1358
Március 20-án 04:00 AM CET. Az USA elinditotta a támdást Irak ellen. Ez talán a harmadik világháború kezdetét jelenti?
-
#137 http://yonkis.ya.com/mediaflash/bombsadam.htm -
#136 és ha nem állunk oda, akkor ugyanúgy járnánk... -
#135 Na itt a lényeg!!! Ha Irak nyerne (LOL), akkor szarban lennénk, de erre nem sok esély van, és így csak jól járunk vele, hogy márpedig odaálltunk az egyik oldalra. -
#134 LOL :)))))))) -
#133 Optimista hozzá állás :) Ez a lényeg :) -
#131 de nehogy valaki félreértsen : én nem védem irakot, és nem támadom az USA-t -
#130 és ez a lényeg, nem? -
#129 nem sok, de van! -
#127 ezt senki sem gondolta :) -
#126 hát ha elkapnak , akkor bizony számít! -
#125 Mire számítottatok?
Hogy a felvonultatot 300.000 emberke szépen hazamegy?
ugyanmá.... -
#124 látom nem érted :) -
#123 jogilag? és?? egy követ nem dobunk rájuk, hol itt a háború?? jogilag mindketten bűnöző drogosok vagyunk, de biztos, hogy ez számít valamit? -
#122 érted, segítek neked felszedni egy nőt, vagy felszedem veled a nőt..... :DD -
#121 JOGILAG magyaroszág is háborúban áll! -
#120 de hát nem szálltunk be, könyörgöm.... megkértek egy szívességre, és mi teljesítettük, mert semmi okunk nincs rá, hogy egy fingnyi esélyt is adjunk Husseinnek, másrészt igen jól járunk vele, ha segítjük az USA-t
a segítség és a részvétel nem ugyanaz -
#119 sőt, én azt nem értem, hogy miért kell egy ilyen országnak, mint mi beszálnunk egy háborúba.
ami ráadásul nem is a mienk, semmi közünk hozzá..... -
#116 amig nincs vége, addig nem tudod megmondani mennyire másztunk bele.
:) -
#115 amig nincs vége, addig nem tudod megmondani mennyire másztunk bele.
-
#114 Még egyátalán nem biztos hogfy jó oldalon vagyunk. Japán és Oroszország még nem foglalt igazán állást... -
#113 erről beszélek, ez az első eset -
#111 "beleavatkozás"-ra gondoltam, bocs -
#110 ...ha akkor is kimaradunk. -
#109 Az újjáépítési szerződések háromnegyede az USA kezében van...el volt már döntve egy hónapja! -
#108 mondj már egy háborút ahol jól helyezkedzünk el valaha??? Nem kellett volna költözködnöd anno...
-
#106 ez az egész erről szól.... szétbombázzák, talpraállítják, pénzelik, és máris tagja a nagy családnak
nem jobb, mint egy fenyegető ellenség? :) -
#105 hát ja, épp ezért lenne butaság a hatalommal szembeszállni
ha ennek vége, bőven meglesz a jutalom, akkor majd örülni fog mindenki, aki most ellene tüntet.... -
#104 CNN:
Japán csákó dumál. "Megigérjük hogy segítünk ujraépiteni Iraqot..." -
#103 Afghanisztán...... asse volt 2 hét a lényeget tekintve, pedig 2. Vietnamot emlegettek..... -
#101 A beleavatkozás szintjén. -
#100 senki nem avatkozott bele, végre egy háború, ahol már az elején jól helyezkedünk, ennyi.... nehogymár a románok hamarabb bevágódjanak...... -
#99 "szemétmocsokterrorista" magatartás ami újabban "kívánatos dolog" -
#97 debazz, hogy lehet egy napon emlegetni egy sivatagi vallási fanatikus putrit, akik az istenükért felekasztanák a saját anyjukat, a világ legfejlettebb országával??
pls hagyjuk a lelki szarságot, addig amíg az USA van a csúcson, addig ők diktálnak, és amíg ebből nekünk csak hasznunk származik, ne basszuk már őket seggbe..... majd ha Irak éri el, hogy a világ legerősebb országa lesz, akkor rájuk hallgatunk, de jelen pillanatban az "agy" küzd egy rákos daganat ellen, mit kell itt problémázni? -
#96 miért? -
#95 Azé ez enyhén erős... -
#93 És én le is szarnám az egészet, ha nem avatkozna bele ebbe a háborúba ez a kibaszott kormányunk... -
#92 én kétlem , hogy 10 nap alatt vége lenne ennek a háborúnak....
....mondjatok egyet, ami ilyen hamar véget ért! -
#91 Ez olyan, mint amikor az 56-os forradalom után az Amerikaiak le se szartak minket, de hogy azért lássák, hogy milyen jószívűek, küldtek pokrócokat. :/ -
#89 Az hát. velük vannak, de azért szétbombázzák a fejüket :D Iszonyat. -
#88 LOL :))))))))))