16455
-
Kalozoner #2776 nem tudom mennyire hiteles, de valamennyi valóságalapja biztos van, ha meg nem akkor meg átvagyok baszva... -
Kalozoner #2775 akkor legyen baromság, ez a legegyszerűbb...az nem lehet hogy az eladott mennyiség %-a egy bizonyos boltra leosztva (ne kérdezdd melyik meg hogy, hogy)? tehát 100-ból 20 az 20% acernél, mittomén toshibából 100-ból 6 romlik el, az 6%? -
Nandusz #2774 Legnagyobb eladási szám = nagyobb meghibásodási lehetőség....de egyébként ez a diagramm mennyire hiteles? Csak mert már sokan sokszor jöttek ennek a belinkelésével. Nem tudom, de én egy baromi szerencsés ember vagyok, hogy engem mindig elkerülnek a hibás gyártmányok (egyszer volt ilyen precedensem, amikor egy asztaliba szánt seagate vinyóm volt alapból hibás, olyan 5 éve). -
#2773 Baromság. Arra jól rávilágítottál hogy pl. Fujitsuból 5× annyit adnak el mint Dell -ből, így nagyobb az esély, hogy többet visszahoznak. Kérdéses, hogy 1db cég szervizelési statisztikája mennyire megbízható. -
Kalozoner #2772 bal alul
jó tudom acerből sokat adnak el, meg magyarország, meg stb... de ez a szám ittvan, a fudzsicuval az élen járnak, persze lehet mondani király gép, de csúnyán belelehet nyúlni...ennyi -
#2771 Ja, hogy a tippjeid már kész tények... (dolgozhatnál a szonda ipsosnak vagy a tárkinak.. ;)))))))))))) )
-
Kalozoner #2770 igen neked jó de sztem a meghibásodása 10% felett van(tipp) ami nem mondhatni jónak, pl nekem is van xboxom a régi szériás, 2 éve megy semmi baja, de ettől függetlenül mindenki tudja hogy zsákbamacska volt a régi szériás, nem mondom hogy szar acer.... ha neked jó használdd egészséggel, bírja sokáig...ennyi...de elnézni a tények mellett? nem tudom... -
makkero #2769 Vhol azt olvastam egy tesztben az egyik laptop hátrányaként, hogy jobb
oldalra tették a szellőzőnyílását, így ha vki egeret használ és
jobbkezes, akkor kellemetlenségek érhetik, főleg ha belül már rotyog
minden, és a venti 80-90 fokos levegőt fúj át rajta. Így teljesen
érthető, ha az odatett pohárban felmelegszik a víz. Akár
plusz-szolgáltatásként is reklámozhatnák a laptopok "teafőző"
képességét... :) Bár én beérném 25-30 folyamatos fps-sel is egy nagyobb
WoW insta közben!
Más: ittaz olvasható, hogy a szám.tech. alkatrészeket minősítés után különböző kategóriákba osztályozzák a gyárban, és hogy a nagyok biza lefölözik az 'A' &'B' osztályba sorolt alkatrészeket. Meg hogy a Toshiba egy megbizható készülék, mert 'B' certification alkatrészekből építették, amit a gép alján található cimke nem is titkoltan közöl.
No most az lenne a kérdésem, hogy találkozott már vki olyan matricával
a gépe alján, hogy a certification előtt 'B'-nél rosszabb minősítés (C,D) állt? Vagy azt már ki se ragasztják?... :) -
Nandusz #2768 Há jah...pedig már ezerszer leírtam, hogy utána néztem mielőtt vásároltam, azért abban mindenki egyet ért, hogy 320e Ft-ért (februárban ennyi volt az ára) bármilyen hasonló tudású laptopot meg tudtam volna venni. Meg kéne érteni, hogy az Acer gemstone series gyártmányaitól kezdve más minőséget dob piacra, mint mondjuk 2-6 évvel ezelőtt (amikor is elbaszták a renomét). -
#2767 Az Acertől való foschása egyeseknek már kész komédia... :) -
Nandusz #2766 Miért nekem aztán tényleg bika cucc van az aceremben és nem főzte meg magát eddig még. Milyen érdekes mi?
Maszka: sztem hagyd a faszba ezt a fajta fikázásodat -#2755- bizonyos márkák iránt, melyeket esetleg mások kedvelnek és használnak és bevállik nekik.
Ne akarj ugyanabba a szarba belelépni, mint amibe virs lee is belelépett nem egyszer és meg is szopta rendesen. -
#2765 Ez esetben: link
Dellek szuperek. -
Kalozoner #2764 ha játszani akarsz akkor a class 2 a minimum... -
#2763 Na pont egy ilyen oldalt kerestem ... örök hála :)
Tényleg egy nagy rakás sz..
