18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#1900 ki tudja mit hoz a jövő P
Amúgy tudod, hogy az Indexen van Mike Oldfield-os topic és vannak találkozók pesten?
Ők még aztis tudják a hátsó énekesnőnek milyen egyébb lemezei vannak P
Amúgy az én kedvencem a Man In The Mirror -
#1899 ezt pont a megfelelo topic ba irtad! -
[Walaki]D`Lair #1898 gangbang -
#1897 izé big ben ging bang
vagy bim bam? P -
#1896 jaja az utolso a legjobb
amikor a gig ben big banggggg -
#1895 a Queen nagyon oké! azt én is imádom! :) (mondjuk azt ki nem szereti? :)) -
#1894 Mike.Oldfield.-.The.art.in.heaven.concert.-.Live.in.Berlin
MIKE.OLDFIELD.Tubular.Bells.II.Premiere.Live.Performance.Edinburgh
Mike.Oldfield.Tubular.Bells.III.Live.from.London
szerintem ua. -
#1893 melyik három?
nekem a Berlini a Londoni meg asszem a TB II-es -
#1892 nagyon joook!
Mike Oldfield a kedvencem, van is harom koncertem tole.
Discovery albuma a legjobb imho. -
#1891 én nem diszkózenét szeretek
Dire Straits
Queen
Mike Olfield
koncerteket gyűjtök pl. -
#1890 attól, hogy még valaki a punkrokkot szereti, nembiztos, hogy állat, vagy divatgeci... :P én csak ezzel a zenével érzeme magam jól... és én is írhatnám, hogy Te is estél a szemeben, mert nem rockot hallgatsz... szal :P -
#1889 mert nem a tucc-tucc zenét szeretem? nem kell aggódni, nem rí le rólam, hogy ilyen zenét hallgatok. mindenki diszkósnak néz ha csak rámnéz... szal... :D -
#1888 Urian Heep nagyon jo, en valahogy jobban kedvelem az olyan helyeket ahol 70,80,90 zenek mennek, azokra lehet csajozni, nem ezekre a csorompolos szarokra. -
#1887 Namost visszaestél a szememben
Arch viszönt nőtt lassan utolér (187) P -
#1886 nem.
Blink 182, The Rasmus, SUM 41, Feeder, Blindside, Papa Roach, etc... :) -
#1885 Rockbuliii??? Mint Queen, Uriah Heep, Iron Maiden és társai? :)) -
#1884 az sem valami jó... nem vagyok diszkós (söt), de az ilyen magyar szaroktól a faszom is kivan, hogy TNT, V-Tech, etc...
haver rokonságában van 1 diszkó, amit kiszoktunk venni, és ott úgy 30-an, 40-en szoktunk rockbulit tartani! nagy kira szokott lenni! én ide szerted járni... :) -
#1883 jólvanna oda lehet Lokomotív is írva :-)
Csacsit meg láttuk a Shrek-ben P
Tényleg boldog volt..........:-) -
#1882 az a baj, hogy elege hullam-volgy es a hangulatom, egyszer baromi jol elvagyok, masszor meg elem kerul egy targy, egy emlek es rogton eszembe jut az ex, mondjuk a lenyeges dolgokta elpakoltam mar ami ra emlekeztet.
elmulik ez, most a nap is kisutott itt! -
#1881 Na látod, ez már pozitív hozzáállás :)
csak aztán nehogy túlságosan megszeresd a facér életet :))) -
#1880 -
#1879 nem is fogok, nem erdemli meg, egy valentin nap mar nem oszt nem szoroz nalunk, aszem az en reszemrol mindig valentin nap volt, lehet ez volt a baj?
telot azert nem kapcsolom ki, mert akkor mi lesz masokkal?
remelem hamarosan jon nekem is valaki, bufelejto is jo lenne, kicsit akkor ha mar itt a lehetoseg, kihasznalom a facer eletet, kicsit elek, aztan johet az uj kapcsolat, frissen, tele energiaval. -
#1878 Szia Arch. Én is örülök, bár mint mondom én sem gondoltam volna, és bevvallom őszintén eleinte féltem is belemenni ebbe az "újj" kapcsolatba, mert féltem, hogy csak "búfelejtőnek" lesz jó, és a lányt nem akartam bántani. De épp ellenkezőleg történt. Nagyon is jól érzem magam Vele.
Asszem, megérte az a 4 hónap szenvedés, hogy most minden rendben van körülöttem. -
#1877 Breki, van egy olyan dolog, hogy rákattintasz a nickre, és kiad pár infót az emberről... ;) -
#1876 Teljesen egyetértek.
