18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Breki33
    ha fiu vagy pfuuuuj
    ha nem heves bólogatás :-Ö)
  • Evil
    szerintem en is orulnek ha hozzam jonne oda egy kedves lany, mert en meg nem nagyon akarok ismerkedni, meg rajtam van a szemellenzo.
    meg ugye a 25. km eremet taposom, szoval disco nem eppen alkalmas hely nekem, aszem majd a legvaratlanabb helyen fog felbukkanni a nekem valo leanyzo.
  • Arch
    De jó Neked! Szija! :)
  • Csacsi
    Na mindenkinek további jó napot, én megyek mostmár haza, mert lejárt a munkaidőm....

• Arch
  • Csacsi
    Najó, ebbe most ne menjünk bele, talán majd egyszer privátba
  • Arch
    Szerintem nem a néhától függ a dolog, hanem attól hogy mi az ami teljesül és mi az ami nem. :)
  • Csacsi
    Azért megnyugtatott az a "néha" szó :))
  • Arch
    Ez azért nem mindig volt így :))
    De Breki nem is azt mondta, hogy akar ilyen nőt, csak vágyik rá. És a vágyak ugye néha elérhetetlenek...
  • Csacsi
    Hát Arch....rád várhatnánk, de te mindig úgy jössz ide, hogy rendben van minden a párkapcsolatodban, és a pároddal. Tudod nem mindenki szereti a reménytelen várakozást
  • Arch
    Mint én???
  • Sadun Tryst
    mármint milyenre?
  • Breki33
    hmmmis ilyen nőre vágyunk P
  • Csacsi
    Azért az túlzás, hogy Ő szedett fel engem, de mindkettne úgy indultunk nki a dolognak, hogy jól el tudunk beszélgetni....aztná így alakult. Az egy dolog, hogy mindketten szimpatikusak voltunk a másiknak, de nem úgy, hogy meglátni, és megszeretni volt, hanem megismerni, és megszeretni van. Lassan 3 hete vagyunk együtt, tudom nem sok, de nagyon jól érzem magam Vele. Már el sem tudom képzelni az éjszakákat anélkül, hogy összebújva elaludjunk.
  • Sadun Tryst
    jah, valahogy így gondolkodok én is. a mostanit nem is én szedtem fel, hanem Ö szedett fel engem. odajött 1ik szünetben és: "úgy tudom nincs barátnöd, és hát...", a többi meg jött magától... csak az a legpoénosabb még az egészben, hogy az ex a legújabb barátjáról áradozik NEKEM egész nap! kicsit kiütött vele mondjuk... de nem tudja, hogy még mindig milyen szar nekem... de az még poénosabb, hogy az új barátja 1 olyan ember, akit amíg együtt voltunk, folyamatosan csak szidott, hogy ez mekkora 1 bunkó meg még képzelheted miket mondott rá... mostmeg, fúú de menö, húú de jófej, meg hasonlók... kezdem elveszíteni a hitem a korombeli lányokban... alig várom, hogy végre leesenn a tojáshéj a seggemröl és végre dolgozhassak a leendö szkmámban (irodai munka), és akkor végre (talán), találok 1 olyan nöt, mint azok a jó kis "irodacicák" :) azok jól néznek is abban a cuccban, és még normálisak és intelligensek is! más sem kell a férfiembernek! :)
  • Csacsi
    Ez így van, de sajnos tapasztalatokat, csak "csalódásoK" útján szerezhet az ember, de ezek építik igazán és így lesz egyre tartalmasabb kapcsolata az embernek, és így tud egyre többet és többet nyújtani a partnerének.
  • Evil
    hat ha te is azt a kabatot viseled mint en, akkor biztosan.mondjuk kicsit nehez ilyenkor megmozdulni, az ember a sajat sebeit nyalogatja, sokat gondolkozik, mit is rontott el, ezen meg tul kell esnem, hogy a kovetkezo kapcsolatomba mar egy fokkal bolcsebben lepjek be es ne kovessem el megint ugyanazokat a hibakat, bar embere valogatja, lehet neki majd pont nem ezek a dolgok jonnek be.
  • Arch
    Ha semmit nem tett a boldogságotokért, akkor jobb is hogy vége lett szerintem...
    Hajráhajrá bulizni :)
    Lehet, hogy nekem is az kéne.
  • Evil
    en eszrevettem es a nagyjat orvosoltam is, csak mar teljesen feleslegesen, mert o egy lepest nem tett a kozos boldogsagunk erdekeben.
    amugy en is szepen kimozdulgatok itthonrol, haverok, buli, fanta, aztan majdcsak tortenik valami.
  • Arch
    Ha már kiléptél egy kapcsolatból, sokkal könnyebben látod meg a hibákat. :) Ez velem is mindig így van. :) Csak azért jobb lenne, ha az ember már útközben észrevenné a dolgokat és tudna változtatni rajtuk.
  • Csacsi
    Mindig jön egy jobb....ezt soha nem szabad elfelejteni.

