16455
  • MaSzKa

ahhoz miért kell saját laptop?

amúgy 3db-om is volt már írtam itt

és volt nálam 2db vadiúj MSI
  • I.C.ram
    Nagyon ertesz ehhez is latom...

Nincs is laptopod. Soha nem is volt.
  • MaSzKa
    az a lényeg monst laptopba csak ATI vga-sokat szabad venni

most még 1 cég is bepereli az nvidiát a szar gpu-k miatt

a részvényük is jelentősan esett az eset óta

nvidia intel az most sux :D
  • Inquisitor
    160K körül van olyan MSI, amiben Hd2600-os van, azon csak elszortyog a World of Warcraft. Igaz "csak" AMD X2 Turion van benne és 2GB ram. Vagy picivel többért mint amit megadtál jön most új gép azt hiszem Asusból, amiben már HD3650-es van ... olyan 200K meg pici.
  • Inquisitor
    Ja, tegnap adtam el olyat, elég jó kis darab, és ami a hab a tortán, eleddig olcsó kategóriába csak MSI rakott mindenbe bluetoothot, és ebben az Asusban már szintén alap. Van rajta DVI-D kimenet is, és még jól is nézz ki. :)
  • MaSzKa
    most láttam Asus notit

ATI HD3470 256MB-ossal
    2magos intel proci és 2GB-ram +webcam és csak 139eFt volt

elég jó vételnek nézki ahhoz viszonyitva hogy ánusz
  • xxdani
    OFF/
    Kéne csinálni egy GYIK-et nem?
    ON/
  • MaSzKa
    depo.hu
    arukereso.hu
    argep.hu
    goodbuy.hu
    kiskerarak.hu

itt keresgess van bőven
    pcx.hu
    notebook.hu
    laptop.hu
    ipon.hu
    stb
  • dop3
    kezdem elveszteni a fonalat. mar vagy 3 hete notebookokat nezegetek, es amilyen hatarozott voltam az elejen, annyira nem vagyok most. semmi extra igenyem nincs, a szokasos irodai dolgokon kivul max annyi, hogy World Of Warcraft elfusson rajta, es olyan 180 korul megusszam a dolgot. Valakinek otlete?
  • I.C.ram
    jobban osszevannak rakva. Minosegibb anyagok. Ennyi.
  • xxdani
    A Dell Inspiron és a Latitude között mi a különbség? az tudom hogy a latitude inkább üzleti laptop de ez mibe merül ki? hogy sokkal hosszabb a garanciája vagy mi? mert ahogy nézegetem sokkal drágább de nem látnám hogy sokkalta jobbak is a Latitud-ök (bár szebbek)
  • davidragon
    Köszi a válaszokat. Linked van ilyen fajta MSI-hez?
  • MaSzKa
    arra bőven elég

olyan msi-t vegyél amibe 1 sempron 64bit proci van + ati x1250 vga +1 vagy 2gb ram olyan 100ft körül van amibe még 1.3Mp-es webkamerát is kapsz

ugyanez kicsit jobba msi-be 120eft akkor 2 magos athlon x2 mobile processzor van benne
  • MaSzKa
    ha vissza olvasol kiderül

magyarországon nagyon jók mert nem kell hozzá megvenni kötelezően a drág windowst

2év gari van rá alapból ami 1 jó pont

jó ár/teljesítmény mutatóval rendlekezik

jó vétel
  • davidragon
    Ja igen, és MSI-vel kapcsolatban milyen tapasztalataitok vannak?
  • davidragon
    És egy egymagos porcis laptop megfelelne egy lánynak, aki nem játékra használná a gépet, hanem internet, msn, filmnézés stb?
    (Oprendszer az lényegtelen, hogy van-e vagy nincs rajta.)
  • xxdani
    Szerintem azért mert sima 1 magos proci van benne (remélem nem tévedek) illetve Oprendszer nélküli (hisz minek is az:) )
  • Kalozoner
    néztem mert sajnos a gx600-asok kifutottak, még van egy két helyen, de ott drágábbak is, szóval lemaradtam pedig 170K-ért a 214-es jó lett volna...
  • davidragon
    Sziasztok!
    Valaki rávilágítana, hogy ez mitől ilyen olcsó?
    Van valami bibi vele?
    Mert elsőre úgy tűnik jó gép.
  • zoliapu
    Kinézetre én is a Dell notikkal szemezek, ami árban megfelelő és minőségben valamint support -ban hozza a nívót. Jól használható és gyors a DELL NB Inspiron 1525 bruttó: 119 000 Ft inkább irodai(szövegszerkesztés adatbáziskezelés), internet (webböngészés, fájlcsere) célokra kis zene film konvertálásra valamint játékra is alkalmas legyen azért.
  • Solten
    MSI GX701X

