16455
  • Alwares
    Milyen a teljesítménye. Minnél több annál jobb. Általában a legtöbbe 3-as van. Egy-két komolyabb gépbe és az EEE Pc-kbe (ott se mindbe) kerül 6-os.
  • Nandusz
    Lefuttatnál rajta egy 3DMark '05-öt? Jó lene tudni, hogy mennyivel hoz többet a 8600-asoknál. Köszi.
  • Orionk
    Sziasztok!!

Én is majd laptopot zseretnék vásárolni.

Mit jelent az, hogy egy laptop akumlátora hány cellás?

THX
  • Kalozoner
    az álom laptop...komolyan...
  • MaSzKa
    grat annak aki msi vett és nem acer meg fujitsu siemens féle fosokat
  • PeeTeR
    hat itt egy msi gx630x ficereg az olembe es tenyleg nem semmi kis dog :)
    orulok hogy vegul ez lett a vasarlasbol. nagyon kis popec :)
  • Kalozoner
    az msi nekem eddig nagyon jó...ha netezek és minden le van véve, fényerő, eco üzemmód, vista alatt 2.5 óra... egyetlen hibája hogy viszonylag meleget fúj ki, de mondjuk engem nem zavar, de van aki igen, a teljesítménye pedig télleg elképesztő, lehet azért mondom mert pesszimistán áltam hozzá....
  • MaSzKa
    acer az tényleg fos 1 formájú meg minőségű

de 150eft alatt nem mást elvárni

MSI az közepesen jó
  • Kalozoner
  • zoli47
    Nemrég jöttél vissza a banból, máris kezded elölről az ámokfutásodat. Nem vagyunk kiváncsiak a mocskos szádra! Se hsz-ben, se priviben.
  • Narxis
    Nem takarodok el sehova, ennyi flame után még mindig itt lehetsz azt jelenti, hogy haveri viszonyokat ápolsz a modikkal. Nyugodtan "bebizonyíthatod".
  • zoli47
    Letagadod amit elkövettél? Vállalod hogy eltakarodsz innen ha bebizonyosodik hogy mégiscsak te írtad? Keríthetünk egy modit vagy admint aki utánanéz az adatbázisban. Na?
  • Narxis
    Az, még jó, hogy szüleim számtech cégnél dolgoznak csak nem akartam holnapig várni, hogy ott megkérdezzem, aszittem itt hamarabb kapok segítő választ, csak elfelejtettem, hogy még itt van zolika is. Mindegy megoldódott és MEGINT nem virslikének lett igaza. :(
  • Narxis
    LOL, mostmár privát üzenetet is hamisítasz? Jó mélyre süllyedtél, mondhatom...
  • Solten
    wow
  • zoli47
    Feladó: Narxis
    Elküldve: 2008. 10. 16. 22:14
    Tárgy: te szar
    a jó kurva anyádat agyonbasznám egy péklapáttal, de ha lennél oly szíves és megmondanád merre laksz szívesen elvágnám a torkod

Mosd ki a pofád te ganéj fartúró! Ja, és legközelebb anyádnak irogass ilyeneket!
  • Solten
  • zoli47
    Nem, a tiedet.
  • Narxis
    Tiedet.
  • Kalozoner
    ez baromság...
  • zoli47
    Amúgy meg asusban nincs más csak teszkós. Mint az acer.
  • zoli47
    Ezért nem kell teszkós notit venni. Jönnek a hibák egymás után...
  • Narxis
    Hé skacok. Honnan tudom megállapítani, hogy a fejhallgató csatlakozó szar vagy szoftveres gubanc van a laptoppal? Amikor bedugom a mikrofonos fejhallgatót akkor a Realtek HD Audio Manager progi kiírja, hogy "Egy jack csatlakozót csatlakoztattak." és átállítom Hangszórókról Digital Outputra, de kurvára nem hallok semmit, visszaállítom Hangszórókra, akkor se, a mikrofon csatlakozó mellette viszont hibátlanul működik Vista SP1 32bit. Asus F3KA noti.
  • kiskenus
    csak érdeklődtem:)
  • Nandusz
    60 hz a max. milyen feljebb tolásról álmodozol?
  • kiskenus
    hogyan tudom a notebookom képernyőjének a frekvenciáját feltolni?lehetséges ez egyeltaláln.köszi
  • Alwares
    Jááj mikor lesznek már TÉNYLeg olcsóak ezek az EEE Pc-ék? Anno 100 dolláros laptopoknak indultak, de ha az ember venni akar egy épkézláb modellt az 90-100k... Fákkk. +10-20k-ért pedig az ember már kap igazi laptopot is... Háát. Pedig kéne egy ilyen kicsike. 10 colos jóféle.
  • MaSzKa
    persze ez csak laptop és notikra igaz

alaplapokban nem igazán :D
  • MaSzKa
    igen megbízható közepes gyártó
  • Mayday
    Huhh, micsoda kis vita indult el.

