11368
-
#4160 Na most jutottam a Tatooinera. kiraly a game. Full jo vagyok, de azert ket piros fenykard bejatszik... :) -
#4159 Ordo és Mission volt velem ekkoriban, es emlexem hogy Ordo 1-1 nagyobb bicskaval rohangalt, Mission asszem lovoldozott. Na es ezek a jedik (nem csak juhanni, masok is a jatek kesobbi szakaszain) amikor lebenitjak a tarsakat, az egesz ugy nez ki, hogy a ket kardot amelyet a kezunkben tartunk, a nyakunk ele emeljuk, a pengek keresztezve egymast. Tisztara mintha sajat magunk fejet akarnank levagni ;] Erre ertettem. -
#4158 "Sajat maguk ellen forditja a fegyveruket.."
??? -
#4157 Ja telleg, hulye vagyok, sorry. Sajat maguk ellen forditja a fegyveruket majd lebenitja oket, mar emlekszem. Merges is lettem legelso alkalommal, majd bele is vertem a foldbe eheh. Aztan reload es jott a diplomacia.... -
#4156 Honnan veszed hogy van 1.02 patch??? -
#4155 Juhani a társaidat lefagyasztja és tökegyedül kell szembeszállni vele. -
#4154 Javits ki ha tevedek, de akkor mar nem veled kellene lennie a Tarisrol par embernek? Ordo es Z. nem arrol hires hogy nyamnyila harcban hasznavehetetlen emberek ;] -
#4153 Milyen karival vagy? -
#4152 na igen ezt eddig is tuttam férreértettük egymást! de az a gáz ,hogy én olyan béna vagyok ,hogy még lesetudom gyengíteni annyira! -
Inquisitor #4151 Hmmm. Van már crack az 1.02-es patch-hez??? -
#4150 lol -
#4149 i<>o -
#4148 Ha kész lesz a magyarisotás, akkor megszűnnek ezek a kérdések...
...remélem ;] -
#4147 Ez már durva lenne. Nem lehet a gyerek minden kis hülye botlása miatt extrákat írni a tippekhez. :D -
harczos #4146 add hozzá a tippekhez,h ha vki nekd esik attól még nem bizti h akkor van vége a harcnak ha meghal az illető ;) -
#4145 Ha leszedted az életerejét akkor emgbékél és csak akkor esik neked megint ha kimondottan provokálod. Fel se tünt? -
#4144 vagy most megnézem......megyek játszani..... -
#4143 és olvastam a végigjátszást nem ölöm meg!! -
#4142 nem nemtudtam legyözni!!!!!!! Hogy lehet meggyőzni? nekem egyből rámtámad! -
#4141 Kinyírtad? Gratulálok, a játék egyik legjobb Jedi társától fosztotad meg magad. Nem muszáj persuadiont használni, megfelelő zsövegekkel is vissza lehet küldeni (csak ugye egyesek lusták nézelődni a szövegek között :P). -
#4140 Nem kell kinyirni, csak el kell onnan hesegetni a sötét gondolataival. Meggyőzni célszerűbb, jól jöhet a későbbiekben... -
#4139 Én nem jöttem össze vele (igaz a sötét oldalt valasztottam), sőt, ha Bastilla nem lép közben, ketté is vágom a parton ;] (A game elejétől unszimatikus volt nalam, egész idő alatt amikor nem volt kötelező, ott figyelt a hajón és malmozott..) Ezek szerint akkor ha nő a karakter és jó oldalra áll, akkor jönnek össze? -
#4138 ja ez a válastszom a #4132-re -
#4137 kimész a bázisról bemész ott ahol a két swoopos áll utána egyenesen át a kapun(ott rádtámad néhány állat),aztán barra (szaladj el vagy öld meg az állatokat)át a hídon és ott vagy egyenesen és megint barra ott leasz a jedi akit ki kell nyírni (na őt nem tudom legyőzni de neked sikerülhet!!) -
#4136 Jajjjjjjj rosszul értelmeztem.
[biztos még részeg]
Asszittem Carth jön össze Bastillával.Hmm ezek szerint a nők vagyunk,akkor mi jövünk össze Carth-la.....
De hülye vagyok! -
#4135 Hát arra is jártam, csak nem mindenhol :) -
#4134 Nem a strange ruins bakker, hanem a grove! :PPP -
#4133 Mikor jönne össze Carthal? Miröl beszélsz? -
#4132 A fénykard elkészítése után, a 3. teszt színhelye a rom az merre található, mert találtam egy "strange ruins -t" de abba nem tudok bemenni, szóval akkor merre van? -
#4131 Azé elég nagy ribi ez a Bastilla.Neki mind1 csak valakivel összejöjjön.Ha nem veled,akkor Crath-al -
#4130 Már mondtam, hogy ha női karival nayomusz akkor Carth a kiszemelt áldozat. -
#4129 Leszbishow meg szinten elmaradt Bastila es "koztem" ;] -
#4128 Én női jedivel mentem, és a végén "piros szinben" fejeztem be a sztorit, és leszámítva egy pontot amikor a szivem szakadt meg (Mission), nem volt rossz. Viszont csók nem volt egy darab sem, de ahoyg elnéztem kedves malak kollegát, nem is nagyon lett volna mivel neki eheh. Még talán nekifutok egy férfi és kék karakternek, meglátjuk...
A finish előtti utolsó kép a néniről:
-
#4127 Menj oda két muksóhoz és beszélgess el velük a hanggenerátorokról, amit őriznek, aztán kérd el a leállításhoz szükséges kódot és azzal kapcsoljd ki őket. Kettő már elég lesz. (látjátok, akármennyire is durva éjszakám volt, a segítségnyujtást még most se tagadom meg :D) -
#4126 akkor nincs csok a jatekban -
#4125 vagy megölöd őket és viszamész Joleehoz. de ez erősíti a sötét oldalt. -
harczos #4124 asszem győzd meg őket h mennyenek el vagy nmi... -
harczos #4123 1ébként én is majnem úgy volt h otthon töltöm a szilvesztert, de szerencsére közbejött egy bulee :) -
#4122 Na segítség:a kashyyykon amikor a jolehez elmész és a házánál megáll utána vannak ilyen emberek akikkel lehet beszélni vagy meglehet őket őlni aztán van 1 ajtó ami ilyen lila nemis ajtó vmi lila sugár amin nem lehet átmenni. Na és ez elött ezeket az embereket kell meggyőzni, hogy adjanak oda vmi kártyát vagy vissza kell menni a liften vagy mi? -
harczos #4121 lol ;)