51527
-
#1474 8-an mert úgy nézzem Freak is jön. Ennyit bír a szerver igaz? -
#1472 cool -
#1471 6an:) -
#1470 tudtommal 21-kor Las Vegas 5-en vagyunk már. -
#1469 8-kor futam? -
Toya #1468 Elküldted csak éppen az nem tartalmazza a Ferrari Team egyetlen autóját sem :-( -
#1467 Na ha valakinek skin gondja van! ebben minden benne van elvileg uj Atesz es az en uj skinem is:)
ez az enyem kulon
ez a komplett
a komplettben az enyem is benne van -
#1466 elkuldtem a multkor nem? -
#1465 huuh, azt még nem is meséltem, a múltkor a Kansasi futamon az első kerékcserémnél volt ám emberi hiba! Jajgatott a csapatfőnök, hogy valami gond van az egyik kerékkel, de hamar megoldották. Utána meg mondta, hogy "sorry buddy", meg ilyenek :))
Nagyon bejövős pillanatok voltak -
#1464 chokito
ronda de kurva gyors :) -
Toya #1463 A Ferrari Team autóit honnan lehetne leszedni ? -
#1459 meg én mostmár fáradt is vagyok egyhez 21 kor még nem voltam az :) -
#1458 Hát úgy volt ma lesz verseny Phoenixben de úgy láttom nem lesz belőle semmi. -
#1457 és mikor mutatod meg, mit tud? -
#1456 Na itt az új autóm ezt fogom használni ezentúl.
A LINK:
http://web.axelero.hu/kormondi/Atesz.cup.zip -
#1455 Az tuti öccsi :D -
#1454 Örök hála!
Tökéletes majd nemsokára adok linket csak a boxszemélyzetetnek a táblájára ráírom a számot. -
Toya #1453 Na mostmár jaj lesz nekünk :D -
#1452 Kész van, elküldtem!
SZólj, ha nem jók a színek! -
Toya #1451 Az a fehér "motorsportok" kocsi az ? -
Toya #1450 Atesz gondolod a 47-es szám majd segít :-) -
#1447 :)
-
#1446 készül a cucc, de nem lesz ingyenes :)
egy sör minimum :) -
#1444 Ha kész akkor oda küld ahonnan küldtem légyszi :) -
#1443 oooops, az export mégis jó
na pillanat -
#1442 huh :)
megvan, de elég érdekes.... amikor lent forog, még tök jó, de paint shopban már a sarokba csúszik a textúra, és a benti 3d preview is elbaszódik.... vagyis nem lehet exportálni...
nincs meg csak a textúra file külön? -
#1441 na akkor mot ment oda :) -
#1440 remélem, a chello-ra, mert az első már nem él :D -
#1439 elment az adataidban található emilre. -
#1438 küldd el nekem a tga-t vagy a .car filet
NR2002-ből simán át tudod rakni, PAINT SHOP EXPORT, majd a filet bemásolod a NR2003 alá, és ott paint shop IMPORT -
#1437 kék-fehér, olyan kopár? :DD -
#1436 Láttam persze megvan :)
Na ma akkor mégse lesz semmi? -
#1434 Nem bizony :)Fogalmam sincs hogy lehet egy ilyet megcsinálni annyit sejtek hogy nem úgy ahogy én próbálom-sima ecsetelés stb :) -
#1433 en meg el voltam keseredve teljesen,hogy milyen hulye vagyok a photoshophoz,mert egy hetig szerencsetlenkedtem az autofestessel,mindenki mas meg 10 perc alatt osszedobb egy sokkal korekktebb skint,de akkor latom nem vagyok egyedul :)) -
#1432 De mondom én még ahhoz is béne vagyok :) Na remélem tud vki segíteni ha nem akkor marad a mostani és várok egy másik 47-esre :)
Ja a Nascar2002-ből át lehet vhogy konvertálni az autót? -
#1431 Hát a teteje viszonylag egyszerű mert átfested feketére a számokat és arra írod rá a rajtszámot.
Az oldalával 2 dolgot tehetsz:
1. kivágod a számokat és az alatta levő helyet befested olyanra amilyen lenne és arra teszed a számot
2. a 61-et letakarod egy fekete kockával és rá írod az új számot.
Gondolom lehet máshogyis de én első lépésben ezeket próbálnám. -
#1430 na szóval:
Remélem így jó. -
#1429 Hi!
Segítség kellene! Sajnos én a kocsifestéshez teljesen hülye vagyok mindig a netről szedtem le magamnak autót.
Az a helyzett hogy Toya-ékal mikor mentünk bajnokságot és megnyertem akkor a 47-es számmal mentem. Akkor megfogadtam, hogy azzal megyek majd mindig :) Lehet hogy hülyeség nézzétek el nekem :)
Most találtam egy autót ami rohadtul tetszik és ráadásul Pontiac-azzal nyertem a bajnokságot :). A gond az hogy 61-es a rajtszáma.
Vki tudna segíteni hogy ebből 47-es legyen. Tudom hogy át lehet szerkeszteni a játékban a rajtszámot de jó lenne ha az autón is az a szám lenne.
Az autó a következő:
Aki tudna segíteni megköszöném! -
#1428 Akkor nem lesz verseny? -
#1427 cool!