16455
  • duracellmumus
    Van egy pár haverom ott UH légyszi ne fikázd. ezeken az embereken múlik a jövőnk, felveszik őket felső vezetőnek azt milesz velünk...
  • Solten
    Sör Tanszék.
  • duracellmumus
    BME-n melyik karra jársz? villany? akkor nem tudom hogy van időd fórumozgatni meg beírni ilyen marhaságokat, inkább meny le a haverokkal sörözni vagy mittomén.
  • Solten
    Szerintem sok függ az usertől is "hogy bánik" a hardverral. Láttam én már nem egy "full megbízható" cuccot arra alkalmatlan kezei közt elpatkolni. Szal' óvatosan a felhasználói tapasztalatokkal is.
  • I.C.ram
    Mekkora ongol mar megint :D
  • I.C.ram
    Most akkor te megis Maszka alregje vagy?
  • duracellmumus
    Egyetlen gyártóval sincsen bajom...: veszel valamit xxxxxxx-től azt vagy "kurva-jól-megy" vagy többet xxxxxxxxx-et nem veszek soha érzésed támad. meg ugyanaz a termék lehet egyik példány kurvajó vagy kurvaszar ez szerencse dolga is nem kicsit. lehúztam nem keveset pc-szervizbe és adtunk el szartól rakétáig mindent.
  • I.C.ram
    Ertelmezni nem tudod, amit irtam. Szar lehet.
    Azok ne irjanak ide, akik csak azert fikazzak a masik gyartot, mert nekik nem az van. Vedd mar eszre magad, hogy ossze-vissza fikazol markakat ugy, hogy SOHA eletedben nem volt attol a markatol semmid, es nem is lesz soha.

2. Amerikai bill van a notimon, ezert maceras az ekezettel valo iras.

3. Kb amiota itt vagyok, csak ekezettel irtam, szoval rossz emberbe kotottel bele.

4. Engem nem oktasson ki olyan a magyar helyesirasrol, aki akarhova megy, mindenhol leugatjak, hogy keptelen helyesen irni Mr. German Car, meg Mr. "hazba lakok" Jo kis ongol volt ez.
  • duracellmumus
    Nem szentírás de ha laptopot vennék akor f.s. pa 2510 egy xp-vel. olcsó gyors a több hasonló árú géphez képest.. kissé nyűg a driver instal de nekem sikerült.. és mindent tud amit egy mobil gép. nem olyanra gondolok amibe integrálva van két sli-s 280 mobilty....
  • Alwares
    Egyébként ha valaki azt mondja, hogy igen az Msi notigép nem a legjobb választás, akkor már mindjárt rossz ember? Mert egyébként így van.
    Legtöbbször pedig elég ezekről elolvasni egy tesztet, lehetőleg olyat amit felhasználó írt, mondjuk blogra...
    Én se nyilatkozzak mert nekem se Acer se Msi és a többiek nem fordultak még meg a kezeim között? Ellenben volt már dolgom Sony-val, Dell-el, Fusi-val és Hp-val... Tudom mi a jó, ennyi. Más kárán tanul az okos, vagy mi...
  • Solten
    alreged?
  • MaSzKa
    kösz szépen
    végre 1 értemes ember
  • duracellmumus
    Meny ki igyál valamit azt ha még mindig fáj valami akkor próbáld leírni szépen lassan, hátha tudunk rajtad segíteni.
  • duracellmumus
    Bocs, de ha segíteni akarsz valakinek akkor írj valami értelmeset!

Előszőr nézd meg hogy menyi értelmes dolgot írt be maszka, hány lámán segített,
    azt ha van valami baj azt kézfeltartással jelezd!
  • MaSzKa
    most akkor csak notiszerelők írjanak a topicba vagy mi?

magyar vagy és még ékezetesen se tudsz írni

az aláírásod elárul mindent rólad

amúgy meg jó lenne ha befejeznéd a flémet, ez nem az autós topic!
  • I.C.ram
    Mit csinaljak, ha ez az igazsag. Ugy okoskodsz itt, mintha mar 20 gamer notidat fogyasztanad. Ugyanugy, mint ahoyg a BMWkkel tettel az automania topikban. Szornyu.
  • MaSzKa
    a lekicsinylő hsz-edidel menj a pics...-ba

• I.C.ram
    Ja. Azon a kemeny 2 db gepen, amit probaltal. Ha nem ertesz hozza, akkor miert nem maradsz siman csondben?

