16455
  • MaSzKa
    már dobtam ide régebben vagy 3-at

http://www.pontbolt.hu/index.php?mit=termek&cikkszam=15520

máshol van olcsobban is
  • Solten
    Akko' okoskodás helyett dobjál linket.
  • MaSzKa
    ennyiért már van HD3450 és HD3470-essel is Asus

az sokkal jobb
  • tugyiti
    Anyus én ezen nem gondolkoznék
  • Solten
    link
  • extramagascsaj
    javaslat helyette?
  • Solten
    Ez 1 fosch ennyiért. GMA X3100-et már 100-110k-s notikban kapni... Proci is lightos.
  • extramagascsaj
    perpill most ő a legsanszosabb
  • extramagascsaj
    muteromnak ACER laptopja van..én olyat biztos nem veszek...de ez olyan, h más meg FS-t nem venne...nekem meg az van...és nem volt vele bajom...
  • Rita79
    Ezekről a márkákról nem tudok véleményt mondani, mert még nem használtam őket.
  • extramagascsaj
    Én most négy márka közt vacilálok igazából...az Asus,MSI,FS és a Toshiba maradt versenyben.
  • Rita79
    Az én laptopom sem rózsaszín, nehogy azt hidd.
    Már olyat is láttam, de kifejezetten visszataszító számomra.
    Egyszerűen az acer bele tud vinni a külsőbe olyan dolgokat is, amitől kitűnik a többi közül.
    Nekem egyedül a videókártyámmal vannak bajaim, dehát amikor vettem nem mondtam a szakértőnek, hogy nekem játékra is kellene, persze akkor jóval drágább is lett volna.

Egyébként, ahogy látom a boltok polcait a különböző márkájú laptopok ugyanazt tudják, ugyanabban az árkategóriában, tehát az acer nem rak rá pénzt arra, hogy neki dizájnosabb a külseje.

Tehát a sajátomnál jobb gépet nem találtam azóta sem más márkában ugyanannyi pénzért.
    Tehát miért vettem volna másikat?
  • extramagascsaj
    hát igen...most én is vásárlás előtt vagyok
    és én nézetem olyanokkal akik nagyon értenek hozzá :)
    mert azon kívü,h 1-2 paarmétert vágok,h abból mi a jó nekem...azon kívül nem értek hozzá lófszt se :D
    és pll mutattak egy igen jóféle gépet...mondtam,h "jaj de szép" :D
    erre: "laptopot nem azért veszünk,h szép-e" azóta nem nézem,h mennyire dekoratív :D
  • Rita79
    Nekem bal oldalon van a szellőzőnyílás, úgyhogy nem melegíti a kezemet, bár most, hogy ilyen hideg van, nem is lenne hátrány.

Egyébként én ACER párti vagyok, bárki, bármit mond.
    Lehet, hogy egy kicsit nőiesen is állok hozzá a dolgokhoz, de nekem nagyon tetszik a külseje, az alakja, na meg a különböző színű világítás a billentyűzeten.

Nekem más laptopom volt fél évvel ezelőtt, de ahogy megláttam egy barátomnál az acert, egyből olyat akartam én is.
    A következő is acer lesz, csak még jobb belsővel.
    A melegedésről meg annyit, hogy mióta bejöttek a hidegek már nem melegszik egyáltalán, a vizet sem.
  • no1r
    szia, nézd meg ezt: notebookcheck
  • DJ CONUS
    CSá emberek! Biztos van itt aki nagyon ért a Mobil grafikus kártyákhoz
    Egy érdemleges erösorrendet irhatnánk közösen!

vagy ha már létezik iylen akkor egy linket kérek! köszi elöre is!