Akkor most kezdhetem elölről a kutakodást ... -
Kalozoner #2762 a 9300M gs egy hugylé kategória..iszonyatosan gyengusz...egy nagy szar, nagyívben kell kerülni
off: kéne házigazda, kikéne rakni ezt -
Kalozoner #2761 sztem acerrel akkor van probléma mikor egy bikább videokari van benne, egyszerűen megfőzi magát, amiben x3100 és trsai vannak azokkal nincs különösebb baj, amikor már teljesítményben jó az acer akkor kezdődnek a gondok... -
Kalozoner #2760 ebből nincs 15,4-es ha jól tudom... -
#2759 Tényleg: ebből nem tud valaki 15,4"-os változatot? -
#2758 Az Acerek valóban a legjobbak ár/érték kategóriában, csak a tulajdonságoknál ugye nincs részletezve a minőség, szerviz, de ez is véleményes... -
#2757 Én is éppen 250 alatt keresgetek, de nekem elég a 15,4"-os kijelző, inkább az erős proci és jó VGA a cél
A vicces, hogy csak ACER-ből találtam elég izmos gépeket ennyiért, pl
http://depo.hu/acer/travelmate_5720g-832g25b_lxtn50x533
Intel Core 2 Duo T8300 (2.4 GHz, 800 MHz FSB, 3 MB cache)
2 GB DDR2 (667 MHz)
ATI HD2600 512 MB
250 GB Sata + Blu-Ray
http://depo.hu/acer/travelmate_5730g-844g32bn_lxtqf0x021
Intel Core 2 Duo P8400 2.26 GHz (1066 MHz FSB, 3 MB cache)
4 GB DDR2
nVIDIA GeForce 9300M-GS
320 GB S-ATA + Blu-Ray
Van ezeknek más gyártónál alternatívája?
A prociknál a P és T mit jelent?
Ja, plusz fogalmam sincs, hogy melyik mobil VGA mennyire gyors -
#2756 dell az ajánlott kategória
igaz nem adnak olcsón semmit
asszem még mindig világelső pc eladásba
hp követi utána -
#2755 acer 1 fos
ocsmány
és 1 év gari vitz kategória -
#2754 csak ugye állítólag az nVidia 9600-as széria hibás, de hát ki tudja már... mindenki mást mond -
#2753 ez az MSI nagyon jó, ha most elvonatkoztatok a különböző nVidia véleményekről -
#2752 na lenne itt meg ket versenyzo :)
bocsi hogy igy aprankent szedem ossze - szoval a 3 lehetseges:
MSI 1
MSI 2
ASUS -
#2751 vagy ha nem jo valasztas akkor 250e -ig bezarolag irjatok valami mast es jot :) -
#2750 csao
na egy olyan kerdesem lenne hogy ez a LAPTOP jo vetel lenne?
ASUS A7SV-7S134
pL: proci meg a videokartya milyen jo?! -
extramagascsaj #2749 muternak most két éves már a laptopja, acer...de sztem nem jóa
nekem is 2 éves, nekem fs-em van...és komolyan...nekem bajom nem volt vele
(míg be nem tört a kijezője)
hát hozzáértőbb emberkék azt mondták, ami#2747-ben van
Dellről vélemény? -
extramagascsaj #2748 én szarakodok vele szívesen... -
#2747 asus meg msi laptopok elég jó minőségűek és jó áron hozzá lehet jutni egyhez -
Kalozoner #2746 sztem ipon meg pcx, nézegess s ha van valami ami tetszik az árban mert lehet máshol olcsóbb, lenovo az jó kis gép -
Kalozoner #2745 igen ez engem is érdekel, meghajtom majd rendesen -
#2744 És elsősorban milyen márkát keressek ? Már szóba jött a Lenovo is :) Most akkor melyik ? :) -
#2743 Szerintem még keresgess egyik gép se egy nagy szám jobbat is kapsz ennyi pénzért. Acert meg amúgy se érdemes venni, olvass vissza kicsit messzebb van acerről bőven hsz...
Itt találsz bőven:
depo.hu
arukereso.hu
argep.hu
goodbuy.hu
kiskerarak.hu
notebooktrend.hu
pcx.hu
notebook.hu
laptop.hu
ipon.hu
Stb... -
makkero #2742 A Toshibákról eddig csak jót olvastam, kíváncsi lennék, mik az első meglátásaid, főleg az érdekelne, hogy süt-e az alja, vagy ez tényleg csak nVidia gpu-gond...? -
Atyman #2741 Kalozoner: Köszönöm a választ. Egyébként nem Európából jön, rokon hozza Amcsiból... :-) -
#2740 Sziasztok!
Noti vásárlás előtti kérdések. :) max. 150e HUF-ig. Jelenleg ezt a kettőt néztem:
1. HP Compaq 530 (KP479AA-2G)
2. Acer Extensa 5620Z-3A2G16Mi
Netezésre, letöltésre, filmnézésre kéne illetve leginkább Intel procis és min 2Gb RAM, WIFI.
Mi a vélemény magáról az ACER márkáról?
-
Kalozoner #2739 300K-t csak úgy mondtam utána kell nézni... -
Kalozoner #2738 full ez a laptop, de ha nem uniós országból jön(lusta voltam megnézni) számolj 300K forinttal, ha unión belüli akkor király vagy, a játékok meg kb minden hígon kivéve krájzis... -
#2737 jó de azért neki is igaza van valamilyen szinten hogy nincs az az ember aki szart akarna venni a pénzén és amúgy is a véleményét kérték ő csak megmondta, mint ahogy I.C. ram-is . csak hát ugye ez a két vélemény ütközött ebből jöttek a szóváltások de legalább megtudtuk mind a két fél álláspontját innentől a vásárlóé a döntés.