2388
  • KG21
    Mikor jön már az a link
  • Alexease
    En is huzok. Jocakat mindenkinek!
  • K.András
    Na télleg elhuztam bye all, joccakát ecetera ecetera stb.
  • K.András
    Látod :) pedig kéne mert reggel ki kell nyitni a boltot :)
  • Alexease
    Na mivan, nem alszol?!
  • Alexease
    Franko, igy tovabb:)
  • K.András
    Ennyit vitázni egy nap, nem csoda hogy elfáradtál ;)

BÉKE!
  • Aspyrin
    Belefáradtam a vitába, álmos is vagyok meg gondolom törölve is lesz pár sorom, gondoltam könnyítek a lelkemen egy picit
  • Alexease
    Na latod, megy ez, es nem is "faj"

Ha keszitok azt akartak volna, hogy ne keruljenek ki kepek a jatekbol, akkor nem publikus beta tesztet inditanak. Ok sem hulyek, tudjak hogy mukodnek a dolgok. Ez egy bizonyos reklam fogas:))
  • K.András
    Najo mentem alukálni,annyira már nem is izgat ez a béta föleg ,hogy a lényegi részét hozzáértö embertöl megtudtam...
  • zaki
    hú ba... gyönyör
  • K.András
  • Aspyrin
    Ha már lúd ~~

• toMpEr
    amugy nem olyan remenytelen ez a fizika, csak ne szaggatna
  • toMpEr
    banner nelkul :)
  • toMpEr
    akkor igy
  • Alexease
    Tevedtem, csak az XR konyvtar nem jon be...
  • Alexease
    Gondolom, sajat gepeden van az "oldal", es a domain oda iranyit? Csak azert, mert nem jon be az oldal:) IP valtozott, vagy tuzfal vagy akarmi:))
  • Alexease
    De szaggat. De nagyon valoszinu, hogy komoly shader problemai vannak, azokkal nem boldogul. Ez a LOG-bol is tisztan latszik. Es valszeg, az auto is azert mozog ennyire pocsekul, mert valami nincs rendben.
  • toMpEr
    sok kep meg itt
  • toMpEr
    neked amugy nem szaggat az auto mozgasa? csak nekem vannak ilyen problemaim?
  • Alexease
    Igy bzitos nem marad. Nem maradhat. Ez egyszeruen botranyos:))
    Tenyleg kar lenne erte, mert azon kivul, mindenben magasan veri az atlagot.
  • K.András
    Tényleg kiváncsi vagyok mi lesz a fizikával :)
    Remélem nem lesz szar,bár ha hozzájutunk bétához(ami ma lesz Tomper jovoltábol:)),akkor azért többet fogunk tudn bár kétségtelen, hogy te jobban utánajártál igy lehet vannak olyan informácioid biztos helyröl ,hogy ami most van az szar...
  • toMpEr
    enis remelem,hogy nem marad igy az autofizika,kar lenne erte
  • Alexease
    A grafikaval nincs is gond, az nagyon utos.
  • Alexease
    Nagyon remelem, hogy ezt a progit nem a grafikai engine-nel akarjak "eladni" mint az elozo ket jatekukat:( Jo lett volna a Chrome es a Speedway is, csak hat a lenyeg hianyzott beloluk:(((

Itt is a grafika, a szolgaltatasok az toppon vannak, de a lenyeg, az automozgas, a szimulacio, a fizika az egyszeruen botranyos.

Persze, ez csak egy Beta. De nem hiszem el, hogy eddig ezzel semmit nem foglalkoztak, es ki mertek adni a nagykozonsegnek tesztelni igy:(((

De a kornyezeti fizika az tuti. Remelm, sikerul valamit atulteni az autoba is belole:)
  • toMpEr
    bocs a nagy kepert:

nem tul csunya....
  • Alexease
    Ezt a Pet Racer-t nem probaltam, de egyelore az automozgas az valszeg onnan van, egy az egybe, valtoztatasok nelkul:PPPPPPPPPPP
  • K.András
    Vagy ez lesz a végleges verzio?:P
  • Alexease
    Valszeg, ez volt az Apha verzio, es ezt fejlesztettek tovabb;)))))))))
  • Alexease
  • K.András
    Bárcsak ne a sablon szöveget kéne hallanunk,csak sajnos töled azt hallottuk :)
  • Aspyrin
    Örüljetek inkább, nem csak a sablon szöveget hallhatjátok, néha kell egy kis frissítés is.
  • toMpEr
    par kep a beallitopanelrol kesobb majd rakok meg fel parat
  • Alexease
    Jol el vagyunk hajnal 2-kor:) Nem hogy a jatekrol beszelgetnenk, hulyesegeket irkalunk egymasnak:)))
  • Alexease
    Volt mar egy-ket ember a forum torteneteben, hogy sikerult szocializalodniuk. Vagyis, a remeny hal meg utoljara. Minden emberre szikseg van, mert egy tarsasag ugy jo, ha sokan bagyunk. Vagyis hajar. Rogos az ut, de erdemes beilleszkedni:)))))))))))))
  • Aspyrin
    Tényleg, mivel nincs co-driver a játékban egyelőre, be is ajánlak a techlandnél, biztos befutnál ott is :-)))
  • Aspyrin
    :-DDDDD
  • K.András
    Majd idövel megtanulod,meg reméljük egy kis stilust is és akkor tök jol megleszünk egymás mellett :)
  • Aspyrin
    Nem volt akkora mesterem, mint te :-D