Html-, css- és php-help

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vaxi
ah köszi, megnézem 😊

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Balumann
Értelmes, kikapcsoltam (ahoyg eredetileg volt), és kb. 15 perc elteltével már mûködik...

Balumann
Köszi, de ki van/volt kapcsolva, próbáltam csak videókra bekapcsolni, meg bepipálni az allow direct request -et, de nem változott. Továbbra is a http://err.000webhost.com/forbidden.html jön be, ha mappából próbálok linkelni 😞 (pl. <a href="kepek/valami.jpg">kep</a> , ha nincs kepek mappában és a kép ott van mellette kakor bejön, mappából nem, tehát csak akkor jön be ha html ott van mellette :S)

átírányításnál hasnáld a L- tovább nem kell átírányítgatni a QSA hogy a ? utánni részt is írányítani kell.
RewriteRule ^mittommi?key=(val)$ mittom.php?key=$1
Malakai
CPanel/Hotlink protection

@Vaxi: Apache sok helyen nem enged query stringre továbbítást, használhatsz mod_rewrite-ot.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Balumann
000webhost -on ez most komoly, hogy nem lehet mappán belülrõl linkelni se fájlt, de még képet se? Nem hiszem el komolyan... (forbidden oldal jön be...).

Nekem is segítség kellene: a topic címében lévõ témakörökben, tartósan. Mondhanám úgy is, hogy szeretnénk alkalmazni (még) egy webfejlesztõt, lehetõleg pályakezdõ fiatalt, aki azért érti a dolgát 😊
Részletekért a drupapi gmail.com-ra írjátok meg, mihez értetek, én meg majd kicsit bemutatom a céget. (Bp.)

Vaxi
sziasztok!
htaccess-el elértem, hogy a nem létezõ fileokra való hivatkozásokat dobja tovább a $_GET<'q'>-ra.
itt szeretnék én olyat, hogy valami.hu/medve?m=120
a probléma ott van, hogy a kérdõjel utáni rész eltûnik, amint lekérem a getq-t.
Valakinek van erre megoldása?
köszi

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Lazarus
Végülis PHP+jHtmlArea lett, köszi a válaszokat :]
Voyager5
PHP+MySQL+TinyMCE 😊
MerlinW
wordpress, drupal, joomla

[merlinw.org]

passatgt
wordpress

Lazarus
Olyan weboldalt kellene csinálnom aminek az oldalait online lehet szerkeszteni egy wysiwyg editorral. Tehát a template megvan, de a különbözõ linkek tartalma szerkeszthetõ legyen. Tudna ehhez valaki javasolni libaryt/apit/keretrendszert? Felõlem tárolhat fileokban, mysqlben de azért valamennyire biztonságos legyen 😊 Köszi!
Nagyon jó, átnézem. Köszönöm.

MerlinW
Nem mai Origo cikk róla
PHP-s saját poison

Hogy mennyire hatásos, vagy sem, jó kérdés. Mindenhol vegyesek a vélemények. Én itt-ott használom ("miért ne" alapon), nem láttam hátrányát eddig, elõnyét pedig... nos nem látom mit nyel le😊

A másik, PHP-s megoldás talán ennyivel lehet jobb, hogy naplózható.

A legtisztább megoldás, egy rendesen megírt oldal, htaccess és spamassassin védelemmel.

[merlinw.org]

Nem szabad veszekedni, szeretni kell egymást!

Más téma: van valami értelme a spam poison-os oldalnak, még mindig sok oldalon látom kitéve. Azon kívül, hogy azóta szuper a pagerank nekik, és ahogy elõtte is mondták, talán évekkel ezelõtt is, nincsen értelme. Mit gondoltok?

MerlinW
Én kulturáltan írtam, mosolygós "szmájlizam", nem személyeskedtem. Arról, hogy üldözési mániád van nem tehetek. Tudjuk hogy baromi okos vagy, mindenhez értesz, meg minden. Tisztelünk, szeretünk, stb (el ne hidd)

Mellesleg maximum a kedves családtagjaid "ugatnak"...

[merlinw.org]

biomage
héhé mit ugatsz, én legalább pozitív voltam, nem úgy mint az alattam író, neki írjál ne nekem 😛

Psz, amit én látok HD felbontásban az nem szép képek, lehet hogy a te monitorodon szép, de az enyémen nem az.
Az ilyen képes leszoktam törölni a digifénygépemröl

De hagyjuk, nem vagyok amatõr fotózó, és profi sem, én csak véleményt mondtam.

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

MerlinW
"képek nem annyira jók"

Ez egy fotós oldala, a képek az õ munkái...😊 Ez egy teljes képernyõs galéria, nincs vele semmi baj. Jópofa az ötlet és a megvalósítás is.

[merlinw.org]

biomage
nekem tetszik az ötlet, csak a képek nem annyira jók, esetleg a betûknek legyen árnyéka, és legyen ízlésesebb betû szín 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Ez annyira ízléstelen hogy matematikailag tudom bizonyítani hogy ronda, szóval nem értek veled egyet.
Voyager5
Tudtam, hogy ezt fogod írni 😄DD
annyiszor, de annyiszor megkaptam már 1000 helyrõl, hogy lehet, hogy van benne valami 😄DD
passatgt
nincs ízlésetek😊

<#eljen>
Voyager5
hááát ízlések és pofonok, de szerintem ritka sz*r 😄
Malakai
Ha meg css3-ni akar valaki, akkor background-size, de az csak friss böngészõkben mûködõs (ff3.6+, ie9, opera10.5x+, chrome4-5, safari5).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

de az is wtf is this shit.

