51527
-
#1183 AZét majd néha legyne már éjfél után is ha lehet. Nem kell mindig, csak párszor és akkor én is csatlakoznék... -
#1182 Nem, ICQ-n kapod meg az ip-t. -
#1181 30 perces lesz a gyakorlas, szoval az idomero 21.30-kor lesz es utana kb 5 perccel indul is a futam. De ha jossz akkor jo lenne ha kicsit tudnal edzeni is a futam elott. -
#1180 Bocs, kicsit eke vagyok, de beírjátok a fórumba az ip-t és úgy kell csatlakozni majd?
-
#1178 :Dd -
#1177 megyek is pár kört, nem lehet elég korán felkészülni -
#1176 még van 20 órád -
#1175 Megyek! -
#1174 ok, Kansas rulez -
#1173 abszolute -
#1172 ez akkor most komoly? -
#1171 Mai futam infok:
szerver: Jacek (ip miatt)
palya: Kansas
szerver indulas: 21 ora
tav: 50%
jelentkezes: Jacek-nal
feltetelek: kormany
billentyuzetesek (sorry) es crash fun-ok kimeljenek -
#1170 mondanám, hogy én, de félek, hogy túlvállalom magam
csinálja inkább valaki, aki ért hozzá -
#1169 Marki kívülről neked csapódott, de ő szívta meg -
Toya #1168 Ha valaki karbantart egy ilyen oldalt, akkor a helyet adjuk hozzá.
-
#1167 belülről szorosabnak tűnt :) -
#1166 Jó ötlet, időpontokkal, versenyzőkkel és a skineikkel, hogy le lehessen tölteni. -
#1165 Ja és ha már ennyire beindul ez a versenyzés dolog akkor szerintem kénne egy honlap a versenyek időpontjáról stb. -
#1164 "Marki és Atesz ütközését az elején"
Erre nem emlékszem mi volt? -
#1163 Azt a skint kell elküldeni másoknak amit ebben a könyvtárban találok magamról, hogy lássátok ?Papyrus\NASCAR Racing 2003 Season\series\cup\cars
pl. Metcup.car -
Braveheart #1162 én onnét még nem töltöttem semmit le, hogyan megy? -
#1161 hát csak a leg mexokottabb helyet tudom ellőni: DirectConnect... -
Braveheart #1160 Lécci lécci mondjátok meg honnét lehet letölteni, nagyon érdekel a gamma, tök jól néz ki. talán beszállnék én is a multiplyaer meccsekbe, ha szoktatok néha nyomulni. Előre is köszi -
Xenon #1159 Hi all!
Szertnék má én is játszani ezel a gammával neten az új kormányommal. Szoljatok ha lesz meccs. -
#1158 Whaoo! Alighogy visszamenntem a 9-esnek égett végig az alja. Nagyon brutálul nézett ki... -
#1157 Erre bekapcsolom a MotorsTVt erre a NASCAR futamot adják, és a pont a kedvenc pályámon mennek, a Daytona-n. a 9 és a 21-es nagy harcot vív. Tuti.. :) -
#1156 Hát énsem játszottam az össez pályán, öszvissz vagy 3 darabon. :)
Na megjött a kormányom.
Nem is tudtam, hogy a NASCAR lényege, hogy pár centire a kocsiktól kell döngetni minnél többel és kerülni az ütközéseket.
Kormánnyal egyszerűen kezemre álla a dolog. Amíg billről nyomtam szinte mindig előjött belőlem a Carmaheddon és.... :)
Szóval kormánnyal egészen más játszani a játékkal.
Ma lesz multi? Nekem csak 24 óra után jó, szóval nekem az is jó, ha meg tudjátok mondani, hogy mikor lesz nekem jóidőben legközelebb...
Előreiskösz! -
#1155 Mi ABC sorrendbe mentunk vegig a palyakon, az ejszakai futamokat meg a vegere hagytuk (csak egy 5let). -
#1154 ertem en, de akkor is jo lenne ha lenne egy fix sorrend es akkor mindenki tudna mi lenne a kovetkezo futam, sot elore ki tudna szamolni hogy melyik futam lesz azon a napon mondjuk mikor tud jonni. -
#1153 de én pl. nem ismerem az összes pályát, NR2002-ben nem működött a bajnokság módom, úgyhogy összevissza nyomattam single race-eket és a pályák harmada totál kimaradt -
#1152 Mi, Toya-val 20 percet szoktunk edzeni egy palyara mielott lejatszunk egy 50%-os futamot. :-)
Nem kell oda egy het szerintem, mindig elozo nap el kell donteni hogy masnap (vagy legkozelebb)melyik palya lesz es ha torik ha szakad akkor is az lesz, nem? -
#1151 És ma hol lesz game? -
#1149 azért lenne jó egy héttel előre tudni, melyik pályán megyünk, mert rá lehetne gyúrni -
#1148 Amugy tényleg király volt a verseny, én is rohattul élveztem, csak kicsit lassu vagyok még jacekékhoz képest :) -
#1147 Én vagyok ott az az 1-es :D -
#1144 Ennyi volt:
-
#1143 ok -
#1141 eddig is imádtam, de csak offline nyomtam, szal ez most tök új, és sokkal királyabb :) -
#1140 huh én nem értem, mi ennek a lényege? -
#1137 Jo latni hogy Freak-et elkapta a jatek hangulata. :-)))
Gondolj bele ha 20-an mennenek igy egy futamon.
Maga lenne a mennyorszag. :-)