11368
  • Hmuda
    Az összes bolygó felkerült kivéve Yavint. A kép még mindig nagyon kellene!!!
  • Hmuda
    Mindjuárt fent van az utolsó két bolygó is!
  • Hmuda
    És hogy jutottál be?
  • Shep
    Amúgy bejutottam, de nekem nem kellett hozzá a medál, és nem is támadt rám senki. Mellesleg 5 éves vagyok iskolába még nem járok :)
  • Hmuda
    Tudod az Endar Spireon se úgy volt, hogy namostszépenkisütökmindenenergiacsatolást, hanem szépen kamera, aztán lehetett csak túlterhetlni az energiát.
  • Kandurex
  • Hmuda
    Kamerákról hallottál már?
  • Hmuda
    Elküldtem, de vedd figyelembe, hogy tényleg életem első cikke volt. :-)
  • Ron Ragm
    a konzolokon csak a szokásos dolgok vannak (droidok, lövegek kikapcsolása, droidok célzórendszerének megkhackelése, terminál túltöltése)
  • Kandurex
    priv
  • Hmuda
    Na jó, add meg a cimed és meglátjuk.
  • Kandurex
    Akkor - akár amit a priviben írtam, tudod...izé...türelmetlenség rulz!
  • Hmuda
    HW:
    ld: 4415 :-)

Mellékküldik: egyelőre az oldallal foglakozom, majd később folytatom.
  • Kandurex
    még1: A többi mellék küldetést nem csinálod? :(
  • Kandurex
    HW?
  • Hmuda
    Ige de ez a része állítólag bugzik a játéknak, nemtom mi, de azt hallottam.
  • Hmuda
    Tölts vissza.
  • Hmuda
    Akkor kérlek had idézzek az eredeti szövegből:

"A Sihek bolygójára leszállva menj el az akadémia bejáratához. Ott beszélgess el az
    őrrel és kérdezd ki azzal kapcsolatban, hogy te hogyan lehetnél Sith."

Megkérdem. Mikor tanultál alsó tagozatba? Tudod ott tanulunk meg olvasni! ÁH! Semmi sincs hiába leírva a végigjátszásba bakker!
  • Ron Ragm
    Ja és a kétpengéjű fegyverekhez egy vagy kétkezes skill kell?
  • Shep
    hát nézem de nem tudok harcba elegyedni senkivel akinél medál van, az elején a csóka aki a 3 figurát macerálja 1x megölte őket, 1x meg csak megsebezte őket. A 3 másik sith akik belémkötnek akárhogy csűröm-csavarom a szavakat mindíg elmennek, végül 1 ember marad Melak /vagy ki/ az akadémia előtt de ő is elmegy, mellesleg Yoghurt-ot :) meg nem találom a kocsmában, szóval ez patthelyzet, vagy nem?
  • Ron Ragm
    de hogy menjek ki az ajtón a konzolhoz ha zárva van és nem tudom feltörni? a launch kódok is megvannak, már csak haza kéne menni
  • Hmuda
    Ki mondta, hogy az egész bázison csak ott van konzol? :PPP
  • Ron Ragm
    ott nincs semmilyen konzol, csak vmi transformer van a liftnél amire senki sem csinál semmit
  • Hmuda
    De van egy tippek trükkök szekció. Nézz bele a kozolba és máris könyebb lesz a dolgod (vagy a pajzsot szeded szét, vagy a liftet nyitod ki).
  • Ron Ragm
    Az elején a tarisi sith bázisnál az assault droiddal mit kezdjek? még Bastilla sem bír el vele, az ajtót meg nem tudom feltörni, a végigjátszás sem ír ezzel kapcsolatban semmit...
  • Hmuda
    Végigjátszás...

Kezdem kibaszottul rohadtul unni, hogy mindenki lusta akárcsak egy pillantást is vetni rá. :PPP
  • Shep
    Mi van akkor, ha a sithek bolygóján semmit nem tudok csinálni, senkit nem lehet megverni, az akadémiára nem tudok bejutni, egyszerűen van pár figura akivel lehet beszélgetni, meg kártyázni tudok és ennyi.
  • Hmuda
    Tatooine frisítve.
  • Hmuda
    Persze a kevésbé tág köröket nem szeretném túlságosan lebontani. Ilyen pl a bolygók, az szerintem jó ahogy van.
  • Hmuda
    Ismét csak egy szó:

"végigjátszás"

Minden szépen le van írva. Freyr odalent van a shadowlandsen, a hologram meg a térképet örzi. :PPP
  • gerger
    A kashyyykon a Freyrt a vuki főnök? Tehát amikor a pengét felszedted akkor vissza kell menni a a faluig?????, Találtam még 1 robotot aki úgynézett ki mint egy szellem elkezdtem vele beszélni és nem lehetett abbahagyni a dumát vel fél óráig nyomkodtam a szövegeket és nem hagyott elmenni húú de beidegelt
  • Hmuda
    Én is valami hasonlót tervezek, csak egyelőre egyszerűbb volt bemásolni a txt-t mint a linkekkel szarakodni. :D
  • PiszkosFred
    Vegigjatszas helyett lehetne egy Kuldetesek menupont, majd azon belul bolygokra szedve almenuk. A bolygoknal is lehetne almenu, Csillagterkep megszerzese avagy fokuldetes szeruseg cimszoval, majd alatta a mellekkuldetesek, akar egyenkent, akar csoportositva. De a tarsak torteneteit meg megint egy ujabb csoportba lennenek szedve. A textben levo tippek trukkok-et is kivennem en speciel kulon menupontba. Aztan lehetne rakas atjarhatosagot csinalni, bolygok bemutatasa kapscan egybol kuldetesre ugrani, stb... Mivel statikus html az egesz, at kell gondolni mit merre.

Kuldetesek:
    > Taris
    - Fokuldetes
    - Egyeb:
    - szerum
    - parbaj
    - stb.
    > Dantoo
    > ...

Tarsak kuldetsei
    > Mission
    > BigZ.

Ez persze mind-mind csak egy otlet(mert szovegelni konnyebb mint megcsinalni, habar meg nem tettem le rola vegervenyesen), igy hajnalban, feluton a Dalakora es az agy kozott ;]
  • Hmuda
    Nyugi még csak pár órája küldtem be. Gondolom még átnézik a hibákat, vagy ha nagyon szar akkor fogalmazzák az elutasító levelet (szerintem az utóbbi :-) ).
  • Valen
    CSak a dialog.tlk-t és a movie feliratokat csináljuk egyenlöre
  • PiszkosFred
    De ha megis sikerulnek olyan melysegig visszafejteni a dolgokat, akkor kezdhetnetek valamit a multi uzemmoddal is eheh ;]
  • PiszkosFred
    ;]]]
  • Valen
    beterjesztettem, megvitatuk és artra a döntésre jutottunk, hogy ez technikailag nehezen megoldható

ugyanis mi magyarítjuk a gamét, nem újraírjuk a codot
  • Valen
    majd megfontoljuk, beterjesztem a tanács elé :)
  • MrSnake
    Egy tipp: ha magyarítjátok a játékot szerintem, jó lenne
    más színt választani a betükhöz (kék helyett) mert több óra játék után, pláne éjjel kifolyik a szemem a TFT előtt !