439
Ország Lightwave-esei egyesüljetek...
  • Rigley
    Egy másik szobában írtam... ( azt hiszem a Maya szobában ) csá :)
  • richee
    Sajna múlt héten eladtam a monitoromat és azóta nem igen tudom használni a gépet, de ma veszek újat...:-)
  • Rigley
    köszi, remélem jó lesz... te min munkálkodsz mostanában ?
  • richee
    Egész jól alakul a kocsid...
  • Rigley
  • gyraph
    Az a helyzet, hogy mikor leírtam a hibát ide, akkor már rutinosan túl voltam a második telepítésen :)Keresek valami más fajta megoldást.
    Biztos megoldodna ha újra tenném a Windowst, de most nincs kedvem... Azért Köszi!
  • richee
    Nekem is XP Prof van és tökéletesen mükszik... olyan mintha megsérült volna az exe, azért gondoltam, hogy tedd fel újra...
  • gyraph
    WINXP PROF. Láttam hogy ez tesztelve csak 98 alatt volt, de a demo módnak akkor is kéne mennie. NEM?
  • richee
    Én még nem találkoztam ilyen problémával, de szerintem próbáld meg leszedni az egészet és újra végigcsinálni az installt. Egyébként ha nincs megcrackelve a lightwave.exe, akkor is elindul csak demo módban. Egyenlőre semmi más okos nem jut eszembe. Tényleg, milyen oprendszert használsz?
  • gyraph
    Köszönöm! Mindent úgy csináltam, ahogy az oda volt karcolva. Megcsináltam a LightWave\Plugins\Animate combo-t :), bepakoltam a MotionMixer.p file-t az Animate mappába. Fel is feküdt szépen, ezután restart. Majd el akartam indítani, de a Cant initialize LIGHTWAVE" üzenet kiséretében nem csinál semmit.
    Gondoltam akkor elöször induljon a patch, de ott pediga "Lightwav.exe:missing or already opened!" üzenetet kapom.(persze a Lightwave\Programs mappába raktam és mégse)... Mi lehet a gond?
  • richee
    Nincs valakinek Lightwave-es könyve valamilyen elektronikus formában? Nekem megvan az Aurum féle Lightwave 3D 4.0, ami elég régi...
  • richee
    Na, megint mükszik a crack link. Ha esetleg megint letörlődne, akkor itt ha rákeresel a "lightwave" szóra, akkor a 7.5-ös crack-et szedd le (csak egy van belőle)....
  • richee
    Sorry, véletlenül letöröltem, de nyomban visszarakom....bocsi....
  • gyraph
    Na most az van, hogy leszedtem a Lightwave 7.5 update-et, de az update crack már nincs a helyén.
    Kerestem, de pont ilyen update crack-et nem találtam. H-E-L-P!!!
  • gyraph
    Köszönöm! Eddig nem akartam megint 1 új szoftverel ismerkedni...na de majd most.
  • Rigley
    köszi!
  • richee
    Bocsi, "nyelvű" ....:-)))
  • richee
    http://3dga.sns.hu/new-lw/second.htm
    Itt régebbi, de magyar nyalvű tutorial hegyek vannak.....
  • Rigley
    Ez nagyon jó peet !
  • peet11
    WOW, szépen alakul!
    Nagyon kiváncsi leszek a végeredményre.

En itt tartok:
    http://images.render.hu/img/2984.jpg

• Rigley
    Most itt tartok:
  • peet11
    haa ha.. elneztem, en az alt F2 ill. a TAB gombra(Layout) gondoltam. ;-)
    Bar ezt gondolom ismered.

• Rigley
    huu a fele kiralysagomat odaadnam, ha sikerulne, de vigyázz, nem a viewport title-t akarom eltüntetni, azt tudom, hogy lehet, hanem azt a... a title bar-t na... ami minden window§ programnak ott van a tetején :)
  • peet11
    Sziasztok!
    Most talaltam ide. Remélem lesz itt élet.

Rigley:
    "el lehetne tuntetni a title bar-t"
    Lehet. Este megnezem, hogy hogyan.
  • Rigley
    Mostanában nem sokat dolgoztam rajta, de ami késik nem mulik... majd ha lesz valami uj, akkor ide berakom !
  • Rigley
    tetszik a modell nagyon jo, de a "surface" nem az igazi... bár mondtad, hogy még nincsen kész..
  • Rigley
  • Rigley
    sok sikert ! szerintem nagyon hamar meg lehet tanulni, nekem nagyon tetszik...
  • richee
    Előre is köszönöm! Én jelenleg a manualt olvasgatom, mert meg kéne ismerkedni a kezelőfelülettel valahogyan...
  • Rigley
    14 pontot vásároltam, ezért nem töltök le mindent, mert akkor hamar elfogyna, csak a fontosabbakat... Most erre a McLaren tutorialra várok, de még csak az első része jelent meg. Ha meglessz teljesen, akkor leírom szívesen. Nagyon jok !!

• richee
    Egy kicsit elkapott az influenza, de most legalább lesz időm rajzolgatni egy kicsit...:-)) Rigley, mennyiért írnád fel nekem azokat a simplylightwave-es tutorial videokat? Persze nem ingyér gondoltam. Sajna nekem nincs lehetőségem letölteni, mert itthon csak modemmel lógok a neten... elöre is köszi!
  • Rigley
    Elkezdtem csinálni egy McLaren sportkocsit..:
  • Rigley
    Huuu leizzadtam.... Amit irtam oldalon nem sikerult a regisztraciom, mert bekavart a rendszer valamit a magyar ékezetekkel... már a rendőrségnek küldték az adaimat, mert azt hitték csalni akarok, amikor is sikerult ICQ-n elérni az egyik moderátort és sikerült tisztázni a dolgot...
    huuu. kicsit be voltam szarva :) Rendesek voltak , mert visszaküldték az elso reg. díjat, és másodszorra már sikerult. Már toltök is lefele.

hihi
  • Rigley
    www.simplylightwave.com

Egy nagyon jo oldal, most csinálták nemrég. Fantasztikus tutorialokat (video) lehet letölteni, van FREE és VIP rész is. Nekem annyira "bejöttek" a tutorialok, hogy befizettem a VIP részekre is...
    nagyon jo tényleg... segítőkész emberek...stb.

MUST SEE ;)
  • Rigley
    Ország Lightwave-esei hol vagytok ? :)
  • Rigley
    ez valóban jo hely a tanuláshoz !, bár már ismertem.
  • Rigley
    1600 X 1200
    http://images.render.hu/img/4942.jpg
  • Rigley
    Ha kell valami plugin LW-hez, szoljatok nyugodtan, elég sokmindent beszereztem már
  • Rigley
    Szerintem, ha valaki majd talál jo tutorialokat, akkor azokat is jo lenne ide berakni, csak a linkeket persze..

Most találtam ezt, elég jonak néz ki.:
    http://www.liquid-arts.de/tech/JD/JD-01.htm
  • richee
    Ja, azt hittem gyökeres változást akarsz.. de ezek tényleg jól jöhetnek, reménykedjünk hátha a 8.0-ban.....