11368
  • Hmuda
    hmuda.primposta.hu (nosapm)
  • Valen
    elküldöm, adj e-mailt
  • Hmuda
    Ugye vannak birodalmi kód fontod? :DDD
  • Hmuda
    Az jó lenne. Van összesen két fajta SW fontom (StarJedi és ugyanaz csak hollow).
  • Valen
    RaveAir címe lentebb megtalálható a fórumon
  • Valen
    Várunk szerettel KOTOR Magyarosítás ügyében jelentkezőket, akik rendelkeznek közepes/magas angol ismerettel és elegendő szabadidővel, hogy még idén megcsináljuk.
    Jelentkezés RaveAir-nál.

HMUDA : Ha kell a weboldalhoz font, akkor szólj és küldök egy csokrot (2 Mb-os) amiben benne van mindenféle SW-s betütípus!
  • Hmuda
    Bocsika, hogy töröltem, de megvan a kép, fel is tltöttem, szóval ne foglalja itt a helyet a fórumon. :D
  • Hmuda
    Perfekt :D
  • Hmuda
    De ha lehet akkor az emilt most ártuháznám valakire, aki folyton ellenőrizni fogja (félhetente minum egyszer).
  • Hmuda
    Naszóval.

Az oldal címe:

http://swkotor.uw.hu

Az olda emilcíme:

[email protected]
  • Smuggler
    HMUDA mi az oldal címe? Mit regeltél?
  • Shaman
    De legalább fél év sztem míg kész lesz.Most jártak olyan 7%-nál,kb 1 hónapi munkával.
  • Hmuda
    Na, megvan az oldal emilcíme, az oldal címe, lehet kezdeni a nmunkát. :D
  • berczy #4188
    Köszi!
    :-)

Berczy
  • Hmuda
    Dolgoznak rajta, de addig talán vethetsz egy piilantást a magyar leírásra, ha eddig nem vetted volna észre odafönt.
  • Hmuda
    Na, Korriban is kijavítva, mostmár a sírboltok is benne vannak.
  • berczy #4185
    Szevasztok! Nincsen esetleg valami magyarítás a játékhoz, mert angolban nem vagyok annyira a toppon!

Előre is köszi!

Berczy
  • Hmuda
    Kellene egy közös emil cím. Az enyém már foglalt a galériámnak. Ki csinál egyet (valami normáils szolgáltatónál, szóval freemail, meg hasonlók kilőve).
  • Hmuda
    Okés akkor megyek is regisztrálok az UW-n (ha mindnekinek megfelel (bocsi Ollie :D)).
  • Smuggler
    Kezd el az egészet, aztán majd besegítek én is! Meg szerintem mások is fognak :)
  • Hmuda
    Tudjátok mit? Mi lenne ha most rögtön regsztrálnék a az UW-n?
  • Smuggler
    Jah ezzel egyetértek!
  • Hmuda
    De komolyan. Télleg neki kellene kezdeni egynek, mert ez a játék ilyen oldalaknál mindneképpen többet érdemel.
  • Smuggler
    :)))))))))
  • Hmuda
    Hát akkor okés. Akkor msotmr nyiltaban is kifejezhetem a véleményem.

Az oldal nem valami fényes, a tulaj láthatólag lusta volt rendes háttereket meg hasonlókat csinálni. Látszik, hogy összecaspott munka. Ha csinálunk is KOTOR oldalt, ne legyünk ilyen "hamariak" :DDD
  • Smuggler
    Háát valamit félreérthettél, ezt nem én csináltam csak találtam :) Azert mondom hogy esetleg alapnak jó csak beszélni kéne az illetővel
  • Hmuda
    Hát így elsőre nem is olyan rossz, bár jótanácsnak mondom, hogy a tar.hu-t gyorsan felejtsd el, mert akkor egy rakás, hogy csak na. A másik meg, hogy inkább majd én csinálok valami rendes fejlécet mag menüt mert ez úgyse maradhatna túl sokáig.
  • Smuggler
    http://www.tar.hu/knightsoftheoldrepublic/ itt van egy elég kezdetleges kotor oldal
  • Hmuda
    Kashyyyk frissítve.
  • Hmuda
    Megnéztem és az a 1.02 nem az aktuális peccs, hanem az updater verziószáma. :P
  • Hmuda
    Hát pl jó lenne bolygóismertető, karakterleírások, tárgylista, külön a tippeket meg hasonlókat, stb. stb.
  • Hmuda
    Érdekes mert a hivatalos oldalon egy szó sincs róla.
  • PiszkosFred
    Modok es egyebek hianyaban amit csinaltatok az eleg lenne, max egy picit kiegeszitve, pontositva ahol sirnak, es darabokra szedni bolygonkent. Esetleg egy keptar. De a leiras mar megvan, kepeket is tud nezni nalad, forum meg ittvan. SW szabalyrendszerre meg mar megint van oldal. Szal nemtudom, artani nem artana, de a fene tudja...
  • Hmuda
    Én már felvetettem. Télleg kellene, de egyedül nem akarok nekiállni.
  • PiszkosFred
    Csinalni kellene egy oldalt a kotornak, csak kerdes hogy mennyire van ertelme...
  • Hmuda
    Magyar csak az enyém van (illetve miénk mert nem csak én csináltam :-) ). Az meg mióta gond, hogy suxboksz a faq? A PC-ben kizárólag a Yavin az extra toldalék, semmi más.
  • Hixer
    De nincs olyan amilyen a magyar?? csak angolul és minden kis részlet benne van... Csak Xboxos változat van a gamefaq-n...
  • Hmuda
    www.gamefaqs.com

Lehet nézelődni.
  • Hixer
    Tud valaki magyar/angol TELJES mellékküldetése KOTOR végigjátszást???? Amiben TÉNYLEG minden kis szar benne van.
  • Hmuda
    Az csak a kardoknál van így mert épp úgy áll a keze a karakternek, de pl a lőfegyverek az ég felé néznek, szóval csak puszta véletlen.