16455
-
zoli47 #2860 Tudod ezek a "láma eladók" olyan helyeken dolgoznak mint pl. a notebook.hu. Lehet több tapasztalatuk van mint a teszkós droidoknak? ^^ -
zoli47 #2859 Érdekes hogy minden balhénál ugyanazt a 4-5 flémert látjuk csordaként bégetni... -
zoli47 #2858 Na megjött a másik flémer is... -
#2857 +1 Nandusz -
Nandusz #2856 :DDDDDDDDDDDD (örömmel) -
#2855 Egy kis virsli-mentes diétára mindig kapható vagyok... -
#2854 +1 Nandusz,ha Virsli teleníted a topic-ot. -
#2853 ránézésre is olyan gagyi kinézete van (Daewo szendvicssűtő jut róla eszembe)
bocs ha megbántottalak ezzel -
Nandusz #2852 épp azért mondom, hogy KETTŐ -
Nandusz #2851 van némi viszonyítási alapom
Akkor érthetetlen az ilyetén szintű tudatlanságod, hogy agyba-főbe minősíted az Acert pl. Rengetegszer leírtam, hogy a manapság már más Acerről beszélhetünk, mint amikor a negatív tapasztalatainkat belénk plántálták. -
#2850 az aláírásod :D -
#2849 itt a helyi boltba is istenítik az acer-t mintha valami Ferrari lenne a laptopok között
de valójában nem az
biztos befizette a cég magát és ilyen marketinggel próbál érvényesülni
tényleg fel kéne venni a láma eladók érveléseit diktafonra és közkincsé tenni itt az sg-n :D -
#2848 Nemsokára ki lehet ide is tenni a táblát: virslike-mentes övezet... -
Nandusz #2847 bocsi, de ki mondta, hogy egy acerem van?...sajna bajna 2 van. egy a munkára, egy pedig a munkára/szórakozásra. -
zoli47 #2846 soltika húzzál vissza flémelni a radeonos gumiszobába, nem vagyunk kíváncsiak rád. -
#2845 nálam volt sokféle laptop
acer msi compaq hp gericom fujitsu-siemens meg sokféle nomame gép
ergonómiában az acer valami katasztrófa és szotfver oldalról is
mint a fujitsu-siemens amihez winxp-s drivereket a gyári weboldalon se találni:(
amúgy minden laptopnak van rossz oldala
a 2év garancia és az olcsó de jó minősége miatt az Msi-ket venném
az is jó benne nem kell kőtelezően megvenni a windows/linuxot
van némi viszonyítási alapom
párat szedtem már szét -
zoli47 #2844 Nem, te pont gyűlöletből beszélsz, nemrég bannolt de ismét flémelő nanduszka. Nekem több acerem is volt, veled ellentétben én valóban tapasztalatból beszélek. Nem mellékesen ugyanazt tapasztaltam amit minden szakértő is állít. Te viszont csak 1 db noti alapján mondasz véleményt. Viszont aki több 100, 1000 db-al találkozik nap mint nap, annak "kicsit" komolyabb a szava nálad. -
Nandusz #2843 hehehehhe -
#2842 Pont Te beszélsz elfogultságról? Na ez már vicc, Maszek... -
#2841 +1 Nandusz virslike avagy zolika 47 + -
Nandusz #2840 A különbség csak annyi sokszor banolt és sokszor tiltott virslikém, hogy nekem a kezeim között ketyeg egy Acer. Tehát tapasztalatból beszélek, nem gyűlöletből. -
zoli47 #2839 Te elfogultságból véded a kedvencedet, és leugatsz mindenkit aki nem borul térdre megalapozatlan véleményeid előtt. Érdekes hogy a szakértők véleménye homlokegyenest ellentétes a tieddel, nem? -
Nandusz #2838 Ugyanaz elv alapján, mely szerint te eldöntöd, hogy jogos. -
#2837 és mi alapján döntöd el, hogy "jogtalan"? -
Nandusz #2836 indoklás? (csak mert azom van és fellépek a jogtalan fikázások ellen, az nem indok) -
#2835 az lesz a gáz elfogult leszel acer irányba :( -
Nandusz #2834 Eddig 1:1 (virsli javára):))))) -
zoli47 #2833 LOÁL! Épp hogy csak visszatértél a bannból, és már megint mocskos szájjal flémelsz. Sztem ne nagyon jelentkezz te semmiért, max fogkeféért. -
#2832 +1 Nandusz -
Nandusz #2831 Na azt hiszem elérkezettnek látom az idejét, hogy jelentkezzek ezen topik HG jogára. Várom a szavazatokat pro és kontra.....:) -
#2830 -
#2828 Ha játékról van szó a 3470 is hurka. -
#2827 többféle változatban létezik
ha játékról van szó akkor a gpu számít
és ott a hd3470 az a jobb -
#2826 Na ügyes, megy ez neked... Sajnos nem jobb vétel. Minimálisan erősebb ugyan az IGP-je, de ultraharmat Sis chipset, 2GB ram.
#2815: AMD M780G Chipset + 3200HD, 3GB Ram.
Neked csak az IGP számít, öreg hiba. -
#2825 az very good -
#2824 Bmeg Maszka :DDDDDdd inkább mondj valamit, a Samsung jó márka ?DDDD:D:DD -
#2823 http://www.shopmania.hu/shopping~online-komplett-szamitogepek-laptopok~vasarlas-asus-f5sl-ap141~p-888551.html
ne fárasszál már ki b+ -
#2822 Nem erdemes vele foglalkozni. Kicsit egyugyu. -
#2821 Köszi, egyik 1 hónapos hirdetés (le is járt ) a másik meg 170e forint, tényleg egy árban van a 145e -s laptoppal. Plz próbálj meg gondolkodni mielőtt írsz. Ja, és ha egyszer vennél fáradtságot annak elolvasására, amit itt bepötyögnek: Extra kerete max 150k HUF. -
#2820 http://prohardver.hu/apro/asus_f5sl-ap152_notebook_raktarrol_134990ft/hsz_1-50.html