16455
-
ahhoz miért kell saját laptop?
amúgy 3db-om is volt már írtam itt
és volt nálam 2db vadiúj MSI -
#2655 Nagyon ertesz ehhez is latom...
Nincs is laptopod. Soha nem is volt. -
#2654 az a lényeg monst laptopba csak ATI vga-sokat szabad venni
most még 1 cég is bepereli az nvidiát a szar gpu-k miatt
a részvényük is jelentősan esett az eset óta
nvidia intel az most sux :D -
Inquisitor #2653 160K körül van olyan MSI, amiben Hd2600-os van, azon csak elszortyog a World of Warcraft. Igaz "csak" AMD X2 Turion van benne és 2GB ram. Vagy picivel többért mint amit megadtál jön most új gép azt hiszem Asusból, amiben már HD3650-es van ... olyan 200K meg pici. -
Inquisitor #2652 Ja, tegnap adtam el olyat, elég jó kis darab, és ami a hab a tortán, eleddig olcsó kategóriába csak MSI rakott mindenbe bluetoothot, és ebben az Asusban már szintén alap. Van rajta DVI-D kimenet is, és még jól is nézz ki. :) -
#2651 most láttam Asus notit
ATI HD3470 256MB-ossal
2magos intel proci és 2GB-ram +webcam és csak 139eFt volt
elég jó vételnek nézki ahhoz viszonyitva hogy ánusz -
#2650 OFF/
Kéne csinálni egy GYIK-et nem?
ON/ -
#2649 depo.hu
arukereso.hu
argep.hu
goodbuy.hu
kiskerarak.hu
itt keresgess van bőven
pcx.hu
notebook.hu
laptop.hu
ipon.hu
stb -
dop3 #2648 kezdem elveszteni a fonalat. mar vagy 3 hete notebookokat nezegetek, es amilyen hatarozott voltam az elejen, annyira nem vagyok most. semmi extra igenyem nincs, a szokasos irodai dolgokon kivul max annyi, hogy World Of Warcraft elfusson rajta, es olyan 180 korul megusszam a dolgot. Valakinek otlete? -
#2647 jobban osszevannak rakva. Minosegibb anyagok. Ennyi. -
#2646 A Dell Inspiron és a Latitude között mi a különbség? az tudom hogy a latitude inkább üzleti laptop de ez mibe merül ki? hogy sokkal hosszabb a garanciája vagy mi? mert ahogy nézegetem sokkal drágább de nem látnám hogy sokkalta jobbak is a Latitud-ök (bár szebbek) -
davidragon #2645 Köszi a válaszokat. Linked van ilyen fajta MSI-hez? -
#2644 arra bőven elég
olyan msi-t vegyél amibe 1 sempron 64bit proci van + ati x1250 vga +1 vagy 2gb ram olyan 100ft körül van amibe még 1.3Mp-es webkamerát is kapsz
ugyanez kicsit jobba msi-be 120eft akkor 2 magos athlon x2 mobile processzor van benne -
#2643 ha vissza olvasol kiderül
magyarországon nagyon jók mert nem kell hozzá megvenni kötelezően a drág windowst
2év gari van rá alapból ami 1 jó pont
jó ár/teljesítmény mutatóval rendlekezik
jó vétel -
davidragon #2642 Ja igen, és MSI-vel kapcsolatban milyen tapasztalataitok vannak? -
davidragon #2641 És egy egymagos porcis laptop megfelelne egy lánynak, aki nem játékra használná a gépet, hanem internet, msn, filmnézés stb?
(Oprendszer az lényegtelen, hogy van-e vagy nincs rajta.) -
#2640 Szerintem azért mert sima 1 magos proci van benne (remélem nem tévedek) illetve Oprendszer nélküli (hisz minek is az:) ) -
Kalozoner #2639 néztem mert sajnos a gx600-asok kifutottak, még van egy két helyen, de ott drágábbak is, szóval lemaradtam pedig 170K-ért a 214-es jó lett volna... -
davidragon #2638 Sziasztok!
Valaki rávilágítana, hogy ez mitől ilyen olcsó?
Van valami bibi vele?
