16455
-
#2904 csá, lehet nem jó helyre írok de van egy asus f5SL laptopom, és csak olyan driver cd-t kaptam hozzá ami vistára jó. namost én felraktam rá az xp-t, nem tudjátok honnan tudnék netről xp-s drivereket leszedni hozzá? elég lenne csak egy hang driver... -
#2903 Vélemény? -
#2902 szuper sztem
bár HD3850 jobb lett volna sztem is -
#2901 link
"Amikor az új, AMD-s gép specifikációs lapjához értünk, elsőre nem hittünk a szemünknek. A friss Turion X2 Ultra alatt, mely a ZM-80 kódot kapta és 2,1 GHz-en jár, nem a Puma platform többi része, hanem NVIDIA chipkészlet és GeForce 9600M GT dolgozik. Fura, ugyanis a teljes AMD platform jobb választásnak tűnik számunkra, ráadásul az MSI is alkalmazza más gépében. Az összeállítás többi része már ésszerűbb. A CPU mellett 4 GB memória dolgozik, az adatokat 320 GB-os winchester raktározza, van Draft N-es Wi-Fi, Bluetooth, két megapixeles webkamera és a HDMI, eSATA csatlakozókat sem felejtették le. Valószínűleg a hatcellás akkumulátor nem lesz túl jó partner az elektromos hálózat nélküli játékban. A fenti kiszerelésű MSI GX630 vételára 230 000 forint, amiben nincs benne az operációs rendszer, de kapunk két év garanciát, valamint ajándék táskát, egeret." -
#2900 Pedig mar kapni.
Igaz gyengebb procival.
Az ara: brutto 500k :D -
makkero #2899 Hát ez az! Az én 4 éves pc-men is elfut a WoW, csak épp a videobeállításoknál szinte minden le van véve min.-re (a fénytől az árnyékig oda-vissza), és a 25 fős instákban jó ha 4-5 fps-em van. Ezért is akarnék új gépet, (s ha már új, miért ne laptopot?) Szóval mennyi is az az fps, ha minden max-on van, és legalább 25-en toljátok? -For The HORDE!- -
makkero #2898 Vajon nálunk mikor lesz kapható ilyen noti, mert egyelőre hu-s találatot nem ad a gugli... ? -
#2897 Maxon toltad? Hány fps volt átlagban? -
digital #2896 Ok, tehát akkor a kisebb natív felbontású ez esetben jobb. Végül is érthető 17"-on. Mondjuk egy viszonylag erős notiról lenne szó, állítólag crysis fullon is jól megy rajta. Na majd meglátom ha, lesz. -
Nandusz #2895 A kisebb felbontásút. -
digital #2894 Nézegetem az MSI GX720 17" notit,ami van wxga+ 1440x900 natív kijelzővel és wsxga+ 1680 x 1050 natívval is.
Melyik kijelzőjű notit érdemesebb inkább választani, hogy olvashatóbb és szebb legyen, meg a játékok is jobban nézzenek ki, illetve menjenek rajta?
Előre is kösz. -
dop3 #2893 Tegnap megjött végre a kis Drágám. Nagyon tetszik. Az este már letoltam vele egy 5 órás Wow raidet és semmi gond nem volt vele. Ajánlom mindenkinek, aki most akar gépet venni. Persze nem crysis-t játszani... -
#2892 Na toltam most egy csomot az Assasin Creed-et. Minden maxon, kiveve AA. 1680-as felbontas. Reccenesmentesen fut a jatek. kb 2.5 ora jatek utan se lehet erezni semmi melegedest a laptopon. Ugyanolyan hideg a billentyuzet, meg az egesz felulete a laptopnak, mintha csak msot kapcsoltam volna be. Oldalrol persze jon rendesen a meleg levego, de maga a gep nem melegszik egyaltalan.
Nvidia GF9700 GT Asus G50-A1 notiban. -
#2891 Mostantól moratórium lép érvénybe. Aki folytatja, repül. Ha visszatér, a legkisebb panaszra megint repül. -
#2890 -
Nandusz #2889 ...hamarosan virs lee és ezzel együtt hülyeség és tudatlanság MENTES lesz a topik. -
#2888 Ejjnye-bejjnye virslike. Az egy dolog hogy iq-d zéró, de hogy még pimasz is vagy mellé.. ne súlyosbítsd a helyzeted... -
#2887 Virsli fejezed már be mert qvára idegesítő vagy.
Muterod hogy bírja? -
zoli47 #2886 te meg Bukika Kukira. Igazán illik hozzád. ^^ -
#2885 zoli48 szabad, álreg? Megnézted? Vagy már regisztráltál? De lehetsz krump lee is legközelebb. ^^ -
zoli47 #2884 Neked a gyerekkor még csak a távoli jövő. ^^ -
Nandusz #2882 virs lee az örök gyermek:)))))))))))))))) -
#2881 Nehéz gyermekkora lehetett szegénynek.. Illetve van... -
#2880 Édesanyád ilyenkor hol van? Komolyan kérdezem, alszik mert holnap melózik? Vagy nevelőszülőknél vagy? Minden rosszindulattól mentesen kérdezem. Nincs ideje rád? Valamilyen trauma ért? Vernek valakik? Esetleg pont a szüleid? -
zoli47 #2879 Sajna nem tudsz mást. -
zoli47 #2878 Ne flémelj primkó! -
Nandusz #2877 sajna bajna nem tud mást :( -
#2876 Ne flamelj tahó. -
#2873 Te végtermék. -
Nandusz #2872 Jóformán egy kérdés maradt számomra...mégedig az, hogy virslee ,mikorra fogja magát fórum képes állapotba hozni?...Csak mert amit eddig itt levág, az max. a skizofréneknek adott jótékonysági estre való, mint fő skizó, ki kézen állásban megy fel a színpadra, hogy jéééé...kihúzott a zsüri. -
#2870 Te nomád. -
zoli47 #2869 Inkább szánalmas.hu-ra való vergődés. ^^ -
zoli47 #2868 Akkor van balhé amikor idetolod a képedet. Tirpák stílusban személyeskedni kezdesz, aztán idehozod a birkanyájad flémelni. Ezzel kívánod leplezni szakmai hozzáértésed teljes hiányát - sikertelenül. -
#2867 Ez mondjuk jó kis oltás -
#2866 -
#2865 -
zoli47 #2864 -
Nandusz #2863 Balhé egyedül akkor van, amikor ide esz téged a fene, ezt valljuk be.
Másfelől meg sztem neked kéne a tükörbe nézned és megállapítanod magadról, hogy egész egyszerűen alkalmatlan vagy mindennemű internetes kommunikációra, de egyébként minden egyes szocialitást igénylő tettre is.
Ha majd rájössz egyszer a csököttségeidre, akkor lehet hogy egyszer tájékoztatlak magadról. -
zoli47 #2862 Ami értetetlen, az a te tudatlanságod, amivel agyba-főbe védelmezed a kedvencedet. Tudom hogy rossz érzés belátni hogy ablakon kidobott pénz volt, de még mindig jobb mint égetni magad baromságokkal. Főleg hogy én valós, saját tapasztalattal rendelekezem, nem 1 véletlenül kifogott jobb példány alapján ítélkezem mint te.
Volt Gericomom is, nekem épp nem volt vele gondom, de mivel kb. mindenki másnak szar volt, belátom hogy igazuk van. Te nem. Ez a különbség. -