• Nandusz
    ha csak wowozni akarsz, akkor nagyon
  • dop3
    Szerintetek ez mennyire fog beválni, napkozben irodai melo, este meg wow :D
    link
  • zoli47
    Banplz soltika flémert, sajnos a sulinet keretében ilyen gyépések is géphez jutottak.
  • Solten
    Hm, kissé jó ár...
  • Solten
    Hello

link1

link2
  • kiskenus
    sziasztok.
    egy laptopot szeretnék venni csak a gond az hogy nem nagyon értek hozzá főleg a videokártya dolgokhoz.kinéztem ezt a kettőt.érdekelne egy hozzáértő vélemény.játszanék meg dolgoznék rajta, de mivel a munkám megkövetel egy normális videokártyát főleg ez érdekelne inkább.
    MSI GX600, GX610.
    vagy tudtok esetleg egy jobbat ilyen ármagasságban? (180 körül)
    előre is köszi
  • Solten
    Banplz virslike+álregeit. Kiengedték a detoxból
  • zoli47
    De lehetséges flémer, te vagy rá a példa.
  • mrzoltan
    Hát téged vissza engedtek,.
    A Toshiba ami nálam volt kipróbáláson,nem egy mai darab , de anyag volt benne az biztos.
  • Solten
    Nálad nagyobb lenne itt valaki is? Nem lehetséges, álreg.
  • zoli47
    Ennél már csak te vagy nagyobb vicc.
  • Solten
    Lehet, de te mint hiteles információforrás az az év vicce...
  • zoli47
    Nem az a baj hogy tájékozatlan vagy, hanem hogy még büszke is vagy rá.
  • Solten
    Persze virslike, hogyne...
  • zoli47
    Nem vagy átbaszva, korrekt a grafikon. A notebook.hu statisztikája is pont ugyanezt mutatja, meg minden másik is.
  • zoli47
    Fujitsuból 5× annyit adnak el mint Dell -ből, így nagyobb az esély, hogy többet visszahoznak.
    Tudod mit jelent az hogy %? Fuss neki mégegyszer!
  • zoli47
    Az a gáz hogy a légbeszívó nyílások a kommersz notikon alul vannak, így ölbe véve / ágyban használva nem kap levegőt, nincs hűtés.
  • Alwares
    Az hogy oldalt van a szellőző önmagában nem gáz. (az én Sony-mon is ott van bár abba csak intel kari van) Hanem akkor szívás mikor ilyen atom melegedős nvidiákról van szó...
  • Solten
    "a legtöbb noteszgépet értékesítő gyártók felülreprezentáltak"

1értelmű...
  • xxdani
    Ott van az oldalon is hogy mi szerint csinálják azt a listát. idézem:

"A statisztikai adatok a laptopjavítás.hu által javított NEM garanciális készülékekre vonatkoznak, és az összes javításra behozott, -és hibás - készülékeken belüli százalékos arányát mutatják. A márkák közti meghibásodási arány nagyban függ az előző évek eladási mutatóitól is, azaz a legtöbb noteszgépet értékesítő gyártók felülreprezentáltak!"
  • Solten
    "és nem az eladott mennyiséghez nézik"

Ez az, nyilvánvalóan nem veszik a fáradtságot az ilyen "bonyolult" matematikai műveletekhez.. ;)
  • Kalozoner
    nem azt mondom, lehet igazad van, mert konkrét adatunk nincsen, egyikünknek sem, és nem is lesz...
  • Kalozoner
    egyébként lehet úgyvan hogy amennyit bevisznek és nem az eladott mennyiséghez nézik, sőt biztos mert 96 a százalékok összege tehát, marad 4 ami egyéb kategória, de azért valamenniyre csak árulkodóak a számok, bár ehhez az is hozzájön hogy acerre 1 év gari az átlag pedig 2, aki meg a teszkóban veszi az acert az nem fog rá venni plusz 2-őt...
  • Nandusz
    Nem nem, rosszul értelmezed... Lássuk a valóságot (más ha az általad belinkelt diagramot vesszük alapul): Míg Acerből 2 millió eladott példánynál (mert náluk kb. ilyen számokról beszélhetünk) kb. 400e, amit vissza kell hozni, addig a thosibánál 100e példányból kb. 6e az ami hibás.
    Kisebb eladási mennyiség, kisebb a meghibásodásra visszavezethető adat.
    Nehogy már lineáris képletet akarj felvezetni egy 100e-es és egy 2milliós eladási tényezőjű adatnál.