16455
-
#3224 Nem sokkal. 9600 ki se tudja hasznalni az 512 mbot, csak 256ot belole. -
#3223 Mennyivel erosebb egy GeForce 8600 (256MB) kartyanal egy GeForce 9600 (512MB)? -
#3222 Koszonom a tippeket! -
#3221 jaja -
#3220 MSI -
#3219 Segitsetek, melyiket ajanlanatok jobban? Jatekra lesz.
DELL Inspiron 1720 - 1720P2D91308
vagy
MSI GX701X-090HU
Mindketto 200e korul lenne (a Dell ar alatt) -
Kalozoner #3218 a videókártya ott legyen az elég, nekem is általános pnp-ét ír -
#3217 most ilyet hogy laptop kijelzo hogyan tudok telepiteni?
mert ALTALANOS PNP -nek irja - vagy ez igy jo? -
#3216 GPU Defect Plague Spreads to Desktops, HP Slimline First Blood
Over the last year or so, there have been a disturbingly high number of manufacturers reporting defects with NVIDIA graphics processors, on the mobile front. Up until recently, even some Macbooks have been diagnosed with problems related to NVIDIA GPUs. The latest victim of this, is a desktop line: HP's Pavilion Slimline series. The PC major is reporting as many as 38 models of desktop PCs under the Slimline series.
HP on its part has implemented a Limited Warranty Service Enhancement that provides for a motherboard replacement at no charge for 12 months from the date your one-year Hardware Limited Warranty expires or until December 31, 2009 (whichever comes first). Owners who may have paid for repairs relating to this issue, could contact HP for reimbursement. Repairs on HP's part could include a complete replacement of the systems' motherboards, since the graphics processor (read: IGP) is embedded on to the motherboard. NVIDIA's Director of Public Relations EMEAI, Luciano Alibrandi told PC Pro, that they were working closely with HP to determine if/how the failures were related to NVIDIA chipsets -
#3215 -
#3214 igen már láttam a cikket, azóta lesem ezt a topikot, mikor jön maszka linkelni -
#3213 Hoppáá... ejjnyee ződek... -
#3212 Funfact No 15436. -
#3211 Apple ezzel nagyott bukott
mert sokan pont az átlagon felüli megbízhatóság és a minőség miatt vetek ilyet -
Spricc, spricc! -
#3209 Hibás Nvidia GPU-k az Apple noteszgépeiben is -
#3208 Azt hol tudom megnézni, hogy az alaplapom max hány Mhz-es memóriát bír el? -
#3207 Verbatim 500GB USB 2.0 külső winchester (47512) 21eft
vagy ugyanilyen Samsung 500GB-os -
zoli47 #3206 Inkább WD, de leginkább egyik se, jobb a 2.5"-es. Nem annyira érzékeny a mechanikája, nem szarik be olyan könnyen ha hordozgatod. -
#3205 Tesom ugyanilyen WD MyBookot vett, csak 1 TB-ost. Baromi halk, es jol is nez ki nagyon. -
#3204 OFF
Melyiket külső merevlemezt ajánlanátok inkább?
Maxtor
Western-Digital
ha figyelembe vesszük hogy azért számít az a 4500 Ft? -
Kalozoner #3203 netezésre, filmnézésre tökéletesen megfelel + 2 év gari, ha ezekre használod akkor bőven elég... -
Csacsa79 #3202 Sziasztok,
Róla mi a véleményetek?
Toshiba Satellite L300-144
Előre is köszi a válaszokat! -
makkero #3201 Adja az ég, hogy igazad legyen, én hagyom magam meggyőzni! Egyébként én nem állítottam ezt a dolgot, hanem idéztem, amit egy másik forumon olvastam, ez azért nem ugyanaz... Ha hülyeség, az mindenkinek csak jó!
Talán, ha vki olyan szólna hozzá, aki már vitte szervizbe az MSI laptopját! A "szerintem" kezdetű véleményekkel nem megyünk semmire. De mint korábban említettem, én letettem a laptopvásárlásról, nekem mindegy már, hogy mi az igazság ebben. Nekem nem fog fájni semmi, remélem, nektek se fog! Ja, és tényleg "kék a szemem", szóval tuti "láma" vagyok... :) -
#3200 te ezt el is hiszed?
ismerősnek már megvolt a windows xp és pont eezért vett msi-t hogy azt ne kelljen feleslegesen megvennie
és 2év garancia van rá
amúgy ki a fene mondja meg 1 laptopra mi volt telepítve ha letörlöd?
de már magában is hülyeség amit mondasz mert a gyári oldalon fent vannak az xp és a vistás driverek is
magyarul sajnos láma vagy -
makkero #3199 Tessék, ITT a link!
"...az MSI a legritkább esetben kínál Windows op- rendszert a gépekhez, valamiért a DOS-t preferálják. Ez számomra érthetetlen, ebből a szempontból egyedülálló az MSI. A baj csak az, hogyha lecseréled a rendszerszoftvert, elveszíted a gépre járó X éves garanciát.
