51527
-
#1378 na a players konnyvtar abban a neved amivel jatszol -
#1375 meg offline bajnoksag:)) ez az elso nascar amuvel jatszom azt is harom hete:D -
#1374 :))) -
#1373 aham biztos bekapcsoltam valamelyik filebe:) -
#1372 Az elejen beszivtam Z-t es Norbit:(( Jol lemaradtam. Aztan sarganal - elvileg szabalyosan - kimentem a Pit-be... es jol elcsesztem. Rosszul jottem ki, roszkor mentem be, es meg meg is eloztem a PC-t:((
Azt hittem bugos, mert feketet adott, es azt mondta nem mehetek, aztan meg hogy go-go:)) En me mentem:))) Aztan kizartak:))) -
#1370 en neztem butan a buntin mert en megvartam a box utca nyitast!!!!!!!!!
Elmentem a boxutca melett mondta hogy zarva van ok kovetkezo korben mentem ki! -
#1367 de mert?:) -
#1366 nem -
#1364 nem keves buntije volt:) -
#1363 jo volt nekem tetszett nagyon:))) -
#1361 vegeredmeny itt:)
itten -
#1360 najo...
nyomjatok nyugodtan,mert engem egyfolytaban kidobal a winfosba,nem tudom mi szarodott el :(
-
#1359 Inditottam gyakorolni szervert, amig kiderul mi lesz. IP ICQn. -
#1357 nekem jo lenne gyakorlas nelkul is ...
nyomtam ma offline egy kicsit,hogy nem legyen szokatlan :)
ha az idomero nem kezdodik 3/4 10 elott akkor itt leszek -
#1356 Nem tudom, mindenki eltunt. Amugy Sanzik is tudna jonni, meg ha 9-kor kezdunk is, mivel hosszu palya, az fel ora edzes, plusz idomero stb, 90:40-kor kezdodne a race. Azt irta, 45-kor tud jonni, vagyis 5 perc nem veszes. Max nem gyakorol:)))) -
#1355 na msot akkor jo a fel 10???? -
#1353 koszonom,hogy aterzed a helyzetem :) -
#1352 melletted állok sanzik, én sem merném bevállalni :D -
#1351 volt már nőd??? :))))
egy ilyet beszólsz, fejed a porban :D -
#1350 én örülök is, hogy kimaradok, Indianapolisban 2 mp hátrányban vagyok Toya-ékhoz képest
mondjuk ha annyi szerencséjük lesz mint tegnap.... :) -
#1348 nekem csak azert gaz mert pontosan fel 10 elott 5 percel le kell lepnem, az asszonyert megyek,akkor jon ki a melobol de 3/4 10-kor meg mar itt is vagyok...
szoval emiatt a 20 perc miatt szivok,mert kulonben elotte is meg utanna is itt vagyok folyamatosan -
#1347 a verseny 10ora 5 prckor kezdodne:) -
#1345 nekem jo ha lehet akkor induljunk 1\2 19 kor es akkor jo Sanziknak is:) -
#1344 udv !
beteg voltam,de visszatertem es jobb vagyok mint fenykoromban...
este mennek mert mar nagyon hianyzik,de sajna a kezdesi idopont kicsit korai nekem,ha el lehetne tolni egy kicsit,mondjuk ugy hogy 3/4 10kor legyen az idomero akkor meg be tudnek esni en is ha lehet..
megoldhato ez ? -
#1343 Egy kicsit OFF, de autos, es netes:))
Megjelent a Viper Racing GT-hez egy uj palya: Monza. Igen jol sikerult. Itt a link: Viper GT Es nehany kep:
-
#1342 hmmm, akkor azért volt RETIRE gomb amikor kiszálltam, csodálkoztam is :D -
#1341 Igen, de az utolso korbe visszavettel egy kort, igy lett volna meg1 korod. -
#1340 bár a kör elején ugatták, hogy "last lap", szóval nem egészen vágom.......... -
#1339 tényleg bazz! -
#1338 Király video, grat Jacek!
És én is bennevagyok juhé:DDDDDDD -
#1337 Najo, de te Freak nem futottad le az utolso korodet. Mode elott mentel a vegen, tehat neked lett volna meg1 korod, nem? Ezert kaptad azt a -1 lap-ot. -
#1336 A videót megnéztem. Kircsi.
Ha majd lehet legyen már néha 24 óra után futam... -
#1335 sajnos ma nem leszek -
#1334 Ha jol tudom igen:
Track: Indianapolis (2.5 miles)
Practice: 30 perc
HHL: 5 perc
Race Length: 50% (80 Laps)
Szerver indulas: 21 ora -
#1331 de durva, összevetettem az én táblázatomat Alexével, és elég komolyak a különbségek, Norbinál pl. 2 kör különbség van de a többieknél se stimmel (én. pl -1 L vagyok, pedig Mode előtt futottam be...)
az külön vicc, hogy nálam pl. egy kanyi büntetés sincs, pedig volt jópár
mondjuk, lehet, hogy pont export közben szakadt meg a chello, és azért maradt le a vége -
#1330 na ez a lol:)) -
#1329 lol :) -
#1327 Szoval a tablazat nem szamol rosszul.
Vegyuk Mode-ot. Elso lett az 175 pont.
Vezetett egy kort az +5 pont, meg o vezette
a legtobb kort is az tovabbi +5 pont.
Ez osszesen 185 pont. -
#1326 Nem, minden ok, csak Toya tudta rosszul :) -
#1325 Részlet az NR2002 kezikonyvbol:
"Elso hely egy korben: 5 bonusz pont.
Elso hely a korok tobbsegeben: 5 tovabbi bonusz pont."