11368
  • Hmuda
    közben csinálom folyamatoasn (irtó pepecs munka, minum 15 másodpercet töltök tördeléstelenítéssel bolygónként)
  • PiszkosFred
    Azt csak manualisan eri meg, megy az hamar - igaz pocsoles ;]
  • Hmuda
    Ez nem jött be. Nekem az kellene, hogy az sorkezdéseket szedné ki (mindha egyszer se nyomtam volna ETNERT!
  • Hmuda
    np
  • Hmuda
    Jaja. Flurry lvl3, Dual lvl3, fénykard lvl3, toughness lvl3, jedi defense lvl2 meg hasonlók. :D
  • Police88
    köszi
  • Hmuda
    Hát igen, de az az oldal inkább az újkori Yavinnal foglalozik és abban egy szó sincs Exar Kun erődjeiről meg a magányos Rodianról :D
  • PiszkosFred
    Featek miatt gondolom, kimaxoltad a melee-re vonatkozokat.
  • Police88
    meg képek is
  • Hmuda
    Az SWKOTOR.INIben vane gy oylan sor, hogy Enablescreenshots=0 vagy valami hasonló. Annak a végén a "0"-t írd át "1"-re és és utána szimpla PRINT SCREEN-el csinálhtsz screenshotokat, amik a játék könyvtárában jelennek meg. Ezután ha van photoshopod (egy rajzoló progi), akkor átkonvertálhatod JPG-be a képeket és feltöltheted a netre linkelés céljából. :D
  • PiszkosFred
    iniben engedelyezd a screenshotot majd printscreen talan..
  • Police88
    ha felmész a http://swgalaxies.supergamez.hu-ra akkor ott az irásoknál van egy szöveg bár az a sw galaxies játékból van.
  • Hmuda
    Hát úgy 40 körül van a max sebzés (mega kristályokkal). Perzse ezekhez a pluszokhoz hozzáad a Dominator Gauntlets és valami más is (nemtom mi, ert t9ök meztelenül is volt +4 valami maitt.
  • Police88
    hogyan muxik ez a photoshop?? mert az asztalról tudok képet csinálni,de a játékokból hogy kell?
  • Hmuda
    Van ugye az 5 és 3 literes tartály.

Tötsd fel a 3ast, öntsd át az 5ösbe. Ismég töltsd fel a 3-ast, mengint tölsdt át az ötösbe. Az ötöst ürítsd ki és az 1 litert rakd át a az ötösbe megint. Ezután tötsd fel a 3ast áés rakd át az 5ösbe. Meg is van. :D
  • Kandurex
    Zattya ég!!!! mennyit sebeztél te átlagosan??????
  • Kandurex
    menü/formátum/bekezdés
  • Hmuda
    Köszi. Akkor neki is állok valami eddigiekhez hasonló szöveget összehozni Yavinhoz.
  • Hmuda
    A WIS igazábol csak 10, de Saresh pánja és a ruha adott hozzá egy keveset :D).
  • Kandurex
    Dark or Light jedi vagy?
  • Police88
    A Yavin IV. a yavin rendszerben van....=
  • Hmuda
    Tudja vki, hogy hogyan szedhetem ki a tördelést a szövegből akár WORDben akár frontpageban?
  • Kandurex
    Great! akkor nem rontottam el semmit. Vagyis jó volt az alap elképzelésem a jövőbeli dark karakteremmel kapcsolatban....na megyek is tolni.

Apropó ha már itt vagy: Linkelj már be egy képet a lehető legerősebb karakteredről, kíváncsi vagyok a pontok eloszlásáról.
  • Prof-X
    Please Help!
    Elakadtam a kolto kontrollpanelnél.Az üzemanyagszintet, hogy lehet 4-re állítani?
    Köszi..
  • Hmuda
    Hát ha csak harc kell, akkor nem muszáj. Tárgyakhoz pedig nincs követelmény (csak meglegyen a megfelelő feat hozzá).
  • Kandurex
    Tehát ha igazán rossz vagyok és csak a harc éltet, akkor nem fontos az intel, charis, wisdom? A tárgyaknál pl, övek, sisakok, ruhák stb. ott is van valamilyen követelmény?
  • Hmuda
    Meglátásom szerint 14-es iq senkinek sem árt. SAjnos a Feat növekedésbe ez ne számít bele. A kézikönyvben benn van egy táblázat és abbn leírja, hogy melyik kaszt hány FEAT pontot kap szintneként.
  • Kandurex
    Feat pontokba is beleszámít az intelligencia? Tulajdonképpen én úgy okoskodtam, hogy jóként szükség volt a rábeszélésre és a karizmára, de rosszként úgyis az "először ütök, aztán megint ütök és talán később kérdezek" szisztéma fog érvényesülni. Most akkor #4488 képen szereplő karakteremnek mindenképpen szüksége van a DEX, STR -n kívül egy észre is?
  • Kandurex
    Na akkor kénytelen vagyok 2 pontot rakni az intelligenciára is :(

(ps: a képeket kicsit lentebb butítottam)
  • Hmuda
    Igen. Pl a Soldier karakter 14-es IQ-val már 2 Skill ponot kap szintenként és ezzel szinten tudtam tartani a Persuadion-Treat skilljeimet.
  • Kandurex
    ÁCCSI! Az intelligencia függvénye a skill pontok kaphatóságának??? Mert akor nagyon elrontok valamit ezzel a Dark karakteremmel...
  • Hmuda
    Jaja. Inkább csinálj JPG-t 8-as tömörítéssel. Az van nekem is és szerintem tök jó.
  • Hmuda
    Oda egyelőre a nevesített NPCket szánom (innen). De jó ötlet amit mondsz. Lesz külön pont a saját kariknak, illetve egy a szabályrendszernek (abban a lesznek majd a kasztok is).
  • Kandurex
    Jó ötlet!
  • PiszkosFred
    hat ne .gif-be ments, inkabb jpgbe, 60-70%os eleg is ide. ;]
  • PiszkosFred
    Hmuda: karakterek cimszo alatt a jatekban szereplo npcket es/vagy a valaszhato osztalyokat akarod bemutatni? Mert ha igen, akkro csinalhatnal majd egy menut a sajat karakterek kepeinek is, aztan elkuldene mindenki aki akarja a karakteret, illetve kepet rola.
  • Kandurex
    francba...100k -s képek :(. Meg kellene néznem, hogy van beállítva a photoshop-om :(
  • Kandurex
    Voltam én ám egyszer jó is, de csak egyszer

• Kandurex
    Hrrr....na szal...

SPOILER

Most tolom végig másodjára, csak jönnek elő az olyan részek a játékból amiket észre se vettem.

A Taris, Upper - City : Ti is próbálkoztatok belépni a táncos csapatba? Hülyére röhögtem magam, ahogy a sötétúr Sith Lord Revan előadja a John Travoltás szombat esti láz táncot! Az mozgás! Nagyon haláli!

Tarris, Upper - City : Az orvos aki köztársaságiakat bújtat? Vérgecóként bemegyek mondom: "nyeh, hát ezek itt? Némi credit fejébe hajlandó vagyok elfelejteni amit itt láttam!" Carth: "....."
  • PiszkosFred
    Tegnap elkezdtem egy lajt oldallal szimpatizalo jedinenit, erre hogyhogynem ma reggelre mar megint inkabb nevezheto piroskanak... Pedig telleg egy szentet akartam csinalni eheh ;]