439
Ország Lightwave-esei egyesüljetek...
-
#285 Most fejből nem tudom neked megmondani, hogy hol kell csinálni, de elvileg valahol ott, ahol a menu-t tudod szerkesztgetni. Layout-ban pedig ha felinstallálsz egy plug-ot, akkor az a megfelelő helyre tevődik mindig, pl. ha egy shader, akkor a shader-ekhez, ha pl. valami depth of field dolog, akkor az image processing-hez...stb. -
#283 én a 7.5 -el kezdtem :-) -
#282 De a legjobb szerintem, ha csinálsz magadnak egy uj tab -ot, és berakod oda a fontos plugineket amiket gyakran használsz. -
#279 djadji ---> Nem tudom pontosan, de próbáld meg a CONSTRUCT / ADDITIONAL -nál, hátha ott megvan. Ha nem, akkor esetleg próbálj meg beállítani rá egy keyboard shortcut-ot, és azzal hívd elő !
youth ---> Sajna még nem tudok animálni, de ha meglesz a 8-as verzio, akkor meg fogok tanulni..... (remélem) -
#277 Miért nem csinálsz egy kis rajzfilmet? -
#276 -
#275 -
#274 Nincs sok idom, de nincs is kedvem mostanában semmi komolyabbat csinálni, jól elvagyok ezekkel az egyszeru biszbaszokkal :) -
#273 Elmondod mit kell msot látnunk???
Amúgy gondolom te se tudsz annyit foglalkozni most vele a suli miatt...
Bye -
#272 -
Weight #271 Rigley : Ez az a progi amire gondoltam :) -
#269 :))) -
KeviN #268 ez hulye most latom , mi az hogy kevin??????? -
KeviN #267 RIGLEY : Igen innen vagyok ismeros! :)) -
#266 Muhahahahahaahhaaaaaaa :))
Feature list :)) -
#265 Kipróbáltam, tetszik, a soft rész tényleg gyorsabb a mostaninál. De azért kicsit fura, hogy nem mondják, hogy ez lesz beintegrálva...
Huuu nagyon várom már a 8-as LW-t :))) -
#264 Ezt nem is tudtam, kösz az info-t ! -
#260 Csöpög a nyálam, már alig várom, hogy megjelenjen ! -
#258 Ez valójában micsoda? -
#257 Nagyon jol alakulgat, sokkal jobb , mint a Siggraph-on -
#256 Napvilágot látott egy uj screengrab a LW8-bol ( néhány uj dolgot eszre lehet venni):
-
#255 Szia Natsukawa !
Tetszik a kép, tapasztalatbol tudom, hogy nem a legkönnyebb dolog auto-t modelezni... Én még csak 1 auto-t probaltam meg modelezni, de még ott se tartok, mint te :) Azért ha tudok megpróbálok majd segíteni. -
#254 Ehh....
Na talán igy..
Itt -
#253 Hello skacok
latom itt van némi aktivitás :), megha kevesen is vagyunk.
Rigley nagyon jok a képeid, remélem van kedved segiteni :)
Küldök én is 1 képet, lehet fikázni :D meg csak alfa, ha majd lessz idom tovabb csinálom.
Üdv mindenkinek
-
#252 semmi különös, csak más színekkel:
-
#251 A virág nekem is eszembe jutott, de nem tudom, hogy mi ez... cska kisérletezgettem a surface beállításokkal -
K.András #250 Érdekesen6 de mi ez amugy??Valami nonfigurativ???Vagy virág? -
#249 hanem ezt:
:) -
#248 hoppá, nem ezt akartam... -
#247 test render
:) -
#246 köszi !
ja az tulajdonképpen ragyogás. GLOW szerintem a MAX is tudja. Az pedig a LW jele :) -
#245 Nagyon jó ez a rajzilmes style... Látom nem tudál mást kitenni a nyakára ezért a Lightwave jelétt tetted :) vagy ez a Newtech-é? bocsi ha rosszul írtam... Hogy csináltad azt hogy a felszín küröl mintha kicsit világos lenne? mintha ragyogna nem? -
#244 FROGTOPUS:
-
#243 Majd megnézem azt is. Csináltam egy javított (módosított) rendert a legutóbbi képemről. A kis... valamiről. Elneveztem FROGTOPUS-nak. :) Ha hazaérek belinkelem. -
#242 Nagyon tuti!!!
De voltál már a www.design21.hu -n??? -
#241 Ezt a képet most csináltam:
-
#240 Na most bejött :) -
#239 Szia!!!
Fiygu a
www.design21.hu
oldalon van olyan fórum hogy ligtwave... szerintem ott több érdeklődő van a téma iránt... és hozzá értő cg artistek is ott lebzselnek...
Remélem ez segít a további tanulásodban...
A kép amúgy nem jön be -
#238 Na sziasztok :) alig találtam meg a topic-ot, ugy lesüllyedt ..:)
Nincs időm 3D zni, de azért ezt pl. most csináltam:
remélem látszik. -
Jóska Kapitány #237 http://www.tv3d.com/Sig03/LW8.htm
Siggraph videok, ha valaki lemaradt volna.