11368
  • yal
    patch + crack nalam dcn.)
  • Mr_no_NaMe
    Sziasztok!
    Mesélne valaki nekem egy kicsit a játékról?Hasonlít
    az SWG-re?
  • PiszkosFred
    Mivel a kovetkezo kerdesed az lesz hogy honnan lehet krekket leszedni a 101hez, a javaslatom az, hogy olvass vissza 10-15 oldalt, es megtalalod...
  • PiszkosFred
    Hát tudod azok után, hogy nem is oly régen arrol ment a kérdez-felelek, hogy "befordulhatok e a folyosón jobbra?", ez még egy érhető kérdés volt. Nem mindenki ismeri a játékot, mármint ezt a tornyost, és bizony le tudja törni az ember lenduletet ha tokol vele. Én is probalkoztam vele, de annal jobban teccett a jatek, hogy lealljak oraig ilyen dolgokkal tokolni. Ennel jobb mar csak a valtogatos-kocka-padlo teccett ;]]
  • Hmuda
    Na asszem nekiveselkedek a legnehezebb részének az oldanak. Tárgyak. Nem lesz egyszerű munka. :D
  • I.C.ram
    Ennyire lustán legyenek az emberek gondolkodni...
  • Hmuda
    Próbáld ezt. Törést sajna nem tudok.
  • PszihoApu
    a pechet honnan tudnam letolteni?
  • PiszkosFred
    nemvanmit
  • Hmuda
    Nem mert akkor látszódna az ikonja a karakterképem job oldalán. De ott csak a light-side-bónuszom van (és amúgy se használok drogokat :D).
  • s.0liver
    Megvan a +4 SRT-ed Adrenalin Strenght az +4 ad és elég sokáig. :D Lehet ,hogy benyomtad magadnak és elfeledkeztél róla ?
  • Shep
    Kerestem én de úgy tűnik pont azt a lapot nem néztem meg ahol ez volt. Köszi amúgy.
  • PiszkosFred
    "Már eccer beraktam,de örüljetek itt van megint a megoldás:
    1. Move a system from the Left pillar --> to the Middle pillar.
    2. Left --> to Right
    3. Middle --> to Right
    4. Left --> to Middle
    5. Right --> to Left
    6. Right --> to Middle
    7. Left --> to Middle
    8. Left --> to Right
    9. Middle --> to Right
    10. Middle --> to Left
    11. Right --> to Left
    12. Middle --> to Right
    13. Left --> to Middle
    14. Left --> to Right
    15. Middle --> to Right"

forras #3836, by Shaman, neki koszond
  • PiszkosFred
    ;]

Pedig asszem Shaman irta le kabe egy hete, nem is egyszer. Olvass picit vissza. Szivesen leirnam fejbol, de nemtudom, ez volt az a pontja a jateknak, amikor elovettem barmifele segitseget ;]
  • Shep
    Hogy van ez az oszlopos móka a sith bolygón? Kerestem a tpicban visszafele de nem találom, pedig tudom hogy le lett már írva.
  • PiszkosFred
    Vagy kártya.
  • Hmuda
    Nem sokra megyünk a géped adataid nélkül. Látatlanban mondom, hogy frissíts drivereket és rakd fel a peccset.
  • PszihoApu
    sziasztok lenne 1 olyan problémám mikor elinditom a Star Wars Knights of the Old Republic ot és beállítom a játékosomat erő név stb és játszani akarnák kilép a játékbólés nem indul mi lehet a baj és hogy lehetne megoldani.