Amúgy én is voltam így, hogy ki kellett kapcsolnom a telót, hogy ne küldjek smst vkinek :))) ...én sem tudtam másképp megállni... :/ -
#1875 Örülök, hogy "kigyógyultál"! :) -
#1874 Szerintem ne küldjél neki semmit.
"azt mondtam neki, hogy ne keressen tobbet semilyen formaban, en is ezt teszem."
Hát nem tudom, de ha ez tényleg igaz, akkor tényleg jobb ha nem keresed, hiszen Te kérted, hogy szakítsatok meg minden kapcsolatot. Ezek után elég hülyén venné ki magát, ha "fel vennéd vele a kapcsolatot" akár egy sms formájában is. Ha nem küldesz neki, azzal, rosszul nem járhatsz, hiszen, ha szeret még, akkor úgyis zavarni fogja, hogy nem gondoltál rá, és talán lépni fog, vagy ha nem szeret, akkor fel sem fog neki tűnni, vagy ha igen, akkor örülni fog, hogy már nem szenvedsz.
De ha küldesz, abból jó nem nagyon sülhet ki. Szerintem kitartás. Én ilyenkor mindig azt csináltam, hogy kikapcsolatm a telefonomat, és betettem egy régi kártyásat, amit mindenki ismert, de pénz nem volt rajta, így biztos nem küldtem sms-t. De ezt már csak végszükség esetén kell megtenni. Hidd el, egy idő után képes leszel magadtól is megálni.
-
#1873 valentin napkor nemtom kuldjek e neki valami sms feleseget.
ha kuldok akkor meg azt hiszi mennyire szenvedek nelkule es onbizalmat adok neki es talan megjobban megkemenyedik felem, de valszeg vagy csak valami kozomboset kuldok vagy semmit, az eszem ezt diktalja, eddig mindig a szivemre hallgattam, de jol rafaztam, ugyhogy most az eszemre fogok.
szombaton megyunk megint bulizni, most mashova, de remelem nem olyan lesz a felhozatal mint multkor, ezekbol a disco-plaza cicakbol nem kerek. -
#1872 Most olvasom, milyen közhelyeket írtam. Ezt még 1 hónappal ezelőtt Én sem hittem volna el, de így utólag visszanézve, és visszaemlékezve mindenben igazuk volt aoknak akik segítettek. -
#1871 Azt mondják az ember igazi párja az, akit mindig tud szeretni, és viszont is szeretik. Ha már cska az egyik oldalról "működik" a szerelem, akkor nem az életed párja. Hidd el, el fog jönni majd az életetben az a lány, aki megérdemli azt hogy szeresd, és aki viszont fog szeretni egy életen át. Addi gmeg mehetnek a kalandok, amik akár egy életre is szólhatnak. De soha nem szabad azt mondani, hogy nekem már nem lehet senkim. Majd a legváratlanabb pillanatban talál meg.
Bár igaz, hogy én még csak 22 vagyok, de mégis egy diszkóban ismertem meg a mostani páromat, az már más kérdés, hogy ő sem nagyon szereti az ilyen helyeket, mint ahogy én sem, de muszály menni vhova szombat este, és ha sok haver oda megy, akkor én is elmegyek. Szóval diszkóban, nem csak "diszkócicák" vannak, hanem vannak értelmes lányok is, akik csak azért mennek le, mert nem tudnak máshova menni. De szerintem ezeket a lányokat messziről ki lehet szúrni. Szóval nem feladni.
De ugyanúgy lehet billiárdszalonban, pubokban, kávézókban is ismerkedni.
Szóval hajrá. :) -
#1870 jah megsem elneztem aztem a kepeden a rockyban keszult, de tevedtem -
#1869 te evil mit kerestel te a rockyban? :) -
#1868 vazze nekem is ugyanez volt, bar csak 2,5 evig es gyorben tanult, dolgozott, elt, en meg miskolcon tanulok es egerben elek, de en is el akartam venni felesegul fel even belul.
irto szar volt az elmult 3 honap, de mar van valami uj, es nem sajnalom inkabb elobb deruljon ki mint hazassag utan. -
#1867 ja kiderült már Arch melyik egyedfaj? P -
#1866 na álljunk meg
nálunk tök jó zene szokott menni
pl TNT, Piramis,Neoton stb
Nem svábbálra gondoltam.
Bocsi svábok P -
#1865 jah, ez nem sok emberenk jön be... sajna itt zala megyében sok báli füves paraszt van... de nem is ez a baj, hanem a zene, egyszerüen irritálja sok embert a báli zene... -
#1864 na majd meglatom, nem az en vilagom -
#1863 énnnnnnnnnnnnn nem pesti vagyok
és nem főiskolai bálra gondoltam
népitáncos
iskola alapítványi pl -
#1862 csak itt bekescsaban nem sok fosuli van, nincs olyan elet mint pesten :( -
#1861 báli szezon van