11368
-
#4368 hardwired.hu
Kotelezo ismerni ;] -
#4367 ez a HW cikk ez melyik oldalon jelenne meg, tom lehet hülye kérdés, de akkor is? -
#4366 Direkt úgy csináltam, hogy még véletlenül se hagyjam ki, hogy ne tünjön úgy, hogy csak ajnározni akarom a gamét. :-) -
#4365 Megvan. :-) -
#4364 Hat de eladni akarod a dolgot, nem? Egyebkent jogos, de nagyon apro betuvel ird a cikk vegere, csillagozva.. ;] -
#4363 Ne felejts el írni a negatívumokról se! Mert bár kevés van, de van! -
#4362 Kétféle végkifejlet, teljesen szabadon specializálható társak, interaktiv kis történetek, romantika, játék a játékban...stb ;] -
#4361 :)) -
harczos #4360 lehet h télleg nem kéne bele a reklám
de ha írod akkor 'magyarítás' ;) -
#4359 Hát nem hiszem, hogy örülnének a reklámnak, de megpróbálom. -
#4358 Magyarosítást ne feljtsd ki !!! -
#4357 Segítsetek már picit. írom a HW cikket. Már írtam a Háttértörténetről, játékmenetről, a jó-rossz oldal megoldásiról, Grafika, hangok. Még mit? -
#4356 Már megvolt láttam a dolgot de annyira nem láttam használható cuccot náluk. -
#4355 Nincsmit. Marlowek csinaltak mar valamit kotor cimszo alatt, a lionheart.hu-ra. Inkabb csak hivatalos hirek forditasa a dolog, egy-ket erdekesebb infoval, de magaval a jatekkal nem nagyon foglalkoztak kvesztek szintjen. Nezd meg es beszelj veluk, ha van esetleg olyan anyag naluk ami jol johet. -
#4354 Kira, kösz. :D
Épp most írok egy cikket a HW-nek. -
#4353 Na kiraktam, hatha segit ez is valamit a nepnek hogy ne kerdezzen majd feleslegesen eheh ;] -
#4352 Semmigond, megesik ;] -
#4351 Na mostmár elküldtem a jót, kcsit figyelmetlen voltam az előbb. -
#4350 Picit harcolok meg a bannerekkel, illetve a kezelorendszerrel. Figy, nezd mar meg, de szerintem egy O betu lemaradt. Ez most esetleg szandekos vagy veletlen? -
#4349 Szolj ha kiraktad. :D -
#4348 Megvan, thx -
#4347 Elküldtem -
#4346 [email protected] -
#4345 Megvan. Mi a cimed? -
#4344 Huh, ez télleg mini, de majd igyekszem vmi épeszűt összehozni. :-) -
#4343 Csinalsz nekem egy 130x30as kis minibannert az oldalrol? Mert akkor kiraknam a Morrowind HQ-ra. -
#4342 ezt az IRC-s dolgot mondjátok márel hogy hogy működik, mer ta mircet elindítom és egy kicsit kaotikus a beállítása :) -
#4341 Csak simán lusta vagyok manapság irc-re felmenni. Egyszerűbb néhány fontosabb kérdést Andy-val icq-n megvitatni. -
#4339 Igen. Szerintem is nagy élvezett úgy fordítani, hogy ott az szöveg, hogy Yes, I have. És akkor csak nézek bután, hogy mi igen.
Úgyhogy szerintem lesz egy jó kis utólagos hibajavítás is a sima fordításon kívül. De majd meglátjuk... -
harczos #4338 ja, a fordítóknak terveztük, de azok is alig járnak erre, vagy nem is tudnak róla :) -
#4337 Ez igaz, akkor ez a .hun csati csak a forditoknak keszult? Mert akkor oke, nem szoltam. Azt hittem egy altalanos csatit akartok, azert is kerdeztem ra, mert .hu-n mar vannak nepek (megha kis letszamban is) -
harczos #4336 télleg, de ha jól sejtem ők nem fordítók ;) -
#4335 Mar csak azert, mert .hu is van -
harczos #4334 bár sokáig csak egyedül vagyok fenn, azt éjfél felé jön fel 1-2 emberke a 'kemény magból' :)) -
harczos #4333 hun -
#4332 .hun vagy .hu? ;] -
harczos #4331 coming soon (1 'm') ;) -
harczos #4330 és a fordítók és fordítani akaróknak ajánlanám ircnet-en a #kotor.hun csatit -
harczos #4329 inkább ez - állapotjelző -
#4328 legalábbis a linkek