16455
  • Kalozoner
    akkor sztem ne sokat gondolkozz, a lenovo amit linkeltem abszolút megbízható gép, 150K-ért "ajándék".
  • Kalozoner
    jó gép, jó ár.
  • Solten
  • Kalozoner
    kelllllllllllll, hello kitty RulZZZZZZZ....
  • MatWood
    Hi!

Sony Vaio FZ18M laptop eladó! 1ÉV garancia, hibátlan állapot!
    Részletes leírás:
    Kijelzo: 15,4” WXGA 1280x800 XBrite-Hi-Color
    Chipset: Intel 965
    Videovezérlo: nVIDIA GeForce 8400 GT GPU 831MB Graphics Memory
    Processzor: Intel Core 2 Duo T7100, 2x 1,8Ghz FSB 800MHz, 2MB L2 Cache
    Memória: 2GB DDR2 667Mhz
    Merevlemez: 160GB 5400 rpm Serial ATA
    Optikai meghajtó: DVD-RW-DL író/olvasó
    Kommunikáció: 56k Modem, 10/100 Lan
    Vezeték nélküli komm.: WLAN 802.11.a,b,g 54Mbps, Bluetooth 2.0
    Kártyaolvasó: Memory Stick (Pro,Duo, Magic Gate) Express Card MMC/SD
    Egyéb: beépített mikrofon és webkamera
    Akkumulátor: Li-ion 5200mAh üzemidő kb. 2-4 óra
    Csatlakozók: 3x USB 2.0, 1x Express Card, firewire, Audio -mic in, -headph. out, VGA kimenet, SVideo TV out, HDMI kimenet
    Méretek: 356x254x24.8 2,8kg
    Operációs rendszer: Windows Vista Home Premium

170.000HUF

[email protected]
  • Kalozoner
    akkor sztem lenovot ilyen 110-120K körül, buszok hátulján szokott lenni hírdetésben pl, én is most lenovoról netezek (bátyámé) és egyre jobban tetszik, csak a videókártya intel 945:D, de nagyon megbízható,halk, nem melegszik, sztem nagyon megéri...
  • Bulykin
    hát azért ne mennyen tönkre 1év alatt, szal...
  • zoli47
    Rövid távon olcsó, vagy hosszú távon? Tudod, olcsó húsnak híg a leve.
  • Solten
    Ajj te jóég...
  • Solten
    Fekete gépszépség a Zepto (?) -tól

Nem is vészes, cirka 420k HUF
  • Bulykin
    a lehető legolcsóbb^^ sajna ez vanXD
  • thoomas26
    Háát, én is hallottam olyat, akinek Acer van és volt vele baja bőven. Nekem viszont szintén ez van, és (lekopogom, de) már 3 éve, hibátlanul működik, holott megy épp eleget. Igazad lehet ettől függetlenül, bár mint mindenhez, ehhez is szerencse kell, hogy az ember ne éppen egy sz*rba nyúljon bele. Köszi szépen a segítséged; igen, kb. 150k, amit szánnék rá. Játékra szinte sosem használom/használnám a gépet, programok, zene, videó, ilyesmi a kör. Abban igazad lehet, hogy akkor már inkább core2duo legyen... A márkát tekintve már nehezebb a kérdés, hiszen tényleg nem könnyű letenni egyik márka mellett sem a voksot. Na mind1, még nézelődőm... :)
  • Kalozoner
    a lényeg hogy MM és társait felejtsd el... ha mondasz egy árat akkor tudok neked 1-2 notit ajánlani...amire neked kell a gép azt szinte bármelyik tudja, ilyenkor érdemes olyan notit nézni ami inkább jó minőség, megbízható, és nincs olyan nagy teljesítménye, mekkora kellene?
  • Kalozoner
    na szóval, acert nem érdemes venni mert sok problema van vele általában és szervize se arról híres hogy gyorsan dolgoznának, aztán a 2 proci gyakorlatban 40-50% plusz az egymagoshoz képest sebességben, de a dual core hekyett inkább core 2 duo-s notit ajánlanék, gondolom 150K a kereted, ennyiért már lehet venni normális notit, de grafika teljesítményt azt sajnos el kell felejteni, legfőkébb játékokat,de gondolom te nem játszanál vele, 2 vagy 3 giga ram szinte mindegy de minnél több van annál jobb...

lenovo
    asus
    ha érdekel még nézek egy két notit neked de most hirtelen ezeket találtam..
  • Bulykin
    Hali!!
    Felmerült bennem a gondolat, hogy laptopot vegyet magamnak, de egyáltalán nem értek a laptopokhoz^^ Tud nekem vki segíteni? Nem kell nekem olyan hiperszupermindenttudó, csak lehessen rajta tanulni és azért legyen rajta annyi hely hogy 4-5 filmet tárolhassak rajraXD
    Olyan nagyon drágát sem szeretnék, eléggé sajnálom rá a pént...
    Ha vki segíteni tud, akkor vmi linket is adhatna h hogy néz ki és hogy milyen árban van meg hogy hol lehet megvenni(mediamarkt esetleg euronicsXD). Előre is köszi és sry ha nagyon láma vokXD
  • thoomas26
    Sziasztok! Notebook-ot készülök venni, nagyon megtetszett a következő linken található laptop: http://photohall.hu/notebook__pc__gps/notebook/acer_as5715z_-_4a3g25mi/71948 Mit gondoltok, jó vétel lenne? Továbbá azt szeretném még kérdezni, hogy mit is jelent valójában egy processzornál, hogy duocore-os? (A szó jelentését értem, csak a gyakorlatban mennyivel ér többet a 1,86Ghz duocore-os proci, egy hagyományos 1,8Ghz-es procinál?) A 2 és a 3 GB Ram között van érdemi (nem kevés) különbség a gép sebességét illetőleg? A válasz(oka)t előre is köszönöm.
  • Kalozoner
    nem csodálom, nem egy jó gép...
  • tiburon26
    acer nem erdekel.koszonom a segitseget.megnezem
  • Kalozoner
    azt hogy londonban mi van azt nem tudom, de haverom pl ezt vette nemrég és azt mondja elég baró, bár én acert soha nemajánlanék, én msi-t ajánlanám 170K, gx600-214..nézd meg
  • tiburon26
    most londonban vagyok
    allitolag itt olcsobbak.karacsony elott nagy akciok vannak mindig
  • tiburon26
    max 200ezer
  • Kalozoner
    » ATI Mobility Radeon HD 3450
    ~ 19%
    Successor of the HD 2400 produced in 55nm (therefore with a faster clockspeed) and with DirectX 10.1 support. Avivo HD video support enables the gpu to decode HD videos. For modest casual gamers suited (demanding games run only in very low settings).
    500 MHz, 40 - unified, DX10.1 | 700 MHz, 64 Bit

