2388
-
kjhun #2388 Ha valaki tolná crackelés nélkül, akkor szedd le ezt, 1cd-s, 1.1.0.0oem verzió: Xpand_rally_PC_Game_-ClaiMeX
Ehhez jó lehet a magyarítás?
És ezt a rls-t próbálta már valaki az elmúlt pár évben??? Release Név: Xpand.Rally.PROPER-TST
Pályák, kiegek vannak hozzá? -
xrally #2387 sziasztok!
kellene az xpand rally-hoz kódok.(már ha van, és valakinek működik is..)
előre is köszi! -
#2386 a Colin Mcrae Rally 2005 is ezerszer jobb :P -
steweee #2385 vmi jó rallys játék ezen kívül ? nincs egyetlen hozzászólás se az egész fórumon csak a pályaversenyes autósokhoz... :( -
#2384 neten biztos van -
5martin85 #2383 Hello Valaki kérem írja le a cd-kódját mert nekem nem másolt a cd de nincs rajta vagy én nem találom -
#2382 Vistát nem ismerem.
Elolvashatsz leírást.
Megkérdezheted a Vista topicban. -
#2381 Rosszul kérdeztem, azt hogy tudom megnézni hogy van e rendszergazda hozzáférésem? -
#2380 Ha van rendszergazda hozzáférés akkor nem tudom, és itt kérdezd meg. -
#2379 Eddig értem, de ezt hogy tudom orvosolni? -
#2378 Rendszergazda hozzáférés hiányát írja. -
#2377 Sziasztok
Laptopon szeretném indítani a játékot, de sajnos ezt kapom:
"ERROR
To install the application, you must have Administrator privilegs on your computer."
A rendszer Vista és a game-t XP kompatibilitás módban indítom (próbáltam a 98-t is), mi lehet a gond, vagy csak simán nem szereti a videokarit? -
Tóth Jozsef #2376 Hello!
Az volna kérdésem hogy hogyan tudom a játéknél a patch-et telepiteni mert sehogyan se tudom.
köszi -
#2375 amugy köszi -
#2374 Logitech MOMO kormányom van -
#2373 hmm...nem tudod beállitani? nincs gombkiosztás hozzá? G25-öd van? lehet hogy csak fel-le, sekvenciálisan fogod csak beállitani:(
régem nyomtam vele és nememlékszem támogatja e a manuális váltót..de szerintem nem(lehet tévedek) -
#2372 csáo manuális váltót lehet beállítani vhogy ? -
#2371 Sziasztok valaki nem tudja nem lehet valahogy manuális váltót ? nagyon meg köszöném -
ast00 #2370 mi a serialja? -
Zozo21 #2369 Csátok! Tud nekem valaki linkelni cracket a játékhoz elöre is köszi!Xpand Rally Xtreme -
#2368 Most vettem meg Steamen, Audiosurffel egyetemben -
steweee #2367 nekem az a bajom vele hogy microsoft sidewinder gamepadom van, és nem kezeli normálisan, a jobbrabalra irányt nem látja, illetve a billentyűknél is valamelyiknél más funkciót ad neki játék közben mint ami be van állítva, mondjuk gyorsulás helyettt menü jön be
vmi ötlet? -
Zsolesz0721 #2366 HI! megvan az eredeti game.
Milyen progrma kel hozzá? -
Zsolesz0721 #2365 hi! a tört gameval lehet nyomni neten? -
Driver99 #2364 sziasztok!
nemtudna esetleg valaki nekem elküldeni vmiféle mentést a sima XPR vagy az Xtremeböl...bármijen jólenne csak töblegyen a 0%-nál ahol most járok.
Vagyetekfel msnre ha küldeni tudtok vmit! [email protected]
ezerkösz -
#2363 Szerintem elég gyengye ez az Xtreme is. -
#2362 Akkor gondolkodok, hogy beszerezzem-e.... -
Boroskóla #2361 Ugyanojan mint a demó,de ezekkel a kocsi hangokkal meg váltásokkal már igazán csinálhattak volna valamit ,mert elképesztően szar. -
#2360 Valaki kipróbálta már? A demo tetszett, kíváncsi vagyok mi a vélemény a fullról? -
#2359 Ilyen az én memóriám :P -
#2358 tudom de nekem majd szinkron is jo lenne angolul -
#2357 #2335 -
#2356 pár kép -
#2355 angol az van benne -
#2354 én megvárom az angolt meg a cracket... nincs kedvem baszakodni a kábelekkel -
#2353 Már mászik lefelé! -
#2352 Xpand.Rally.Xtreme.DvD.iTALiAN-TXT -
djcom #2351 Az Xpand Rally Xtreme teljes verziója a héten jelenik meg!
De SF4 lesz.... -
Driver99 #2350 -
Driver99 #2349 gabesz!
sztem gamecopworld.com <- innen tölcsd le a patch 1.1 et (ami 1 crack) és ird felül a chromEd.exe-t !a többit ne! és ugy meni fog (nekem mondjuk a cd1et is kéri mellé..na mindegy)