Ez komoly? Nem is hallottam még erről, persze hogy lecserélném...és pl. azok a gépek amelyekhez nem is adnak! Azt ők se gondolják hogy egy freedos-al fogom használni a gépet!" stb.
Fogalmam sincs, hogy igaz-e, amiről vitáznak ott a kedves forumozók, de nekem ettől annyira elborult az agyam, hogy ne tudjátok meg... De ha kiderül, hogy csak szívatták egymást...!!!!!! Mondjuk még az lenne a legjobb!!!!! :)
-
#3198 http://prohardver.hu/hir/msi_bravo_ex620.html -
Nandusz #3197 Hát kb. igazad van.
Ez olyan lenne, mintha nem telepíthetnél rá VÁSÁROLT ACDSee-t, vagy SAPSPROW-t, vagy AutoCAD-et, vagy Dawn of Magic-et és ezek miatt elveszti a garit.
Ez nagyon gáz. -
#3196 Free Dos-t, és pl. Vistát tesznek rá helyette, azzal el is vesztik a garanciát a gépükre a kedves vásárlók. Hát kösz!
ha te ezt el is hiszed akkor lol :D
olyat kell venni amire 2 vagy több év gari van -
Kalozoner #3195 jól befürödtem a 64 bites vistával, tük jó meg minden, de kéne egy progi ami nincs 64 bitre...és most sleep módból nem jön vissza a gép, és az eco modok nem működnek..fasza... -
Kalozoner #3194 mért vesztené el a garanciát, nem értem... -
Kalozoner #3193 msi gx630-007, de több fajtát én nem láttam...
ch13: vistát nem kaptam hozzá, freedos volt rajta...
aztán ma próbáltam az új bráder in ármst, minden fullon, folyik...
a krájzis háborúfej: natív felbontás, 0 élsimitás, és medium és very highon minden 25-30 fps...de pop-up-ol mint állat... -
#3192 ...ha az MSI-ikről leveszik a Free Dos-t, és pl. Vistát tesznek rá helyette, azzal el is vesztik a garanciát a gépükre a kedves vásárlók...
Linket pls. Mert én nem találtam utalást erre sehol. -
ch13 #3191 A laptophoz adtak Vistát (Csak azért ha nem leszedem...)?
-
no1r #3190 haló!!
van valaki, akinek ilyen típusú a notebookja? Asus
érdekelne, hogy milyen színben árulják. mert láttam fekete és ezüst tetővel is, viszont engem akkor érdekelne ha fekete...
előre is köszi -
#3189 Vannak kirívó esetek, de erre van a garancia. Asztali PC is lehet hibás, nézz be ilyen topikokba. Az biztos, hogy a laptopoknak korlátaik vannak(kicsi legyen, ne melegedjen nagyon stb.) ebből fakadhatnak hibák. 3 napja van meg az Asus laptopom és eddig marha jó(kopp-kopp), amíg legjobban ledöbbentett, hogy asztali PC-mhez képest ISZONYAT halk, még játék közben is. Nyilván én asztali pc-hez szoktam, de ezen nagyon meglepődtem. Melegedési problémák sincsenek eddig. Igaz még nem sokat játszottam. Ez a free dos meg sztem kamu. -
makkero #3188 Na, most ment el a kedvem az egésztől, pedig már majdnem rászántam magam a vételre! Pechemre rátaláltam erre az oldalra, itt aztán lehet okosodni... Elég csak beleolvasni pl. a "Notebook hibák" címűbe!
Nekem két pc-m van, az egyik már 11 éves, de még sose volt olyan baja, amit azon melegében meg nem lehetett volna javítani. Szépeket írtok a vadi új laptopjaitokról, de kíváncsi lennék, mit írtok majd pár év múlva, amikor sorba jönnek a gondok, és a gép hetekig oda lesz a javítóba... na nem , ez nekem nem buli így!
Akinek eddig nem volt velük baja, az csak szerencsés volt. És ahogy olvasom, egyáltalán nem márka kérdése, hogy ki milyet, jót vagy hibásra hajlamosat, fog ki.
Ráadásul ott vki azt állítja, hogy ha az MSI-ikről leveszik a Free Dos-t, és pl. Vistát tesznek rá helyette, azzal el is vesztik a garanciát a gépükre a kedves vásárlók. Hát kösz! -
dop3 #3187 ezeken mar tul vagyok sajnos -
#3186 töltsd le új driver a wifihez + lan driver
+winxp sp3 újrainstall -
dop3 #3185 kellene egy kis segitseg. tudom, hogy nehez kerdesem van, de hatha jart mar igy mas is. a problemam hogy hiaba tokeletes a wifi jeleerossege, 1-2 ora netezes utan egyszercsak megszakad es nem is tudok ujra csatlakozni. full ki kell kapcsolnom a gepet es csak azutan megy megint a halozat. ja es ilyen gépem van.