De ha a videokartyak kozott nincs szamottevo kulonbseg, felmerul a kerdes, miert egyertelmuen az MSI a gyoztes a #3219-ben?

A proci a DELL-ben erosebb, a RAM 3GB az MSI-ben, DELL-ben, (ezt nem irtam), 4GB-re van bovitve az alap kettoje.

Megbizhato szerintetek az MSI? Jo gyarto?
  • I.C.ram
    Itt le van írva feketén-fehéren, amit leírtam már, ha nekem nem hiszel:

""1.Is a GeForce 8600M-GT 256MB DDR2 better than a GeForce 8600M-GT 512MB DDR2?

This is a very common train of thought – more video memory must mean better performance. This is not true – the video card itself matters much more than the memory it has.
    In this case, both cards have the same performance. The 8600M-GT DOES NOT HAVE ENOUGH POWER to use more than 256MB of memory. It has a limited 128-bit memory bus. Only cards with a 256-bit bus or greater are going to be able to use more than 256MB of memory. It is not worth spending any extra money on a mid-range card like the 8600M-GT with more memory. There is no performance gain to justify the price.
    Why can't it use more memory effectively? Here's a primitive example. An office worker can use a maximum of three computers at a time. If he is given an additional three computers, is he any more productive? No, because he can only use three of them to begin with. The extra three do nothing.""

Idézet a notebookreview.com-ról.

Milyen jófej vagyok, hogy ilyenkor leállok neked bizonyítékot keresgélni.
  • I.C.ram
    Jó nem érted.

Tudod mit? Hagyjuk. Megint okoskodsz, de fingod sincs semmiről. Leszarom, hogy te mivel hülyíted itt az embereket. Leírtam, hogy miért nem tudja kihasználni, amit leírtam az tény.

De mindez nem elég... te még tetézed a hülyeséged, és elkezded összehasonlítani egy ASZTALI vgaval. No komment vagy.

Részemről lezártam, nincs nekem erőm a baromságaidhoz.
  • MaSzKa
    hogy értemém
    mikor hülyeségeket mondasz

asztaliban a 9600GT 512MB-os

fele annyi rammal lassabb lenne mondjuk (1440 x 900) ebbe a felbontásba
    biztosan lassabb lenne 5%-al

Processzor: Centrino2 P7350 proc. (2.00GHz, 1066MHz FSB, 3MB L2 cache)
    Kijelző: 15.4" WXGA Crystal bryte display
    Memória: 3GB DDRII Memory
    Merevlemez:250GB 5400RPM/min
    Grafikus kártya: NVidia GeForce 9600M-GT 512MB DDR3
    Optikai meghajtó: DVD Supermulti
    Egyéb: WiFi 802.11g, 8 cellás akkumulátor, Lan
    TV-OUT, Windows XP kompatibilis, HD CrystalEye, Gemstone dizájn,
    Windows Vista Home ANGOL, BT / Gemstone M / VHP
  • I.C.ram
    De nem érted?

HARDVERESEN nem tudja kihasználni az 512 ramot. Akármilyen felbontásban tolod, mindig csak 256ot fog használni egy 128 bites kártya.

Szóval semmi köze hozzá. Azt hittem értesz hozzá valamennyire, de ezek szerint ehhez sem.
  • MaSzKa
    már hogy ne lenne köze hozzá

nagyobb felbontásokba jobb a több ram
    az más más kérdés, hogy ez a vga ott már harmat gyenge

de 1 kicsit számít
  • I.C.ram
    Semmi köze hozzá. Ez hardveres dolog.
  • MaSzKa
    Hibás NVIDIA grafikus chipek az asztali gépekben is?
  • MaSzKa

a felbontástól is függ
  • I.C.ram
    Mert 128 bitesek, es csak a 256 bitesek tudjak kihasznalni az 512 mbot.
  • kiskenus
    és mért csak annyit?