51527
-
#1520 megneztem igen de ott mashol van a sarga vonal valoszinuleg eppen ezert -
#1519 "Itt van az ominózus visszajátszás az én szemszögemből, ami az első három versenyzőt szinte teljesen le nullázta :-)"
Igen és csak ez miatt nyertem meg a versenyt...
-
#1518 nekem is folvan megnezem -
#1515 az hogy az AI ott megy ki max bug mert ha az eletben ott mennek ki akkor 10 halnanak meg versenyenkent -
#1514 szerintem az eleg hulyen van megcsinalva,hogyha valaki kiall a sor elejerol a restart elott kozvetlen akkor aki utanna megy az fekete zaszlot kap ha nem all meg o is,ennek igy kell lenni??? -
Toya #1513 A visszaelőzésekről...
Nem hiszem, hogy bárkinek is fel kellene adnia a versenyt azért mert két gyorsabb autó közé keveredik.
El is engedhetnek szabadon, de erre senkit nem lehet kötelezni, hiszen gondolj bele ha sárga van és PuMy egy körbe kerül velem akkor már a 3.helyen is befuthatott volna.
Itt van az ominózus visszajátszás az én szemszögemből, ami az első három versenyzőt szinte teljesen le nullázta :-)
MODE Replay - ahogy én láttam -
#1512 én is ott mentem ám ki, de sosem jöttek mögöttem
na, túl van tárgyalva, lényeg, hogy 1+ENTER és akkor nem lesz gáz :D -
#1511 egyenesben van a bejarata a boxnak -
#1509 én nem tudom, mit baszok el, de friss gumikkal is alig bírtam elkapni az épp pitbe készülő Mode-ot meg Ateszt.... komolyan kezd elmenni az önbizalmam... -
#1508 hat csak annyi lett ,hogy nem -3 hanem -7 korrel vegeztem a bunti miatt:)
2x mentem ki a pitbe ,mert aszittem csak at kell hajtanom a fekete miatt,de nem jott be mert meg kellett allni,ezert kellett kimennem meg1x :) -
Toya #1507 Mindenesetre az is tény, hogy nem a megfelelő helyen hajtottál ki a boxba.
Igaza van Freak-nek, hogy az egyenesben van a kihajtó. -
#1506 lololol, tudod mi volt????? azt hittem, egy körrel vagy mögöttem, és mondom, nem tartalak fel, menj csak, és elengedtelek :)))
utána néztem, hogy egy körben voltunk, de akkor már hiába siettem :DDD -
#1505 Bocsi! Gondoltam elengedek mindenkit, nem akartam izmozni -9 korrel... Nem gondoltam volna, hogy problema lesz belole. Bocsi! -
#1504 ja nekem meg +1 kor -
#1503 pont a fekete gumicsík közepén voltunk, helcsiből jól látni
ez zavart meg :)
azt láttam, hogy lassítasz, de frankón tartottad az ívet
arra is gondoltam, hogy kiállsz, de vártam, mikor gurulsz le balra, na mindegy, jó kis futam volt :)
-
#1502 10 kort kaptam, abbol 5-ot versenyben:)) Az nem is rossz.:)) A lenyeg, hogy vegig tudtam menni, elvileg hiba nelkul. Jobb, mint a roncsomon ulve vegig nezni a versenyt:))
Az elso sarga eletmento volt, forrt a vizem:)) -
#1500 Alexease az utolso restartnal miert mentel le a zold elott a palyarol es engeted el a sort?
Nem neked kellett volna elol menni a 2. sorban?
En azert kaptam feketet mert utannad kellett mennem,de te lementel a palyarol aszittem kimesz a pitbe,most az mi volt?? -
#1499 fasza nem láttam az újságot kék képernyőt dobott be :( -
Toya #1498 Le éppen nem toltalak, egyszerűen jobban bírták a gumijaim.
Ha jól emlékszem kb. 30 kört mentem mögötted úgy hogy esélyem sem volt az előzésre. -
#1497 Mode: csat hogy tanuljunk belőle, nem kötekedni akarok, végül is nem volt nagy gáz
de ha nem jelzed, hogy ki akarsz menni, és az ideális ív közepén lelassítasz, nem igen lehet kiszámítani, hogy mit akarsz
bőven lett volna helyed lehúzódni balra, vagy elengedhettél volna a kanyar előtt (mert elvileg az egyenesből kell kiállni a boxutca bevezető sávjára), szerintem nem jó arra számítani, hogy a mögötted jövő kitalálja a gondolatodat
ha megnézed a replayt, a végén fékeztem, de az érezhető, hogy ha elrántom a kormányt, akkor bukta lett volna
szal nincs harag, remélem, részedről sem, de ebből mindenki tanulhat
inkább szóljunk egy körrel hamarabb, de lehessen tudni, ki mikor megy ki (ha éppen vannak mögötte) -
#1496 huh :)))
asszem lúzer vagyok
Toya azzal a guruló roncsteleppel is letolt az útról........ -
#1495 Én meg a hajamat tépem mi?:)
Na nem ilyet nem jáccunk. -
#1494 ehhh pedig de jól jönnek azok a sárgák :) -
#1493 Mindegy, legalább festegetek.
Így legalább tudtok normálisan menni, nincs állandóan sárga miattam:) -
#1491 fast setuppal alig csúszik
ha túl korán kezdesz el kormányozni, akkor megy el a segge -
#1490 Valaki mehet helyettem, mert én nem megyek.
Miért csúszik olyan rohadtul az a pálya? -
Toya #1489 Online skinek repack (Atesz, Ferrari Team) - http://www.hsw.hu/file/nr2003/CarsOnline/skinek.ace -
#1488 IP ICQ-n? -
#1487 benne van a pakkban kicsit lejebb -
#1486 Elküldtem őket mailben Toya! -
#1484 igen folyamatosan megy a dolog nem egyszerre. -
#1483 :D -
#1482 Ne agódjatok, egy életre megtanultam:D -
#1481 gyere, de gyakorold a fékezést sárgánál :D -
#1480 Mennék én is este -
#1479 Jacek ADSL-es, ő mondta -
#1478 jó neked nálam még nem :) -
#1477 már megtörtént -
#1476 akkor jó :)