11368
  • Valen
    nem rosz, de opera alatt nem mükszik :(
  • [NST]Cifu
    JKirály, de hogy-hogy nem HK-47 lett végülis a választott? ;)
  • Kandurex
    Jah, meg van
  • Kandurex
    Cím?
  • Hmuda
    Na, mostmár mindehol ott a Comming soon felirat, ahhol kell. A galéria a régi jó Hmuda féle, szóval saját képek vannak ott.
  • Hmuda
    Na kicsit finomíottam rajta (eltávolítotam a törzsszöveget a menütöl és a menü szép nagy sárga betűket kapott :D).
  • PiszkosFred
    Kiindulasi alapnak nem rossz.
  • Valen
    Kezd az agyam telelenni az angollal. Baromi nehé úgy lefordítani a párbeszédet, hogy nem tudod hogy melyik rész követi a másikat :)

másrészt az angol annyira egy primitív, egyszerű nyelv, hogy az már szörnyű :))))
  • Hmuda
    :-)
  • Valen
    Tudom, csak meegrősítettem a véleményem :))
  • Hmuda
    Tudom, de vannak még páran a fórumon. :D
  • Valen
    lsd 4309
  • Hmuda
    Várom a véleméyneket az oldal designról
  • Valen
    Na folytatom a fordítást, reggel óta 120 db párbeszéd szóveget sikerült csak lefordítanom .)
  • Hmuda
    Attol is függ, hogy milyen kasztú. Pl a guardian hihetetlen extrákat kap támadásra, viszont a többi kaszt alig kap extrát a támadásra.
  • Valen
    talál elk = találják el
  • Hmuda
    Mondjuk szerintem azért oldották meg így, mert Tarison nem tudhatja az ember, hogy most mi lesz a jó a fénykardnak, ezért vagy az erőt, vagy az ügyességet növeli eszetlenül és hogy ne kerüljön hátrányba a játékos, mindkettő beleszámít a fénykardba. :D
  • Valen
    Hát a bátyám karijának 18 DEX-e és 13-as STR-e van és alig talál elk valakit, igaz őt sem találják el :)
  • Valen
    Kezdetnek jó
  • Hmuda
    Éppenhogy eltalálod, mert a fénykard az egyetlen oylan fegyver, ami mind az erőt, mind az ügyességet hozzáadja a TO HIT módostóhoz.
  • Valen
    Hmuda webpage :

"Készenállok MESTER"
  • Hmuda
    A DESIGN!

(kéretik nem anyázni, eléggé kezdetleges, tudom :-) )
  • Valen
    lehet arról külön vitát nyitni hogy mejik a jobb:

Eltalálod keményen és jobbansérülsz, vagy
    Nem találod el és téged sem találnakl el :)
  • Hmuda
    Jaja, szóval azt növeld. Az erőt majd pótolják a kristályok.
  • Police88
    OK
  • Police88
    izé dex-re!!!!!!!!!!4
  • Valen
    Dobperrgés és fanfárok szóljatok és harsogjatok!!!!
  • Hmuda
    Mondom hogy NE növeld az erődet mostmár, dmert fölösleged. Amikor szintlépésnél tudod növelni ezeket (erő, ügyesség, stb), akkor csak a DEXTERITY-t növeld. Sokkal jöbb lesz a védelmed.
  • Police88
    hogy érted hogy gyúrjak str-re mit csináljak hogy nőjön (azért vagyok ilyen láma mert ez az első ilyenfajta game amivel játszottam)
  • Hmuda
    Nos, ha készen álltok, akkor feltöltöm az egyelőre végleges designt.
  • Hmuda
    Ez nem igaz. Én már leteszteltem és csak a fizikai fegyvereknél hatásos kizárólag az erő. Fénykardnak mind az erő, mind a DEX ad pluszt a TO HIT számhoz. Ezért jó az elején eldönteni, hogy most erőseket ütsz de minden suttyó eltalál, vagy keveset sebzel, de szinte sebezhetetlen vagy.
  • MrSnake
    Már rájöttem! :)
    Ment is a válasz!

• Valen
    MrSnake priv-ben ment egy leírás a dologról!
  • Valen
    CSak dex nem jó, mert bár elhajól az ütések elöl, de nem talál le senkit, s ugyanott van.
  • Valen
    Police 88: kicsit kevés a STR-ed nem?
    a DEX még jó, de a STR egy kicsit kevés
  • Hmuda
    Előszöris 13-as erővel csak +1-es extrát kaphatsz. Ezentúl azt ajánlom, hogy csak dex-re gyúrj, a védelmed is nőni fog tőle. FEAT-ként növeld a fénykard képzettséget és a stílusodnak megfelelő harcstílust (Dueling:egykezes, Dual:kétkezes).
  • Police88
    STR:13 (+3) DEX: 16 (+3)
  • MrSnake
    Vagy ha valaki jelentkezik csak az Angol szöveget külditek el? És csak fordítani kell???
  • Hmuda
    okés :-)
  • Police88
    mindjárt mondom ok?