Én is nem is olyan rég, még nagyon ki voltam borúlva, egy lány miatt, és most meg rám sem lehet ismerni. Megint szerelmes vagyok, és most jönnek elő olyan dolgok, amik eddig bennem sem voltak. Olyan dolgok világosodnak meg, hogy kezdek rájönni arra, hogy nem is volt olyan igai már az a kapcsolat a régivel, egyszerűen, csak jó volt Vele lenni, de ma már nem tudnék elviselni mellette egy egész hétvégét. Szóval nem szabad feladni, hanem el kell járni szórakozni, flörtölni, ismerkedni...és nem keresni vkit, hanem hagyni, hogy az a vki találjon meg.

Engem most megtalált, és remélem nem is akar elmenni :))
  • Evil
    nekem meg az utcankba lakik, 5 hazzal arrebb a szemkozzti sorban :( ,mondhatni ha nagyon kinyujtom a nyakam az ablakon akkor ralatok a hazukra, ugyhogy masik utvonal, szerencsere pestre jar fel tanulni, ugyhogy csak hetvegen gaz, bar most vegzos es sokat lesz itthon.
    picsaba, ennek orulnom kellene, csakhat azok a franya korulmenyek :(
  • Sadun Tryst
    én ezzel kötöm magam le. felszedek 1 csajt, oszt megpróbálom elfelejtetni az ex-et az újjal, csak akkor az nagyon nehéz ha az ex az osztálytársad, és pontosan elötted ül a padban... :(
    nagyon megvagyok kavarodva most... :( azt hiszem az lenne a legjobb, ha 1 fél évig szüneteltenék mindenféle komoly kapcsolatot...
  • Evil
    ah, ez nekem nem menne meg, egyszeruen nem birok ranezni ugy mas nore, pedig most hetvegen is voltam bulizni, jol beszivornyaztam, de meg reszegen is o volt a fejembe :(
    nemtom mennyi ido lesz meg tudok csajozni, azert a hormonjaimmal kivancsi leszek mit kezdek, most meg a sex et se kivanom, pedig nem vagyok egy fatoku!
  • Sadun Tryst
    ez nagyon igaz.
  • Sadun Tryst
    hát ja. ez sem valami rózsás helyzet... de csak lesz majd valahogy... :)

