439
Ország Lightwave-esei egyesüljetek...
-
#11 én pl. orulnek, ha a Maya mintájára el lehetne tuntetni a title bar-t (ahol a minimize...maximize...stb. gombok vannak), egy csomo extra feluletet adna, meg jobban is nézne ki... aztán jó lenne egy fullscreen nézet, hogy csak az opengl-t lássad semmi mást. ... stb.
lenne pár ötletem. -
#10 Milyen válozást akarsz? A Maya és a Max sem változott nagyon az évek során. Szerintem ha valami jól működik, nem érdemes változtatni. Ha meg jelentős változtatást csinálnak akkor meg győzzed újra megtanulni, hogy mi hol van... -
#9 Több mint 10 éve alig változott valamit... ideje lenne már egy kicsit változtatni szerintem. -
#8 A Layout és a Modeler fejlődése/alakulása az évek során:
1988
1990
1993
1994
1995
1997
1998
1999
2000
2002 -
#7 Szivesen, remélem a 8-as verzioban kicsit át fogják dolgozni a kezelofeluletet. Nem rossz igy se, nem azt mondom, de mar nagyon elavult... regota igy van. -
#6 Köszi, kipróbálom! -
#5 hát nekem se tetszett, azért állitottam át olyanra mint a képen, de aztán nekem nem vált be, ezért visszaraktam az eredetire, a viewport hátterét a program is engedi állitani, megnyod a d betut (display options) és ott valahol, a többit pedig a hub.cfg file ban kell átirni azt hiszem, de van egy jo kis program a www.flay.com -on amit egyébként mindenféleképpen ajánlok ! Szoval van ott egy kis program a plugins részben keress rá a keresovel arra, hogy color, vagy valami ilyesmi , és akkor ki fog dobni egy csomo plugint meg programot, ami neked kell az a LW color picker vagy adjuster vagy valami ilyesmi...
sok sikert ! -
#4 Nagyon teccenek a képeid, bár ,ár láttam őket a Maya fórumban..:-))) Én azért még nem vagyok ennyire profi, de majd igyekszem :-)
Lenne is rögtön egy kérdésem: hogyan állítod be a legalsó képen látható színeket a felhasználói felületen (mert alapból mindenféle színes gomb van ami nem igazán teccik)? -
#3 ;) hehe, ezt a trukkot mar en is ismertem. Mint mondtam en se foglalkozok a LW-el regota, de nekem is hasonloan hozzad, rogton megtetszett. Sokkal jobb mint bármi mas amit eddig probaltam. Pedig mar szinte mindent kiprobaltam: tobb evig MAX-oztam, utana eleg sokat Maya-ztam, de ez a LightWave valami hihetetlenul jo. Itt van pár képem amit eddig csináltam vele:
nem tul jok, na de hat ez van , lesz ez meg jobb is -
#2 Ez nem ér, fél perce indult a topic és még meg sem írtam az indító szöveget:-))))
Na, akkor majd most:
Azért hoztam létre ezt a topikot, mert sokat böngésztem a magyar web-et lightwave fórum után, de nem igazán találtam élő fórumot (A render.hu-n is csak vegetálnak). Én magam kb. egy hete foglalkozom a programmal, de előtte foglalkoztam pl. MAX-al, Blenderrel, Maya-val. Őszintén meg kell vallanom, hogy első látásra "beleszerettem" a Lightwave-be. Elsősorban tippeket, tapasztalatokat, jó linkeket várok ebbe a fórumba, de egyébként jöhet minden ami ezzel a programmal kapcsolatos.
Végezetül egy kis segítség azoknak akik most ismerkednek a programmal:
Ha szeretnél "félig jogtiszta" Lightwave-et, tedd a következőket: töltsd le a Lightwave 7.5 update-t (28MB) innen vagy innen, majd töltsd le ezt. Ez utóbbi egy crack-et és egy kis csalást tartalmaz, hogy hogyan tudod felinstallálni az update-et, úgy hogy teljes programot kapj....:-)))
Any Question: ICQ: 206922173
By, Richee -
#1 Én az vagyok kb. 1 honapja. ;)