16455
  • MaSzKa
    olvasd ezt már te láma
  • Nandusz
    Miért...azt írta, hogy biztosan elmegy vele?...légből kapott információkra ne alapozz!
  • Nandusz
    amit linkeltem korábban 115eft-os ipon msi az jó

Nahh és te mire alapozod a megállapításaidat lúzerke?...te nagy noti szakértő vagy?
    Nem az MSI ellen vagyok, mert az tuti jó választás, csak a szemellenzős és búúúúúta hozzá állást rühellem de nagyon. (Estenem ez a maszka egyáltalán tudja mi az a DOS?...tudja hogy kell batch filet írni?...tudja mi az a volkov, vagy norton commander?...faszt pofázik már az ilyen kezdő, lejáratva magát?)
  • mrzoltan
    THX MAszat,most jó voltál...
  • MaSzKa
    amit linkeltem korábban 115eft-os ipon msi az jó

talán elmegy vele a cod 1 is
  • MaSzKa

szted az nvidia a jó???????
  • mrzoltan
    Akkor most jó ez ,net,film,stb.
    Meg COD1 fut rajta?
    Vista?
  • MaSzKa
    eddigi tesztek alapján meg az nVidiás notik 3D-ben verhetetlenek az ATI-val szemben.

hol teszteltél és mit?
  • Nandusz
    Komolyan mondom, nem értem... mégpedig azt, hogy miért nem lehet elfogadni a tényeken alapuló állításokat. Pl. tőlem távol álljon, hogy egyik vagy másik oldalra álljak az nVidia-ATI párharcban, mert spec. abszolút feleslegesnek tartom. Majd 1,5-2 hónapja kijelentettem, hogy az év végén esedékes asztali PC-mbe ATI kártyát fogok venni, mert jelenleg ebben a szegmensben verhetetlenek.
    Viszont azt is elismerem, hogy az eddigi tesztek alapján meg az nVidiás notik 3D-ben verhetetlenek az ATI-val szemben.
    Ez a helyzet, lehet vitatkozni, meg tépelődni, de teljességgel felesleges.
    De ha nem tudnád maszka öcsi, akkor nézz utána a 9800GTX-es notiknak....na ezeket aztán egy jelenleg piacon lévő ATI-s noti nem veri. Jó lenne már levenni a szemellenzőket!!!
  • MaSzKa
    nagy noti szakértő lehetsz

pont a freedos miatt jobbak a msi notik

mert így olcsobban tudnak jobb minőséget és teljesítmény adni és több év garit ugyanabba az árkategóriába

22eFt az eredeti olcsó windows vista annyit kell tudni
  • Nandusz
    bazzeg, haggyad má' ezt a freedost, mert tényleg magadat égeted vele.
  • MaSzKa
    ezt én is linkeltem ide

HD3850!!!! és ezek a lámák mehetnek a 3dmarkjukkal a fenébe nvida zöldhályoggal :P
  • MaSzKa
    ez soha se volt 1 best buy

1 gagyi fos az

1705Li volt nálam és jelentem 1 szar
  • MaSzKa
    sztem el vagy téved ve

nem egy kategóriát hasonlítottál össze

főleg nem árban nem

msi árban verhetetlen mert nem jár hozzá csak freedos
  • Nandusz
  • Solten
    Ilyet én is veszek majd bakker...
  • Kalozoner
    hallod dobjál már egy két leírást a gépedről, mi van beene konkrétan, és mikkel toltad, milyen felbontásban, és FPS átlag mennyi volt? kicsit sok kérdés de...
  • Kalozoner
    ha ilyenem lenne akkor
  • WiZZaRD
    130k-ból össze lehet dobni egy asztali pc-t sztem (-monitor), ami elég erős.
    Igazából tudtommal nincs hivatalos info róla, hogy melyik mobil geforce-ok hibásak, gyaníthatóan adott típusból is több széria van, így kicsit elhamarkodott lenne azt mondani, hogy ez a tuti hibásakból van. Mondjuk magyarázná valamennyire az aránylag olcsó árát...
    Csak azért mertem ajánlani, mert jómagam is elégedetten használok egy ilyet, igaz még friss a szerkezet, tehát hosszútávú tapasztalatokat nem tudok mondani.
  • Solten
    Ez a király vas skacok:

link

Itthon látta már vki?
  • mrzoltan
    ha lenne 130k-m akkor desktop pc-t vennék igazából csak ilyen apró dolgokra kéne...
  • mrzoltan
    NVIDIA® GeForce® 8400M ez hibás nem?
  • mrzoltan
    őőőő,hát net, videó,meg ha a cod 1 futna...
    ennyiért nem várok sokat.

