51527
-
#1323 JACEKnak gratula!!! Nagyon alat a video!!! -
#1321 sima vezetésért is jár pont, Jacek és Toya 165, és jacek egy kört sem vezetett....
vagy szar a táblázat -
#1318 Toya írta.........
de akkor nem értem, én miért kaptam?? vagy mégsem 175 az első? -
Toya #1317 Akkor legyen úgy.
Az a lényeg, hogy PuMy-nak csak egyszer 5 pont jár. -
#1316 Az idomero utan nem jar pont. -
Toya #1315 Nem.
Nem PuMy vezette a legtöbbet a versenyben.
Csak az kap +5 pontot, aki a legtöbb kört vezette, a többieknek ez nem jár. Vezethetett volna mindenki, akkor is csak Mode kapott volna bónusz pontot. -
Toya #1314 Szerintem jó a pontozás csak mi nem vagyunk tisztában az összes bónusszal :-) -
#1313 146 pontot kap a helyezésért, +5 mert vezetett, és +5 az időmérőért, de csak 151 van neki -
Toya #1312 Miért hiányzik ? -
#1311 ez se stimmel, akkor Pumy-nál hiányzik 5 pont -
#1310 amúgy izzadtam két litert lazán, bár az utolsó 70 kör kész Hawaii volt az elején lévő csatatérhez képest.....
de amúgy erről beszéltem, 5-ből 3 crash rajtnál történt -
Toya #1309 175 pont a győztesnek, az 5 pontonkénti csökkenés stimmel.
Ezen kívül +5 pont a legtöbb kört vezetőnek és +5 pont az időmérőn legjobb kört futónak. -
#1308 "bunosz" rulez :D -
#1307 ja ok, akkor minden tiszta -
#1306 ja ok, csak elsőre kicsit kaotikusnak tűnt
de most neked akkor nem 190 pont járna? -
#1304 mintha en irtam voltna:D -
#1302 megvan, király
hova kell írni? -
#1300 Elment a Chello-ra is... -
#1299 Nem:( -
#1298 én is próbáltam, de valszeg kevés a fraps-nek az 5400-as vinyó, mert kihagy részeket.... -
#1297 En is gyujtogetem a visszajatszasokat egy ideje:)) -
#1296 de ugye a chello-s címre küldted? -
Toya #1295 Úgy döntöttem én is megpróbálok majd valami hasonlót összeütni :-)
Jacektől kedvet kaptam hozzá. -
#1294 Elkuldtem. Segitsunk nekik - meg magunkon - ha mar hasznaljuk:) Valszeg ugy is ez lesz az egyetlen normalis Nascar hosszu ideig. -
#1293 nagyon jó videó, főleg a "Mr. Cab driver" című epizód :D -
#1292 nem gond -
#1291 Ha le tudod irni nekik jo angolsaggal a problemat, akkor elkuldom a tablazatomat. -
#1290 Mar toltom is, meg 3 perc... -
#1289 érdekes...... asszem várható egy patch a közeljövőben :D -
#1288 Amugy biztos van valami bibi, mert az elso sarganal, ha jol emlexem, kaptam -3 kort. Pedig meg nem is mentunk szinte semmit... -
Toya #1287 Örömmel jelentem, hogy felkerült a HSW oldalára Jacek Online Futamokat bemutató videójának végleges változata.
Elérhetitek a következő címen:
http://www.hsw.hu/file/nascar2003/jacek_nascar1.avi -
#1286 Nalam meg van. Es a tablazat is:
Caution Flags: 5 (20 laps)
Lead Changes: 9 (6 drivers)
Weather: Cloudy, 59 °F, Southwest 7 mph
Pitstop Frequency: 1x
-
#1285 Ja és a pontozást se egészen értem, valaki nézzen már utána, szerintem ez bugos -
#1284 megnézem, úgyis van mit mazsolázni, de nálam mindig minden rendben volt
a gond az lehetett, hogy a lekörözöttek beálltak a pacecar mögé, pedig menniük kellett volna egy kört a sor végére -
#1283 Valami bug volt, nézzétek meg az EREDMÉNYT
Aszongya 0 caution flag, 0 kör...............
Amúgy egy perccel a verseny leintése után beszart a chello központilag :D -
#1282 Tanulsagos volt. Nem piszkalunk a motorba, mert eltorom a kezem:)))
Amugy a felfuggesztes eleg jora sikeredett, kiveve az bal-elso Camber-t:) Sikerult 20-30 kor alatt szinte teljesen elkoptatnom a gumit. Felrajzoltam a palyara, az idealis ivemet:)))))
de a tobbi gumi tuti volt. -
Toya #1281 De legalább tanultál valamit ismét...Így leszel egyre jobb és jobb. -
#1280 Sikerult a beallitast is elcsesznem:)) A verseny elott megremultem a napsutestol, es vissza vettem a Grill-t:)) Foloslegesen:(( Plusz, a verseny elott kozvetlenul, teszt nelkul, megnyujtottam a 4. fokozatott, amitol semmit nem gyorsult az auto:)) Neha kigyorsitasnal, vissza kellett valtanom 3-ba:)) Remalom volt:)))) -
#1279 Nem volt gond. Csak arra figyeltem, nehogy en lokjek ki valakit. Amugy azonnal defektet kaptam:)) -
Toya #1278 Alexease biztosan imádkozott vagy hangosan szitkozódott :-)