439
Ország Lightwave-esei egyesüljetek...
  • Rigley
    wip:
  • Rigley
    Most vettem egy uj gepet. waaaaaa 2szer olyan gyorsan renderel, mint a regi !
    Majd csinálok valami rendert... Angelina Jolie ? hmmm... kivancsi leszek rá !
  • youth #194
    Szia!
    Én vagyok... És várom a képedet!!! Én is elkezdtem most egy fejet kb 2 óra alatt a felét meg is csináltam... a Blueprint ezúttal Angelina Jolie :)))
    Bye
  • Rigley
    Na mi a helyzet emberek ? Lecsapott a BSA ? :)
  • Rigley
    Sorry, el voltam utazva... (szép magyarosan) most jöttem haza, itt egy kis update...
    mikor lesz renderkép ? nem tudom, hamarosan :)
    még kéne egy fület növesztenem rá.
  • youth #191
    Renderkép mikor lesz? :)
  • Rigley
    egy egész kicsit belepiszkáltam, itt van oldalról ahogy kérted:

örülök mindenféle kritikának, építő jellegűnek meg főleg :)
  • Rigley
    majd csinálok 1-et persze, csak most nem vagyok LW közelben sajnos
  • Jóska Kapitány
    Lehetséges, hogy oldalról mutatsz egy képet az arcról, már ha kiváncsi vagy szigorúan ÉPÍTŐ jellegű kritikára.
  • Rigley
    nem-nem nincs semmi kiegészítő renderer LW-hez, olyan jó a render-engine-je, hogy nem is kell ! komolyan... most nem tudok renderelni nem otthon vagyok, meg időm sincs most valami jó kis beállítást csinálni neki, csak símán lerenderelni meg fölösleges, de ami késik nem múlik :)

néztem már, nagyon jó a trabid !
  • youth #186
    Egy renderelt képet nem csinálsz csak kíváncsi vagyok rá... Amúgy mivel renderelsz? LW? vagy van azon belül valamilyen render V-ray vagy ilyesmi? Valami kis egyszerű rendert ha kérhetnék :))
    Ja amúgy nem tudom tudod e elkezdtem egy trabit modellezni :) most itt tartok:

http://free.x3.hu/youth3d/trabiWIP07.JPG

Bye
  • Rigley
    tényleg a haj jó ötlet, van a LW-hez sasquatch a worley labs.-tól azzal elég jó szőrös dolgokat lehet csinálni... csak meg kell tanulnom használni :)
  • youth #184
    Na mostmár én is látom :) Fa**a :)) Hajat meg ilyeneket nem teszel rá? csak mégis valami legyen ne csak úgy szimplán.. :) egy kalapos kép meg ilyenek.. :)
    Bye
  • Rigley
    remélem látszik, én látom ! :)
  • Rigley

csak egy kis screengrab a modeler-ből, még nem volt időm renderelni, meg még nincs is kész , szóval semmi különös, csak gondoltam menjen már ez a topic is...
    Úgy látszik nincs túl sok LW-es errefelé
  • Rigley
    jéé én pedig látom, lehet, hogy mert egy külföldi LW fórumból linkeltem ki... megpróbálom...
  • youth #180
    szia!
    Nem jön be a kép amit linkelni akartál... nem tudnád valahova feltenni ahol jó?
  • Rigley
    nagyon kezdetleges, de örülök, mert végre sikerült "bezárnom" egy fejet :)
  • Rigley
  • Rigley
    húú de nagy a csend ! :)

nemrég kijött a 7.5c update a LightWave-hez, semmi uj funkcio, csak a 7.5b bug-jait javították ki.
  • Rigley
  • Rigley

na már megint kezdődik...
  • Rigley
    most itt tartok:
  • youth #171
    Aha értem :(
    tényleg hogy áll a a tervetek? válaszoltak már?
  • Rigley
    nem. általában, csak rövid időközökre tudok internetközelbe jutni.

én a 7.0-ra tettem fel a 7.5-öt, aztán arra a 7.5b-t. de mint mondtam a 7.5b-t elég sokan szidják, főleg a mac.-es verziót, mert instabil...stb.
  • youth #169
    Rigley:
    szoktál ICQ-zni?
  • waccoo
    Esetleg megdobhatnátok vele mert nekem csak egy
    15 MB-os exe :)
    de most már működik találtam hozzá egy működő cracket az előbb
  • youth #167
    Igen 60 MB tömörítve, de majd próbálkozok hátha felmegy egyszer a gépre :DDD

Nyomuljatok ám, aztán HAJRÁ!!!! tuti összejön...
  • waccoo
    Hi !
    Hogy raktad fel 7.5-re vagy csak ugy natur
    Nekem vagy Cant Initialize Lightwave vagy
    Hardware key not found-ot ad
    Az N-Gen fele crack van neked is ?
  • Rigley
    nekem is csak kb. 60 mega volt , bőven elég az... abból is 30 mega kb. felesleges doc. én most a 7.5b-t használom, nekem ment a crack... de nem túl jo a 7.5b, elég a sima 7.5 bőven...

kicsáncsi vagyok mit fognak válaszolni a leveledre waccoo.. jo lenne ha sikerülne, én szívesen fordítgatnék tutorialokat magyarra a szerzők engedélyével persze. talán írni is tudnék egy-két alap tutorialt... majd meglátjuk
  • waccoo
    60 megas ? tomoritve ?
  • youth #163
    Úgy értem hogy valammi 60 MB-os lightwavet próbáltam feltenni de ne le sart :(( nektek olyan LW-etek van ami több 100 MB-os?
  • waccoo
    Hogy érted hogy nem indul el ?

Apropó Rigley miért nem működik a 7.5b crack
    nem tudod véletlenül ?
    ill. melyiket használod ?
  • youth #161
    Amúgy negem is érdekel a LW csak nem tudok vele bánni :)) jobban mondva el sem indul a gépemen :DDDD
    Remélem összejön nektek ez... ha összejön akkor csinátok tutorialt is?
  • waccoo
    Irtam egy mailt remélem válaszolnak !
  • Rigley
    az jó ötlet lenne... esetleg meg kellene kérdezni, hogy lightwave.sns.hu-t nem-e kaphatnánk meg, hogy folytassuk ?... :) mondjuk nem sokat értek web-es dolgokhoz, de gondolom, egy már megszerkesztett site-ot nem lehet tul nehéz update-elgetni.
  • waccoo
    Magyarra forditott doksikkal,ingyen letoltheto Pluginokkal etc..

Ja a render.hu contest 1 eve
    http://www.render.hu/contest.csn
  • Rigley
    jajajaja az jó ötlet lenne !!
  • Rigley
    :)

ugy emlékszem volt valami "3D fesztivál" szerűség a BME-n egyszer... nem tudok pontosabbakat, talán lesz még..
  • waccoo
    Először is csinálni kellene egy magyar
    LightWave-es weboldalt mert ezt mintha ritkán frissitenek
    http://lightwave.sns.hu/
    Pedig nem néz ki rosszul!