2388
  • Alexease
    Normal kurzol billek. De ha masik atot valasztasz, akkor AWDS, es igy tovabb jobbra a billen.

Azert durva, hogy mar akkor abban a 10kbyte-os programban, 2 fajta 3D-s belsonezet volt!!!!! Es persze, teljesen jo tores, allithato gravitacio, jo fizika, utviszonyok stb.:)
  • Toya
    Indítás után nyomj egy 'P'-t.
  • Eisenhower
    ööö alexsease terep2-be hogy indul el a verda? mert volt vmi txt- de amik be vannak állitva gombok arra nem reagál....
  • Aspyrin
    Valami gond ?
  • Eisenhower
    akkor aki betatester xpand rallyba küldjétek el nekik hogy minimum ilyet srácok ^.^
  • Eisenhower
    télle? akkor letöltöm azt a progit^megnézem igaz csello 6k-val eltart egy ideig ^^ télleg ha vki axeleronál melozik kicsit meggyorsíthatná az adsl igényemet ^.^
  • Alexease
    Ha mar a Terep2-ot megkozelitenek fizikaban, mar neha az is jo lenne. Ez most komoly!
  • Eisenhower
    csak 1 vmit nem értek akik készítik a játékot nem igaz hogy nem látják hogy pl colin 3-nak semmi köze a szimulátorhoz inkább szappantartó tologatáshoz. miért nem lehet normálisan megcsinálni? anno volt playstation 1-em ott a gran turismonak nagyon kira volt az irányítása. mért nem lehet közel olyan irányítást csinálni? még a colin1 is aránylag jó volt "aránylag"
  • K.András
    Igen hogyne,megnézném azt a kifogástalan állapotot ;)
    Különben nagyjábol tudtam mire számithatok,Alex nagy vonalakban vázolta,és sajnos azt kaptam amit hallottam töle :DDD
  • Alexease
    Persze:) Es az iranyitas meg "fincsi" :D
  • Alexease
    Ha a RBR tenyleg jo lesz, utos fizikaval, es ha ezt utana adjak ki - vagy ugy tervezik - es "tudnak" az RBR-rol, akkor valszeg inkabb arkadot, fun-free race jatekot csinalnak, hogy meg legyen a piaca ennek is. Es akkor meg igazuk is lesz. De akkor, mar engem nem fog erdekelni a dolog:))
  • KG21
    Aspyrinnál egy gyengébb gépen full high-on kifogástalan:)
  • K.András
    Ha jot akarnak maguknak akkor RBR elött ki kell adják,mert ha az kijön és valoban olyan ütös lesz ahogy igérik akkor esélyük nincsen,hogy sokat adjanak el XR-böl...Nagyon remélem RBR szimulátor lesz(és persze jo),ha nem akkor valszeg 2-3 évig megint lehet várni...
    Egyébként XR-ben grafikus engine is beteg lehet,nem természetes dolog ,hogy egy P4 2.4-en GFFX5900XT 512 rambus full grafikával 15 fps-t low-al pedig csak 25-öt csináljon,az okés hogy full graf eszik mint állat de az már vicc, hogy a full low és a full high graf között 10 fps az eltérés...
  • Alexease
    En is egyre kevesbe hiszem a latottak alapjan, de a "normalisabb" betateszterek jol alajuk rugnak, esetleg a RBR utan akarjak kihozni, talan meg a Colint4-et leverheti:)))
  • K.András
    Szvsz ebböl szimulátor soha nem lesz(bár ne lenne igazam)...
  • Alexease
    Eredetileg arkadnak terveztek, de miutan tavaly nem jelent meg es jottek a hirek, plusz a Colin4, RBR nyomulas, ugy nezett ki mintha atalltak volna a komolyabb kategoriaba. Jelenleg nem tudni mi lesz belole szerintem. Vagyis ebbol a betabol barmi is lehet meg.
  • KG21
    megnéztem ezt a versenycuccrárakást. Hát ez a része a játéknak egy az egyben NFSU koppintás. Gondolem ezek után nem lesz ebből komoly szimuláció.
  • SE0418
    Inkább ezt a Rally-t teszteljétek:
    www.hszk.bme.hu/~s8554dea
    (Ha vkinek mond vmit az, hogy Terep2...)
  • K.András
    A versenycuccokat nem árt rarakni mert alapbol nincsenek rajta(az a szopás, hogy nem marad ugy tehát ha kiléptél kezdheted elölröl, a beállitási paneleken lévö opciok száma függ attol mi van a verdán),szépen beállitottam a kocsit(persze nem csak gumit),pálya kiprobál,szinte fék nélkül végig lehet menni,jobbkanyar elött kormányt jobbra megránt utána gázfröccs és bent is vagyok,ami elsöre feltünt az a gravitácio,valami nincsen vele rendben,kevésnek tünik,felfügesztés szintén egy nagy NULLA aszfalton alacsonyra és keményre állitva ugy hintázik, hogy a vicc kategoriát surolja(gyk-ua mintha magas és lágy lenne)...A váltorol már irt Alex,és igaza van tényleg észbonto, akár nagyobb átéttel az egyhelyben állo autot felválthatod egészen 5-ig mindezt az aszfalton :)...
    Sokat még nem nyomtam vele talán 2-3 orát(nem is nagyon fogok többet:)) de ez alapján én azt mondom, hogy ez egy kimondottan arcad játék lesz,a finom csusztatások egy az egyben kimaradtak,csirke pályák(egyet nem láttam ami 6km-nél hosszabb lenne,kinézet az most mind1),a fizika ebben az állapotban olyan mintha nem is lenne,rc2000 mellett is elbujhat a játék(nem grafban mert ugy ütös, de rally trophy-rol még szot sem ejtettünk),még tudnék rola irni de felesleges,egy szoval ez nem a mi(én) játékunk lesz( bár majd a teljest is kiprobálom),talán majd az RBR...
  • Breki33
    a MOD-ot kipróbáltátok? :-)
  • SE0418
    Nem azt írtam, hogy "fő szempont". Szvsz. élethűség kedvéért nem nagy áldozat, pl. a Colin1-ben is van...
  • Alexease
    Vazz, sorry:((
  • Alexease