Mert elsőre úgy tűnik jó gép. -
#2637 Kinézetre én is a Dell notikkal szemezek, ami árban megfelelő és minőségben valamint support -ban hozza a nívót. Jól használható és gyors a DELL NB Inspiron 1525 bruttó: 119 000 Ft inkább irodai(szövegszerkesztés adatbáziskezelés), internet (webböngészés, fájlcsere) célokra kis zene film konvertálásra valamint játékra is alkalmas legyen azért. -
#2636 MSI GX701X
-
#2635 Erre majd a tapasztaltabbak válaszolnak mert gyakorlatilag foggalmam sincs -
tomo #2634 es hogy lehet meggyozodni , hogy a szeriaszam nem masolt e? -
#2633 Nem hinném hogy hamis lenne attól hogy nincs fent a hivatalos oldalon. Extreme Digital oldalán is fent van és az elég megbízható boltocska. Mellesleg az is a hamis ellen szól, hogy (ha igaz) hivatalos IBM garancia van rá. -
tomo #2632 a laptopinfo oldalrol elerheto linken (is) hirdetnek, egy t61 es 7661 zzn kodjelu lenovo thinkpad t61 et.
megneztem lenovo oldalat es nincs ilyen tipusjelu a listaban.
szerintetek lehet hogy hamis a cucc?
170000 forintert kicsit megerne a cucc , csak ha hamis akkor szivas. -
andrew1979 #2631 Dontotem, EX600X-434HU lett a nyero.
Remelem pentekre itt van :)
Nagyon varom!!! :)
Koszi a segitseget -
#2630 olvass vissza -
andrew1979 #2629 Tudom de inkabb tobbet tudjon es nem lesz gaz ha masra is kell mint alatervezni. Gondolom en :)
Mi a velemeny az MSI-rol? -
#2628 ha valóban csak arra kell ezek nagyon erős gépek ahhoz...
már 120ért is kapsz olyan gépet, ami sokáig bírja és kitűnően megfelel arra a felhasználásra -
#2627 Nem kell piszkos kézzel hozzányúlni vazzeg... -
Kalozoner #2626 így van, iszonyat módon ottmarad a kezed nyoma, de ha tiszta akkor valami eszméletlen jól néz ki... -
#2625 Egyébként MSI brrr. Nem vicc amit olvasok, hogy szép tükröződő anyagból van, de olyan hamar koszolódik, hogy az valami nagyon kész... -
getback #2624 Sziasztok!
Tanácsotokat kérném laptop vásárlásban. Alapvető dolgokon kívül (internet, torrent, msn, dvd nézés régebbi játékok) elsősorban autocad tervezéshez kellene. Sajnos anyagi lehetőségem eléggé behatárolt így kb. 150-170000.- körül tudnék rá áldozni és azt is valószínű csak részletre vagy hitelre.
Videó kártyában annyi kellene kb. hogy egy alap renderelést 3D-ben be tudjak néha néha mutatni. Ha tudnátok ajánlani párat nagyon megköszönném.
getback -
andrew1979 #2623 Hello!
Egy kis segitseg kellene:
Ezeket a gepeket neztem ki erdekelen a velemeny.
http://www.senorg.hu/shop/35220/Notebook/MSI_EX600X-434HU
http://www.senorg.hu/shop/34663/Notebook/MSI_EX700X-068HU
Amire hasznalam: excel, word, net, dvd iras,.... 150e-160e korul szanok ra es jo par evig nem akarok masikat!
Minden velemeny erdekel!
A kijelzotol felek mivel a hatam mogott is van ablak, de ha kell sotetiheto.
Mas marka is erdekel hasonlo arban es tudasban.
Elore is koszi
Andras -
#2622 már leírtam szte mi a jó
MSI Dell Toshiba HP CompaQ
esetleg Sony, IBM Lenovo, Asus -
#2621 Dell is nagyon jó, bár nekem Sony Vaiom van ami itthon tényleg drága, de nagyon jó kis gép.
A kövi gépem meg valószínűleg Msi lesz, mert a kezdeti rosszak után sok jót hallottam róluk... -
#2620 én láttam már acert
meg sokat olvastam róla rosszakat és 1év gari 1 vicc
már kinézetre is ócsmány
(nekem a letisztult formák jönnek be)
eddig 2 msi van ismerőseim körébe
meg vannak elégedve
sony vaio is van de az meg drága sztem
fujitsu is van egyik ismerősömnek az is 1 fos
nekem Compaq volt az fasza volt
meg Gericom amitől sokkal többet vártam el mert német sajnos ez is 1 fos volt -
#2619 Nem tom', unokahúgomnál lassan 1 éve megy az Acer folyamatosan, naponta, kutyabaja... (kop-kop-kop) -
Kalozoner #2618 én is előszőr azt akartam de kb mindenki lebeszélt róla... -
#2617 Kár, hogy mindenki szídja az acert, illetve kár hogy tényleg nem a legjobb minőség, bár személyes tapasztalatom nincs, de szerintem messze annak a legjobb az ár/érték mutatója csak persze a szervizük meg stb. amit mindenki ír... Érdekes, hogy amíg nem voltam jártas laptop témában, már majdnem megvettem az acer notit most meg már véletlen se vennék