket, de vajon bennunket ki sajnalna ha holnap hullunk mint a legyek az anthraxtol.
-
#233 Sharon kijelentette, hogy nem hajlandó békéről tárgyalni vele. -
#231 Arafattal amúgy mi van? Egy ideig ő volt a "sátán" a nyugati kultura megrontója, világbéke ellensége ect. ect -
#230 Kőkemény demagógia van itt.