• Aspyrin
    Kapcsolat nélkül nem megy, kapsz egy beta period expired hibaüzenetet.
  • Alexease
    Nem.
  • toMpEr
    nemtudom nemprobaltam
  • Aspyrin
    rendesen egyszerűbb a dolgom ma :-)
  • davos80
    Nem is lehet úgy jáccani, hogy nincs internet kapcsolat?
  • toMpEr
    hmm most latom hogy mindegyik autohoz tartozik 5-6 festes azokat hol lehet kivalasztani?
  • davos80
    Mert nem vagyok teszter.
  • Alexease
    90 napos verzio, azt ellenorzi. Hivatalosan nem kuldhet infokat a gepedrol. Esetleg csak a DXdiag es a log file-okat, de azt sem hiszem, mert ninc skimeno forgalom, es ertelmetlen is lenne. Ha 2000 ember hasznalja egyszerre, naponta tobb 10000 logfile-t kapnanak, amit lehettetlen feldolgozni.

Annyi trukk lehet az egeszben, hogy regisztralni tudjak, a gepazonositobol, hogy a hivatalosan kiadott szam felett emnnyien is hasznaljak.
  • Aspyrin
    Miért lenne az ?
  • davos80
    Neked ment
  • grebber
    :( még mindig semmi nem lehet tölteni sehonnan.
  • Alexease
    Ez felreertheto pelda lesz, de aki jobban benne van az ugy is tudja.:)

Az Insane osszesen 150 mega, es van benne boven cucc. Ha azt az engine-t turboznank fel, a mostani shaderekkel, efektekkel, hasonlo engine-t kapnank mint ez, es nem lenne sokkal nagyobb.
  • davos80
    Nem gáz, hogy csatlakozik valami szerverre?Nem b*sszák meg a szánk?
  • Alexease
    Ez eleg trukkosen van megirva. Tobbek kozott heightmap-pos, ami eleve helytakarekos. A textura mennyiseg is csaloka. Brutalul nez ki, de nem sok van, csak szepen van osszerakva, trukkosen, es sokat szamit a dinamikus feny, arnyek stb. Es meg sok-sok trukk amit lattam.

Nem torvenyszeruen kell 3-4 CD-s jatek, csak otlet kell, es jol kell osszerakni.
  • toMpEr
    bocs 5 palya van, amugy a maps konyvtarban latok meg egy germany-t is, vajon azt hogy lehet elohozni?
    amugy allitolag a chrome edit-el lehet hozza palyakat kesziteni
  • Aspyrin
    Jelen
  • toMpEr
    fura hogy a colinnak meg a demoja is nagyobb volt mint ez, pedig ebbe nemkicsi palyak vannak (4 palya kb 60 utvonallal), valamint tobb auto is van...