egyébként én is szakítottam megint a barátnömmel, de úgy tünik ez végleges, mert úgy váltunk el, hogy mosolygova meg stb... bár nem tétováztam sokat, jött a következö, most egy szöke angyallal vagyok együtt, már durván 1 hónapja. szal én elvok, bár lehetnék jobban is... na de, csak találok majd megint egy magamnak valót! :)
  • szacsi
    te,amugy a baratno miota eloleny? :DD
  • Evil
    ez igy szokott lenni, kicsit megertobb vagy a masikkal, figyelmesebb, aztan megszokja megint, hogy vagy neki es megint jonnek a problemak.
    egyvalamit nem fogok megegyszer elkovetni:sose fogom azt mutatni egy nonek, hogy o potolhatatlan szamomra, ezzel a tennyel, ha nem mennek jol a dolgok, nagyon konnyen viszaelhet, mint ahogy most is tapasztalom :(
  • szacsi
    jaja.egyetértek.
    amugy nem értem,eddig kétszer szakitottunk,és miutan ujbol osszejottunk,sokkal jobban megertettuk egymast..
  • Evil
    akkor meg varasd meg, ne vard tart karokkal ket nap utan, en javasolnek egy-ket honapot is, mert felo, ha azt latja, hogy ugyis visszafogadod, mert szenvedsz a hianya miatt, akkor ujra szetmentek, ez meg ugye egy parkapcsolatban nem igazan idealis.
    pokoli nehez megallni, sajat boromon tapasztalom, de ez van, en nem fogom senkihez visszakonyorogni magam, es az elso telefonra se fogok ugrani, igy legalabb emelt fovel jarhatok es nem esik folt az onbecsulesemen.
  • traXion
    Akkor ezt mondd el neki is.
  • szacsi
    pont ez van,hogy pedalozik,csak most kicsit "off"olok
  • Evil
    nem akarlak elkeseriteni, de szerintem a tied is az enyemhez hasonloan halott ugy.az mar reg rossz ha ido oda szaladgalunk egymashoz, csak a szakitas utani gyotrodest hosszabbitod meg, kitartonak kell lenni, kicsit betartani, hadd lasa hogy vigan meg tudsz lenni nelkule.
    en helyzetemet neheziti az hogy egy utcaba lakunk, kb 5 haz ra egymastol, regen jo baratok voltunk, aztan jott a szerelem 3 evig, most meg en mar nem tudnek baratkent ranezni, probalom kerulni, meg masfele is jarok haza.
    aztan nem tudom mit fogok reagalni, ha egyszer megcsorrenti a telefonom.
    szerintem pihentesd egy darabig, ha szeret kicsit pedalozig erted, ha nem akkor meg lehet mast, jobbat keresni.
  • szacsi
    raadasul pontosan nem tudom leirni,mer nem nagyon ertem,meg elbaszott egy kurva auto :P
  • szacsi
    hat kb hasonlo mint neked....de kicsit mashogy volt...amikor eloszor szakitottunk,akkor 2 nap mulva mar megin osszejottunk,aztan utana 3 het mulva meg megin szakitottunk,mer már nem nagyon bírtuk egymast.bar lehet azer,mert osszevesztem a baratnojevel,de kit erdekel,azota kicsit felszabadultabb vagyok....
    de aze meg mindig tetszik,meg forditva is igyvan,csak kicsi ideig off, aztan majd utana on,hatha (biztos) jobb lesz

na ezt bogozzad ki
  • Evil
    akkor meselj.
  • szacsi
    höhö..dettó. :((
  • Evil
    en meg itt vagyok, csak nincs kivel dumalni.
    nalam annyi a valtozas, hogy megelegeltem a talalkozasokat is az ex -el, tenyleg nem valtozott semmi, nem lett jobb semmi, legalabbis nem ereztem hogy jobban hianyoztam volna neki, ugyhogy azt mondtam neki, hogy ne keressen tobbet semilyen formaban, en is ezt teszem.
    ugyhogy most megint kicsit szarul vagyok, szerencsere mar nem koppantam olyan nagyot, mint amikor eloszor szakitottunk.probalom elbaszkuralni az idot, elfoglalni magam, stb.
  • Sadun Tryst
    vazze de letünt ez a topic... pedig úgy szerettem itt beszélgetni... :(
  • Evil
    na akkor erre az a valasz, hogy sajna vagy nem sajna faternak van itt egy bejaratott cege ami nekem is a profilba vagna szoval nekem itt kell maradnom, hulye lennek nem kihasznalni a lehetoseget.

a masik hogy sajna nem voltam eleg kitarto es csak talalkozgattam az ex-el, reszemrol azert mert hianyzott,meg szeretem, o felole meg azt erzem hogy csak szeretne megkonnyiteni sajat reszerol az elmult 3 evet.
    megmondta hogy mar nem szerelmes ??? ,3 ev utan? ez azert elmulik, de hogy valaki ennyire bizonytalan legyen.ugyhogy megmakacsolom magam, belevetem magam az eccakaba, buliba, akarmibe csak felejtsek, mert 2 honapja vagyunk kulon annak remenyeben hogy o felole kialakul valami szorosabb kotodes felem, de eddig semmi. :( ,pedig el akartam venni felesegul.
    ugyhogy mas ajtokon kell kopogtatnom, 25. evemet taposom, ugy terveztem hogy 30 korul hazasodom meg, remelem nem csuszom ki belole, mert a mostani egy igazan nagy csalodas volt szamomra.