hát akkor beraksz egy divet háttérnek és 100% os img tagot teszel bele ha csak széllességet teszed 100% ra akkor aránytartás lesz ha a magasságot is akkro nem stb...
passatgt
nem érted a lényeget😊

õ azt szeretné, ha átméretezi az ablakot, akkor a háttérkép is vele együtt méretezõdjön át. Érted?😄

és ez az oldal meg kurvajó

css ben vagy styleben a háttérnek
background-attachment:fixed;

de ez is wtf is this shit.
pxxl

All hail the double x!

passatgt
jó, hát az alapötlet itt is az, szóval...😊

http://philsamhaber.com/

Mámmá miá most komolyan, Istenem.
ott van a forráskódban
csak egy div, benne egy 100%-os képpel, a tartalom meg fölé van tolva z-indexszel
MerlinW
Hátöööö ne ez a weboldal legyen a példaképed😄

[merlinw.org]

TuxSkajvok
Hali! <#integet2>
Tudom, h már kérdeztelek titeket ezzel a témával kapcsolatban, de olyan tutor kellene nekem, mint amilyen ennek a weboldalnak a háttere... (tehát ablakhoz méretezi, illetve fix, ezen "csúsznak" a lap elemei(szövegek, táblázatok, stb...

A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.

ugyanis a Net_DNS meg a PHP úgy nagyjából eléggé shit- idéztem a cikk végébõl
annyiért még a nyakamon is elcipelném egy évig 😄
MerlinW
12 milliárd 30 karátos gyémánt😉

[merlinw.org]

12 mi? csilisfagylalt?
MerlinW
Tizenkettõért "lakhatsz" nálam is egy évig.

[merlinw.org]

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Lazarus
Eddig glob@tes voltam, hamarosan lejár az 1 éves elõfizetésem és az éves hosszabbítás már dupla annyiba kerülne (100$). Ezért úgy döntöttem hostot váltok és áttransferelem az oldalt. Tudna valaki ajánlani egy gyors, megbízható (99% uptime) és olcsó hostot?

Van egy ilyen listám, a justhost mocskosul drága de a godaddy és az iPage jónak tûnik, van valakinek tapasztalata ezekkel a hostokkal?
passatgt
Akkor ide is berakom, remélem nem gond😊

www.psdvago.net

Aki szeretné igénybevenni, küldjön egy privit és adok kupon kódot 25% kedvezményre, ami a következõ 1 hónapban felhasználható

Szerintem kényelmes, nézd meg csak változókat, nem kell deklarálni, kompatibilisek egymással.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

MerlinW
html, body 6 darab heading-el😊

+++++++++++++++<>++>+++>++++>+++++>++++++>+++++++>++++++++<<<<<<<->+++++++++++++++>>>.>>>-.>----.<+++++.-.<<<++.<<<-----.>>>--.>>++++++++.>+++.<++.>>+++++.<<<<++.<<<..>>>--.>>++++.<<<++++.>++.>+++++++++.>.+.>++++.<<<<<++.>>>>.>.<<<<<.>>>>-.---.----.+++.+++++.+++++.-------.<<<<.>.>--.<--.>>>+.<<<++.>++.<<<.>>>--.>>.<<<+.>++.>.>.+.>.<<<<<.>>>>.>.<<<<<.>>>>-.---.----.+++.+++++.+++++.-------.<<<<.>.>--.<---.>>>+.<<<+++.>++.<<<.>>>--.>>.<<<+.>++.>.>.+.>.<<<<<.>>>>.>.<<<<<.>>>>-.---.----.+++.+++++.+++++.-------.<<<<.>.>--.<----.>>>+.<<<++++.>++.<<<.>>>--.>>.<<<+.>++.>.>.+.>.<<<<<.>>>>.>.<<<<<.>>>>-.---.----.+++.+++++.+++++.-------.<<<<.>.>--.<-----.>>>+.<<<+++++.>++.<<<.>>>--.>>.<<<+.>++.>.>.+.>.<<<<<.>>>>.>.<<<<<.>>>>-.---.----.+++.+++++.+++++.-------.<<<<.>.>--.<------.>>>+.<<<++++++.>++.<<<.>>>--.>>.<<<+.>++.>.>.+.>.<<<<<.>>>>.>.<<<<<.>>>>-.---.----.+++.+++++.+++++.-------.<<<<.>.>--.<-------.>>>+.<<------.++++++++.<<<..>>>--.<.>>>------.>----.<++.>>.<<<<++.<<<.>>>--.<.>>>++++.>+++++.<+++++.-.<<++.

Az eredmény:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<html>
<body>

<h1>This is heading 1</h1>
<h2>This is heading 2</h2>
<h3>This is heading 3</h3>
<h4>This is heading 4</h4>
<h5>This is heading 5</h5>
<h6>This is heading 6</h6>

</body>
</html>

[merlinw.org]

pxxl
<#nevetes1><#alien>holnapra megtanulom

All hail the double x!

Ennyit azért illene, már alapmûveltségbõl is, hanem ki is rúgunk mazoista közösségünkbõl.
pxxl
<#hehe><#eplus2>szted fejbõl vágom ezt a marhaságot? <#idiota>

All hail the double x!

A hello world-ot a wikibõl bemásoltad...
írj meg egy weboldalt benne 😄
pxxl
++++++++++<>+++++++>++++++++++>+++>+<<<<->>++.>+.+++++++..+++.>++.<<+++++++++++++++.>.+++.------.--------.>+.>.

<#nevetes1><#nyes>sokkal jobb <#idiota>

All hail the double x!