2 ember adhat erdemben tanacsot. Vagy aki ert hozza, vagy akinek olyanja van.
  • Solten
    Az igaz... Ez alakkos megoldás tényleg nem szerencsés, szerencsére változtattak, az újabb MSI gamerek már szálcsiszoltak...
  • MaSzKa
    köztudott dolog hogy ilyen notik drágák, akksi gyorsan lemerül
    a billentyűzet 1 katasztrófa, meg az egér is

de aki ilyet vesz az ne rimánkodjon
  • MaSzKa
    iponos teszteket nem kell komolyan venni%
  • MaSzKa
    a: Nvidia GeForce 8600M
  • Alwares
    Hát az Msi nootebookok leginkább olyanok mint sok nő, távolabbról szépek, de ha elkezded használni, minél hamarább meg akarsz tőle szabadulni...
  • Narxis
    Nem sok jót olvasni ezekről a gamer notebookokról.
  • TheRaven
    180ezerért már a toshiba és dell notikból is talál olyat amibe legalább egy 3470 vagy 8400 van és akkor éppen csak a legújabb játékokról mondott le, de van 1 olyan laptopja ami biztos nem fog szétesni félév után. vagy vehet egy msi gx600/700at amibe a videokarártya is ütős és akkor se jár rosszul...
  • Narxis
    Igen, erről beszéltem, ha nem akar játszani akkor 180ezerből egy nagyon minőségi laptopot tud venni, sőt 1-2 régebbi játék is eldöcög a 180ezres laptopján. Én pl. asztali PC-n Red Alert 2-vel szoktam játszani a mai napig, erről laptopon se akartam lemondani és nem is mondtam le. Igaz, a játék zabálja az energiát de szerencsére mindig konnektor közelébe tudok kerülni, otthon csak adapterről megy a laptop, egyetemen meg ha találok akkor sose merülök le.
  • Rita79
    Lehet játszani!
    Tapasztalat!
    Az enyémen is, pedig abban nincs jó videó kártya.
    De a jobb videó kártyásokban butítás nélkül is mennek a játékok.

A Two Worlds játékot már 90%-ban megcsináltam a saját laptopomon és nem csak foltokat látok
    Azért írtam ezt a játékot, mert állítólag ez elég hardverigényes, tehát, akkor minden játék menne rajta.
  • zoli47
    Lehet, de nem érdemes. Csak a baj van vele, minden tekintetben jobban jár egy asztali géppel. Notebook az nem erre való, a kis méretből és korlátozott áramforrásból adódóan mindig kompromisszumot kell kötni. Legjobb ha lemondasz a játékról, akkor minden másra bőven elég egy integrált kártyás noti is.
  • Solten
    Klassz cuccok
  • MaSzKa
    Univerzális töltők az FSP-től
  • Narxis
    Nem is arról beszéltem, hogy meddig játszik hanem, hogy egyáltalán lehet-e játszani egy laptopon.
  • MaSzKa
  • zoli47
    A komoly vidokártya business class notiban is ugyanannyit fogyaszt mint a teszkósban, sok pénzből se lesz olyan notid amin órákig játszol aksiról.
  • ch13
    Felesleges? Az nem sok van.:D
  • Narxis
    Jaja, amikor valaki vesz egy laptopot akkor a mobilitást fizeti meg, ha vastagabb a pénztárcája akkor tudja megfizetni a játékot is. Ez csak azon múlik, hogy kinek mennyi felesleges pénze van. :)
  • zoli47
  • Solten
    Egyáltalán nem erről van szó. Laptopoknál a kulcsszó a mobilitás és az energiatakarékosság, a játék a legutolsó.
  • ch13
    Már mindenki annyit szarozta a laptopokat, hogy lehet, hogy össze rakok egy asztali gépet.Fasz tudja...

• TheRaven
    tény h nem egy főnyeremény manapság, de én azért mondom h jó mert sztem nem éri meg 200-250e ftos laptopokat venni mert 1-2 év és ugyanúgy kifogják röhögni az új játékok a videokártyáját... és mivel nemtudod lecserélni jobbra ha neked játékra kell a laptop baszhatod ki a kukába és vehetsz újat megint 250ezerért^^
    amúgy azt is megemlíteném h pc-n sokkal nagyobb élmény játszani sztem ezzel se nagyon vitázik senki...
  • Solten
    Jenkiföldön 1300$