(gondolom valami videó indulna de nem tudom)
  • Hmuda
    Köszi. Igyekszem. :-)
  • Hmuda
    Pl a swoop verseny.
  • Smuggler
    ...na mostmár jo! Tudjátok a Tatooine-n megkell venni azt a fordíto droidot(HK-47). 2500 credit az ára, nekem most csak 2200 körül van. Van valami pénzkereseti lehetőség itt?
  • Smuggler
    Hmuda jo az oldal :D! Nah a lényegre térek. Az swkotor.ini-ben az Enablescreenshotot 1 re állitottam. Hiába nyomok printscreent semmi nem történik, nem csinál képet ( legalábbis az install mappában semmi).
  • PiszkosFred
    Mindig vannak emberek, akik kesobb szerzik be es akkor nekik meg uj a dolog ;]
  • Valen
    Élt él és élni fog :)
  • I.C.ram
    Ti aztán kitartóak vagytok! :D Már rég oda-vissza végigtolta mindenki, de multiplayer sincs benne, de ez a topik még mindig él :)
  • Hmuda
    Ezt már rég kitárgyaltuk a többiekkel. :P
    Olvass vissza.
  • Ferro_TwL
    Érdekes. Megnéztem a feedbacket. Amikor egyszer Malak-al harcolok a hajón nála erő módosítót ír ki, az én karakteremnél (meg pl. Bastila-nál) pedig ügyeséget. Lehet, hogy úgy van, hogy amelyik magasabb azt számolja.
  • Hmuda
    Yavin a bolygók között.
  • Hmuda
    Egyelőre még sehova, mert még dolgozok a többi részén az oldalnak.
  • Valen
    Hmuda, hova tudnám elküldeni első karakteremről készült fotómat, mely az első vigigjátszáskor született?
  • Hmuda
    Egy M-el, csk kiscit kómás voltam (hiába a hosszú szilveszterek sokáig éreztetik hatásukat).
  • yal
    mas a coming soon egy vagy ket M-mel irjak? coming/comming
  • yal
    ez van a fooldalon: Addid is itt van pár extra amit a FÓRUMON kértek tőlem és most eleget is teszek nekik
    az addig ist javicsd
  • Hmuda
    Na, felkerült a leírás a "végigjátszás"-hoz. Nézzétek meg, hogy jó-e így.
  • Hmuda
    Nem. A két brutálsi kristály nem normál booster kristáy, hanem szinező. Ha megfigyeled, akkor a két kard színe kicsit különbözik az eredeti kardokétól és a boosterkristályok tök már sulajdonságokat kapnak a megakristályok meleltt.
  • Hmuda
    Egykezes harc bónusza csak akkor érvényesül, ha csak egy darab egykezes fegyver van a kezedben, amint egy másik fegyver kerül a másik kezedbe (vagy egy kétkezes az eredetibe), akkor ez a bónusz megszünik.
  • s.0liver
    Szóval mikor maxos lettél Light side pontokból kaptál 4 STR bónuszt ? LOL! akkor aki Darkos és maxos az is kap valami bónuszt! Nekem is kellene olyan :D De tényleg viccen kívül...
    Az egykezest ha fejleszed akkor az kihat a kétkezes harcra?_vagy felesleges mert nem számít oda. :P
    Az swkotOR weblapod tetszik csak hiányzik a John Williams muzsika.
    A brut.kristályt bele lehet rakni 2 db blue lightsab.-be is?
    Mert haver nem birja belerakni csak 1 piros és 1 kék be. Lehet ,hogy bug ?
  • Hmuda
    Az első kérdésre igen. Szintlépésnél az első FEAT (duals weapon fighting vagy vmi hasonló) az a kétfegyveres harc, a Duelling meg a (az utolsó) az egyezes.
  • Hmuda
    Hát valahonnan szerezni kell még egy erőnövelő cuccot (lehet ez implant, öv, akármi). Szerintem a Jó-oldal-bónuszom lehetett az, bár nem vagyok benne biztos.
  • s.0liver
    A dueling és a duel között csak annyi a különbség,hogy egykezes harc és kétkezes harc ugye ?
    Hmuda_STR: 30+10-et nem lehet elérni !?
    mi az a tényező ami STR : 20-ból 24-et csinál,úgy h. nincs STR növelő cuccos(d) kivéve a kézvédő (ami ugye 5-ös)