11368
-
#4490 Szerintem minden karakternek alap dolog lenne egy 14-es intelligencia, hogy rendesen kapja a skill pontoakat (így szinten lehet tartani a persuadion-treat injury skilleket). -
#4489 Az okés mindenkinek, ha a fő és mellékküldiket cask bolygónként csopirtosítom (szóval bolygónként lennének szétbontva a küldik, és az elején a fő, utána a mellékküldetések). -
#4488 Nyeh, hát 3 óra játék után:
Lehet, hogy nem én vagyok a legokosabb és a legszebb, de tuti a legerősebb :)) -
#4487 Asszem nekiállok a végigjátszás rendbeszedésének az oldalon, mert így télleg kicsit kaotikus állapotok vannak. -
#4486 Okés :D -
#4485 Ok. Akkor ezeket is ird bele majd a tippekbe, letisztazva ezaltal a dolgokat masoknak ;] -
#4484 De. Ha azt fejleszted maxra, és a STRt alul hagyod, akkor hihetetlen extrákat ad védelemre (perzse csak olyan páncélt szabad viselni, aminek a dexterity bónusza nagyobb vagy egyenlő a karakter dexterity bónuszával). Emellett még a fénykard TO HIT értéke is növekszik a dexterity bónusznak megfelelően. -
#4483 Ok, szoval a dex ezek szerint - leszamitva a ranged es unarmored harcot + stealth kepesseget - nem sokmindenre jo? -
#4482 Ahha valami oylasmi lehet. Cask itt nem FEAT-hez hanem fegyverhez kötött a dolog. Mind a kettőt figyelembe veszi globálisan, de csak a nagyobbat adja hozzá a támadódobáshoz.
(ha tehát van 20 STR és 22 DEX, akkor egyértelműen az DEX plsuz módosítóját adja hozzá, de sebzésbe már csak a STR számít bele. Ez ugyanúgy igaz, ha a STR 22 és a DEX 20, akkor csak a STR számít bele mindenbe). -
#4481 STR es DEX kozul amelyiknek nagyobb a tamadashoz szukseges modosito, azt vesszuk figyelembe -
#4480 Tolvajoknal es ijaszoknal alapkovetelmeny a magas dex miatt, es igy kozelharcban is nem a 10-12es str dobnak, hanem a szakmajuk miatti 18-20-xx dexre ;] -
#4479 Mit tud ez a feat (annyira nem vagyok benne a DnD-ben). -
#4478 dnd -
#4477 Karakterenkent valtozo. Sajat karakterem csak 1et osztott szintenkent, azok meg mentem a healra vegig. A tarsakbol viszont specializva valtak robbanoszakertok, csapdasok, kodfeltorok, stb. Powerek kozul meg mondtam, amit lehet pancelban is, nemtom mar mik azok, de van par hasznos koztuk. Persuade-k, droidok elleni dolgok, mittomen.. Olvasd vegig mindegyik mit tud. -
#4476 Pontosan melyik szabályrensdszerben van ez a feat (mert ismerős a SPECIAL-ból :D). -
#4475 Már megválaszolta. Minden karakter számára fontos a Persuadion és a Treat Injury. A többit meg a társak el tudják végezni. -
#4474 Akkor ez olyan, mintha alapban kapnek egy "weapon finesse" featet, es amelyik a nagyobb, azzal dob a prg? -
#4473 Okés csak nem akartam felrakni a Rebelliont, hogy megnézzem, bár gondoltam, hogy ez a helyzet. :D -
#4472 Szerintem maga a rendszer neve is Yavin, azon belul van az azonos nevu bolygo(k - szamozva, de kotorban csak egy). Illetve az SWGben asszem igy van. -
#4471 Akkor tiszázzuk:
Mind a DEX és mind a STR beleszámít a támadódobáshoz. Azonban egyszerre csak az egyik. Tehát amelyikre nagyobb pluszok járnak, akzt fogja a program figyelembe venni. Ezért érdemes már az elején eldönteni, hogy hogyan fejlesztesz, mert az arany középút nem hagyja túlfejlődni az egyiket sem. -
yal #4470 fred es a skillek? -
#4468 Pont az van amit Sznupi leírt. Maga persuadion skillel megoldható, de nem mindenkinek van olyan magas skillje. -
MrSnake #4467 Azt a kérdést nem poénnak szántam "Luke fia" hanem az egy rejtvény a GAMER-ben, ahol KOTOR játékot lehet vele nyerni !!!! -
#4466 Csak azt tudom ahogy en csinaltam. Soksok Str, mert lehet hogy "tolvaj"-szeru a scroundel, de elobb utobb jedi leszel, onnantol kapsz ket szablyat, es megeri azokkal csapkodni. Const sem art, mert meleee volt, birnia kellett a pofonokat. Dexre azt mondjak itt az emberek hogy kell a fenykardokhoz hogy eltalald oket, de en 13as dex-el mentem vegig es egyszer sem volt problemam emiatt. Persze heviarmorba, es csak olyan powereket hasznaltam amit lehetet talpig vasban is hasznalni. A tobbire ottvoltak a tarsak. A legvegen a cukorpofa is gyerekjatek volt, parszor utott miss-eket, de amikor eltalaltam, akkor az fajt neki ;] Nagyon... -
#4465 Ha még egyszer beírod, akkor törlöm mindegyik hozzászólásod értve vagyok? Ne türelmetlenkedj itt kisöreg. -
#4464 Ki tudja, milyen rendszerven van a Yavin? -
#4463 töröld -
yal #4462 ha rouge karit inditok milyen skillekre erdemes menni? Es melyikek azok a skillek amik kotelezok? Mi a legjobb ranged weapon? Hany eves Batman? Meele karira lízör kard kell? Es annak milyen skillek? Engem csak ezek erdekelnek vegigjaccas meg nem jo mert ugy nincs fílingje a dolognak. -
#4461 Nem befolyásolható. Csak te és még két társ mehet ki. Bővel elég így is szvsz. -
MrSnake #4460 Te se olvastál SW könyveket! :)
-
sznupi #4459 Na magas a Persuade pontod, akkor rá lehet beszélni, hogy bevigyen, ha viszont nem, akkor le kell nyomni pár Sith tanoncot, hogy megszerezd a medált. -
#4458 ifj. lukszkajvokor -
#4457 Bendegúz Skíwalker -
MrSnake #4456 Azt tudom hogy Mara Jade lett a felesége!
-
MrSnake #4455 Tudja valaki hogy hívják Luke Skywalker fiát??? -
MrSnake #4453 Rajtam kívül csak kettőt enged a game! A többiek meg szabakkoznak a hajón! -
MrSnake #4452 Nekem még csak 2 de mi az hogy én? Hogy lehet ebből mondjuk 5?
-
#4451 3 és Te -
MrSnake #4450 Mi határozza meg a Party member számát? Hogy hányan jöhetnek velem? Egyáltalán befolyásolható?
-
#4449 Beszéltem az őrrel, aztán Melak-kal hogy ne kínozza szerencsétleneket, aztán ő el is húzott kajálni, visszamentem a kocsmába, na akkor már ott volt Yuthra, beszéltem vele, hogy sith akarok lenni, és bizonygattam hogy ezért jöttem ide stb, és aztán simán bevitt, én is meglepődtem, de így történt.