3439
-
#119 Valentino Rossi-s baseball sapkát hol lehetne vásárolni? pl fekete színű rajta sárgával 46 szóval valami egyszerűt! -
#118 én is. -
#117 én drukkolok neki :) -
#116 ez elkerülhetetlen volt... sajnos ki kell jelentenem: nem drukkolok neki de jelenleg Ő a legjobb -
#115 Rossi világbajnok lett? :) -
#114 Rossi,Talmácsi,Gibernau,Hayden,Tamada.
És jó a kép! -
-
#112 Bologna-ban nem felejtettek el motort készíteni.
A zöldeket viszont sajnáltam -
#111 Annyira igazi kedvencem nincs Kato óta! De kedvelek egy párat Haydent, Tamadát, és Gibernaut. És Te?? -
#110 ja kössz!Ki a kedvenc motorosod? -
#109 Rossi = The Doctor ez a beceneve -
#108 Milyen dokit? -
#107 Remélem a Ducati megint oda..asz
-
#106 nem csípem a dokit
-
#105 akkor jó. -
#104 Evvel nem vagy egyedül... -
#103 Király a Moto Gp én szeretem. -
#102 Hello Mindenkinek!
Rossi-rajongók figyelmébe szeretném ajánlani a www.gportal.hu/valerossi honlapot, melyen mindent megtudhattok a Doktorról!! -
#101 egyedül nem tudok beszélgetni -
#100 Nagyon el van hanyagolva a topic! Jövő hét szombaton Brno! -
#99 800ccm 1.rész
800ccm 2.rész
800ccm 3.rész -
#98 GO!!!!!!! -
#97 A MotoGP-ben van Valentino Rossi és a többikek. Ezt ez a verseny is megmutatta. -
#96 A San Andreasban benne van Rossi motorja (vagyis majdnem)! -
#95 dehogynem kéne igaza van!!!! :)
Tényleg jó volna ha már valaki elkapná a Rossit! Gibernau mióta csattant az első futamon azóta nem csinál semmit :(
Én megmondom őszintén, hogy Kato drukker voltam és őt alkalmasnak tartottam arra, hogy megfogja Rossit.
De most viszont sajna senki nem hoz állandó teljesítményt a 46-os srác melett.
Talán Hayden nek ez egy áttőrés volt!
-
#94 En is birom Rossit meg végül is mindenkit. Az tény hogy ő messze a legjobb de hát így nincs akkora izgalom. 46 -
#93 nemkéne :) -
#92 Hayden most igazán jó volt, remélem ezek után még jobb lesz és valaki jövőre tényleg befogja Rossit. -
#91 Na végre Hayden megmutatta a valódi tudását!!! Bár nem lesz könnyű dolga a szombati edzés utolsó percei alapján... -
Joker Hun #90 Hello http://www.bogaa.org/details/121089 sajna nem a leg jobb de ez van a reklámoktol megszabaditottam. -
#89 ha valakinek megvan a 125cc verseny mpegben, aviban, bármilyen formátumban, légyszi tegye közzé valahogy (ftp, torrent, bármi jó)
thanx -
#88 Várom már a következő versenyt nagyon!!! Hajrá Talma!!! -
#87 Talmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
És még vezeti a tabellát is!! -
#86 Talma remekelt!Megérdemelten győzött nagyon higgadt volt! -
#85 GYEREKEEEEK MICSODA 125-ÖS FUTAM:dddddddddddddddddddd GOOOOOOO TALMAAAA GOOOOOOO!!!
összesitettben is átvette asszema vezetést:DDDD -
#84 rossi ma is isten volt!
Gibernau meg sirva fakadhat,h igy leelozik4 :) -
#83 ÉS MA AZ EDZÉSEN TALMA MEGINT ELSŐ LETT!!!! -
-
#81 -
#80 eggyetértek