16455
-
#3266 Milyen a teljesítménye. Minnél több annál jobb. Általában a legtöbbe 3-as van. Egy-két komolyabb gépbe és az EEE Pc-kbe (ott se mindbe) kerül 6-os. -
Nandusz #3265 Lefuttatnál rajta egy 3DMark '05-öt? Jó lene tudni, hogy mennyivel hoz többet a 8600-asoknál. Köszi. -
Orionk #3264 Sziasztok!!
Én is majd laptopot zseretnék vásárolni.
Mit jelent az, hogy egy laptop akumlátora hány cellás?
THX -
Kalozoner #3263 az álom laptop...komolyan... -
#3262 grat annak aki msi vett és nem acer meg fujitsu siemens féle fosokat -
#3261 hat itt egy msi gx630x ficereg az olembe es tenyleg nem semmi kis dog :)
orulok hogy vegul ez lett a vasarlasbol. nagyon kis popec :) -
Kalozoner #3260 az msi nekem eddig nagyon jó...ha netezek és minden le van véve, fényerő, eco üzemmód, vista alatt 2.5 óra... egyetlen hibája hogy viszonylag meleget fúj ki, de mondjuk engem nem zavar, de van aki igen, a teljesítménye pedig télleg elképesztő, lehet azért mondom mert pesszimistán áltam hozzá.... -
#3259 acer az tényleg fos 1 formájú meg minőségű
de 150eft alatt nem mást elvárni
MSI az közepesen jó -
Kalozoner #3258 -
zoli47 #3257 Nemrég jöttél vissza a banból, máris kezded elölről az ámokfutásodat. Nem vagyunk kiváncsiak a mocskos szádra! Se hsz-ben, se priviben. -
#3256 Nem takarodok el sehova, ennyi flame után még mindig itt lehetsz azt jelenti, hogy haveri viszonyokat ápolsz a modikkal. Nyugodtan "bebizonyíthatod". -
zoli47 #3255 Letagadod amit elkövettél? Vállalod hogy eltakarodsz innen ha bebizonyosodik hogy mégiscsak te írtad? Keríthetünk egy modit vagy admint aki utánanéz az adatbázisban. Na? -
#3254 Az, még jó, hogy szüleim számtech cégnél dolgoznak csak nem akartam holnapig várni, hogy ott megkérdezzem, aszittem itt hamarabb kapok segítő választ, csak elfelejtettem, hogy még itt van zolika is. Mindegy megoldódott és MEGINT nem virslikének lett igaza. :( -
#3253 LOL, mostmár privát üzenetet is hamisítasz? Jó mélyre süllyedtél, mondhatom... -
#3252 wow -
zoli47 #3251 Feladó: Narxis
Elküldve: 2008. 10. 16. 22:14
Tárgy: te szar
a jó kurva anyádat agyonbasznám egy péklapáttal, de ha lennél oly szíves és megmondanád merre laksz szívesen elvágnám a torkod
Mosd ki a pofád te ganéj fartúró! Ja, és legközelebb anyádnak irogass ilyeneket! -
#3250 -
zoli47 #3249 Nem, a tiedet. -
#3248 Tiedet. -
Kalozoner #3247 ez baromság... -
zoli47 #3246 Amúgy meg asusban nincs más csak teszkós. Mint az acer. -
zoli47 #3243 Ezért nem kell teszkós notit venni. Jönnek a hibák egymás után... -
#3242 Hé skacok. Honnan tudom megállapítani, hogy a fejhallgató csatlakozó szar vagy szoftveres gubanc van a laptoppal? Amikor bedugom a mikrofonos fejhallgatót akkor a Realtek HD Audio Manager progi kiírja, hogy "Egy jack csatlakozót csatlakoztattak." és átállítom Hangszórókról Digital Outputra, de kurvára nem hallok semmit, visszaállítom Hangszórókra, akkor se, a mikrofon csatlakozó mellette viszont hibátlanul működik Vista SP1 32bit. Asus F3KA noti. -
kiskenus #3241 csak érdeklődtem:) -
Nandusz #3240 60 hz a max. milyen feljebb tolásról álmodozol? -
kiskenus #3239 hogyan tudom a notebookom képernyőjének a frekvenciáját feltolni?lehetséges ez egyeltaláln.köszi
-
#3238 Jááj mikor lesznek már TÉNYLeg olcsóak ezek az EEE Pc-ék? Anno 100 dolláros laptopoknak indultak, de ha az ember venni akar egy épkézláb modellt az 90-100k... Fákkk. +10-20k-ért pedig az ember már kap igazi laptopot is... Háát. Pedig kéne egy ilyen kicsike. 10 colos jóféle. -
#3237 persze ez csak laptop és notikra igaz
alaplapokban nem igazán :D -
#3236 igen megbízható közepes gyártó -
#3235 Huhh, micsoda kis vita indult el.
