16455
-
Kalozoner #3144 arra, hogy nem szabad asztali pécés teljesítményre gondolni, ez egy laptop, "10x kisebb", attól mert oda van írva hogy ilyen proci, olyan vidkari, közelébe se ér asztali változatának, tehát nem szabad nagy elvárásokat tenni egy laptoppal szemben...
-
kiskenus #3143 milyen kompromisszumokra gondolsz? -
Kalozoner #3142 sztem abszolút megfelelő laptop erre a célra, persze kompromissszumot kötni kell.... -
kiskenus #3141 nagyon szép ez a HP.
lehet már kapni vajon?
-
ch13 #3140 Én is MSI GX630-at akarok venni, csak nem tom elég jó-e játékkra...
Várom a véleményt! -
Kalozoner #3139 most rendelem meg gépet, holnap el is hozom, akkor probálgatom, aztán véleményzek -
#3138 18 hüvelykes szórakoztatógép HP-módra
-
Nandusz #3137 Hát "marhaságok"-nak nem nevezném, mivel elég egzakt irányadók. Azt elismerem, hogy a valósághoz képest lehet eltérés az eredmények tekintetében, de ez olyan max.1-2% lehet plusz-mínusz. -
#3136 Sehol sincs kicsit erős, egy 2,2 GHz-es Turion X2 Ultra felveszi a tempót a Core 2 Duo T7250-nel: link Különben se aszintetikus marhaságok a lényeg, hanem hogy játékban mit teljesít ebben az esetben.
-
Nandusz #3135 Egyáltalán nem fogja vissza, ellenben mint proci, jóval gyengébb egy Intelnél, akár egy sima office-t, videó tömörítést, vagy egyéb multimédiás kiszolgálást veszünk alapul. (nézz meg a egy Sisoft Sandra teljesítmény tesztet, ahol a különböző plattformok különböző procijai vannak sorrendezve. Az AMD mobil CPU sehol sincs az Intelekhez képest) -
Kalozoner #3134 ja 9600M gt a videokari -
Kalozoner #3133 most veszem meg a gx630-at, msi-t, a kérdésem az lenne hoigy szerintetek nem gyenge ez a puma amd, 2 mag 2,1 Ghz, 2 mega kess, tehát nem fogja vissza a videókártyát teljesítményesebb(úhh, új magyar szó)programoknál? -
Nandusz #3132
Remélem nem lesz horror ára a M98 kódjelű változattal forgalmazott notiknak, mert akkor lehet még filózom kicsit az asztali Radeonos PC vásárlása és ezen noti között. Persze, csak majd ha 300K-nál nem lesz drágább és hamar megjelenik. -
#3131 Készülőben a Mobility Radeon 4000 sorozat -
#3130 HP 6730b: Tisztességes fejlődés
-
#3129 http://logout.hu/iras/eee_pc_901_atom_a_mindennapokban.html -
#3128 http://www.techpowerup.com/72695/MSI_Releases_VR602_Notebook_Performance_with_Value.html -
most találtam
Made In PRC :D
-
#3126 Keves vagy te ehhez nagyon... -
#3125 aluggyá :D -
#3124 Miiii van? :D -
helyesen se tudsz írni? lol
magyar vagy te vagy...? -
#3122 Mar megint hulye vagy? :( -
#3121 Indonesia
Hungary
:D -
#3120 China, PRC, Malaysia
:D -
#3119 Laptopokrol volt szo, konyorogom! -
#3118 Ez a gép Wow-ra meg ilyen szar MMO-kra jó?
http://www.laptop.hu/index.php?main=main&page=keres&subpage=kirakat&searchop=searchdetails&start=&limit=&itemid=10219
-
#3117 De ott már a gyártási időben is van különbség nem csak a helyben, régebben pedig egyértelműen minőségibbek voltak a cuccok.. Ha most vennél Hollandiában és Kínában egy ugyanolyan a terméket... -
#3116 Egyetértek, csak sajnos ma már lehetetlen kikerülni. :( -
#3115 Attól függ hol gyártanák. :) -
#3114 Nem erről beszéltem. Van 2 Philips TV-m egyik újabb, Kínában gyártott darab, másik Hollandiában gyártott ős régi darab. A Hollandiában gyártott darab a mai napig tökéletesen működik, szerelő sose látta, az újabb darab már többször volt szervízben.
Csak annyit mondok, hogy különbség van Európában és Kínában gyártott termék között. Ebben holtbiztos vagyok, ezért lehet ma csak pár évre venni egy terméket. -
zoli47 #3113 IBM T61 170k. -
zoli47 #3112 A Pick téliszalámi is jó minőségű, de akkor a Pick mosógép is az lenne? ^^ -
ch13 #3111
Mellesleg az én kérdésemre is válaszolhatna valaki. -
#3110 mit es? Nem mindegy, hogy most az az 1% is eltunik, ha elotte is a 99%ban voltal? -
#3109 És? -
#3108 Jo, akkor tegye fel a kezet az, akinek onnet szarmazik. Max 1% lehet kb. Meg az Apple gepeket is kinaban gyartjak. -
#3107 Nem viccelünk, gyártottak, pl. Japánban, Amerikában. Vagy még ma is gyártanak. -
#3106 Mintha valaha is gyartottak volna notikat mashol, mint Kina, PROC, Malajzia stb. Ne vicceljetek mar. -
ch13 #3105 Valaki leírná, hogy mit jelentenek a laptopok elötti jelzések.(pl:T-Tuning G-Game...stb.)?