16455
-
#2576 Errol beszelek, den me erti meg. -
#2575 csak ezek vannak -
#2574 Fantasztikus, de akkor most valaszolj a kerdesemre.... Jelenleg melyik laptopban van ez a gpu? Semelyikben. es nem is lesz meg egy jo darabig. -
#2573 és télleg nem. nem vettem észre. szóval van valakinek az M51KR-nél jobb ajánlata? -
TheRaven #2572 Ha az edigitaltól akarod rendelni akkor könnyű lesz választanod ugyanis az F5SL-t már nem árulják...:P -
#2571 szerintetek az Asus F5SL-AP152 vagy az Asus M51KR-AP036 érné meg jobban? laptopot keresek, amin azért lehet filmet is nézni meg néhány nem olyan új játék is elmegy rajta. ha van ezeknél jobb ajánlatotok, nekem az is jó. (kb 150.000 a felső határ.) -
#2570 http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html -
#2569 es milyen laptopban van benne ez a vga jelenleg? tudtommal egyikben sem. -
#2568 ezt nem hiszem el
ATI Radeon HD4850 Mobility nehogy már fos legyen mikor asztaliba a GTX260-asokkal pariba van majdnem -
#2567 hat akkor mitol? Hogy lassabb?
Az uj gf 9700m GT/GTS baromi keveset eszik a teljesitmenyehez kepest, es jelenleg egyik ATI sem kozeliti meg teljesitmenyben. -
#2566 de nem attól jobb 1 gpu hogy gyorsabb -
#2565 Jelenleg nem tudsz olyan atit venni notiba aminel ne letezne jobb nvidia mobil gpu. -
#2564 ezt hogy érted fogyasztásba?
ár/teljesítménybe akkor is az ATI a jobb
és megbízhatóságba is -
#2563 pedig erosebbek az nvidia mobil vgak jelenleg. -
#2562 msi 2év garival jó vétel
én csak Ati vga-val vennék notebookot vagy laptopot
prociból tök mindegy, mert inkább a vga-n múlik a játékbani teljesítménye és a ramon -
TheRaven #2561 hmm őszintén megmondva nem ilyen válaszokra számítottam:D mert jobbnak tűnik ez az msi konfig alapján. miért ilyen egyértelmű h nem jobb?:P ahogy eddig nézegettem itt a dolgokat asus,msi nagyjából egy szinten említik... msinek rosszabb a szervizelése dehát ilyen dogokat vásárolni ebben az árkategóriában tudjuk h lutri:D -
#2560 Asust vegyél, jobban jársz. -
#2559 sry 1el lejjebb:) -
#2558 tudom -
#2557 nem lehet cserelni -
#2556 Nem érdemes. -
TheRaven #2555 Mit gondoltok érdemes lenne becserélni egy ASUS F5SL-AP152-t egy MSI EX600-278HU-ra? egyedül videokártya miatt aggódok mer nagyon leszidtátok itt az nvidiát:D és notebookcheck szerint is gyengébb a 8400... esetleg videokarit lehet ezekben utólag cserélni?
(az áruk ugyanannyi lenne ne nézzetek hülyének csakmer honlapon más van írva:D) -
#2554 Laptop lcd kijelzők eladók. beszerelés ingyenes -
#2553 meg szerencse hogy az enyemben 96os van. -
#2552 hhiihhi így vegyetek nvidia cuccoklat -
#2551 A G92 és G92b GPU-k is hibásak lehetnek
"G92-es és G92b GPU-k esetében is fennáll a hiba csak úgy, mint a korábban már ismertetett mobil GPU-knál és lapkakészleteknél (MCP), azaz mind az 55nm-es, mind pedig a 65nm-es termékek érintettek lehetnek. A G92-es és G92b termékek a kívántnál gyengébb anyagok felhasználásával készültek, így nagyobb az esély a meghibásodásukra, ám ezt a gyártó még hivatalosan nem ismerte el."
EPIC FAIL -
#2550 -
no1r #2549 köszönöm szépen a segítséget!
csak azért ilyedtem meg egy pillanatra, mert az asus honlapján nem találok ilyen típust... :S
amúgy az Asusok megbízhatóak? mert nem szeretném ha a garancia után egy héttel elszállna... -
Kalozoner #2548 akkor ez neked tökéletesen megfelel -
no1r #2547 hm... elsősorban videóvágásra + grafikai munkákra, netezésre, meg ilyen alap dolgokra (zenehallgatás, filmnézés stb)
játékokra ritkán, kb ilyen Most Wanted szintű játékokhoz. de nem ez az alap profil amiért kéne -
Kalozoner #2546 bár mire használnád mert játékhoz nem a legerősebb, de azért eldöcögnek rajta, egyébként ennyiért korrekt gép... -
Kalozoner #2545 -
no1r #2544 halihó!
lenn egy kérdésem... mi a véleményetek erről a notebook-ról? semmi információt nem találtam róla más helyen, csak a linken...
minden észrevételt és tapasztalatot szívesen fogadok!
asus -
#2543 jónak tűnik , thx :) -
#2542 Való igaz... -
#2541 azt cseszheted ha a gpu is intel -
#2540 Az is ott van azért, hogy intel... -
#2539 tök mind1
a vga a lényeg inkább -
Kalozoner #2538 de a proci az gyenge az 1 megás cachel, core2dou-kban már 4 vagy 3 mega van ilyen árkategóriába, plusz ezen nincs hdmi- ami nem elhanyagolható(nekem).. -
#2537 HD2600 jo!!!!