439
Ország Lightwave-esei egyesüljetek...
-
#196 wip:
-
#195 Most vettem egy uj gepet. waaaaaa 2szer olyan gyorsan renderel, mint a regi !
Majd csinálok valami rendert... Angelina Jolie ? hmmm... kivancsi leszek rá ! -
#194 Szia!
Én vagyok... És várom a képedet!!! Én is elkezdtem most egy fejet kb 2 óra alatt a felét meg is csináltam... a Blueprint ezúttal Angelina Jolie :)))
Bye -
#193 Na mi a helyzet emberek ? Lecsapott a BSA ? :) -
#192 Sorry, el voltam utazva... (szép magyarosan) most jöttem haza, itt egy kis update...
mikor lesz renderkép ? nem tudom, hamarosan :)
még kéne egy fület növesztenem rá.
-
#191 Renderkép mikor lesz? :) -
#190 egy egész kicsit belepiszkáltam, itt van oldalról ahogy kérted:
örülök mindenféle kritikának, építő jellegűnek meg főleg :) -
#189 majd csinálok 1-et persze, csak most nem vagyok LW közelben sajnos -
Jóska Kapitány #188 Lehetséges, hogy oldalról mutatsz egy képet az arcról, már ha kiváncsi vagy szigorúan ÉPÍTŐ jellegű kritikára. -
#187 nem-nem nincs semmi kiegészítő renderer LW-hez, olyan jó a render-engine-je, hogy nem is kell ! komolyan... most nem tudok renderelni nem otthon vagyok, meg időm sincs most valami jó kis beállítást csinálni neki, csak símán lerenderelni meg fölösleges, de ami késik nem múlik :)
néztem már, nagyon jó a trabid ! -
#186 Egy renderelt képet nem csinálsz csak kíváncsi vagyok rá... Amúgy mivel renderelsz? LW? vagy van azon belül valamilyen render V-ray vagy ilyesmi? Valami kis egyszerű rendert ha kérhetnék :))
Ja amúgy nem tudom tudod e elkezdtem egy trabit modellezni :) most itt tartok:
http://free.x3.hu/youth3d/trabiWIP07.JPG
Bye -
#185 tényleg a haj jó ötlet, van a LW-hez sasquatch a worley labs.-tól azzal elég jó szőrös dolgokat lehet csinálni... csak meg kell tanulnom használni :) -
#184 Na mostmár én is látom :) Fa**a :)) Hajat meg ilyeneket nem teszel rá? csak mégis valami legyen ne csak úgy szimplán.. :) egy kalapos kép meg ilyenek.. :)
Bye -
#183 remélem látszik, én látom ! :) -
csak egy kis screengrab a modeler-ből, még nem volt időm renderelni, meg még nincs is kész , szóval semmi különös, csak gondoltam menjen már ez a topic is...
Úgy látszik nincs túl sok LW-es errefelé -
#181 jéé én pedig látom, lehet, hogy mert egy külföldi LW fórumból linkeltem ki... megpróbálom... -
#180 szia!
Nem jön be a kép amit linkelni akartál... nem tudnád valahova feltenni ahol jó? -
#179 nagyon kezdetleges, de örülök, mert végre sikerült "bezárnom" egy fejet :) -
#178 -
#177 húú de nagy a csend ! :)
nemrég kijött a 7.5c update a LightWave-hez, semmi uj funkcio, csak a 7.5b bug-jait javították ki. -
#176 -
na már megint kezdődik... -
#174 most itt tartok:
-
#171 Aha értem :(
tényleg hogy áll a a tervetek? válaszoltak már? -
#170 nem. általában, csak rövid időközökre tudok internetközelbe jutni.
én a 7.0-ra tettem fel a 7.5-öt, aztán arra a 7.5b-t. de mint mondtam a 7.5b-t elég sokan szidják, főleg a mac.-es verziót, mert instabil...stb. -
#169 Rigley:
szoktál ICQ-zni? -
waccoo #168 Esetleg megdobhatnátok vele mert nekem csak egy
15 MB-os exe :)
de most már működik találtam hozzá egy működő cracket az előbb -
#167 Igen 60 MB tömörítve, de majd próbálkozok hátha felmegy egyszer a gépre :DDD
Nyomuljatok ám, aztán HAJRÁ!!!! tuti összejön... -
waccoo #166 Hi !
Hogy raktad fel 7.5-re vagy csak ugy natur
Nekem vagy Cant Initialize Lightwave vagy
Hardware key not found-ot ad
Az N-Gen fele crack van neked is ? -
#165 nekem is csak kb. 60 mega volt , bőven elég az... abból is 30 mega kb. felesleges doc. én most a 7.5b-t használom, nekem ment a crack... de nem túl jo a 7.5b, elég a sima 7.5 bőven...
kicsáncsi vagyok mit fognak válaszolni a leveledre waccoo.. jo lenne ha sikerülne, én szívesen fordítgatnék tutorialokat magyarra a szerzők engedélyével persze. talán írni is tudnék egy-két alap tutorialt... majd meglátjuk -
waccoo #164 60 megas ? tomoritve ? -
#163 Úgy értem hogy valammi 60 MB-os lightwavet próbáltam feltenni de ne le sart :(( nektek olyan LW-etek van ami több 100 MB-os? -
waccoo #162 Hogy érted hogy nem indul el ?
Apropó Rigley miért nem működik a 7.5b crack
nem tudod véletlenül ?
ill. melyiket használod ? -
#161 Amúgy negem is érdekel a LW csak nem tudok vele bánni :)) jobban mondva el sem indul a gépemen :DDDD
Remélem összejön nektek ez... ha összejön akkor csinátok tutorialt is? -
waccoo #160 Irtam egy mailt remélem válaszolnak ! -
#159 az jó ötlet lenne... esetleg meg kellene kérdezni, hogy lightwave.sns.hu-t nem-e kaphatnánk meg, hogy folytassuk ?... :) mondjuk nem sokat értek web-es dolgokhoz, de gondolom, egy már megszerkesztett site-ot nem lehet tul nehéz update-elgetni. -
waccoo #158 Magyarra forditott doksikkal,ingyen letoltheto Pluginokkal etc..
Ja a render.hu contest 1 eve
http://www.render.hu/contest.csn -
#157 jajajaja az jó ötlet lenne !! -
#156 :)
ugy emlékszem volt valami "3D fesztivál" szerűség a BME-n egyszer... nem tudok pontosabbakat, talán lesz még.. -
waccoo #155 Először is csinálni kellene egy magyar
LightWave-es weboldalt mert ezt mintha ritkán frissitenek
http://lightwave.sns.hu/
Pedig nem néz ki rosszul!