16455
  • MaSzKa
    azt leírhattad volna mik vannak bent
    mert sokféle változat van
  • Kalozoner
    sztem kihagyom... de köszi..

de írok pár sort ide hátha valaki betéved és érdekli a laptop..
    ugye gx630
    előnyök:- nagy teljeítmény,- iszonyatosan dizájnos(fiataloknak inkább),- 5 üzemmód(igaz még nem tudtam beüzemelni),- teljes felszereltség(hdmi,webkam, numpad, blútút stb), - vista + driverek egyből felmentek, minden működik elsőre(elvárható, de van aminél nem megy ilyen könnyen, kivéve az 5 üzemmód, vagy lehet én nem jöttem még rá),,-akksi 2-2.5 óra kimélő üzemmódban (sztem nem roossz, szubjektív),- táska + egy tök jó egérektív(szubj)...,-

hátrány: a billentyűzet: a numpad oké, de mellette balra úgy az L betűtől jobbra összezsúfolt, a shift pl akkora mint akármelyik más betű az enter 2 billenytyű nagy,- az "í" betű az enter alatt és a "fel" kurzor mellett jobbra,-, -cod4 közbe nagyon meleg levegőt fújt ki(majd mérem, de ha nem gyullad ki akkor nem oolya nagy gond),- jobb oldalt fújja a levegőt(fura. mért?nem tudom),- egyenlőre ennyi, majd idővel biztos lesznek még

cod4-et próbáltam: 1280x800(natív), minden maxon(aa is), folyik a játék, frapsot nem használtam, de kb 50-61 között lehetett...

remélem tudtam némi támaszpontot adni... ja és még egy dolog, elég vékony a laptop, ahhoz képest mi van benne... ha valaki szeretne valamit még tudni akkor itt is írhat meg privibe is.... hali
  • MaSzKa
    nem apró

hanem írhatnál róla 1 cikket oda
    én is írtam

http://logout.hu/keres.php?sfor_all=msi+laptop
  • Alwares
    Lényegében mindegy.
  • Narxis
    Hé skacok, ha huzamosabb ideig konnektorról megy a laptop, érdemes kivenni az aksit? Vagy tök mindegy?
  • Kalozoner
    nem tudom mire gondolsz? de nem ott vettem apróban, és nem is járok oda....
  • MaSzKa
    logout.hu?
  • ch13
    Hajrá!
    Ezt vártam...
  • Kalozoner
    na végre megvettem a laptopot: msi gx630, elsőre, gyönyörű, halk, jó minőségű nagyon, xp-t rátettem de sztem nincs értelme(driverek hozzá esélytelenek, tudom hogy lehet összeszedni de 4 giga rammal, sztem érdemes nekiindulni vistának), úgyhogy megy rá a vista... aztán holnap remélem tudok már arról írni mit tud a gép...
  • dop3
    nekem ilyen van. 8-17-ig irodai melo utanna meg WOW orakon keresztul es maximalisan megvagyok vele elegedve minden tekintetben. az egyetlen negativum, amit mondani tudok rola, hogy a jobb oldali shift gomb nagyon kicsi es ezt meg nem tudtam megszokni :)
  • Nandusz
    Erről kérdezd a beteg kezelőorvosát és hajfodrászát.
  • makkero
    Az előbb annyi koszt (hajszál, morzsa, miegymás) ráztam ki a billentyűzetemből, hogy alig hittem a szememnek, és elgondolkoztam, hogy ha egy laptopba potyogott volna mindez bele, akkor vajon mi lett volna...
    Mert ugye azt így rázni biztos nem merném! De olyat se olvastam még, hogy vkinek füstölögni kezdett volna a laptopja, amikor egy hajszál ráégett a forró videokártyájára. Akkor ez most hogy van megoldva? Esetleg sehogy?
  • ch13
    ÁR<--->Teljesitmény (MSI)
  • Csabee
    No ez jónak tűnik
    Szerintetek?
  • ch13
    Valakinek van ?ilyen
  • ch13
    Új Hp...LINK
  • ch13
  • Csabee
    Olvass vissza agresszor ;p
  • ch13
    MSI nem normális?!
  • Csabee
    Brutto 170ig mondjuk MSI-ben , ott azért már lehet esély valami normálisabb darabra?
  • Csabee
    Azért megpróbálnál akörül ajánlani nekem egyet? :/
    Nem azt mondom, hogy minden maximum grafikán, hanem a lehetőségekhez képest,MSI.
  • PeeTeR
    nem az ar a lenyeg mert ugyis ismerosok ahol veszem, link csak a leiras miatt van :)
  • xNoodlex
    hát valószínű IPON-on a legolcsóbb
    LINK
  • kiskenus
    annál olcsóbban is tudsz venni...nézdd meg az IPON-on
  • Nandusz
    Egyértelműen a MSI GX630X-007HU (246.120HUF)
  • PeeTeR
    csao :)

osszeszedtem 3 versenyzot viszont szeretnek segitseget kerni valakitol aki/akik tapasztaltak mar ilyen teren.
    melyiket lenne a legerdemesebb megvenni?!

