2388
-
#267 Mikor jön már az a link -
#266 En is huzok. Jocakat mindenkinek! -
K.András #265 Na télleg elhuztam bye all, joccakát ecetera ecetera stb. -
K.András #264 Látod :) pedig kéne mert reggel ki kell nyitni a boltot :) -
#263 Na mivan, nem alszol?! -
#262 Franko, igy tovabb:) -
K.András #261 Ennyit vitázni egy nap, nem csoda hogy elfáradtál ;)
BÉKE!
-
Aspyrin #260 Belefáradtam a vitába, álmos is vagyok meg gondolom törölve is lesz pár sorom, gondoltam könnyítek a lelkemen egy picit -
#259 Na latod, megy ez, es nem is "faj"
Ha keszitok azt akartak volna, hogy ne keruljenek ki kepek a jatekbol, akkor nem publikus beta tesztet inditanak. Ok sem hulyek, tudjak hogy mukodnek a dolgok. Ez egy bizonyos reklam fogas:)) -
K.András #258 Najo mentem alukálni,annyira már nem is izgat ez a béta föleg ,hogy a lényegi részét hozzáértö embertöl megtudtam...
-
#257 hú ba... gyönyör -
K.András #256 #83
-
Aspyrin #255 Ha már lúd ~~
-
#254 amugy nem olyan remenytelen ez a fizika, csak ne szaggatna -
#253 banner nelkul :) -
#252 akkor igy -
#251 Tevedtem, csak az XR konyvtar nem jon be... -
#250 Gondolom, sajat gepeden van az "oldal", es a domain oda iranyit? Csak azert, mert nem jon be az oldal:) IP valtozott, vagy tuzfal vagy akarmi:)) -
#249 De szaggat. De nagyon valoszinu, hogy komoly shader problemai vannak, azokkal nem boldogul. Ez a LOG-bol is tisztan latszik. Es valszeg, az auto is azert mozog ennyire pocsekul, mert valami nincs rendben. -
#248 sok kep meg itt -
#247 neked amugy nem szaggat az auto mozgasa? csak nekem vannak ilyen problemaim? -
#246 Igy bzitos nem marad. Nem maradhat. Ez egyszeruen botranyos:))
Tenyleg kar lenne erte, mert azon kivul, mindenben magasan veri az atlagot. -
K.András #245 Tényleg kiváncsi vagyok mi lesz a fizikával :)
Remélem nem lesz szar,bár ha hozzájutunk bétához(ami ma lesz Tomper jovoltábol:)),akkor azért többet fogunk tudn bár kétségtelen, hogy te jobban utánajártál igy lehet vannak olyan informácioid biztos helyröl ,hogy ami most van az szar...
-
#244 enis remelem,hogy nem marad igy az autofizika,kar lenne erte -
#243 A grafikaval nincs is gond, az nagyon utos. -
#242 Nagyon remelem, hogy ezt a progit nem a grafikai engine-nel akarjak "eladni" mint az elozo ket jatekukat:( Jo lett volna a Chrome es a Speedway is, csak hat a lenyeg hianyzott beloluk:(((
Itt is a grafika, a szolgaltatasok az toppon vannak, de a lenyeg, az automozgas, a szimulacio, a fizika az egyszeruen botranyos.
Persze, ez csak egy Beta. De nem hiszem el, hogy eddig ezzel semmit nem foglalkoztak, es ki mertek adni a nagykozonsegnek tesztelni igy:(((
De a kornyezeti fizika az tuti. Remelm, sikerul valamit atulteni az autoba is belole:) -
#241 bocs a nagy kepert:
nem tul csunya.... -
#240 Ezt a Pet Racer-t nem probaltam, de egyelore az automozgas az valszeg onnan van, egy az egybe, valtoztatasok nelkul:PPPPPPPPPPP -
K.András #239 Vagy ez lesz a végleges verzio?:P -
#238 Valszeg, ez volt az Apha verzio, es ezt fejlesztettek tovabb;))))))))) -
#237 -
K.András #236 Bárcsak ne a sablon szöveget kéne hallanunk,csak sajnos töled azt hallottuk :) -
Aspyrin #235 Örüljetek inkább, nem csak a sablon szöveget hallhatjátok, néha kell egy kis frissítés is. -
#234 par kep a beallitopanelrol kesobb majd rakok meg fel parat -
#233 Jol el vagyunk hajnal 2-kor:) Nem hogy a jatekrol beszelgetnenk, hulyesegeket irkalunk egymasnak:))) -
#232 Volt mar egy-ket ember a forum torteneteben, hogy sikerult szocializalodniuk. Vagyis, a remeny hal meg utoljara. Minden emberre szikseg van, mert egy tarsasag ugy jo, ha sokan bagyunk. Vagyis hajar. Rogos az ut, de erdemes beilleszkedni:))))))))))))) -
Aspyrin #231 Tényleg, mivel nincs co-driver a játékban egyelőre, be is ajánlak a techlandnél, biztos befutnál ott is :-))) -
Aspyrin #230 :-DDDDD -
K.András #229 Majd idövel megtanulod,meg reméljük egy kis stilust is és akkor tök jol megleszünk egymás mellett :) -
Aspyrin #228 Nem volt akkora mesterem, mint te :-D