16455
-
#2819 már dobtam ide régebben vagy 3-at
http://www.pontbolt.hu/index.php?mit=termek&cikkszam=15520
máshol van olcsobban is -
#2818 Akko' okoskodás helyett dobjál linket. -
#2817 ennyiért már van HD3450 és HD3470-essel is Asus
az sokkal jobb -
#2816 Anyus én ezen nem gondolkoznék -
#2815 link -
extramagascsaj #2814 javaslat helyette? -
#2813 Ez 1 fosch ennyiért. GMA X3100-et már 100-110k-s notikban kapni... Proci is lightos. -
extramagascsaj #2812 perpill most ő a legsanszosabb -
extramagascsaj #2811 muteromnak ACER laptopja van..én olyat biztos nem veszek...de ez olyan, h más meg FS-t nem venne...nekem meg az van...és nem volt vele bajom... -
#2810 Ezekről a márkákról nem tudok véleményt mondani, mert még nem használtam őket. -
extramagascsaj #2809 Én most négy márka közt vacilálok igazából...az Asus,MSI,FS és a Toshiba maradt versenyben.
-
#2808 Az én laptopom sem rózsaszín, nehogy azt hidd.
Már olyat is láttam, de kifejezetten visszataszító számomra.
Egyszerűen az acer bele tud vinni a külsőbe olyan dolgokat is, amitől kitűnik a többi közül.
Nekem egyedül a videókártyámmal vannak bajaim, dehát amikor vettem nem mondtam a szakértőnek, hogy nekem játékra is kellene, persze akkor jóval drágább is lett volna.
Egyébként, ahogy látom a boltok polcait a különböző márkájú laptopok ugyanazt tudják, ugyanabban az árkategóriában, tehát az acer nem rak rá pénzt arra, hogy neki dizájnosabb a külseje.
Tehát a sajátomnál jobb gépet nem találtam azóta sem más márkában ugyanannyi pénzért.
Tehát miért vettem volna másikat? -
extramagascsaj #2807 hát igen...most én is vásárlás előtt vagyok
és én nézetem olyanokkal akik nagyon értenek hozzá :)
mert azon kívü,h 1-2 paarmétert vágok,h abból mi a jó nekem...azon kívül nem értek hozzá lófszt se :D
és pll mutattak egy igen jóféle gépet...mondtam,h "jaj de szép" :D
erre: "laptopot nem azért veszünk,h szép-e" azóta nem nézem,h mennyire dekoratív :D -
#2806 Nekem bal oldalon van a szellőzőnyílás, úgyhogy nem melegíti a kezemet, bár most, hogy ilyen hideg van, nem is lenne hátrány.
Egyébként én ACER párti vagyok, bárki, bármit mond.
Lehet, hogy egy kicsit nőiesen is állok hozzá a dolgokhoz, de nekem nagyon tetszik a külseje, az alakja, na meg a különböző színű világítás a billentyűzeten.
Nekem más laptopom volt fél évvel ezelőtt, de ahogy megláttam egy barátomnál az acert, egyből olyat akartam én is.
A következő is acer lesz, csak még jobb belsővel.
A melegedésről meg annyit, hogy mióta bejöttek a hidegek már nem melegszik egyáltalán, a vizet sem. -
no1r #2805 szia, nézd meg ezt: notebookcheck -
DJ CONUS #2804 CSá emberek! Biztos van itt aki nagyon ért a Mobil grafikus kártyákhoz
Egy érdemleges erösorrendet irhatnánk közösen!
vagy ha már létezik iylen akkor egy linket kérek! köszi elöre is!
-
Nandusz #2803 ha csak wowozni akarsz, akkor nagyon -
dop3 #2802 Szerintetek ez mennyire fog beválni, napkozben irodai melo, este meg wow :D
link -
zoli47 #2800 Banplz soltika flémert, sajnos a sulinet keretében ilyen gyépések is géphez jutottak. -
#2799 Hm, kissé jó ár... -
#2798 Hello
link1
link2 -
kiskenus #2797 sziasztok.
egy laptopot szeretnék venni csak a gond az hogy nem nagyon értek hozzá főleg a videokártya dolgokhoz.kinéztem ezt a kettőt.érdekelne egy hozzáértő vélemény.játszanék meg dolgoznék rajta, de mivel a munkám megkövetel egy normális videokártyát főleg ez érdekelne inkább.
