2388
-
Aspyrin #107 Először is: természetesen válaszolok minden kérdésre, ami nem arról szól ,hogy "lökj egy linket vazze, vagy mutass képeket". stb
"Jellemző, hogy Alex több kérdésre tud választ adni a fórumok böngészésével mint te béta teszter létedre :)"
Nem is kételkedem benne. Csak más az, ha valaki olvas róla és más, ha valaki tapasztalja is. A játéknak van saját bétafóruma természetesen, ahol ezeknél a kis kötekedős gyerekeknél jóval "tapasztaltabb" emberkék is vannak. Mindenkinek volt lehetősége teszternek jelentkezni, ha arra sem képes valaki, hogy megtegye, akkor tartsa a száját csukva.
Ezekután átálltam a "hozzá nem értőek" oldalára.
-
Toya #106 Igazán leállhatnál már, mert eddig pont te voltál az aki egyetlen egy kérdésre sem válaszoltál konkrétan csak semmitmondó válaszokat adtál.
Jellemző, hogy Alex több kérdésre tud választ adni a fórumok böngészésével mint te béta teszter létedre :)
Ha kérdésetek van nyugodtan tegyétek fel itt a fórumban, mert vannak ám értelmes és hozzáértő magyar béta teszterek is ám.
Én kapásból ismerek kettőt. -
davos80 #105 Kössz. -
K.András #104 "te csak böfögni toltad ide a pofid, addig én konkrét véleményt is hangoztattam. "
"Kb. 8 órája hajtom, irányítás fincsi, grafix nyálcsorgató, 1szóval veri összes colint"
Ez netán az a konkrét vélemény?LOL colint veri,hát bazzeg az senkit nem elégit ki ha a colint veri,full gagyi colint nem nehéz verni,irányitás fincsi,biztos billel :)))
De itt van még pár konkrét vélemény töled:
"Befogtok csinálni gyerekek annyira szép"
"Türelem, pár hónap múlva ti is nyomhatjátok"
"Nem kellene képekkel dobálózni, könnyen elvesztheted a teszter jogosultságod Ha már vagy olyan mázlista, hogy bekerültél, akkor tartsd magad a szabályokhoz."
BAZZEG,te ilyen ugyes vagy?Ennyi konkrét infot akkor sem találtunk volna soha!!!LOL
Szo szerint szánalmas vagy! -
davos80 #103 -
davos80 #102 Én megnéztem, pedig nem vagyok bétateszter. -
Aspyrin #101 Off
Egyébként én kérek elnézést
On -
Aspyrin #100 Igazad van, te vagy a nagyfiú mert 34564334 hozzászólással már lehet is :-)))) Nem irígyellek ezekért a tartalmas hozzászólásokért :-))) Te vagy a jobb, roflmao. Csak ne felejtsd el nagyfiú, amíg te csak böfögni toltad ide a pofid, addig én konkrét véleményt is hangoztattam. Ha megértednéd igazán boldoggá tennél :-)))) -
#99 CSAK az nezze meg aki betateszter!!!
http://leibold.cc/xp/
login: xr
pass: xrally -
#98 Ne oljetek mar egymast:)
Akinek van ertelmes kerdese, tegye fel. Lesz ra valasz:P -
K.András #97 LOLKA BOLKA
"Ha van tartalmi mondanivalód is, akkor szívesen meghallgatom.
"
Majd ha neked van tartalmi mondanivalod akkor majd mi hallgatunk meg,de azért te ne gyere ide ,hogy azt mond a másiknak, hogy majd egy két honap és kiprobálhatjátok ti is.
Ne incselkedni gyere ide, mert ha valami akkor ez vall egy nagyon kicsike kisgyerekre!A másik fele, hogy te gudtad ide a fejedet a 300 valahány üzenetedde,l szoval vegyél vissza nem vagy te itt nagy fiu,még a seggeden a tojáshéj... -
Aspyrin #96 Hát igen, egy kis fejlődés még rádfér, hamár ennyire lemaradtál az evolúciós létrán :-)
Senki nem mondta neked, hogyd dugd ide a szád és osszad a lapot. Ha van tartalmi mondanivalód is, akkor szívesen meghallgatom.
A beszólok a másiknak topic a gumiszobában van, ha csak ennyire vagy képes, akkor tombold ki magad ott.
A pedig "ha beszerzem fel is rakom" című gondolatok csak egy magadfajta kisstílű gyereket jellemez.
