Html-, css- és php-help
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ám !$_SESSION helyett if(!issett($_SESSIOn...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Sõt minden phpt tetején ird be
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
if (!$_SESSION<'username'>'username'>) {
?>
a részében nem vok biztos, csak reménykedem, h hátha összejön, amit akarok 😄
A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.
Ha tudjátok, h mi lehet a baja, ne féljetek közölni velem<#nyes>#nyes>
Persze azokra is figyelj, amit a többiek írtak, konkrétan, amit Voyager, a header-re és, hogy hova rakod a session_start-ot.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
$_SESSION['myusername'] = $myusername;
$_SESSION['mypassword'] = $mypassword;
session_register("myusername");
session_register("mypassword");
header("location:login_success.php");
erre cseréljem?:
session_start();
$_SESSION<'username'>'username'> = $myusername;
$_SESSION<'password'>'password'> = $mypassword;
$_SESSION<'time'>'time'> = time();
header("location:login_success.php");
Inkább a $_SESSION array-t használd.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
header( "Location:");
session_start();
A location után meg kell adni, hogy hova is irányítson át, a session_start()-ot pedig általában elsõ sorba írjuk.
echo $_SESSION<'myusername'>'myusername'>;
erre ír valamit login után ?
Bár ezzel a session_registerrel még nem is találkoztam :o
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
header( "Location:");
session_start();
Vagy még ki kellene egészítenem a fájlokat, h teljesen mûködõképes legyen? Ha igen, mi hiányzik belõlle? <#vigyor3>#vigyor3>
köszi, a css ben ki is van írva 😄 okok, elõször mindent végignézek aztán kérdezek.
igy volt :
position: absolute; /*Panel will overlap content */
/*position: relative;*/ /*Panel will "push" the content down */
...<#integet2>#integet2>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
akkor valaki csinálja meg nekem, hogy az oldalt is letolja, ne csak rámenjen 😄 már beraktam a facebook meg twitter részt is, de ere most nincs idõm 😄
Köszi !
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
[merlinw.org]
talaltam egy oldalt amin van olyan amire gondoltam link. jobbra fent levo gombot kell nyomni es kicsit legodul (igaz ennel jobban majd, de kb igy)
a {
display:block;
width:100px;
}
a span {
display:none;
}
a:hover span {
display:block;
}
html:
<a href="">ide jön a link <span>Ez gördül le</span></a>
Egyébként annyi a lényeg, hogy raksz egy div-et ami el van rejtve és mikor rákattolsz a gombra, akkor javascripttel nem lesz elrejtve. (húha, ez érthetõ volt 😄)
FTP: Filezilla
Most bevágok egy hülye kérdést (amit egy topikból szedtem...)😄
Mozillában lehet-e(?) egyáltalán olyan scriptett futtatni, ami kijátsza a capcha-t? Meg egyáltalán azt meg lehet-e csinálni, hogy belépjen egy oldalra 49 percenként?
Szerintem:
Am ez egy hülye kérdés és ötlet is, hogy egy script belép a felhasználónak és ott tevékenykedik. Szerintem ezt egy script nem tudná meg csinálni, hogy belép->beírja a capcha-t->és ott elvégez egy mûveletet.
Erre egy script nem képes, max egy program, de azt is ha valaki írt egyet 😄
Szerintetek? 😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Elõször is milyen programokat használsz az ftp, http elérésre?
Mert általában ezekben biztonsági beállítás, hogy honnan lehessen elérni.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Miért van az, hogy egy iframe-el beszúrt dolog FF alatt szépen megjelenik, IE8(<#violent>#violent>) alatt viszont nem?
A fõoldalon (html alapú) simán megjelenik mindkét böngészõben, azonban a fórum (phpBB2) résznél (overall_header.tpl fájlba belerakva) már csak az FF mutatja, IE8-ban pedig csak egy üres mezõ van, a két végén pici nyilakkal. Errõl a fórumról lenne szó.
Tudom, hogy a legegyszerûbb megoldás az IE számûzése a géprõl, de jó páran még mindig ezt használják..<#zavart1>#zavart1>
Van egy félig befejezetlen, vagy félig kész oldalam, kinek hogy tetszik, és segítség kellene a befejezéshez, illetve az elindításhoz. Benne van már kb 150e Ft-om, és már nem sok lenne belõle hátra😊 Egy php-hoz értõ emberre lenne szükségem, viszont fizetni nem tudok, tehát a projektben fele-fele arányban osztoznánk az esetleges bevételben.
Ha valakinek sok a szabadideje, és érdekli a dolog, légyszíves dobjon egy privátot és részletezem.
Csak sima mockup(?), hogy egy csilli-villibb gui elemet összerakni képek nélkül. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Esetleg megpróbálni relatív megadni a filenevet, nem teljes url-t.
Én meg kicsit játszottam css-el. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Biztos, ami ziher megkérdezem. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )