16455
-
#2536 Valószínűleg ez lesz a végleges választásom. Nemrég olvastam itt alul h nem nagyon jók a 17'-es notik. Tehát gyengébb vidikártyával nem igazán jó. Ami ebben van a HD 2600 az milyennek számít? Játékra is akarom használni, asztali gép helyett lenne ez a laptop. -
#2535 AMD vagy Intel processzor? Van különbség köztük gyorsaságban vagy minőségben? -
#2534 Hi.
link -
#2533 Sziasztok !
Szeretnék venni majd egy laptopot , nem túl drágát de azért tudjak rajta jól jáccani , netezni , és 160 alatt legyen..Van ilyen laptop ?
És még egy kérdés : 1,6os proci gyenge a laptopokba ? -
#2532 OMG -
Nandusz #2531 Na hallod...én még 1920xXXXX-eseket is. -
,
MSI Releases GX400 14'' Gaming Notebook
With MSI exclusive Turbo Drive Engine Technology, while the MSI GX400 is in AC mode, just touch the turbo button above the keyboard and you can increase the speed of your CPU. Your computer can run smoothly to the very best of its abilities.
The GX400 selects the brand new ECO Engine; the outstanding and unique power saving function by MSI Notebook, the power management function is aimed to extend the battery running time while performing different tasks. Touch the ECO quick launch touch sensor repeatedly to switch among the 5 different modes – Gaming mode, Movie mode, Presentation mode, Office mode, and Turbo Battery mode while performing game applications, playing multimedia applications, performing presentation applications, dealing with office documentation tasks, or looking forward to minimizing the battery power consumption. -
#2529 én már láttam 1680xXXXX-es notikat is -
#2528 -
#2527 Desktopra gondoltam (full gamer konfig)... -
#2526 full gamer konfig nem letezik laptopbol ugy altalanosan, plane 200 bol nem hozol ki olyat. Ez a laptopon jatszok nagyon meno dolog mostanaban ugy tunik de semmi ertelme higyjetek el, illetve jatszani lehet, de fullgrafikan nem, es nem is kell -
#2525 Öhm, most nem a 8600GT-ről van szó...? Egyébként nyilván... -
Nandusz #2524 Jó akkor próbáld ki 1440x900-ban, majd utána nézzük meg és talán-talán rájössz végre, hogy miről beszélünk. -
Zsoltee20 #2523 Felettébb érdekes mivel végignyomtam 1024*768 ban a Crysist és nem volt fos képminöség,ugyanez a World in confilctnál.Egyszoval sehol nem fogja vissza a 8600gt-t. -
Nandusz #2522 Meg az azzal azonos generációs ATI kártyát is ugyanúgy. -
#2521 Na ja, egy 1440x900-es felbontás kifingat egy 8600GT-t... -
Nandusz #2520 Mert az a videokártya ami meghajtja (8600GT), még a 15,4"-os notikat is alig bírja kihajtani az újabb játékok alatt. Magyarán vissza kell venni a beállítások alatt a szépség rovására, ha élvezhető sebességben akarod játszani a játékot.
Egyébként meg nem tudom, hogy tudod-e, hogy a 17"-nak 1440x900 a natív felbontása a 15,4"-os 1280x800-ával szemben.
Azt meg már gondolom végképp tudod, hogy a TFT monitorok nativ felbontásban adják a legszebb képet. Minden ettől eltérő felbontás egész egyszerűen fossá teszi a képminőséget. Tehát a felbontással való manipuláció kilőve, nem alkalmazható, csak ha rendkívül igénytelen gamer vagy. -
Zsoltee20 #2519 Te nem vagy tiszta komolyan mondom..ugyan áruld már el hogy a 17" monitor miért okoz bármiféle szaggatást bármiben is??? -
Nandusz #2518 Én tisztában, de ahogy elnézem téged nagyon félrevezettek kiskorodban. Innen az orbitális fogalomzavarod. -
Zsoltee20 #2517 Okos legyél már miért lenne diavetités 17"-nál???Tisztában vagy te egyáltalán a fogalmakkal?
