16455
-
kiskenus #2984 itt tudsz venni pl
630 -
#2983 Nekem 2 ev garit adtak +1 ev baleseti garanciat ingyen. -
ch13 #2982 Az Asusra 2 év garanciát adnak.
-
#2981 laptopügybe itt érdemes olvasni a saját tapasztatokat -
Kalozoner #2980 gx630-as msi-t árulnak már MO-n? mert mintha láttam volna de most nem találom.. -
#2979 sőt sok helyen lehet venni pluszpénzért garanciakiterjesztést vagy éveket -
#2978 hp compaq msi-t ahol hivatalosan árulják ott mindenhol 2év garanciát adnak
ha jól tudom asus toshiba dell ugyanígy müködik -
#2977 HP Compaq sztem elég jó moti
nekem régen Compaq volt és nagyon meg voltam elégedve vele
de itt is igaz, hogy ebből is inkább a 150eft-tól indul a jobbfajta minőségű -
#2976 Nem azért adnak 1 év garit az online áruházak (többek közt) mert sz@r a termék. Azért, mert van egy hivatalos forgalmazója xy-nak. És hogy tőle vegyél ott adnak csak 5-6 év garit, mert ott DRÁGÁBBAN lehet megvenni. A többiek csak 1 évet adhatnak jobb cuccoknál max 3-at. Egyszerű biznisz, fő a kapzsiság.
-
#2975 Hali! HP-val mi a helyzet megbízhatóság terén? Én egy HP Pavilion dv6000t-el szemezek. Akinek van hasonló írhatna róla, hogy bejött-e neki. A T7300 és Geforce 8400M szerintetek mire képes? Nem vágyom a legújabb játékokra, esetleg egy-két 1 éveset nyomnék néha. Inkább munkára kéne, ahhoz is lenne pár izmosabb alkalmazás rá, azért jó lenne, ha bírná. -
#2974 sztem nem nagyon
nagyon rondán is néznek ki
és elég tré a kidolgozás is
ezt az 1év gari is bizonyítja messze kerülni kell ezeket
nálam volt Acer tabletPc legszívesseben földhöz vágtam volna -
ch13 #2973 És az Asus? -
#2972 Asus 1000H -
zoli47 #2971 A "megbízható" és az "acer" egymást kizáró fogalmak. Ha mákod van kibírja 1 évig míg lejár a gari. Ha mákod van. -
#2970 EEE PC-k közül melyikeket ajánljátok?
(off: ja igen és jó áron eladtam a Vaiom) -
#2969 1 év garancia egy kicsit érdekes amúgy meg szerintem nincs nagy baj vele. -
#2968 Nagyon!
Maszkát ne kérdezd, mert ő elfogult! /utálja az acereket/ -
ch13 #2967 Mennyire megbízható az Acer? -
#2966 fasza noti
csak 1 baja van az pedig nem más: hogy acer -
#2965 HD3470 egyáltalán nem szar
sztem pont hogy az a jó
intel mobil megoldásai lassúak és fosok
az nvidia megoldásai drágák és sok tönkre megy -
#2964 Igen. -
ch13 #2963 Akkor ez jó nagyobb teljesitményű játékokra is???
Többiek?
Csak a vista nem tetszik, de NO PROBLEM!(xp 4ever) -
#2962 link -
#2961 -
ch13 #2960 Konkrét gépre gondoltam...Ha lehet Asus legyen, de tök mind1. -
#2959 HP Pavilion dv6960hu -
ch13 #2958 Ha már egy páran leszaroztátok az ATI Mobility Radeon HD 3470-at akkor lennétek szívesek leírni, hogy milyet vegyek?((játékra)max.:180.000ft-ért.) -
#2957 Nem -e? A Geforce 6150 Go-mal simán elfut a Re-volt -
#2956 Igen, val.szeg ez egy álreg. Kár rá pazarolni az időt -
digital #2955 Milyen Gforce 8400? Hol olvastad? Kinél is gáz, az az iq? És még henceg is vele... -
#2954 Van ám iq-d kolléga... ATI Mobility Radeon HD 3470 NEM játékra való. Ahogy a Geforce 8400 sem. Ha játszani akarsz valamennyire egy laptoppal 3650/8600 IGP a minimum. Ennyit azért illene tudni a hisztizés helyett. -
#2953 Esélyes... -
#2952 hagyjuk a dolgot, még a végén megfekszi az ember gyomrát egy kora reggeli flém. -
digital #2951 Bocs, hogy belegázoltam érzékeny lelketekbe. Én a kérdezőnek segítőszándékkal egy olyan Gamer-laptop alternatívát linkeltem, ami szerintem ár/teljesítményben a lehető legjobb. És ebben adott esetben nV9600GT 512MB GDDR3 ketyeg. Lehetne Ati 3870-is, akkor még jobb lenne, de nem az van. De ne ajánljatok már egy COD4 szintű játékra egy ATi 64 bites harmat gyenge VGA-t mert csak ATI... -
#2950 virs lee? -
#2949 álljon meg a gyászmenet! az egész a te lefitymáló hozzászólásodból indult, amivel meg a másik nagyot dicsőítetted – akár akartad, akár nem, így jött le –, szóval ne csodálkozz a reakciókon. -
digital #2948 Hát ez az. Bálványimádatot azt hagyjuk meg a RadeonHD Series tápikra. Ott mehet az ömlengés. Belenézve ott jó munkásember ~2943~ hozzászólómeg a sok mutogató. De könyörgöm, beteges elvakultság miatt ne vezessük már félre a kérdezőt! Feleslegesen dobjon ki x100ezer forintot mert a lényeg az ATI rulez nV suxx? Igenis, az ATI ezen 64-bites mobil szériája NEM alkalmas az alant felsorolt játékokra, és úgy általában is szutyok minden mai normális gémre.
~2934~
"mellőzzük az ATi-t degradáló kifejezéseket, a világ námbör ván vga-gyártójáról beszélsz"
Látom él a csordaszellem. Gondolom a Microsoft-ról,Intel-ről is ez a véleményed... -
#2947 Hát nem tudom, csábító, hogy ilyen erős de 17" már egy kicsit nagy, én azért vettem laptopot, hogy mobilitás legyen mindenek felett, jó ha az ember tud játszani is rajta de ennyi pénzből én olyan asztali gépet rakok össze ami minden játékot visz max felbontáson és még lehet egy jó monitor is belefér.
Ettől függetlenül még azt mondom, hogy a teljesítményéhez képest tényleg best buy. -
#2946 Mennek de milyen beállításokon? Szerintem mediumra se tudja rakni. -
Kalozoner #2945 lehet egy ilyet szervezek be, csak a 17-es miatt aggódom, lehet kicsit behemót bár nem cipelném, max ritkán, 230K-ért nagyon jó ajánalt..