ASUS:
    ASUS M51KR-AP054 (194.900HUF)
    LINK

MSI:
    MSI GX630X-007HU (246.120HUF) LINK
    [b]MSI GX701X-095HU[b] (253.890HUF) LINK

valaszokat elore is koszonom,
    PTR
  • Mayday
    Sziasztok,

Szinten laptopvasarlas elott, teljesen hozza nem ertokent kernek segitseget. Jatekra kellene, de nem ilyen Crysis temakban utazok, szinte kizarolag WoW.

A kinezett joszag:

Asus F5SL-AP152 notebook

Termékleírás:

Processzor: Intel Dual Core
    Processzor jellemzők: T2370 (533MHz FSB, 1MB L2 cache) 1,73GHz
    Memória: 3GB (1x1GB + 1x2GB), DDR2 667 MHz SDRAM
    Merevlemez: 250GB ,5400rpm SATA
    Kijelző típus: 15,4" WXGA
    Kijelző leírás: Color Shine 1280x800
    Optikai meghajtó: DVD Super Multi író
    Chipkészlet: SiS 671DX+968
    Videovezérlő típus: dedikált, 256MB
    Videovezérlő leírás: ATI Mobility™ Radeon® HD 3470, 256MB VRAM
    Akkumulátor, üzemidő: 6 cellás: 4400 mAh, 49Whr
    Billentyűzet: 19mm teljes méretű 88 gombos, MS Windows funkcióbillentyűk, 2.5mm leütési út, 4 gyorsgomb:Internet access, Power4Gear eXtreme,Instant On
    Audio: Azalia audio chip, 3D effect & full duplex, beépített sztereo hangszórók, 1 x Microphone-in jack, 1 x Headphone-out jack (S/PDIF)
    Bővítőhelyek: 8-in-1 kártyaolvasó: SD,MMC,MS,MS-Pro,xD,MS-Duo,MS-Pro Duo
    Portok: Bluetooth™ V2.0, 1 x VGA port/Mini D-sub 15-pin, 4 x USB 2.0 port, 1 x DVI Port
    Kommunikáció: V.92 MDC Fax/Modem, 10/100/1000 Base T LAN, WLAN 802.11a/b/g/n
    Méret, súly: 36 x 26 x 2.7~3.5 cm (W x D x H)
    2.6 kg
    Egyéb szolgáltatások: 1.3 Mega Pixel Webkamera
    Lokalizáció (billentyűzet és op. rendszer nyelve): magyar
    Garancia: 2 év garancia

Ennek ara 137.900 HUF. Erdekelne, kapok-e hasonlo arban jobbat, merre nezegessek. Az ATI 3470 igy laptopban meggyozonek tunik elsore, de nem ismerem, mi lenne a "parja" Nvidiaban mondjuk, vagy erdemesebb-e azt.

Segitseget elore is koszi!
  • Kalozoner
    ha fontos a teljesítmény és árban is alul akarsz maradni, akkor MSI-ket nézegess, bár 150K-ért nem kapsz olyat amiben játszós videokártya lenne..
  • Csabee
    Nem ragaszkodom ehhez a modellhez , csak elsőre meggyőzőnek tűnt. :)
  • MaSzKa
    nvidia mobil gpu hajlamosak a tönkremenetelre
  • Csabee
    Ez volt a gyengébb
    Csak nem tudom ezek a videókártyák (NV8400 (1GB TurboCache)) milyenek.
  • Csabee
    Sziasztok!
    A segítségeteket szeretném kérni laptopilag. Olyan laptopra lenne szükségem ami árban a 150.000-es kategóriában van, alkalmas munkára , de játékra is, ez nagyon fontos(min.2 giga ram, 512-es videokártya).
    Sajnos nem nagyon ismerem a laptop márkákat, hogy ár/érték, megbízhatóságban melyik éri meg a legjobban, egy barátom ajánlotta az MSI-t, szóval olyan irányban kutattam és ide jutottam.
    Erősebb változat, és ide Gyengébb változat . Nézegettem még az electro world-ös Fujitsu-Siemenseket, de nem nagyon tudom azok milyenek.
    Köszönöm előre is
    Csabee
  • Solten
  • Kalozoner
    szerintem nagyon jól néz ki ez a széria...
  • MaSzKa
    http://prohardver.hu/hir/apro_toltoadapter_a_trust_kinalataban.html
  • MaSzKa
    http://prohardver.hu/teszt/hazai_palya_notebook_dell_jatek/notebookok.html
  • tiburon26
    dell studio 15.mit tudtok rola elmongani?
    mennyire alkalmas ez jatekra?valaszokat koszonom
  • ch13
    Jogos,de akkor se nagy kompromisszum...
  • Kalozoner
    közepes grafika nem kompromisszum?
  • ch13
    Ezen a leptopon (MSI GX630) a legújabb játékok is elfutnak közép grafikán...