MSI GX600, GX610.
vagy tudtok esetleg egy jobbat ilyen ármagasságban? (180 körül)
előre is köszi -
#2796 Banplz virslike+álregeit. Kiengedték a detoxból -
zoli47 #2794 De lehetséges flémer, te vagy rá a példa. -
#2793 Hát téged vissza engedtek,.
A Toshiba ami nálam volt kipróbáláson,nem egy mai darab , de anyag volt benne az biztos.
-
#2792 Nálad nagyobb lenne itt valaki is? Nem lehetséges, álreg. -
zoli47 #2791 Ennél már csak te vagy nagyobb vicc. -
#2790 Lehet, de te mint hiteles információforrás az az év vicce... -
zoli47 #2789 Nem az a baj hogy tájékozatlan vagy, hanem hogy még büszke is vagy rá. -
#2788 Persze virslike, hogyne... -
zoli47 #2787 Nem vagy átbaszva, korrekt a grafikon. A notebook.hu statisztikája is pont ugyanezt mutatja, meg minden másik is. -
zoli47 #2786 Fujitsuból 5× annyit adnak el mint Dell -ből, így nagyobb az esély, hogy többet visszahoznak.
Tudod mit jelent az hogy %? Fuss neki mégegyszer! -
zoli47 #2785 Az a gáz hogy a légbeszívó nyílások a kommersz notikon alul vannak, így ölbe véve / ágyban használva nem kap levegőt, nincs hűtés. -
#2784 Az hogy oldalt van a szellőző önmagában nem gáz. (az én Sony-mon is ott van bár abba csak intel kari van) Hanem akkor szívás mikor ilyen atom melegedős nvidiákról van szó... -
#2783 "a legtöbb noteszgépet értékesítő gyártók felülreprezentáltak"
1értelmű... -
#2781 Ott van az oldalon is hogy mi szerint csinálják azt a listát. idézem:
"A statisztikai adatok a laptopjavítás.hu által javított NEM garanciális készülékekre vonatkoznak, és az összes javításra behozott, -és hibás - készülékeken belüli százalékos arányát mutatják. A márkák közti meghibásodási arány nagyban függ az előző évek eladási mutatóitól is, azaz a legtöbb noteszgépet értékesítő gyártók felülreprezentáltak!" -
#2780 "és nem az eladott mennyiséghez nézik"
Ez az, nyilvánvalóan nem veszik a fáradtságot az ilyen "bonyolult" matematikai műveletekhez.. ;) -
Kalozoner #2779 nem azt mondom, lehet igazad van, mert konkrét adatunk nincsen, egyikünknek sem, és nem is lesz... -
Kalozoner #2778 egyébként lehet úgyvan hogy amennyit bevisznek és nem az eladott mennyiséghez nézik, sőt biztos mert 96 a százalékok összege tehát, marad 4 ami egyéb kategória, de azért valamenniyre csak árulkodóak a számok, bár ehhez az is hozzájön hogy acerre 1 év gari az átlag pedig 2, aki meg a teszkóban veszi az acert az nem fog rá venni plusz 2-őt... -
Nandusz #2777 Nem nem, rosszul értelmezed... Lássuk a valóságot (más ha az általad belinkelt diagramot vesszük alapul): Míg Acerből 2 millió eladott példánynál (mert náluk kb. ilyen számokról beszélhetünk) kb. 400e, amit vissza kell hozni, addig a thosibánál 100e példányból kb. 6e az ami hibás.
Kisebb eladási mennyiség, kisebb a meghibásodásra visszavezethető adat.
Nehogy már lineáris képletet akarj felvezetni egy 100e-es és egy 2milliós eladási tényezőjű adatnál.