X1270 IGP mien?
    Azt olvastam erősebb mint a X3100.
  • WiZZaRD
    125 pénzért vesztegetnek most pár helyen Fu-Si Amilo Pa2548-at, szerintem best buy, perfekt ár/teljesítmény viszonya van. Link
  • Nandusz
    De egyébként jut eszembe maszka, hogy végül is az én laptopom akkor volt 320e, amikor az az MSI 515e, mégis ronggyá veri 3D tesztekben, meg játékokban is. Kvázi sokszorosan ugrott az ilyen irányú ellenérved.
  • Zsoltee20
    Hali!

Én is most vettem gamer notebookot és a GX600-ast néztem ki elöször de a GX700 mellett döntöttem ami nagyon jó döntésvolt.Igaz a 600 kecsegtet a 2.4es procival de a 17"monitor nagyobb elöny mint bármi.Amugy a Crisys HIGH beállitások mellett gyönyörüen fut.Nagyon ajánlom a GX700-at

egy kis össehasonlitás
  • Nandusz
    Elég jó ár/teljesítmény mutatójú konfigurációnak tűnik. Viszont nem írtad, hogy mire kéne.
  • mrzoltan
    Ez sztetek jóvagy mit ajánlotok max 115k-ért.
  • Nandusz
    Meg a másik fele, hogy akkor volt 65eFT a különbség, amikor mindkét gép a fél millás ár környékén mozgott. A mostani áraiknak megfelelően olyan 10-15eFt-s differenciát saccolok, ami valljuk be a hardcore gamerek számára kifizethető többlet.
  • Nandusz
    Te nem vagy egy elfogult ember, annyi szent.
  • MaSzKa
    vitz az egész teszt

az MSI 65eFt-al olcsóbb volt jóhogy ráver

ugyanannyi pénzért kellene összehasonlítani akkor lehet már lenne a kép
  • MaSzKa
    3dmarkok bocs de semmit mondoak
  • MaSzKa

ATI Power
  • MaSzKa
    MSI-t javaslom 250eft alatt

felette fogalman nincs melyik a jó de lehet ott is jó vétel az MSI

olvasgass

legjobban ATI HD38xx-es vga-ssal jársz
  • Nandusz
    Valamint ajánlanám figyelmedbe a prohardver MSI GX700 Extreme Edition és Asus G2S noteszgépek összehasonlító tesztjét.

A tesztből kiviláglik, hogy a DDR3 grafikus memóriával szerelt noti (ASUS G2S) olyan 1300 pontot ver rá a DDR2-vel szereltre (MSI GX700 Extreme Edition). Az enyém ugyan DDR2-es noti, de ez is ráver majd 900 pontot az MSI-re.
    A döntés rajtad áll.
  • Nandusz
    Nézz teszteket a neten és úgy dönts. Az én konfigom például ennyit csinált deafult beállítások mellett 3DMark 2005-ben:

• Solten
    Az NVIDIA esete a reklamáló fogyasztókkal

Nvidia: FAIL
  • csoti89
    Hy!
    Ezen a héten szeretnék egy gamer notebookot rendelni, de tanácstalan vagyok, nem tudok dönteni...eddig egy MSI GX600PX - 206 notebook-on gondolkodtam, de nem tudom h mi legyen. 200 e és 300 e Ft közöttiek érdekelnének elsősorban.
    Szóval elsősorban játékra használnám, a vásárlás előtt mindenféleképpen tanácsokat szerettem volna kérni.
    Pls segítsetek vmi jobbat választani! Várom a tippeket!
    Előre is köszi!
  • MaSzKa
  • Solten
    "nekem volt már olyan hogy többet adtam véletlenül és az eladó szólt utánam és adta vissza"

Ilyen velem is előfordult iponos futárral... Ne általánosíts.