11368
  • PiszkosFred
    hardwired.hu

Kotelezo ismerni ;]
  • Valen
    ez a HW cikk ez melyik oldalon jelenne meg, tom lehet hülye kérdés, de akkor is?
  • Hmuda
    Direkt úgy csináltam, hogy még véletlenül se hagyjam ki, hogy ne tünjön úgy, hogy csak ajnározni akarom a gamét. :-)
  • Hmuda
    Megvan. :-)
  • PiszkosFred
    Hat de eladni akarod a dolgot, nem? Egyebkent jogos, de nagyon apro betuvel ird a cikk vegere, csillagozva.. ;]
  • Kandurex
    Ne felejts el írni a negatívumokról se! Mert bár kevés van, de van!
  • PiszkosFred
    Kétféle végkifejlet, teljesen szabadon specializálható társak, interaktiv kis történetek, romantika, játék a játékban...stb ;]
  • Kandurex
    :))
  • harczos
    lehet h télleg nem kéne bele a reklám
    de ha írod akkor 'magyarítás' ;)
  • Hmuda
    Hát nem hiszem, hogy örülnének a reklámnak, de megpróbálom.
  • Valen
    Magyarosítást ne feljtsd ki !!!
  • Hmuda
    Segítsetek már picit. írom a HW cikket. Már írtam a Háttértörténetről, játékmenetről, a jó-rossz oldal megoldásiról, Grafika, hangok. Még mit?
  • Hmuda
    Már megvolt láttam a dolgot de annyira nem láttam használható cuccot náluk.
  • PiszkosFred
    Nincsmit. Marlowek csinaltak mar valamit kotor cimszo alatt, a lionheart.hu-ra. Inkabb csak hivatalos hirek forditasa a dolog, egy-ket erdekesebb infoval, de magaval a jatekkal nem nagyon foglalkoztak kvesztek szintjen. Nezd meg es beszelj veluk, ha van esetleg olyan anyag naluk ami jol johet.
  • Hmuda
    Kira, kösz. :D

Épp most írok egy cikket a HW-nek.
  • PiszkosFred
    Na kiraktam, hatha segit ez is valamit a nepnek hogy ne kerdezzen majd feleslegesen eheh ;]
  • PiszkosFred
    Semmigond, megesik ;]
  • Hmuda
    Na mostmár elküldtem a jót, kcsit figyelmetlen voltam az előbb.
  • PiszkosFred
    Picit harcolok meg a bannerekkel, illetve a kezelorendszerrel. Figy, nezd mar meg, de szerintem egy O betu lemaradt. Ez most esetleg szandekos vagy veletlen?
  • Hmuda
    Szolj ha kiraktad. :D
  • PiszkosFred
    Megvan, thx
  • Hmuda
    Elküldtem
  • PiszkosFred
    [email protected]
  • Hmuda
    Megvan. Mi a cimed?
  • Hmuda
    Huh, ez télleg mini, de majd igyekszem vmi épeszűt összehozni. :-)
  • PiszkosFred
    Csinalsz nekem egy 130x30as kis minibannert az oldalrol? Mert akkor kiraknam a Morrowind HQ-ra.
  • Valen
    ezt az IRC-s dolgot mondjátok márel hogy hogy működik, mer ta mircet elindítom és egy kicsit kaotikus a beállítása :)
  • RaveAir
    Csak simán lusta vagyok manapság irc-re felmenni. Egyszerűbb néhány fontosabb kérdést Andy-val icq-n megvitatni.
  • RaveAir
    Igen. Szerintem is nagy élvezett úgy fordítani, hogy ott az szöveg, hogy Yes, I have. És akkor csak nézek bután, hogy mi igen.
    Úgyhogy szerintem lesz egy jó kis utólagos hibajavítás is a sima fordításon kívül. De majd meglátjuk...
  • harczos
    ja, a fordítóknak terveztük, de azok is alig járnak erre, vagy nem is tudnak róla :)
  • PiszkosFred
    Ez igaz, akkor ez a .hun csati csak a forditoknak keszult? Mert akkor oke, nem szoltam. Azt hittem egy altalanos csatit akartok, azert is kerdeztem ra, mert .hu-n mar vannak nepek (megha kis letszamban is)
  • harczos
    télleg, de ha jól sejtem ők nem fordítók ;)
  • PiszkosFred
    Mar csak azert, mert .hu is van
  • harczos
    bár sokáig csak egyedül vagyok fenn, azt éjfél felé jön fel 1-2 emberke a 'kemény magból' :))
  • harczos
    hun
  • PiszkosFred
    .hun vagy .hu? ;]
  • harczos
    coming soon (1 'm') ;)
  • harczos
    és a fordítók és fordítani akaróknak ajánlanám ircnet-en a #kotor.hun csatit
  • harczos
    inkább ez - állapotjelző
  • Valen
    legalábbis a linkek