De ha a videokartyak kozott nincs szamottevo kulonbseg, felmerul a kerdes, miert egyertelmuen az MSI a gyoztes a #3219-ben?
A proci a DELL-ben erosebb, a RAM 3GB az MSI-ben, DELL-ben, (ezt nem irtam), 4GB-re van bovitve az alap kettoje.
Megbizhato szerintetek az MSI? Jo gyarto? -
#3234 Itt le van írva feketén-fehéren, amit leírtam már, ha nekem nem hiszel:
""1.Is a GeForce 8600M-GT 256MB DDR2 better than a GeForce 8600M-GT 512MB DDR2?
This is a very common train of thought – more video memory must mean better performance. This is not true – the video card itself matters much more than the memory it has.
In this case, both cards have the same performance. The 8600M-GT DOES NOT HAVE ENOUGH POWER to use more than 256MB of memory. It has a limited 128-bit memory bus. Only cards with a 256-bit bus or greater are going to be able to use more than 256MB of memory. It is not worth spending any extra money on a mid-range card like the 8600M-GT with more memory. There is no performance gain to justify the price.
Why can't it use more memory effectively? Here's a primitive example. An office worker can use a maximum of three computers at a time. If he is given an additional three computers, is he any more productive? No, because he can only use three of them to begin with. The extra three do nothing.""
Idézet a notebookreview.com-ról.
Milyen jófej vagyok, hogy ilyenkor leállok neked bizonyítékot keresgélni. -
#3233 Jó nem érted.
Tudod mit? Hagyjuk. Megint okoskodsz, de fingod sincs semmiről. Leszarom, hogy te mivel hülyíted itt az embereket. Leírtam, hogy miért nem tudja kihasználni, amit leírtam az tény.
De mindez nem elég... te még tetézed a hülyeséged, és elkezded összehasonlítani egy ASZTALI vgaval. No komment vagy.
Részemről lezártam, nincs nekem erőm a baromságaidhoz. -
#3232 hogy értemém
mikor hülyeségeket mondasz
asztaliban a 9600GT 512MB-os
fele annyi rammal lassabb lenne mondjuk (1440 x 900) ebbe a felbontásba
biztosan lassabb lenne 5%-al
Processzor: Centrino2 P7350 proc. (2.00GHz, 1066MHz FSB, 3MB L2 cache)
Kijelző: 15.4" WXGA Crystal bryte display
Memória: 3GB DDRII Memory
Merevlemez:250GB 5400RPM/min
Grafikus kártya: NVidia GeForce 9600M-GT 512MB DDR3
Optikai meghajtó: DVD Supermulti
Egyéb: WiFi 802.11g, 8 cellás akkumulátor, Lan
TV-OUT, Windows XP kompatibilis, HD CrystalEye, Gemstone dizájn,
Windows Vista Home ANGOL, BT / Gemstone M / VHP -
#3231 De nem érted?
HARDVERESEN nem tudja kihasználni az 512 ramot. Akármilyen felbontásban tolod, mindig csak 256ot fog használni egy 128 bites kártya.
Szóval semmi köze hozzá. Azt hittem értesz hozzá valamennyire, de ezek szerint ehhez sem. -
#3230 már hogy ne lenne köze hozzá
nagyobb felbontásokba jobb a több ram
az más más kérdés, hogy ez a vga ott már harmat gyenge
de 1 kicsit számít -
#3229 Semmi köze hozzá. Ez hardveres dolog. -
#3228 Hibás NVIDIA grafikus chipek az asztali gépekben is? -
a felbontástól is függ -
#3226 Mert 128 bitesek, es csak a 256 bitesek tudjak kihasznalni az 512 mbot. -
kiskenus #3225 és mért csak annyit?