11368
-
#4327 nem rosz, de opera alatt nem mükszik :( -
#4326 JKirály, de hogy-hogy nem HK-47 lett végülis a választott? ;) -
#4325 Jah, meg van -
#4324 Cím? -
#4323 Na, mostmár mindehol ott a Comming soon felirat, ahhol kell. A galéria a régi jó Hmuda féle, szóval saját képek vannak ott. -
#4322 Na kicsit finomíottam rajta (eltávolítotam a törzsszöveget a menütöl és a menü szép nagy sárga betűket kapott :D). -
#4321 Kiindulasi alapnak nem rossz. -
#4320 Kezd az agyam telelenni az angollal. Baromi nehé úgy lefordítani a párbeszédet, hogy nem tudod hogy melyik rész követi a másikat :)
másrészt az angol annyira egy primitív, egyszerű nyelv, hogy az már szörnyű :)))) -
#4319 :-) -
#4318 Tudom, csak meegrősítettem a véleményem :)) -
#4317 Tudom, de vannak még páran a fórumon. :D -
#4316 lsd 4309 -
#4315 Várom a véleméyneket az oldal designról -
#4314 Na folytatom a fordítást, reggel óta 120 db párbeszéd szóveget sikerült csak lefordítanom .) -
#4313 Attol is függ, hogy milyen kasztú. Pl a guardian hihetetlen extrákat kap támadásra, viszont a többi kaszt alig kap extrát a támadásra. -
#4312 talál elk = találják el -
#4311 Mondjuk szerintem azért oldották meg így, mert Tarison nem tudhatja az ember, hogy most mi lesz a jó a fénykardnak, ezért vagy az erőt, vagy az ügyességet növeli eszetlenül és hogy ne kerüljön hátrányba a játékos, mindkettő beleszámít a fénykardba. :D -
#4310 Hát a bátyám karijának 18 DEX-e és 13-as STR-e van és alig talál elk valakit, igaz őt sem találják el :) -
#4309 Kezdetnek jó -
#4308 Éppenhogy eltalálod, mert a fénykard az egyetlen oylan fegyver, ami mind az erőt, mind az ügyességet hozzáadja a TO HIT módostóhoz. -
#4307 Hmuda webpage :
"Készenállok MESTER" -
#4306 A DESIGN!
(kéretik nem anyázni, eléggé kezdetleges, tudom :-) ) -
#4305 lehet arról külön vitát nyitni hogy mejik a jobb:
Eltalálod keményen és jobbansérülsz, vagy
Nem találod el és téged sem találnakl el :)
-
#4304 Jaja, szóval azt növeld. Az erőt majd pótolják a kristályok. -
#4303 OK -
#4302 izé dex-re!!!!!!!!!!4 -
#4301 Dobperrgés és fanfárok szóljatok és harsogjatok!!!! -
#4300 Mondom hogy NE növeld az erődet mostmár, dmert fölösleged. Amikor szintlépésnél tudod növelni ezeket (erő, ügyesség, stb), akkor csak a DEXTERITY-t növeld. Sokkal jöbb lesz a védelmed. -
#4299 hogy érted hogy gyúrjak str-re mit csináljak hogy nőjön (azért vagyok ilyen láma mert ez az első ilyenfajta game amivel játszottam) -
#4298 Nos, ha készen álltok, akkor feltöltöm az egyelőre végleges designt. -
#4297 Ez nem igaz. Én már leteszteltem és csak a fizikai fegyvereknél hatásos kizárólag az erő. Fénykardnak mind az erő, mind a DEX ad pluszt a TO HIT számhoz. Ezért jó az elején eldönteni, hogy most erőseket ütsz de minden suttyó eltalál, vagy keveset sebzel, de szinte sebezhetetlen vagy. -
MrSnake #4296 Már rájöttem! :)
Ment is a válasz!
-
#4295 MrSnake priv-ben ment egy leírás a dologról! -
#4294 CSak dex nem jó, mert bár elhajól az ütések elöl, de nem talál le senkit, s ugyanott van. -
#4293 Police 88: kicsit kevés a STR-ed nem?
a DEX még jó, de a STR egy kicsit kevés
-
#4292 Előszöris 13-as erővel csak +1-es extrát kaphatsz. Ezentúl azt ajánlom, hogy csak dex-re gyúrj, a védelmed is nőni fog tőle. FEAT-ként növeld a fénykard képzettséget és a stílusodnak megfelelő harcstílust (Dueling:egykezes, Dual:kétkezes). -
#4291 STR:13 (+3) DEX: 16 (+3) -
MrSnake #4290 Vagy ha valaki jelentkezik csak az Angol szöveget külditek el? És csak fordítani kell???
-
#4289 okés :-) -
#4288 mindjárt mondom ok?