51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • M@TriX
    AZét majd néha legyne már éjfél után is ha lehet. Nem kell mindig, csak párszor és akkor én is csatlakoznék...
  • PuMy
    Nem, ICQ-n kapod meg az ip-t.
  • PuMy
    30 perces lesz a gyakorlas, szoval az idomero 21.30-kor lesz es utana kb 5 perccel indul is a futam. De ha jossz akkor jo lenne ha kicsit tudnal edzeni is a futam elott.
  • GSiZSolti
    Bocs, kicsit eke vagyok, de beírjátok a fórumba az ip-t és úgy kell csatlakozni majd?

• Jacek
    :Dd
  • FREAK
    megyek is pár kört, nem lehet elég korán felkészülni
  • FREAK
    még van 20 órád
  • Mnemomic
    Megyek!
  • FREAK
    ok, Kansas rulez
  • PuMy
    abszolute
  • FREAK
    ez akkor most komoly?
  • PuMy
    Mai futam infok:
    szerver: Jacek (ip miatt)
    palya: Kansas
    szerver indulas: 21 ora
    tav: 50%
    jelentkezes: Jacek-nal
    feltetelek: kormany
    billentyuzetesek (sorry) es crash fun-ok kimeljenek
  • FREAK
    mondanám, hogy én, de félek, hogy túlvállalom magam

csinálja inkább valaki, aki ért hozzá
  • FREAK
    Marki kívülről neked csapódott, de ő szívta meg
  • Toya
    Ha valaki karbantart egy ilyen oldalt, akkor a helyet adjuk hozzá.
  • Mnemomic
    belülről szorosabnak tűnt :)
  • Met
    Jó ötlet, időpontokkal, versenyzőkkel és a skineikkel, hogy le lehessen tölteni.
  • Mnemomic
    Ja és ha már ennyire beindul ez a versenyzés dolog akkor szerintem kénne egy honlap a versenyek időpontjáról stb.
  • Mnemomic
    "Marki és Atesz ütközését az elején"

Erre nem emlékszem mi volt?
  • Met
    Azt a skint kell elküldeni másoknak amit ebben a könyvtárban találok magamról, hogy lássátok ?Papyrus\NASCAR Racing 2003 Season\series\cup\cars
    pl. Metcup.car
  • Braveheart
    én onnét még nem töltöttem semmit le, hogyan megy?
  • M@TriX
    hát csak a leg mexokottabb helyet tudom ellőni: DirectConnect...
  • Braveheart
    Lécci lécci mondjátok meg honnét lehet letölteni, nagyon érdekel a gamma, tök jól néz ki. talán beszállnék én is a multiplyaer meccsekbe, ha szoktatok néha nyomulni. Előre is köszi
  • Xenon
    Hi all!
    Szertnék má én is játszani ezel a gammával neten az új kormányommal. Szoljatok ha lesz meccs.
  • M@TriX
    Whaoo! Alighogy visszamenntem a 9-esnek égett végig az alja. Nagyon brutálul nézett ki...
  • M@TriX
    Erre bekapcsolom a MotorsTVt erre a NASCAR futamot adják, és a pont a kedvenc pályámon mennek, a Daytona-n. a 9 és a 21-es nagy harcot vív. Tuti.. :)
  • M@TriX
    Hát énsem játszottam az össez pályán, öszvissz vagy 3 darabon. :)

Na megjött a kormányom.
    Nem is tudtam, hogy a NASCAR lényege, hogy pár centire a kocsiktól kell döngetni minnél többel és kerülni az ütközéseket.
    Kormánnyal egyszerűen kezemre álla a dolog. Amíg billről nyomtam szinte mindig előjött belőlem a Carmaheddon és.... :)

Szóval kormánnyal egészen más játszani a játékkal.
    Ma lesz multi? Nekem csak 24 óra után jó, szóval nekem az is jó, ha meg tudjátok mondani, hogy mikor lesz nekem jóidőben legközelebb...
    Előreiskösz!
  • PuMy
    Mi ABC sorrendbe mentunk vegig a palyakon, az ejszakai futamokat meg a vegere hagytuk (csak egy 5let).
  • PuMy
    ertem en, de akkor is jo lenne ha lenne egy fix sorrend es akkor mindenki tudna mi lenne a kovetkezo futam, sot elore ki tudna szamolni hogy melyik futam lesz azon a napon mondjuk mikor tud jonni.
  • FREAK
    de én pl. nem ismerem az összes pályát, NR2002-ben nem működött a bajnokság módom, úgyhogy összevissza nyomattam single race-eket és a pályák harmada totál kimaradt
  • PuMy
    Mi, Toya-val 20 percet szoktunk edzeni egy palyara mielott lejatszunk egy 50%-os futamot. :-)
    Nem kell oda egy het szerintem, mindig elozo nap el kell donteni hogy masnap (vagy legkozelebb)melyik palya lesz es ha torik ha szakad akkor is az lesz, nem?
  • Met
    És ma hol lesz game?
  • FREAK
    azért lenne jó egy héttel előre tudni, melyik pályán megyünk, mert rá lehetne gyúrni
  • ibronk
    Amugy tényleg király volt a verseny, én is rohattul élveztem, csak kicsit lassu vagyok még jacekékhoz képest :)
  • ibronk
    Én vagyok ott az az 1-es :D
  • FREAK
    Ennyi volt:

• FREAK
    ok
  • FREAK
    eddig is imádtam, de csak offline nyomtam, szal ez most tök új, és sokkal királyabb :)
  • FREAK
    huh én nem értem, mi ennek a lényege?
  • PuMy
    Jo latni hogy Freak-et elkapta a jatek hangulata. :-)))
    Gondolj bele ha 20-an mennenek igy egy futamon.
    Maga lenne a mennyorszag. :-)