2388
-
#67 Mér nem szivárgott ki eddig :( -
#66 rohadj + ^.^ -
Aspyrin #65 Kb. 8 órája hajtom, irányítás fincsi, grafix nyálcsorgató, 1szóval veri összes colint -
#64 mi meg téged fogunk meglincselni^.^ ha nem mondasz vmit hogy milyen^^ graffal sztem nincs gond engem irányítás érdekel remélem minimum olyan mint colin 1-é ^^ -
#63 A Colin 4-et leveri??? -
Aspyrin #62 Sajnos nem tehetem meg, én már csak ilyen maradok -
#61 PPPPPPPPPP
fizikát ember -
Aspyrin #60 Befogtok csinálni gyerekek annyira szép -
#59 Alig várom már -
#58 Ha megjelenik, akkor mar biztosan letoltheto lesz -
#57 Kiváncsi vagyok mikor lesz letölthetö számunkra!Remélem hamarosan! -
#56 Már valaki kiszivárgatta, és most épp most lincselik az egyént a beta forumon. :D -
#55 Ja én is!! -
#54 Nem olvastam el a "szabalyokat", de valszeg, meg screenshotot sem lehetne kiadni belole. Es persze, egyebb jatekkal kapcsolatos infokat. -
#53 Én törvénytisztelő ember vagyok -
#52 oszt oszd meg P -
#51 -
#50 Na én is betateszter lettem, minnyá leszedem oszt irok milyen. -
#49 -
#48 -
#47 -
#46 Jobb lesz mint a Colin 4 az tuti!!! -
Aspyrin #45 Ha sikeres a regisztrációd akkor emilben megkapod a szükséges infót. -
#44 Reggelt!Én is jelentkeztem bétásnak.Van linketek honnét kéne lekapni tesztelés céljára?? -
K.András #43 Elképzelhetö,hogy kapunk egy full gagyi arkad játékot...Majd egy gázfröccsel végigmennek a pályán,oszt megvan a sikerélmény :) -
#42 Xpand Rally bemutato, elsokezbol (GameSpot): "The game's control scheme is extremely simple; there's a forward throttle, reverse, and turning (which can be mapped to the arrow keys, or WASD if you prefer), gear up and gear down keys, a handbrake, and headlights for night races."
Eleg gyanus:)) Bar a "bemutato" is gagyi, 3 bekezdes, 10-10 sorral:))
http://www.gamespot.com/pc/driving/xpandrally/preview_6092211.html -
#41 cim? -
Aspyrin #40 Egyelőre nem lehet leszedni a bétát, ugyanis a szerverük túlterhelt ;-) Eddig összesen 5-en vagyunk magyarok. -
#39 kijott egy beta, sajna nemnagyon erek ra megnezni, valaki irjon mar rola par sort aki leszedte :) -
#38 En nem mertem, mert nyuszi vagyok:)) Cimet is meg kell adni, lehet hogy kepesek postan kuldeni - bar nem hinnem - es akkor gaz, mert ha fizetni kellene a csomagkuldesert, akkor beszivnam rendesen:)) -
#37 Jelentkeztem betatesztelésre
Gamestar hír -
#36 csak a nők szeretik a nagy dolgokat :-) -
#35 akkor jó, azt hittem csak én szeretem a kisebb fileokat. ;)
Mondjuk a divx tök jó tömörítő sztem a minőség is rendben van. -
#34 thx!! -
#33 Elvileg Colin4 aprilis eleje, RBR es Xpand ha majd kesz van:))
De ugy nez ki meg is jo eresztes lesz rally-bol:)
- Colin4: arkados, olyan oszver tipus, mindenkinek rally
- Xpand: kifejezetten arkad, a gombokkal, kivulrol tologatos emberekne, foleg online fun race
- Richard Burns Rally: ugy nez ki szimulatorosabb lesz, vagyis valami normalisabb dolog.
Persze, ezekbol egyelore csak a Colin a biztos (a demo miatt), a masik ketto csak "talalgatas", a hirek, infok, levelek stb. miatt. -
#32 link, nem én, de a cseh fiúk mindig össze nyomják a jobb videókat amit én meg is nézek így. 67MBt azért nem áldoznék rá. -
#31 amúgy hogy is vannak a Rally-k kiadási dátumai? -
#30 köszi
összenyomtad? -
#29 Ha valaki nem szereti a nagy fileokat (67MB)
Akkor itt van 9MB-ban, szerintem jó kis videó az autók szépek, a grafika ok lesz majd megnézem biztos a játékot:
Videó in 9MB -
#28 Trailer új!!
[MOVIE] Xpand Rally
[2004-03-11 @ 21:11 - Mantis] (kommentek: 0)
A manapság sikervárományos játékok közé mindenképp besorolandó Xpand Rally csillogtatta meg magát. Vagyis inkább őt, a Techland :) A szimulátorból egy egészen elképesztő és egyben igen emberes méretű, 67 Mbyteos videó érkezett. A csodálatos Chrome motor mellé reméljük, hogy a fizikát is úgy oldják meg a srácok a teljes verzióra, ami igen csábító hatásokkal vonzza majd magához a virtuális autósokat.
Info: Gamestar!!