• xxdani
    Erre majd a tapasztaltabbak válaszolnak mert gyakorlatilag foggalmam sincs
  • tomo
    es hogy lehet meggyozodni , hogy a szeriaszam nem masolt e?
  • xxdani
    Nem hinném hogy hamis lenne attól hogy nincs fent a hivatalos oldalon. Extreme Digital oldalán is fent van és az elég megbízható boltocska. Mellesleg az is a hamis ellen szól, hogy (ha igaz) hivatalos IBM garancia van rá.
  • tomo
    a laptopinfo oldalrol elerheto linken (is) hirdetnek, egy t61 es 7661 zzn kodjelu lenovo thinkpad t61 et.

megneztem lenovo oldalat es nincs ilyen tipusjelu a listaban.

szerintetek lehet hogy hamis a cucc?

170000 forintert kicsit megerne a cucc , csak ha hamis akkor szivas.
  • andrew1979
    Dontotem, EX600X-434HU lett a nyero.
    Remelem pentekre itt van :)
    Nagyon varom!!! :)
    Koszi a segitseget
  • MaSzKa
    olvass vissza
  • andrew1979
    Tudom de inkabb tobbet tudjon es nem lesz gaz ha masra is kell mint alatervezni. Gondolom en :)
    Mi a velemeny az MSI-rol?
  • xNoodlex
    ha valóban csak arra kell ezek nagyon erős gépek ahhoz...
    már 120ért is kapsz olyan gépet, ami sokáig bírja és kitűnően megfelel arra a felhasználásra
  • Solten
    Nem kell piszkos kézzel hozzányúlni vazzeg...
  • Kalozoner
    így van, iszonyat módon ottmarad a kezed nyoma, de ha tiszta akkor valami eszméletlen jól néz ki...
  • Alwares
    Egyébként MSI brrr. Nem vicc amit olvasok, hogy szép tükröződő anyagból van, de olyan hamar koszolódik, hogy az valami nagyon kész...
  • getback
    Sziasztok!
    Tanácsotokat kérném laptop vásárlásban. Alapvető dolgokon kívül (internet, torrent, msn, dvd nézés régebbi játékok) elsősorban autocad tervezéshez kellene. Sajnos anyagi lehetőségem eléggé behatárolt így kb. 150-170000.- körül tudnék rá áldozni és azt is valószínű csak részletre vagy hitelre.
    Videó kártyában annyi kellene kb. hogy egy alap renderelést 3D-ben be tudjak néha néha mutatni. Ha tudnátok ajánlani párat nagyon megköszönném.
    getback
  • andrew1979
    Hello!

Egy kis segitseg kellene:
    Ezeket a gepeket neztem ki erdekelen a velemeny.
    http://www.senorg.hu/shop/35220/Notebook/MSI_EX600X-434HU
    http://www.senorg.hu/shop/34663/Notebook/MSI_EX700X-068HU

Amire hasznalam: excel, word, net, dvd iras,.... 150e-160e korul szanok ra es jo par evig nem akarok masikat!
    Minden velemeny erdekel!
    A kijelzotol felek mivel a hatam mogott is van ablak, de ha kell sotetiheto.
    Mas marka is erdekel hasonlo arban es tudasban.
    Elore is koszi
    Andras
  • MaSzKa
    már leírtam szte mi a jó

MSI Dell Toshiba HP CompaQ

esetleg Sony, IBM Lenovo, Asus
  • Alwares
    Dell is nagyon jó, bár nekem Sony Vaiom van ami itthon tényleg drága, de nagyon jó kis gép.
    A kövi gépem meg valószínűleg Msi lesz, mert a kezdeti rosszak után sok jót hallottam róluk...
  • MaSzKa
    én láttam már acert

meg sokat olvastam róla rosszakat és 1év gari 1 vicc

már kinézetre is ócsmány
    (nekem a letisztult formák jönnek be)

eddig 2 msi van ismerőseim körébe
    meg vannak elégedve

sony vaio is van de az meg drága sztem

fujitsu is van egyik ismerősömnek az is 1 fos

nekem Compaq volt az fasza volt
    meg Gericom amitől sokkal többet vártam el mert német sajnos ez is 1 fos volt
  • Solten
    Nem tom', unokahúgomnál lassan 1 éve megy az Acer folyamatosan, naponta, kutyabaja... (kop-kop-kop)
  • Kalozoner
    én is előszőr azt akartam de kb mindenki lebeszélt róla...
  • xNoodlex
    Kár, hogy mindenki szídja az acert, illetve kár hogy tényleg nem a legjobb minőség, bár személyes tapasztalatom nincs, de szerintem messze annak a legjobb az ár/érték mutatója csak persze a szervizük meg stb. amit mindenki ír... Érdekes, hogy amíg nem voltam jártas laptop témában, már majdnem megvettem az acer notit most meg már véletlen se vennék