az a 64 bit elég sovány, ezzel a notival nem fogsz játszani új játékokkal, max úgy hogy low-on van minden...mennyi a kereted a notira, hátha tudok ajánlani valamit...
  • tiburon26
    minel ujjabakkal termeszetesen.ezert jo lenne egy sm3-at tudo vga
  • Kalozoner
    és milyen játékokkal akarsz játszani, mert az se mindegy...
  • tiburon26
    hali!laptopot szeretnek amin azert jatszani is lehet.ezt neztem ki de a laptopokhoz nem ertek:http://www.laptop.hu/index.php?main=main&page=bolt&subpage=kirakat&itemid=10219&op=details&mode=laptop_uj szoval meik a legalkalmasabb jatekra hasonlo arban?
  • Kalozoner
    nem lehet bőviteni, ott van hogy max 2 giga megy bele...
  • mate317
    Ha veszek egy laptopot, amiben van 2db 1 gigás memória, később ugye vehetek bele két ketteset? Mert a honlap azt írja, hogy nem bővíthető; addig amíg ki nem veszem a régit?

Mert mediamarktban van most toshiba laptop kétmagos kétgigás vistával 120ért, a fenti dolgokkal.

középső az
  • cattaneo
    Toshiba Satellite A300-1JH a tiszteséges neve
  • xNoodlex
    Badikának szólt
  • xNoodlex
    ha linkeket szúrnál be szerintem szívesebben megnéznék...
  • cattaneo
    Sziasztok!
    Az electro world-es újágba láttam
    TOSHIBA SATA3001JH(????): T5750; 3GB DDR2 667; 250GB; 15,4"; Ati 3470xt 256; wlan a/b/g/n; Bluetooth, 1,3mp webkamera, 6 cellás akku, 2 év gari
    Mindez 169 990-ért. Mi a véleményetek?
  • Badika
    Sziasztok! Laptopot szeretnék venni általános felhasználásra (persze játszani is fogok vele).
    Ezeket néztem eddig:
    http://www.notebook.hu/notebook/compaq/hp_pavilion/hp-pavilion-dv5-1020eh-fp678ea
    http://www.pcland.hu/pkapcs.html
    Asus F5SL-AP104 ill.AP023
    vagy M51KR-AP06
    ezekről ha tudnátok nekem véleményt mondani. Illetve valami más ötlet?
    A HP-kről nem olvastam rosszakat, de az Asus-t nem tudom milyen. Msi-t néztem, de nem olvastam túl jókat a szervízhálózatról. Ja és minél több gar. legyen.
  • MaSzKa

http://www.ipon.hu/hir/levegonel_is_konnyebb_laptopot_iger_a_samsung/3792

• Bandee1987
    hp pavilion tx1000-es tabletet szeretnék venni hp renew program keretében. Szerintetek mennyire éri meg, nem fog hamar tönkremenni? Sajna ilyen árkategóriában nincs hasonló tablet pc, sajnos az újak 300 körül vannak.
  • Solten
    Bambusz laptop

• Solten
    MSI Megabook EX610X-063: ebben van a legerősebb "vidikari". Proc AMD 2 magos, jó az, 31W TDP-s.
  • herczeg
    valaki lenne olyan jófej és véleményezné ezt a 4 notebookot? leginkább a videókari, meg a proci érdekelne mert azokat nemvágom

MSI Megabook EX610X-063
    Asus X53KE-AP125
    Asus F5VL-AP011
    Asus X50C-AP003
  • Gyocsika
    Nagyon jónak tűnik, én is nagy dillemában vagyok már jópár hete, hogy ezt az MSI-it válasszam, vagy pedig egy Asus A7K-7S059-et , annyi h az Asusnak 17 es a monitorja, de az msi erősebb, én viszont valahogy nem akarok 15,4"-es kijelzőt... Szóval még mindig gondolkodom...
  • Kalozoner
    ma volt szerencsém megnézni a jövendőbeli laptopomat élőben (köszönet: MM) és meglepődve észleltem, hogy egy elég jó kis laptopról van szó.. egyetlen szépséghibája a tácspad, ami borzasztóan ronda, de egyébként a turbo gomb egész elegáns, tele van jó kis bemenetekkel, és becsukva egy ékszer, kinyitva egy erőgép látszatát kelti....ez mind magánvélemény, elfogultság nélkül. Ott ahol láttam 200K, kisboltokban 170K-180K....
  • xNoodlex
    tök mind1... MaSzKa felesküdött nVidia ellenes