11368
-
#4202 hmuda.primposta.hu (nosapm) -
#4201 elküldöm, adj e-mailt -
#4200 Ugye vannak birodalmi kód fontod? :DDD -
#4199 Az jó lenne. Van összesen két fajta SW fontom (StarJedi és ugyanaz csak hollow). -
#4198 RaveAir címe lentebb megtalálható a fórumon -
#4197 Várunk szerettel KOTOR Magyarosítás ügyében jelentkezőket, akik rendelkeznek közepes/magas angol ismerettel és elegendő szabadidővel, hogy még idén megcsináljuk.
Jelentkezés RaveAir-nál.
HMUDA : Ha kell a weboldalhoz font, akkor szólj és küldök egy csokrot (2 Mb-os) amiben benne van mindenféle SW-s betütípus! -
#4196 Bocsika, hogy töröltem, de megvan a kép, fel is tltöttem, szóval ne foglalja itt a helyet a fórumon. :D -
#4195 Perfekt :D -
#4193 De ha lehet akkor az emilt most ártuháznám valakire, aki folyton ellenőrizni fogja (félhetente minum egyszer). -
#4192 Naszóval.
Az oldal címe:
http://swkotor.uw.hu
Az olda emilcíme:
[email protected] -
#4191 HMUDA mi az oldal címe? Mit regeltél? -
#4190 De legalább fél év sztem míg kész lesz.Most jártak olyan 7%-nál,kb 1 hónapi munkával. -
#4189 Na, megvan az oldal emilcíme, az oldal címe, lehet kezdeni a nmunkát. :D -
#4188 Köszi!
:-)
Berczy -
#4187 Dolgoznak rajta, de addig talán vethetsz egy piilantást a magyar leírásra, ha eddig nem vetted volna észre odafönt. -
#4186 Na, Korriban is kijavítva, mostmár a sírboltok is benne vannak. -
#4185 Szevasztok! Nincsen esetleg valami magyarítás a játékhoz, mert angolban nem vagyok annyira a toppon!
Előre is köszi!
Berczy -
#4184 Kellene egy közös emil cím. Az enyém már foglalt a galériámnak. Ki csinál egyet (valami normáils szolgáltatónál, szóval freemail, meg hasonlók kilőve). -
#4183 Okés akkor megyek is regisztrálok az UW-n (ha mindnekinek megfelel (bocsi Ollie :D)). -
#4182 Kezd el az egészet, aztán majd besegítek én is! Meg szerintem mások is fognak :) -
#4181 Tudjátok mit? Mi lenne ha most rögtön regsztrálnék a az UW-n? -
#4180 Jah ezzel egyetértek! -
#4179 De komolyan. Télleg neki kellene kezdeni egynek, mert ez a játék ilyen oldalaknál mindneképpen többet érdemel. -
#4178 :))))))))) -
#4177 Hát akkor okés. Akkor msotmr nyiltaban is kifejezhetem a véleményem.
Az oldal nem valami fényes, a tulaj láthatólag lusta volt rendes háttereket meg hasonlókat csinálni. Látszik, hogy összecaspott munka. Ha csinálunk is KOTOR oldalt, ne legyünk ilyen "hamariak" :DDD -
#4176 Háát valamit félreérthettél, ezt nem én csináltam csak találtam :) Azert mondom hogy esetleg alapnak jó csak beszélni kéne az illetővel -
#4175 Hát így elsőre nem is olyan rossz, bár jótanácsnak mondom, hogy a tar.hu-t gyorsan felejtsd el, mert akkor egy rakás, hogy csak na. A másik meg, hogy inkább majd én csinálok valami rendes fejlécet mag menüt mert ez úgyse maradhatna túl sokáig. -
#4174 http://www.tar.hu/knightsoftheoldrepublic/ itt van egy elég kezdetleges kotor oldal -
#4173 Kashyyyk frissítve. -
#4172 Megnéztem és az a 1.02 nem az aktuális peccs, hanem az updater verziószáma. :P -
#4171 Hát pl jó lenne bolygóismertető, karakterleírások, tárgylista, külön a tippeket meg hasonlókat, stb. stb. -
#4170 Érdekes mert a hivatalos oldalon egy szó sincs róla. -
#4168 Modok es egyebek hianyaban amit csinaltatok az eleg lenne, max egy picit kiegeszitve, pontositva ahol sirnak, es darabokra szedni bolygonkent. Esetleg egy keptar. De a leiras mar megvan, kepeket is tud nezni nalad, forum meg ittvan. SW szabalyrendszerre meg mar megint van oldal. Szal nemtudom, artani nem artana, de a fene tudja... -
#4167 Én már felvetettem. Télleg kellene, de egyedül nem akarok nekiállni. -
#4166 Csinalni kellene egy oldalt a kotornak, csak kerdes hogy mennyire van ertelme... -
#4165 Magyar csak az enyém van (illetve miénk mert nem csak én csináltam :-) ). Az meg mióta gond, hogy suxboksz a faq? A PC-ben kizárólag a Yavin az extra toldalék, semmi más. -
#4164 De nincs olyan amilyen a magyar?? csak angolul és minden kis részlet benne van... Csak Xboxos változat van a gamefaq-n... -
#4163 www.gamefaqs.com
Lehet nézelődni. -
#4162 Tud valaki magyar/angol TELJES mellékküldetése KOTOR végigjátszást???? Amiben TÉNYLEG minden kis szar benne van. -
#4161 Az csak a kardoknál van így mert épp úgy áll a keze a karakternek, de pl a lőfegyverek az ég felé néznek, szóval csak puszta véletlen.