-
K.András #95 Nölj fel?LOL
-
Aspyrin #94 Nem kell sírni, majd legközelebb neked is sikerül (talán ). Egyébként meg nőlj fel, még van időd egy kis kultúra beszippantására. -
K.András #93 Nem a faszt nem,elegem van az ilyen kis surmokbol,azért feljön ide, hogy azt mondja ö teszteli a bétát de mondani semmit nem mond,akkor mi a faszért jön ide,gizdázni hogy ö teszteli a bétát?LOL
Ahogy beszerzem már rakom is ide ki,nem pedig jajj a szabályok jujj mi lesz,atyaég :)))
Mintha egy kiskurvát hallgatnánk aki siránkozik.... -
#92 Na ne ocsároljátok már egymást!!!!! :) -
K.András #91 "Öregem, én nem tartozom neked semmilyen tesztbeszámólóval, és ezekután sem fogom az orrodra kötni."
Az igazság az, hogy fingod nincsen autos támárol és nem is lesz!A kis szabályaidat meg dugd fel a kis picsádba aztán élvezzél rá... -
Aspyrin #90 "Beszélsz itt hülyeséget, hogy ki lehet szürni,ha ki lehetne akkor nem szabták volna meg, hogy nem lehet másnak "átadni" a játékot..."
Így igaz, NEM lehet másnak "átadni" a játékot. Ezt nem is tudom, hogy honna szedted..
"Másik amit nem értek, hogy teszteled már napok ota,és joformán semmit nem irtál rola,grafika fincsi meg ilyenek, ki a genyot érdekli a grafika,minket a fizika érdekel a pályák hossza a beállitási panelek,aztán megnézzük hogyan fest a játék,de nem forditva!"
Öregem, én nem tartozom neked semmilyen tesztbeszámólóval, és ezekután sem fogom az orrodra kötni.
Amit elmondtam eddig, az nem sért semmilyen szabályt sem, és továbbra sem fogom átlépni azt a bizonoys határt.
Kivárod azt a kis időt, és akkor majd okoskodhatsz, akár egy saját topicban is. Addig is relaxálj
-
K.András #89 Beszélsz itt hülyeséget, hogy ki lehet szürni,ha ki lehetne akkor nem szabták volna meg, hogy nem lehet másnak "átadni" a játékot...
Másik amit nem értek, hogy teszteled már napok ota,és joformán semmit nem irtál rola,grafika fincsi meg ilyenek, ki a genyot érdekli a grafika,minket a fizika érdekel a pályák hossza a beállitási panelek,aztán megnézzük hogyan fest a játék,de nem forditva!
Honnan szeded Grebber?Vagy mi a neve a fájlnak annyit mondjatok legalább. -
Aspyrin #88 Gyorsan kilehet szűrni, ki a jogosult felhasználója a programnak. -
#87 És ha felmegy az mért baj én nem tudom azért kérdem??? -
Aspyrin #86 Hehe, akkor gondolom, hogy honnan töltöd. Az sajnos nem a teljes verzió, de töltsd nyugodtan (edonkey, emule=). Egyébként pedig nem árt, ha tudod, hogy a teljes béta verzió felmegy techland szerverre, anélkül nem indul -
#85 -
#84 nem kerultem be, igy nincs mit elvesztenem :) -
Aspyrin #83 Nem kellene képekkel dobálózni, könnyen elvesztheted a teszter jogosultságod Ha már vagy olyan mázlista, hogy bekerültél, akkor tartsd magad a szabályokhoz. -
#82 link -
#81 linket please -
#80 szerintem is bruti szép az egész. -
#79 Addig nehany info, innen-onnan:PP
- Grafikaban komolyan odaver az eddig latottaknak
- Jatekmenetben, szolgaltatasban is az eddig legjobb
- A korrekt kornyezeti fizika, szabadon allithato napszak, idojaras, hatalmasat dob rajta.
- Lesz (elvileg) normalis auto fizika, szimulacio. De egyelore botranyos:))
- Hardware-bol is harap rendesen, de mondjuk erosen nyujt is erte valamit.
- Kitalalt autok, kicsit butacsaka kinezettel, nevekkel:) Ezzel nem lehet mit kezdeni, draga a liszensz:))
- Belsonezet nincs:(
*!Ezek a Beat-bol infok, vagyis meg erosen valtozhatnak, foleg a "negativumkent" emlitett dolgok!*
Techland es egyebb forumokon, meg lehet talalni tonna infot. -
#78 -
#77 majd ha lejott kirakom valahova -
#76 cimet tudsz? P -
#75 nemmeg, toltenem, csak lassan jon :P -
#74 teis tesztelsz?
memrossz amúgy -
#73 kep a betabol -
#72 naja csak az nem hivatalos javítás de amugy tényleg van mit javítani rajta :D -
#71 hopp a link lemaradt -
#70 mar van egy mod is hozza ami kicsit javit a fizikan -
Aspyrin #69 Türelem, pár hónap múlva ti is nyomhatjátok -
#68 hangok milyenek meg az irányítás? remélem billel is élvezhető^^