-
Nandusz #2516 Viszont nem diavetítést néz játszás helyett... Gondolom azért ez se elhanyagolható szempont egy gamernek nem? -
Zsoltee20 #2515 Akkor maradj csak meg a 15,4"-nál és "folyon ki a szemed" mert körülbelül akkor látsz belöle valamit ha benne ülsz a képernyöben:-D -
#2514 Az mitől lehet, hogy a wireless egyszer csak azt mondja, telepítés után egy nappal, hogy nincs felrakva a driver? Azután újraindítom a laptopot és újra működik. Intel PROSet Wirelessről van szó. Ötletek? - egyébként nem használom még a w.-t.
(nincs normális wireless topik, azért irom ide, feltételezve, hogy ehhez is ért itt vki.) -
#2513 -
#2512 17-es szerintem nem való hordozásra. Az mekkora már? Cipeld azt a villamoson :D -
Kalozoner #2511 ott a pont, bár nekem nem is tetszik a 17-es... -
#2510 ebben is van valami :) -
#2509 Ha máshol alszol, ki kell kapcsolódni, nem kell kockulni... -
Nandusz #2508 Nos az utazást én arra értettem, hogy máshol alszol...tehát egyik héten itt, másik héten lehet máshol....Tudod vannak ilyen foglalkozások is. Ki hitte volna mi? Annyira meg sztem senki sem elvetemült, hogy neki áll a kocsiban, vagy akár a vonaton is (ha azzal megy épp) notizni. -
#2507 és utazás közbe csak 1órát jó ha tusz játszani mert lemerül -
Nandusz #2506 Hát meg aki sokat utazik, meg szeret játszani is, akkor minek porosodjon otthon az asztali gépe, mert nem tudja kihasználni, mivel sosincs otthon. -
#2505 200e fölött se adnék ki pénzt rá. Ha a hordozhatóság a fontos, ami ezen cuccok lényege, megteszi az olcsóbb is. 200-ból már egy full gémer konfigot összerakok. Bár a notik kis helyet foglalnak, az is előny. -
#2504 ja és laptopból 2év vagy több garanciásat érdemes venni és az is jó ha az akksira is minél több a gari -
TheRaven #2503 Teljesen Soltennek van igaza mi a fasznak félmillás gépet venni?:D msinek ez a gxes szériája még belefér mert megéri, de a 17"os az már lassan nem is laptop:D azt közelről lesni se vmi nagy élmény. -
#2502 a prohardveren az apróhirdetésbe van 1 srác aki ilyeneket javít van neki sokféle panelja -
#2501 ja de ez nem valós teljesímény tükröző teszt
ezek csak 3Dmark eredemények amik nem mérvadóak -
steweee #2500 nagyon gyors és fontos segítségre lenne szükségem. a laptopom leesett a földre, és megfolyt a monitorja. ahhoz keresnék alkatrészt olcsón, vagy hasonló teljesítményű helyettesítő gépet. akkor viszont a roncsot is el kellene sütni vmennyiért
fujitsu siemens amilo L7300-x
kétéves, használtan vajon mennyit érne, ha jó lenne a monitora is?
előre is köszönöm a válaszokat, remélem nem gond hogy ide (is) írtam -
#2499 Jah, de miasz@rnak :) 9800GTX noti is már heroinár, olyan desktop pc-t raksz össze annyiból hogy 5 × körbeveri. -
Nandusz #2498 Kérdés, hogy létezik-e már olyan noti? Mert ha igen, akkor gondolom GTX260 is van már nem?
Az lehet még jobban átrendezné a táblázatot (az nVidia javára persze) -
#2497 Úgy nézem "egy GPU-s rendszerben" az ATI Mobility Radeon HD 4850 az első... Jah, hát erős az nvidia a mobil szegmensben is, a desktopoknál is az volt végig, most kaptak egy jó nagy pofont.